![]() |
Tak, widziałem. A to nie było lepiej od razu usunąc ten post :D ;)
|
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Weron : wczoraj o godz. 23:17. To oznacza, ze byla moja wypowiedz, ktora pozniej postanowilem usunac. I zostal tylko pierwszy znak z calej mojej wypowiedzi. |
Cytat:
|
Cytat:
Hmmm, czekaj, ja chyba kiedyś byłem tym wysoce wyselekcjowanym gatunkiem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A ja Ci chcialem poradzic, zebys uzywal interpunkcji, Twoje posty wygladalyby wtedy o niebo lepiej, bo tak to trudno troszke sie rozgryza to co napisales :) (bez urazy!) pozdro ;) |
Cytat:
|
A mnie nowygosc irytuje. Zakłada tyle temató i zadaje tyle pytam. Stworzyl by kilka temat tematycznie i w nich zadal by te pytania.
Z tego co mi sie zdaje to on po prostu leci po najlzejszej lini oporu. Juz mu mowiono tyle razy zeby uzyl szukajki albo zalozyl sobie jeden temat itd. Ja popieram memorando. Wiem, że nie na poczatku nie jest się geniuszem, ale przeciez jak mu sie tyle razy powie żeby szukal bo było to niech szuka. Po to sa pisane arty na necie. |
Cytat:
8-) no i widzisz Memo - jak chcesz to potrafisz i tak nowemu trzeba bylo napisac. Tak nawiasem mowiac pytania Nowego to pryszcz w porównaniu z kolegą Lajkonikiem ( 2001 lub 2002 rok) ,ktory pisal tak:(cytuje z niczego- czyli z glowy} "... kupilem sobie nagrywarke i co dalej.." za 10 minut .."czy nikt mi nie odpowie..", ktos mu odpisal kup sobie plytke> na drugi dzien post .."kupilem plytke i co dalej.." - ale nikt specjalnie na niego nie naskakiwal - no moze ja kiedys i wtedy Lajkonik pisal ..."wlozylem plytke do nadrywarki i co dalej - prosze o odpowiedz ( z wyjaktkiem bgn) - wesolo bylo. Fakt , ze Nowy moglby przeczytac madrosci niedocenianej na forum strony glownej cdrinfo |
Cytat:
|
Cytat:
|
A nowygośc się loguje tylko nic nie pisze ^_^ Zobaczcie sami :taktak:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
co to za gosc jest??
24h mnei nie bylo, a tu takie rzeczy :) |
Cytat:
pozdro ;) |
A mi nowygość wogóle nie przeszkadza. Zadaje pytania i tyle. Nawet Memo kiedyś się musiał zadawać pytania... Tylko nowygość zadaje je "seryjnie".
P.S. barte_k czy mi się wydaje, czy masz nowego avatarka?? |
Ale wiesz, że on ma nonstop jakiś problem :taktak: Nie pomaga innym tylko zadaje pytania :taktak:
-EDIT- Ogólnie nic do niego nie mam ale pytania typu: czym różni się dvd-r od dvd+r :| i za to pytanie dostał negatywa, ale tylko za to :taktak: |
Ja tam zadnego problemu nie widze z uzytkownikiem nowy gosc.
Czytalem pare jego postow i wydawaly mi sie normalne.Przynajmniej te ktore czytalem. Chlopak ma komputer od paru dni i chce sie czegos dowiedziec wiec pisze. A ty memorando tym postem robisz mu tylko kolo piora.Jesli cos ci sie nie podoba to zglaszasz to do administratora lub moderatora.A nie piszesz jakies bzdury na forum. Poza tym jest tez taka funkcja zglos nieodpowiedni post z ktorej sie korzysta.Wiec jesli tak bardzo cie cos boli to uzyj tego. Sam nie jestes swiety co zauwazylo juz pare osob. Nie wspominajac o twoich postach w stylu buuuu, eeeeeee chlip, chlip.Nie chce mi sie zyc. Oj nieladnie, nieladnie. |
Cytat:
<lol> |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Domowe Przedszkole, wszyskie dzieci kocha i chce bysmy takze, kochali je troche.
Lalalalala ... Ten temat skojarzyl mi sie z ta melodia... |
Cytat:
Masz 100% racje Sid jesli chodzi o Memo. Ty chyba zapomniales Memo swoje posty z ktorych nie wynikalo nic i ktorych nikt nie mogl zrozumiec i "upierdliwość" i zadawaniu takich pytan ,czy taz wrzucaniu bezsensownych tematow . A czlowiek zapytal i mial racje bo w pytaniu kryje sie rowniez pytanie - czy warto wywalac pienidze na Intela czy nie. Nowy zapytal , a 90% odpowiedzi w tym 100% twoich Memo nie zawierała nawet proby odpowiedzi |
Cytat:
|
Cytat:
|
No i tylko 5 można w ciągu 24h
|
A właśnie ile można rozdać reputek na 24h ??? Rozdałem już 5 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kodziowi też się spodobało ;) Mily co się stało, że nagle nick chcesz zmieniać? Człowieku miej swoje zdanie bo można wnioskować, że jesteś jak ta przysłowiowa "chorągiewka" jak zawieje... |
to zaraz się spytam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a faktycznie, nie przyglądałem się... sorry
|
Cytat:
Punkt dla mnie :rotfl: |
Po bezalkoholowym :piwo:
|
Cytat:
I po bezalkoholowym :piwo: |
Cytat:
666 to liczba która oznacza, iż jestem bardziej niewierzący niż wierzący. Chociaż ostatnio się to pod wpływem pewnej osóbki zmieniło... ale może też oznaczać że jestem szatańsko miły :>... a tak przy okazji... kogo poprosić o zmiane nicka?? co do zdjęcia memo to dlaczego siebie uciąłeś? (domyślam się że ty tam byłeś) |
A ja mam 15 lat tak jak DJ HACKER :taktak:
Pozdrówka dla DJ'a HACKER'a :spoko: |
Cytat:
ps. mam nadzieje, że dostaniesz reprymende od moderatorów. |
Dzisiaj na rozpoczęciu roku :( -niestety byłem:D dyro powiedział do nas "młodzież". No to dobra chyba dzieckiem już nie jestem :> BTW i wcale sie tak nie czuje i nie uważam. :D
A mam 14 lat:D |
Cytat:
|
DJ HACKER - 15-16
zaraz zobacze czy trafilem :P edit:no itrafilem - 15 :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A na ile lat oceniacie mnie??? Tylko bez patrzenia do profilu użytkownika... :O
|
W którymś z postów Nowygość pisał że mieszka w USA, i że nie bardzo umie pisać po polsku.8 )
|
Sądzę, że po tym co tu Nowygość "usłyszał" już nigdy się nie wypowie :) Gratulacje!
Deja Vu :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Cytat:
|
memo pozdrów Ją
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
najbardziej przerazajace w nowymgosciu jest to ze po nim nikt NIE jechal, nie zlikwidowal prowokatora, nawet kurde uwagi nie zwrocil...
to sie nazywa przyzwolenie - wszystko jest super to po co sie starac.. ps. memo... zmieniles sie, to fakt, ale pamietaj swoje poczatki i nie tylko poczatki :) ps2. smartek? od ilu lat ty masz 13 lat? :) |
Hahha hahha hahha spadlem z krzesla :) Ciapek no to pojechales niezle.
|
Cytat:
...pierwsze masturbacje/onanizacje :mruga: |
hmmmmm... Smartek to na tym forum wyjątek... ma 13 lat ale odpowiedzi daje jakby miał 20 lat... o to chodzi...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tego ie pamietam, ale kilka osob dosc wytrwale mu tlumaczylu... ale kazdego w koncu szlak trafi :)
|
Nimal a po jakim czasie ?:)
|
Loczek - poczytaj posty tego kolegi to zrozumiesz - ten ktos wybitnie nie chce zrozumiec lub zaklada temat i sie wiecej w nim nie odzywa - wyglada toraczej na prowokatora niz na usera z problemami
nie odrazu go wszyscy jechali :) |
memo sorry ale to jest glupie. Po co wyciagac brudy na wierzch. Koles jest i bedzie a ze ma problemy... przejdzie mu. Nie kazdy byl od razu specem, nie kazdy wie jak sprecyzowac pytanie i jak odniesc sie do problemu. A z tym jechaniem... nie lepiej wytlumaczyc.
|
Smartek - wyjatek potwiedza regule :spoko:
najwazniejsze to czuc sie na jakis wiek :) do tego dochodzi zachowanie i ludzie Cie odbieraja na takiego jakim chcesz byc :) |
heheh
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
wiesz co? ja tu serio pytam a ty se jaja robisz :> |
Cytat:
|
to znaczy że człowieka poniżej 16 lat i powyżej 70 już jechac nie można??
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Ej coś mnie ominęło? Jaki Nowygość, jakoś na razie nie mogę go znaleść ;)
EDIT: Już wszystko jasne. Facet ma poważne problemy a wy tak w każdym temacie po nim jeździcie ;) No nie ładnie "chłopacy" ^_^ :jezyk: Chyab co jakiś czas musimy przeżywać najazdy różnych ludzi którzy nie potrafią zrozumieć że niektórych pytań się nie zadaje. |
Dołączam sie do pozdrowionek. Nowygość jesteś wielki
Pozdro |
co ma piernik do wiatraka...
Patrząc na posty użyszkodnika nowy gosc mam pytanko co ma piernik do wiatraka....??? Sugerowałbym wprowadzenie licznika postów z sensem wnoszących coś nowego oraz drugiego większego który by pokazywał ilość postów bez sensu... może ktoś domyśli dlaczego nazwałem mojego posta w ten sposób i niedostanę reprymendy od moderatorów...pozdrawiam użyszkodnika nowy gosc:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |