![]() |
aby nie bic sie o wyzszosci
osobiscie mialem LG 52x, pochrzani³o mu sie cos kupi³em LG 32x10x40 2 lata i po niej, samsung u kumpla po miesiacu sie zespu³ a u innego po pl roku taki sam samsung 52x
nie slyszalem zeby wielu ludzi na litony narzekalo ale nie wiem teraz mam litona i czekam |
zaraz znow zaczie sie wojana miedzy zwolennikami LG a realistami :)
|
A ten "sprzêt" jesli tak to mo¿na nazwaæ to kumpel kupi³ w jakims super-hiper markecie razem z ca³ym kompem juz dawno za czasow Celka 1000 Mhz.
To nie tylko te LG siê tak sypi±. Wujek ma DVD LG i te¿ mu siê chrzani ostro. Ju¿ by³o wielokrotnie czyszczone. A o tych przygodach pisa³em na forum ^_^ |
Cytat:
Linku konkretnego nie podam, ale wpisz w wyszukiwarce LG 52. Powinno znale¼æ trochê odno¶ników, bo dawniej temat ten czêsto siê przewija³ :) |
LG 52x to zaczepisty sprzet. mozna nim np przycisnac klake do kartki podczas sporzadzania kopi na kalce, mozna postawic na nim goraca herbatke zeby blatu nie uszkodzic, mozna rzucic o sciane i tak LG nie szkoda(gorzej z sciana), mozna tez urzyac jako .... jakby nie bylo ma wiele zastosowan, chociaz posiadajac go przez 3,5 roku nie pamietam pierwotnie do czego to có¶ s³u¿y³o
co do ks to na litonach chodzi bezproblemowo, jakby co maja tam fajny program do usowania zbednych plikow, 3 kumpli zastanawialo sie jak odzyskac dane po tym jak padl im system, a ostrzegali.... (moi kumple to hakierzy :) ) |
Cytat:
|
Cytat:
moze jakis link? poczytalbym na forum o tym, ale nie potrafie znalezc |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A mo¿e masz cd-rom LG 52x :D ??
|
Jak kto¶ nie chce, to niech nie kupuje, ale je¶li komu¶ jest wygodnie raz na kilka miesiêcy kupiæ sobie zbiorcz± p³ytkê z programami za niewielk± cenê, to nie krytykujmy tego. Zreszt± sam tê gazetê kupujê i podoba mi siê jej zawarto¶æ. Byæ mo¿e wszystkie lub prawie wszystkie programy tam umieszczone znalaz³bym na internecie, ale czas, jaki bym na to przeznaczy³, jest dla mnie wiêcej warty ni¿ 8 z³otych.
A co do problemu z tematu, to prawdopodobnie problem le¿y po stronie komputera. Nie ma szans, ¿eby¶ trafi³ na dwa wadliwe egzemplarze, wiêc po prostu sprawd¿, co u Ciebie jest nie tak. |
Cytat:
|
po co kupowac plyte z freewarem?
|
[QUOTE=cana] czy te¿ ten badziew robi±cy za frontenda nie chodzi? je¶li to drugie to nie jest to pierwszy raz z tego co wiem
*********************** to cecha produktow komputer swiata.Ale ma tez zalete = nie smicisz sobie dysku a z ekplorera znajdziesz to co cie interesuje.A tak to szkoda forsy na niezbednik - przecie komputer swiat na stone i zniej to co jest na niezbedniku mozesz sciagnac |
@ Licznerski
Kiedy¶ dawno temu kupi³em nawet jeden numer ks extra i chyba pisali gdzies ¿e jesli p³ytka jest uszkodzona to mo¿na j± odes³aæ a oni ci przysla sprawn±. Pozdrwiam |
P³ytki s± t³oczone przez "TAKT", a ich wyroby maj± du¿e problemy z odtwarzaniem w Lite-On'ach
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mi niedziala na obu litkach s± nowe jeden ma miesi±c i to combo drugi dvdrw ale jak rêcznie odpalam pliki s± widoczne
|
Cytat:
|
Wydaj± tylko na CD.
|
nie zdziwi³bym siê, gdyby on faktycznie w³o¿y³ p³ytkê dvd do cd-rom'u :P
ale to chyba wydaj± tylko na zwyk³ych cd... |
Cytat:
|
a moze wsadziles plyte "do gory nogami"? a moze to plyta DVD, a Ty wsadziles do CD-roma??
a wlaczyles kompa?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Oki !!! Dzieki !!! :> :idea:
|
nie dzia³a? tzn co? p³yta calkowicie nie jest widziana przez kompa czy te¿ ten badziew robi±cy za frontenda nie chodzi? je¶li to drugie to nie jest to pierwszy raz z tego co wiem
BTW masz jedyn± w swoim rodzaju okazjê przetestowac soft do wyci±gania danych z uszkodzonych p³yt ;) |
Sprawd¼ u kumpla.
pozdrowienia |
Cytat:
A tak serio, to sprawd¼ na innym napêdzie, czy p³yta chodzi, bo jako¶ nie wierzê, ¿eby K¦ robi³o tak w konia. :spoko: |
hmmmmm kupiles 2 'Niezbedniki' i zaden nie dziala...???
To teraz kup drugi naped[moze byc innej marki], i sprawadz czy plyty dzialaja, jesli nie to... kup jeszcze jeden inny naped.... |
Komputer ¦wiat "NIEZBÊDNIK" to z³odzieje !!!
Komputer ¦wiat to Z£ODZIEJE !!!
Kupilem w kiosku gazete "Twoj Niezbednik" i okazalo sie ze plyta ktora jest dolaczana nie dziala !!! Wyslalem do nich E-MAILa i nie odpisali !!! :| Pomyslalem sobie ze moze trafilem na "BUBEL" :) i kupilem drugi raz to samo !Okazalo sie ze kolejna plyta nie dziala !!! :| Zawiodlem sie na "KOMPUTER SWIAT" i stwierdzilem ze wiecej tego "GOWNA" nie kupie !!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:03. |