![]() |
Sony i gołe zdjęcia...
Jakis czas temu byla afera z firma sony, poniewaz cyfrowe aparaty fotograficzne tej firmy umozliwialy zajrzenie pod kostium kapielowy :) Pozniej te mozliwosc zablokowano :) Bylo to jakis czas temu, jednak temat powrocil i oto garsc linkow (zdjecia tez sa :) :
w jaki sposób to działa ciąg dalszy oraz przykłady jak to działa w praktyce jak odblokować tą funkcję a tutaj filmik, który to pokazuje :jezyk: |
fajne! :)
lubie takie ciekawostki, wróce z terenu poczytam... |
LOL - lece po ten aparat ;)
|
dla mnie bomba nic tylko kupowac aparaty sony :)
|
:haha:
Fajna funkcja. Moze sprzedaja jeszcze aparaty bez zablokowanej tej funkcji ;). |
Ale zobaczcie że to działa tylko na bardzo cienkich ubraniach jak strój kąpielowy. Tego kolesia na filmiku który jest w spodenkach juz raczej gołego nie widać.
|
No no taki aparat to rarytas :spoko:
|
hehe... a rentgenem mozna na wylot przeswietlic ;)
|
No prosze: mod-chip'y do aparatów!
Dla mnie to jakaś lipa, ale kto, kto wie... ... (Oj dałbym sporo za taki aparacik, mam fajne koleżanki :D ) |
Ciekawe jak to będzie w praktyce :jezyk:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no no fajnie jest miec taka zabawke
|
E no takie cudo przydałoby się mi w szkole, bo jest tam kilkadziesiąd okazów wartych sfotografowania :D
|
Jak bedzie w kolorze to se kupie :)
|
Cytat:
|
woitas - uwielbiam Garfielda, a twoj podpis jest genialny!!!! :D ^_^
|
Cytat:
;) P.S. Ziele zwrócił uwage na ważną rzecz - to tylko działa przy naprawde cienkim materiale i zmoczonym :) |
Ciapek, widzę że humor dopisuje :spoko: ^_^
PS qrde, to trzeba byłoby nosić z sobą jeszcze kubeł wody :| ;) |
Cytat:
|
Ale aparacik spox. Tylko ciekawe jak gallus zareagowały by te fajne koleżanki jakby się dowiedziały co robisz? ^_^
--edit-- Mój 200 post :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
ymmm, takie okularki miec :banan2:
|
Ja myślałem ze to tylko w filmach science fiction takie rzeczy. Niezły bajerek.
A ciekawe ile taki aparacik kosztuje i czy wymyślą okularki ale dzięki którym będzie można patrzeć przez każdą warstwe :D |
ale bajer!!!
zastanawia mnie tylko jakiej grubosci ubrania to "omija".widac z filmu , ze tylko cienkie stroje kapielowe:P czyli aparacik na plaze/basem w sam raz:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
John zalozyl Neostrade ;) i tle |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:08. |