![]() |
Pomocy - niewiem jak to usunać.
Zmeczony namowami braciaka zainstalowałem mu program Win-spy (taki szpiegujacy czy cos) ale przy instalacji wyskoczyl blad ze podalem bledny serial i... Teraz mam program w trayu ale nie moge w niego wejsc. Ikonka nie reaguje na myszke. Nie moge go tez odinstalowac bo niema go w spisie prrogramow w panelu sterowania. Program nie utworzyl zadnego katalogu. A jak chem znalezc plik win-spy to wykrywa mi tylko instalke. Adware go nie widzi. Pomocy.
|
Witam!
wstydz sie! http://www.2-spyware.com/remove-win-spy.html calosc: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie...j+z+Google&lr= |
Spróbuj NSW (ma tam do odinstalowywania) albo jeżeli to szpiegujący to przejedź system antywirem. Norton 2004 usuwa te guwienka chiba...
EDIT remix mnie wyprzedził :D no tak to jest ukryte :D |
Dzieki chlopaki za podpowiedzi ale... ja nie mam tego trojana w systemie jako "ofiara" ja mam go jako program ktorym robi sie ataki. Sek w tym ze ja chcem wywalic te hu.... a nie moge bo niema tego nigdzie w systemie. Nie ma folderu, nie ma czegos takiego jak Uninstall. To cos jest caly czas na pasku.
|
Witam!
A sprawdzales chociaz opis? |
Ja chcesz usunać z autostartu to przyda ci sie darmowy program regcleaner.
|
Ilość załączników: 1
Remix sprawdzalem ale to jest opis dla tych ktorzy maja trojana ktorym mozna kierowac za pomoca tego programu ktorego ja nie moge wywalic. W zalaczniku jest scren autostartu. Niech ktos podpowie ktora z pozycji jest podejrzana.
|
jak na moje oko to wszystkie są "podejrzane" ^_^ no może oprócz pandy
Na cholere Ci tyle g*wna w trayu?? |
W trayu mam tylko pande i te ****....stwo bo inaczej nie mozna tego nazwac. Dalej nie wiem jak to wywalic. Zna ktos jakis program ktory po najechaniu na ikonke pokazuje gdzie jest jej lokalizacja albo odnosnik jakis. Wysiadam.
|
Cytat:
|
looknij na stronę, którą podał remix i na skrin który zamieściłeś...
ps. wstydź się! ^_^ |
Pierwszy moze podpowiesz o ktory proces ci chodzi bo ja juznic nie wiem. Jesli myslisz o csrss to powiem ci ze to juz zrobilem i mam dalej to samo.
|
Cytat:
|
Piterniel podpowiedział - chodziło mi o csrss.exe
a wogóle co to za katalog, w którym siedzi ten csrss \system32\dll\ ?? |
yyy... format c: :>
Pozdro |
Choidzi o to ze ja niemam takich procesow - ex.exe, smt.exe, csrss.exe, joke.exe, setup1.exe, smt.exe, unin.exe, uninse.exe, winsyst.exe,
a ten csrss.exe to jakis proces z windowsa. Alenawet jak wywalam go to dalej mam to samo. ****a !!! zaraz dostane szaleju. |
Dziekuje wszytkim serdecznie za podpowiedzi w koncu wywalilem syfa do kosza. Powiem szczerze ze to byl najwiekszy moj problem z tego typu programami.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:15. |