Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   co ma piernik do wiatraka... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-ma-piernik-wiatraka-39105/)

epol 03.09.2004 19:17

Tak, widziałem. A to nie było lepiej od razu usunąc ten post :D ;)

Weron 03.09.2004 19:04

Cytat:

Napisany przez epol
A co to ma być??

A to widziales?:
Ostatnio zmieniany przez Weron : wczoraj o godz. 23:17.
To oznacza, ze byla moja wypowiedz, ktora pozniej postanowilem usunac.
I zostal tylko pierwszy znak z calej mojej wypowiedzi.

epol 03.09.2004 18:51

Cytat:

Napisany przez Weron
[

A co to ma być??

andrzejj9 02.09.2004 22:40

Cytat:

Napisany przez memorando
proszę zauważ malo ludzi dostaje ode mnie reputkę a jak dostają są to wysoce wyselekcjonowane gatunki .....

Ja też jakoś rzadko z tej opcji korzystam, chociaż kiedy mam ochotę w ten sposób okazać komuś sympatię (bez skojarzeń) to sobie o niej przypominam :)

Hmmm, czekaj, ja chyba kiedyś byłem tym wysoce wyselekcjowanym gatunkiem ;)

memorando 02.09.2004 22:30

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmmm, reputka tu, reputka tam.. co to, jakaś nowa mania ostatnio? ;)

proszę zauważ malo ludzi dostaje ode mnie reputkę a jak dostają są to wysoce wyselekcjonowane gatunki .....

andrzejj9 02.09.2004 22:27

Cytat:

Napisany przez barte_k
A właśnie ile można rozdać reputek na 24h ??? Rozdałem już 5 :D

Hmmm, reputka tu, reputka tam.. co to, jakaś nowa mania ostatnio? ;)

Smartek 02.09.2004 18:39

Cytat:

Napisany przez memorando
dzięki bgn jak to dobrze że już zakopaliśmy ten topór wojennypozdrawiam serdecznie dobry tekst:)_

a no i memo dzieki za opinie w stosunku do mnie... i reputke ;-)
A ja Ci chcialem poradzic, zebys uzywal interpunkcji, Twoje posty wygladalyby wtedy o niebo lepiej, bo tak to trudno troszke sie rozgryza to co napisales :) (bez urazy!)
pozdro ;)

memorando 02.09.2004 14:11

Cytat:

Napisany przez bgn
8-) no i widzisz Memo - jak chcesz to potrafisz i tak nowemu trzeba bylo napisac. Tak nawiasem mowiac pytania Nowego to pryszcz w porównaniu z kolegą Lajkonikiem ( 2001 lub 2002 rok) ,ktory pisal tak:(cytuje z niczego- czyli z glowy}
"... kupilem sobie nagrywarke i co dalej.." za 10 minut .."czy nikt mi nie odpowie..", ktos mu odpisal kup sobie plytke> na drugi dzien post .."kupilem plytke i co dalej.." - ale nikt specjalnie na niego nie naskakiwal - no moze ja kiedys i wtedy Lajkonik pisal ..."wlozylem plytke do nadrywarki i co dalej - prosze o odpowiedz ( z wyjaktkiem bgn) - wesolo bylo.
Fakt , ze Nowy moglby przeczytac madrosci niedocenianej na forum strony glownej cdrinfo

dzięki bgn jak to dobrze że już zakopaliśmy ten topór wojennypozdrawiam serdecznie dobry tekst:)_

epol 02.09.2004 13:51

A mnie nowygosc irytuje. Zakłada tyle temató i zadaje tyle pytam. Stworzyl by kilka temat tematycznie i w nich zadal by te pytania.

Z tego co mi sie zdaje to on po prostu leci po najlzejszej lini oporu. Juz mu mowiono tyle razy zeby uzyl szukajki albo zalozyl sobie jeden temat itd.

Ja popieram memorando. Wiem, że nie na poczatku nie jest się geniuszem, ale przeciez jak mu sie tyle razy powie żeby szukal bo było to niech szuka. Po to sa pisane arty na necie.

bgn 02.09.2004 11:46

Cytat:

Napisany przez memorando
warto wydawać kasę na nowe procesory intela marki celeron chociaż celeron jest zbyt drogi jak na jakość jaką prezentuje więc bgn po co mam pisać prawdę starą jak świat że wszystko z kupnem proca związane zależy od zastosowań do jakich będzie użyty?? kupujesz amd i pentium 4 jak potrzebujesz max wydajnośći kupujesz celka jak chcesz głównie odpoczywać w stabilnym srodowisku pracując lecz malo mniej wydajnym więc masz rację cenię i cenilem twoje posty krytykujące moje wypowiedzi uczą mnie czegoś nowego tak jak posty sida the rata i innych których kiedyś nieumiałem krytyki docenić a z czasem docenilem:)

8-) no i widzisz Memo - jak chcesz to potrafisz i tak nowemu trzeba bylo napisac. Tak nawiasem mowiac pytania Nowego to pryszcz w porównaniu z kolegą Lajkonikiem ( 2001 lub 2002 rok) ,ktory pisal tak:(cytuje z niczego- czyli z glowy}
"... kupilem sobie nagrywarke i co dalej.." za 10 minut .."czy nikt mi nie odpowie..", ktos mu odpisal kup sobie plytke> na drugi dzien post .."kupilem plytke i co dalej.." - ale nikt specjalnie na niego nie naskakiwal - no moze ja kiedys i wtedy Lajkonik pisal ..."wlozylem plytke do nadrywarki i co dalej - prosze o odpowiedz ( z wyjaktkiem bgn) - wesolo bylo.
Fakt , ze Nowy moglby przeczytac madrosci niedocenianej na forum strony glownej cdrinfo

memorando 01.09.2004 21:27

Cytat:

Napisany przez bgn
Masz 100% racje Sid jesli chodzi o Memo. Ty chyba zapomniales Memo swoje posty z ktorych nie wynikalo nic i ktorych nikt nie mogl zrozumiec i "upierdliwość" i zadawaniu takich pytan ,czy taz wrzucaniu bezsensownych tematow . A czlowiek zapytal i mial racje bo w pytaniu kryje sie rowniez pytanie - czy warto wywalac pienidze na Intela czy nie. Nowy zapytal , a 90% odpowiedzi w tym 100% twoich Memo nie zawierała nawet proby odpowiedzi

warto wydawać kasę na nowe procesory intela marki celeron chociaż celeron jest zbyt drogi jak na jakość jaką prezentuje więc bgn po co mam pisać prawdę starą jak świat że wszystko z kupnem proca związane zależy od zastosowań do jakich będzie użyty?? kupujesz amd i pentium 4 jak potrzebujesz max wydajnośći kupujesz celka jak chcesz głównie odpoczywać w stabilnym srodowisku pracując lecz malo mniej wydajnym więc masz rację cenię i cenilem twoje posty krytykujące moje wypowiedzi uczą mnie czegoś nowego tak jak posty sida the rata i innych których kiedyś nieumiałem krytyki docenić a z czasem docenilem:)

Mich@ł 01.09.2004 21:25

Cytat:

Napisany przez barte_k
A nowygośc się loguje tylko nic nie pisze ^_^ Zobaczcie sami :taktak:

Bo jak widzi jak na niego niektóre osoby najeżdżają, to nie pisze, żeby znowu nie miały nowego tematu...

B@rtek 01.09.2004 21:13

A nowygośc się loguje tylko nic nie pisze ^_^ Zobaczcie sami :taktak:

Mich@ł 01.09.2004 21:04

Cytat:

Napisany przez Smartek
no moze moje wypowiedzi sa 'dobre jakosci' - jak to ktos tu z forum nazwal, ale co z tego jak nie jestem zbytnio lubiany? :P
pozdro ;)

Cytat:

Napisany przez barte_k
Kto Ci tak powiedział, że nie jesteś lubiany

No właśnie ???

B@rtek 01.09.2004 21:01

Cytat:

Napisany przez Smartek
no moze moje wypowiedzi sa 'dobre jakosci' - jak to ktos tu z forum nazwal, ale co z tego jak nie jestem zbytnio lubiany? :P
pozdro ;)

Kto Ci tak powiedział, że nie jesteś lubiany ???

B@rtek 01.09.2004 21:00

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
A mi nowygość wogóle nie przeszkadza. Zadaje pytania i tyle. Nawet Memo kiedyś się musiał zadawać pytania... Tylko nowygość zadaje je "seryjnie".

P.S. barte_k czy mi się wydaje, czy masz nowego avatarka??

Tak mam nowy avatarek-ale tymczasowo:taktak:

mr_spock 01.09.2004 20:51

co to za gosc jest??
24h mnei nie bylo, a tu takie rzeczy :)

Smartek 01.09.2004 20:12

Cytat:

Napisany przez memorando
No fakt jakość twoich wypowiedzi wskazuje na poważnie zaawansowany rozwój intelektualny zawsze zastanawialem się ile masz i szxok 13 a daję Tobie z 20 - 22 lata hmmm smartek daję Tobie pozytywa i dużo piwa dla Ciebie:) oczywiście bezalkoholowego;)

pozdro ;)

Mich@ł 01.09.2004 19:46

A mi nowygość wogóle nie przeszkadza. Zadaje pytania i tyle. Nawet Memo kiedyś się musiał zadawać pytania... Tylko nowygość zadaje je "seryjnie".

P.S. barte_k czy mi się wydaje, czy masz nowego avatarka??

B@rtek 01.09.2004 17:27

Ale wiesz, że on ma nonstop jakiś problem :taktak: Nie pomaga innym tylko zadaje pytania :taktak:

-EDIT-
Ogólnie nic do niego nie mam ale pytania typu: czym różni się dvd-r od dvd+r :| i za to pytanie dostał negatywa, ale tylko za to :taktak:

Weron 01.09.2004 16:41

Ja tam zadnego problemu nie widze z uzytkownikiem nowy gosc.
Czytalem pare jego postow i wydawaly mi sie normalne.Przynajmniej te ktore czytalem.
Chlopak ma komputer od paru dni i chce sie czegos dowiedziec wiec pisze.
A ty memorando tym postem robisz mu tylko kolo piora.Jesli cos ci sie nie podoba to zglaszasz to do administratora lub moderatora.A nie piszesz jakies bzdury na forum.
Poza tym jest tez taka funkcja zglos nieodpowiedni post z ktorej sie korzysta.Wiec jesli tak bardzo cie cos boli to uzyj tego.
Sam nie jestes swiety co zauwazylo juz pare osob.
Nie wspominajac o twoich postach w stylu buuuu, eeeeeee chlip, chlip.Nie chce mi sie zyc.
Oj nieladnie, nieladnie.

kodziu 01.09.2004 15:00

Cytat:

Napisany przez Smartek
Zwiazek Organizacji Nad Krolikami? :rotfl:
pozdro ;)

:D Chiba nie, chociaż nigdy sobie tego tak nie tłumaczyłem :D

<lol>

Smartek 01.09.2004 14:55

Cytat:

Napisany przez kodziu
ZONK

Zwiazek Organizacji Nad Krolikami? :rotfl:
pozdro ;)

kodziu 01.09.2004 14:51

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Domowe Przedszkole, wszyskie dzieci kocha i chce bysmy takze, kochali je troche.
Lalalalala ...

Ten temat skojarzyl mi sie z ta melodia...

ZONK

pawelblu 01.09.2004 14:20

Domowe Przedszkole, wszyskie dzieci kocha i chce bysmy takze, kochali je troche.
Lalalalala ...

Ten temat skojarzyl mi sie z ta melodia...

bgn 01.09.2004 13:59

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
najbardziej przerazajace w nowymgosciu jest to ze po nim nikt NIE jechal, nie zlikwidowal prowokatora, nawet kurde uwagi nie zwrocil...

to sie nazywa przyzwolenie - wszystko jest super to po co sie starac..

ps. memo... zmieniles sie, to fakt, ale pamietaj swoje poczatki i nie tylko poczatki :)
ps2. smartek? od ilu lat ty masz 13 lat? :)

Masz 100% racje Sid jesli chodzi o Memo. Ty chyba zapomniales Memo swoje posty z ktorych nie wynikalo nic i ktorych nikt nie mogl zrozumiec i "upierdliwość" i zadawaniu takich pytan ,czy taz wrzucaniu bezsensownych tematow . A czlowiek zapytal i mial racje bo w pytaniu kryje sie rowniez pytanie - czy warto wywalac pienidze na Intela czy nie. Nowy zapytal , a 90% odpowiedzi w tym 100% twoich Memo nie zawierała nawet proby odpowiedzi

Loczek 01.09.2004 13:53

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
A coś się czepił nowegogoscia ?? Drażni cię jego licznik postów, że "pisze bez sensu"?? A co powiesz o przyklejonym wątku "nabijanie postów..." ??

ps. mam nadzieje, że dostaniesz reprymende od moderatorów.

Pierwszy dobrze mowi. Temat kompletnie zjechany.

Mily_ 01.09.2004 13:49

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Za to należy Ci się reputka, tylko już dzisiaj rozdałem wszystkie. Jak będę mógł, to masz u mnie reputkę. :spoko:

No ja też ci dam w ramach akcji wymiany reputek... no chyba że ci już dałem i nie bede mógł... ale to jutro bo dzisiaj limit wyczerpałem...

Mily_ 01.09.2004 13:48

No i tylko 5 można w ciągu 24h

B@rtek 01.09.2004 13:48

A właśnie ile można rozdać reputek na 24h ??? Rozdałem już 5 :D

Mich@ł 01.09.2004 13:46

Cytat:

Napisany przez Mily666
Jak rejestrowałem się na forum to byłem człowiekiem niewierzącym... nom a teraz jest inaczej i mi troche ta liczba przeszkadza... nick pozostanie taki sam tylko bez liczb... o ile mi zmieną

Za to należy Ci się reputka, tylko już dzisiaj rozdałem wszystkie. Jak będę mógł, to masz u mnie reputkę. :spoko:

Mily_ 01.09.2004 13:44

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
heh dzięki, a poczucie humoru trzeba mieć, a ja wiem, że jak czasem coś walne... :rotfl:
Kodziowi też się spodobało ;)

Mily co się stało, że nagle nick chcesz zmieniać?
Człowieku miej swoje zdanie bo można wnioskować, że jesteś jak ta przysłowiowa "chorągiewka" jak zawieje...

Jak rejestrowałem się na forum to byłem człowiekiem niewierzącym... nom a teraz jest inaczej i mi troche ta liczba przeszkadza... nick pozostanie taki sam tylko bez liczb... o ile mi zmieną

CIAPEK 01.09.2004 13:39

Cytat:

Napisany przez barte_k
Nieźle CIAPEK :taktak: Za to reputka :D :spoko:

heh dzięki, a poczucie humoru trzeba mieć, a ja wiem, że jak czasem coś walne... :rotfl:
Kodziowi też się spodobało ;)

Mily co się stało, że nagle nick chcesz zmieniać?
Człowieku miej swoje zdanie bo można wnioskować, że jesteś jak ta przysłowiowa "chorągiewka" jak zawieje...

Mily_ 01.09.2004 13:36

to zaraz się spytam

gallus 01.09.2004 13:35

Cytat:

Napisany przez Mily666
kogo poprosić o zmiane nicka??

No z tego co gdzieś czytałem, to ThanatoS wspominał, że jak go sie poprosi to to uczyni, ale ja poprosiłem Barteza i też mi nie odmówił :)

B@rtek 01.09.2004 13:34

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
pojade po bandzie :P

...pierwsze masturbacje/onanizacje

:mruga:

Nieźle CIAPEK :taktak: Za to reputka :D :spoko:

Mily_ 01.09.2004 13:33

a faktycznie, nie przyglądałem się... sorry

CIAPEK 01.09.2004 13:33

Cytat:

Napisany przez Mily666
(...)
co do zdjęcia memo to dlaczego siebie uciąłeś? (domyślam się że ty tam byłeś)

domyślam się, a nawet jestem pewny, że memo nie jest kobietą, a osoba obok to kobieta jak da się domyśleć.
Punkt dla mnie :rotfl:

B@rtek 01.09.2004 13:32

Po bezalkoholowym :piwo:

Mich@ł 01.09.2004 13:30

Cytat:

Napisany przez barte_k
A ja mam 15 lat tak jak DJ HACKER :taktak:

Pozdrówka dla DJ'a HACKER'a :spoko:

Ja również pozdrawiam :przybij5:
I po bezalkoholowym :piwo:

Mily_ 01.09.2004 13:21

Cytat:

Napisany przez memorando
hihi zazdrosny będę:) Mily666 powiedz mi czyżby to 666 oznaczało w twoim niku że jesteś szatańsko miły?:)

666 to liczba która oznacza, iż jestem bardziej niewierzący niż wierzący. Chociaż ostatnio się to pod wpływem pewnej osóbki zmieniło... ale może też oznaczać że jestem szatańsko miły :>...

a tak przy okazji... kogo poprosić o zmiane nicka??

co do zdjęcia memo to dlaczego siebie uciąłeś? (domyślam się że ty tam byłeś)

B@rtek 01.09.2004 13:21

A ja mam 15 lat tak jak DJ HACKER :taktak:

Pozdrówka dla DJ'a HACKER'a :spoko:

Pierwszy 01.09.2004 13:17

Cytat:

Napisany przez memorando
Patrząc na posty użyszkodnika nowy gosc mam pytanko co ma piernik do wiatraka....??? Sugerowałbym wprowadzenie licznika postów z sensem wnoszących coś nowego oraz drugiego większego który by pokazywał ilość postów bez sensu...

A coś się czepił nowegogoscia ?? Drażni cię jego licznik postów, że "pisze bez sensu"?? A co powiesz o przyklejonym wątku "nabijanie postów..." ??

ps. mam nadzieje, że dostaniesz reprymende od moderatorów.

kodziu 01.09.2004 12:30

Dzisiaj na rozpoczęciu roku :( -niestety byłem:D dyro powiedział do nas "młodzież". No to dobra chyba dzieckiem już nie jestem :> BTW i wcale sie tak nie czuje i nie uważam. :D
A mam 14 lat:D

Mich@ł 01.09.2004 12:22

Cytat:

Napisany przez nimal
DJ HACKER - 15-16
zaraz zobacze czy trafilem :P

edit:no itrafilem - 15 :D

No to piwko dla Ciebie :piwo:

nimal 01.09.2004 12:15

DJ HACKER - 15-16
zaraz zobacze czy trafilem :P

edit:no itrafilem - 15 :D

memorando 01.09.2004 11:52

Cytat:

Napisany przez piotrek123
W którymś z postów Nowygość pisał że mieszka w USA, i że nie bardzo umie pisać po polsku.8 )

zadzwoń o 3 w nocy na tepsę takich nowych gości tam jest na pęczki:)

Mich@ł 01.09.2004 11:52

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Nie wiem, na 80...?:D

No nie... Taki młody to jeszcze nie jestem :D

piotrek123 01.09.2004 11:50

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
A na ile lat oceniacie mnie??? Tylko bez patrzenia do profilu użytkownika... :O

Nie wiem, na 80...?:D

Mich@ł 01.09.2004 11:49

A na ile lat oceniacie mnie??? Tylko bez patrzenia do profilu użytkownika... :O

piotrek123 01.09.2004 11:46

W którymś z postów Nowygość pisał że mieszka w USA, i że nie bardzo umie pisać po polsku.8 )

Berion 01.09.2004 11:40

Sądzę, że po tym co tu Nowygość "usłyszał" już nigdy się nie wypowie :) Gratulacje!

Deja Vu :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

memorando 01.09.2004 11:07

Cytat:

Napisany przez Mily666
memo pozdrów Ją

hihi zazdrosny będę:) Mily666 powiedz mi czyżby to 666 oznaczało w twoim niku że jesteś szatańsko miły?:)

Mily_ 01.09.2004 10:48

memo pozdrów Ją

memorando 01.09.2004 10:25

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
najbardziej przerazajace w nowymgosciu jest to ze po nim nikt NIE jechal, nie zlikwidowal prowokatora, nawet kurde uwagi nie zwrocil...

ps. memo... zmieniles sie, to fakt, ale pamietaj swoje poczatki i nie tylko poczatki :)

i tu masz rację..ja bym dostał z 10 razy bana na tydzień za takie posty jak nowy gość:) więc coś w tym jest co piszesz a kto zmienił mnie?? to cudo na zdjęciu moja żona i Pani to jej zasługa że memciu nie jest upierdliwszy od nowego gościa hihi:) Sid piwo dla Ciebie:)

-Sid-The-Rat=> 01.09.2004 10:11

Loczek 01.09.2004 10:06

Hahha hahha hahha spadlem z krzesla :) Ciapek no to pojechales niezle.

CIAPEK 01.09.2004 09:50

Cytat:

Napisany przez memorando
oj piękny...golenie co dwa dni brody pryszcze i inne ciekawe zjawiska..hihi:)

pojade po bandzie :P

...pierwsze masturbacje/onanizacje

:mruga:

Mily_ 01.09.2004 09:35

hmmmmm... Smartek to na tym forum wyjątek... ma 13 lat ale odpowiedzi daje jakby miał 20 lat... o to chodzi...

memorando 01.09.2004 09:33

Cytat:

Napisany przez Ormianin
A to sie Smartek wystraszy ze zrobiles z niego starego chlopa... a przednim caly piekny okres dojrzewania :)

oj piękny...golenie co dwa dni brody pryszcze i inne ciekawe zjawiska..hihi:)

Ormianin 01.09.2004 09:24

Cytat:

Napisany przez memorando
No fakt jakość twoich wypowiedzi wskazuje na poważnie zaawansowany rozwój intelektualny zawsze zastanawialem się ile masz i szxok 13 a daję Tobie z 20 - 22 lata hmmm smartek daję Tobie pozytywa i dużo piwa dla Ciebie:) oczywiście bezalkoholowego;)

A to sie Smartek wystraszy ze zrobiles z niego starego chlopa... a przednim caly piekny okres dojrzewania :)

memorando 01.09.2004 09:21

Cytat:

Napisany przez Smartek
wiesz, mam 13 lat i jakos nie bardzo czuje sie DZIECKIEM :/
pozdro ;)

nimal 01.09.2004 09:12

tego ie pamietam, ale kilka osob dosc wytrwale mu tlumaczylu... ale kazdego w koncu szlak trafi :)

Loczek 01.09.2004 09:03

Nimal a po jakim czasie ?:)

nimal 01.09.2004 09:00

Loczek - poczytaj posty tego kolegi to zrozumiesz - ten ktos wybitnie nie chce zrozumiec lub zaklada temat i sie wiecej w nim nie odzywa - wyglada toraczej na prowokatora niz na usera z problemami
nie odrazu go wszyscy jechali :)

Loczek 01.09.2004 08:58

memo sorry ale to jest glupie. Po co wyciagac brudy na wierzch. Koles jest i bedzie a ze ma problemy... przejdzie mu. Nie kazdy byl od razu specem, nie kazdy wie jak sprecyzowac pytanie i jak odniesc sie do problemu. A z tym jechaniem... nie lepiej wytlumaczyc.

nimal 01.09.2004 08:56

Smartek - wyjatek potwiedza regule :spoko:
najwazniejsze to czuc sie na jakis wiek :) do tego dochodzi zachowanie i ludzie Cie odbieraja na takiego jakim chcesz byc :)

Mily_ 01.09.2004 08:53

heheh

Smartek 01.09.2004 08:53

Cytat:

Napisany przez memorando
nierobię:) bo to dzieci są poniżej 16 i powyżej 70:)

wiesz, mam 13 lat i jakos nie bardzo czuje sie DZIECKIEM :/
pozdro ;)

memorando 01.09.2004 08:48

Cytat:

Napisany przez Mily666
wiesz co? ja tu serio pytam a ty se jaja robisz :>

nierobię:) bo to dzieci są poniżej 16 i powyżej 70:)

Mily_ 01.09.2004 08:39

Cytat:

Napisany przez memorando
no wiesz a potem siedzieć jak za czlowieka?:D czlowiek powyżej 70 umrze na zawał a czlowiek poniżej 16 wykończy ojca aby mu kupił nowego kompa:D

wiesz co? ja tu serio pytam a ty se jaja robisz :>

memorando 01.09.2004 08:38

Cytat:

Napisany przez Mily666
to znaczy że człowieka poniżej 16 lat i powyżej 70 już jechac nie można??

no wiesz a potem siedzieć jak za czlowieka?:D czlowiek powyżej 70 umrze na zawał a czlowiek poniżej 16 wykończy ojca aby mu kupił nowego kompa:D

Mily_ 01.09.2004 08:27

to znaczy że człowieka poniżej 16 lat i powyżej 70 już jechac nie można??

Smartek 01.09.2004 08:25

Cytat:

Napisany przez memorando
ja bym go nie jechał zapytajcie się go ile ma lat jak powyżej 16 to możecie jechać ale postach sądzę że to jakiś małolat albo starszy czlowiek kolo 70 :)

to tym bardziej nalezy mu sie szacunek...
pozdro ;)

memorando 01.09.2004 02:54

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Ej coś mnie ominęło? Jaki Nowygość, jakoś na razie nie mogę go znaleść ;)

EDIT: Już wszystko jasne. Facet ma poważne problemy a wy tak w każdym temacie po nim jeździcie ;) No nie ładnie "chłopacy" ^_^ :jezyk: Chyab co jakiś czas musimy przeżywać najazdy różnych ludzi którzy nie potrafią zrozumieć że niektórych pytań się nie zadaje.

ja bym go nie jechał zapytajcie się go ile ma lat jak powyżej 16 to możecie jechać ale postach sądzę że to jakiś małolat albo starszy czlowiek kolo 70 :)

_Neoo_ 01.09.2004 02:10

Ej coś mnie ominęło? Jaki Nowygość, jakoś na razie nie mogę go znaleść ;)

EDIT: Już wszystko jasne. Facet ma poważne problemy a wy tak w każdym temacie po nim jeździcie ;) No nie ładnie "chłopacy" ^_^ :jezyk: Chyab co jakiś czas musimy przeżywać najazdy różnych ludzi którzy nie potrafią zrozumieć że niektórych pytań się nie zadaje.

47 01.09.2004 01:44

Dołączam sie do pozdrowionek. Nowygość jesteś wielki
Pozdro

memorando 01.09.2004 00:44

co ma piernik do wiatraka...

Patrząc na posty użyszkodnika nowy gosc mam pytanko co ma piernik do wiatraka....??? Sugerowałbym wprowadzenie licznika postów z sensem wnoszących coś nowego oraz drugiego większego który by pokazywał ilość postów bez sensu... może ktoś domyśli dlaczego nazwałem mojego posta w ten sposób i niedostanę reprymendy od moderatorów...pozdrawiam użyszkodnika nowy gosc:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48.