![]() |
Złóż sobie platformę wieloprocesorową lub Athlona64!
Tak na poważnie, to ja złożyłem komputer za ok. 2k bez monitora ok. 1,5 roku temu i jest wciąż sprzęt na czasie. Myślę, że najbardzie ekonomicznym wyborem (cena - wydajność) jest komputer w cenie 2000-2500. Wychodząc poza tą cenę mamy coraz mniejsze przyrosty wydajności za coraz większe pieniądze. Pozdrawiam, |
Cytat:
A tak wracając do tematu... właśnie-trzymajcie się chłopcy tematu ;) skończcie już o tej kapuście :] pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oki a dodatkowo nam Kodziu po 1zł ^_^
|
Cytat:
|
To ja se musze założyć. Ale obiecaj że mi też bedziesz przelewał. Oka? NO ale zacznijmy od 1zł miesięcznie. Jak jeszcze troszq pozbieram chętnych to mi kieszonkowe co miesić będzie przybywać...
|
Wewnętrzny jest za friko :D I prowadzenie tez bezpłatne :D
|
To jest jakieś 6zł rocznie... :jupi: A ile kosztuje przelew??? :D
|
Ja Ci mogę przelwać co miesiąc 0,50zł ;p
|
Cytat:
|
Konto w mBanku można mieć już od 13 lat więc polecam :D DJ HACKER to tak dla informacji :taktak:
|
He. To ja konta jeszcze nie mam, książeczki SKO w gimnazjum już nie ma... :spoko:
Z tego co zostanie to mógłbyś mi doładować taktaka ^_^ |
No na moje też :taktak: Nie chcę całej sumy tylko to co zostanie :taktak: Konto w mBanku, numer wyślę na priv :spoko:
|
Cytat:
|
No ale nie lepiej wejść do jakiegoś sklepu komputerowego, powiedzieć sprzedawcy, że mam 5000zł do wydaniana komputer. Sprzedawca znajdzie najlepsze części jakie ma na składzie a i tak jeszcze trochę kasy zostanie. :taktak:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Ja tam jestem za radkami... teraz mam 2 kompa z nVidia i mnie już normlanie zżera... za niedlugo kupuje radka - koniec z nVidią
|
Z zamiast ATI 9800XT nie lepiej ten GeForce http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12770 i taniej :D Ewetualnie GeForce 6800GT :D
|
ja Ci podam konfiga bez monitora - klawy, myszki glownikow itp. peryferjów.
Płyta Główna: Microstar (czyli MSI) K7N2 Delta-ILSR (MS-6570-030) nForce Ultra400 - 484 PLN Procesor: AMD Athlon XP 3000+ BOX Barton - 730 PLN Dysk Twardy: Seagate 120 GB Barracuda 7200.7 ST3120026AS 8MB Serial ATA - 420 PLN Karta Graficzna: Radeon 9800 XT Sapphire 256 MB DVI + TV BOX - 1999 PLN RAM: DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 - 877 PLN Zasilacz: jakiś 420 W - ok 300 PLN i kabele zasilający do dysków Serial ATA - ok 10 PLN i jakas obudowa... Razem ok: 4900 PLN |
Teraz niech tylko się nie zrobi Topic o kompie Ciapka, bo nie o to tutaj chodzi ;)
@misiek767: za te 5 tyś to będziesz po części szukał wydatków na siłę, niezłego kompa to już mozna sklepać za 2 tyś ;) Przejdź siędo jakiegoś komputerowego w twoim mieście, a na bank będą szczęśliwi mogąc "wydać" taką kasę. |
Ja bym poczekał. Chyba że masz pentium 333 lub podobny.
|
Cytat:
U mnie ogólnie będzie Athlonik 2500, 512 DDR, jakaś grafa 128 MB, ale o szczegółach pogadamy w innym temacie. P.S. Dzięki chłopaki - łącze dyskusje. |
Cytat:
|
I po cholerę dwa takie same tematy zakładasz. Już większość wie że chcesz nowy komputer czytając Twój poprzedni temat.
@Ciapek za 2000 zł też się już da spoko sprzęt złożyć, oczywiście bez monitora, ale Flatrona chyba już masz o ile dobrze pamiętam |
Nie żebym się czaepiał, ale http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...581#post314581. Po co dwa tematy? To że na jeden ktoś nie opdpowiedział, nie znaczy że tego nie zrobi, zwłaszcza że minęła dopiero godzina od jego założenia. Wziąłeś pod uwagę że jest poniedziałek i niektórzy albo pracują albo są w szkole? Człowieku poczekaj trochę, przecież tego kompa nie musisz kupić dzisiaj do 18.............Tak jedyną reakcją będzie irytacja userów tego Forum i zamknięcie jednego z tematów przez Modów.
|
fajnie masz :matrix: :rotfl:
ja tu niedługo będę tworzył kompa za 2000 a tu ***s 5000 :) Z taką kaską to możesz be zproblemu iść do jakiegoś dobrego salonu komputerowego oni tam Ci już dobiorą :) |
kompouter do 5500 z
Witam mam ponad 5 tysiakow na kompa i nieorientuje sie w ostatnich nowosciach technicznych podajcie jakas mocna konfiguracje do gier (razem z monitorem)
|
kompouter do 5500 z
witam mam maly problem nie wiem czy oplaca sie teraz kupywac komputer czy moze lepiej poczekac az wejdzie szyna PCI Express i nowe podstawki LGA 775 oraz Double DDR Ram Doradzcie
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |