![]() |
Cytat:
|
i pewnie wiecej wypic moga... wprawieni :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale studiować z ludźmi po 40 to bajer. Ciekawe jak bedzie sobie radzić ta starsza pani. :> |
Cytat:
|
czemu dwuznacznie?
tym razem jasno sie wyrazilem :):P |
oh, Ty... :D
zabrzmialo to (w myslach, bo czytane a nie slyszane) nader dwuznacznie ;p |
ok... nastepnym razem bede sie wyrazal jasniej... :)
juz mi sie podoba... dowiedzialem sie, ze bede studiowal z mama mojej znajomej (lat 40) ;) a ja lubie towarzystwo starszych pan :) |
Cytat:
To daj kiedyś, za jakiś czas znać, jak to wygląda i jak Ci się podoba :) |
Cytat:
|
@andrzejj9 - jeszcze nic ci nie powiem... zaczynam dopiero za kilka tyg ;) napisalem, ze "jestem", a nie,ze studiuje na socjologi... wiec nikogo w blad nie wprowadzilem :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mr_spock oj to widze, że mieliście cholerny problem ze sprzetem. W tym roku mam pracownie w nowej sali (3 rok ma ta sala) w której jest zawsze spawny i sprawdzony sprzęt. A to dlatego, bo w tej sali uczy tylko jeden gość!! Nikogo innego tam nie wpuszcza.
|
Cytat:
|
Cytat:
pisalem temat: "technologia zapisu optycznego, plyty CD" nawet 4 dostalem z obrony, ale to tylko dlatego, ze komisja nie wiedziala o czym mowie :) fiza to generalnie prosty przedmiot i nie rozpaczalem z tego powodu, ale chemie mialem przez 2 lata (mowili, ze to bedzie epizod), a ten epizod pietnem sie odcisnol na mojej psychice... dla mnei to byla/jest zupelna apstrakcja, jakies rysuneczki i ceferki na papierze... nic z tego nie kapowalem, przed kazda lekcja spokojnie tracilem 1kg wagi :rotfl: |
I pomyśleć, że ja w liceum narzekałem na fizę i chemię :P
Cytat:
|
:)
pracowania to tez byla poroniona... 8 godzin lekcyjnych trwala w 5tej klasie :| z czego 2h to bylo kompletowanie sprzetu, 1h weryfikacja czy on dziala, 30min szukanie nowego - dzialajacego. laczenie - 1h czekania az gosc podejdzie, 30min sprawdzanie ukladu (bo cos zle podlaczylismy) a na koniec stwierdzenie, ze to znow jakies niedzialajace uzadzenie/kabel. na pomiary zostawalo malo czesu, na zapoznanie sie z dokladnym dzialaniem i "zjawiskami" jeszcze mniej. a po seri 6ciu cwiczen 3godzinny wprawdzian... z ktorego polowa klasy miala 3 - jedynki oczywiscie... graficznie: " 1 1 1 " ;) potem (pod koniec semestru) byly poprawki - bylo 3nauczycieli prowadzacych ten przedmiot i u kazdego trzeba bylo zaliczyc, albo miec srednia pozwalajaca na przejscie. Jeden gosc nick-Faszysta... co to za baran... potem byl promotorem mojej pracy dyplomowej. Uniego zawsze mialem 1. u raszty jakos sie czlowiek wyciagnol, sradnie wychodzilo powiedzmy 2. A w nastepnym semestrze cala historia sie powtarzala... ale jakos skonczylem :) |
mr_spock witam kolege po fachu, jesli można tak napisac. Ja aktualnie ucze sie w technikum elektronicznym. A w tym roku na praocwnie trafilem do spoko goscia. Słowo spoko oznacza tutaj, ze ten gosc jest spoko ;) umie nauczyc praktyki i wszystko zalatwic.
|
Cytat:
tak mnie w technikum przygotowali do zawodu ;) jeszcze musialem w mundurku chodzic :) |
Cytat:
|
skonczylem tech. elektroniczne -
nie nauczyli mnie tam nic, co mogl bym z praktyce wykorzystac... + rok dluzej nauka trwa nauczyciele to byli albo maxymalnie zasiedziali starcy, ktorzy ucza w tej szkole od kilkudziesieciu lat, albo totalnie olewajacy sprawe wykladowcy z politechniki - ale jak przyszlo co do czego to wymagali sporo. |
Cytat:
|
ja tam skonczylem technikum i jakos z tego powodu szczesliwy nie jestem :)
|
Cytat:
|
A mnie nowa maturka czeka za rok. Jak dobrze, że jednak wybrałem technikum :)
A dzis już spędzięłem w szkole całe 80 minut!! |
Cytat:
to mnie rozgryzles... a myslalem, ze sie nikt nie dowie :zawstydz: :spoko: ^_^ |
Może go kotowali??? :P Do samego końca???
|
Cytat:
w koncowka szkoly sredniej, bo bylo troche nauki... a ja jestem swiatowej klasy leniem |
Cytat:
|
Cytat:
SPAC!!! Jutro pierwszy dzwonek! ja tam srednio wspominam szkole, zwlaszcza podstawowke i ostatnie klasy liceum... Wiec ciesze sie strasznie, ze juz mam to za soba :D tylko, zebym jeszcze jakas ciekawa prace dostal :-o |
Cytat:
|
tornistry zapakowane na jutro? kredki zatemperowane?
hehe... a ja mam jeszcze 2,5/3 tygodnie :D |
Cytat:
....w sumie dla mnie finałowe wakacje sie zaczynaja od 3 wrzesnia (Peru) a potem od 15 szkoła ( no 21 ) I TEZ SIE CIESZE chodz pierwszy rok bedzie przesrany ALe co tam mam nadzieje ze kazdemu z Was wakacje sie udały :D POZDRO i kiedy na pifko do Wawy |
Jedna z lepszych rzeczy jakie mi się w życiu zdarzyły - to możliwość pisania normalnej, starej matury :D No ale parę latek temu to już było...
|
Ten rocznik jako pierwszy pisze nowa mature. Ciekawe jak wam pojdzie ;).
|
Ja mam przerabne - ostatni rok liceum mi sie zaczal = matura :|
|
Cytat:
|
A ja nie byłem na urlopie... :(
A wakacji (takich jak Wy uczniowie) nie miałem już 5 lat!! Z łezką w oku wspominam liceum... uch... co za czasy, żadnych zmartwień, "jeno" nauczyć się i z bani! a teraz... kierat... Ale może w listoapdzie wybiorę się do Pragi Pozdrawiam wszystkich uczniów!! :) |
No ja też mam niby jeszcze miesiąc wakacji. A niby dlatego - że łączę edukację z pracą. Tak więc moje wakacje to było coś ok. 10 dni na jedynym wyjeździe w te wakacje... :( A jak się zacznie szkoła to już w ogóle nie będzie na nic czasu - zacznie się pętelka - praca-szkoła-praca-szkoła...
|
A ja zaczynam szkołę średnią dziś, wychodzę za 10 minut :). Ciekawe kto będzie w mojej klasie. A wychowawczyni to podobno straszna piła :O.
pozdrowienia ;) |
hm... na 11 ide do nowej szkoly, nie wiem nawet z kim bede w klasie jeszcze - lolada :|... no, ale coz, w tym roku rozpiera mnie ciekawosc :D
pozdro ;) |
Cytat:
Tak więc cieszcie sie szkoła puki sie da bo potem zostaną już tylko wspomnienia..... Pozdro |
Juz widze siebie w lawce na historii [nauczycielke mam kose] i czuje bolaca reke po 40 min pisania wszystkiego co powie [bo uwaza ze wszystko co powie jest wazne i trzeba miec to w zeszycie] i ostatnie 5 min dluzace sie w nieskonczonosc... :(:(:( POMOCY !!!
pozdro ;( |
a ja powiem tak szkola byla zajefajna a teraz od paru lat praca. w szkole byly 2 miechy wakacji a jak zaczynasz pracowac to masz bodajze (juz nie pamietam) tylko 14 dni urlopu na rok (nie liczac jakis zwolnien lekarskich). wiec jak mozeci to cieszczie sie poki mozecie szkola i wakacjami - ja tez chce wakacje :)
|
Cytat:
Szkoła jest głupia:( "Pozytywny aspekt to spotkanie z klasą" - LOL |
Cytat:
Pijak po pięciu latach idzie na odwyk, a student odebrać dyplom :D |
No ja juz zaczynam wyczekiwac Bozego Narodzenia ;p
|
Ja zaczynam teraz szkołe średnią ;) Z jednej strony fajnie, że new szkoła new ludzie a z drugiej, że to nadal ta nauka historii, chemii, gery ahh... głupie przedmioty :P
|
Ja już mysle o tegorocznym sylwestrze :)
|
[`] [`] niech te wakacje będą czymś co pozostanie w naszej pamięci na wieki... amen.
|
Jedyny pozytywny aspekt tego zjawiska to spotkanie się z klasą...a tak to :bicz:
|
spoko - pewnego dnia wypadasz z petli i dopiero zaczynasz narzekac ^_^
|
a ja nie miałem wakacjii ...i bardzo mnie to boli.....buuuuuuuu :(
|
Cytat:
|
Ale za 9 miesięcy i 25 dni mamy znowu wakacje!!!
|
Dzieki za wspolczucie, qrde jutro znow sie zacznie nuda. :'(
|
Heh ... jak to dobrze być studentem = jeszcze miesiąc wakacji :D
Współczuje tym co jutro idą do szkoły. |
Szkoda, że wakacje nie trwają dłużej...
Hej ho, hej ho do szkoły by się (nie)szło... :D :rotfl: |
A ja nie mam wakacji to i nie mam po czym plakac. Ale tym co mieli zdziebko wspolczuje.
|
Mi niestety też, jutro trzeba wstać na ósmą iść do kościoła potem to szkoły, pewnie przedstawić się klasie i wychowawcy itp. :blee:
|
ja tez :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mam jeszcze miesiąc wakacji :]
|
To już jest koniec...wakacji
No i nadszedł koniec wakacji 2004. Od jutra znów trzeba chodzić do budy. Koniec ze spaniem do południa z balangami do późna. Po prostu znów nauka.
:( :( :( :( :( :( :( :( Nawet Matka Natura (pogoda) płacze z powodu końca wakacji ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |