![]() |
Cytat:
a ja telewizje TRWAM :respect: :fiu: ;) |
Barowiczom z TV 4 mówimy stanowcze NIE! :bicz:
|
ja wiem, ze na TV4, wiecej szczegolow nie znam - spojrz w program TV :P
pozdro ;) |
Nie tylko się pytam ,ale nie przepadam oglądać baru nawet nie nawidze :\
Ale pewna osoba w mojej rodzinie jest ciekawa bo wmiare lubi oglądać Bar. ;) |
Cytat:
potem maja wyniki ze niby x mln ludzi to oglada, reklamodawcy daja sie na to lapac no i mamy peprpetum mobile ;) bar must go on! :cool: |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Nowa emota mi się pojawiła :respect: |
Cytat:
|
Apropo,októrej jest ten badziew i na którym programie ;)?
|
Cytat:
|
Ja nie mogę... Znów to badziewie puszczają. Skończy się to kiedyś??? :blee:
|
A ja lubię TVN Turdo :) :fiu:
Pozdrowienia Salem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Aaaa... to by wyjaśniało te tłumy które widziałem w sobotę, gdy przejeżdżałem w rejonach Mostu Uniwersyteckiego :D
|
ale - mimo iz to jest juz nie wiem ktora czesc, imo jest lepsza niz ostatni bar vip, ale .. i tak nie ogladam (ogladalem troche pierwsza czesc, tylko)
pozdro ;) |
Cytat:
|
na szczescie jest nadawany w tv4 ktorej na zwyklej antenie pokojowej nie lapie ;)
|
Jakoś mnie te badziewie nie bawi :podbite:
|
|
Cytat:
Wczoraj mi się Smallville skończyło (23:05 - idiotyczna pora - a potem oglądalności nie ma :P) i znowu nie mam co oglądać w TV :( Ciekawe za ile lat wyemitują 3 sezon... |
...i jeszcze jakiś tam pacan w polityce zobil duza kase....
|
Ja sie zgadzam z przedmowca ze Agent byl swietny, a cala restza tych programow to syf... Najgorsze jest ze potem CI ludzie robia kariere pomimo tego ze tak naprawde nic nie potrafia (patrz : Doda, Sevkovic jako piosenkarze i Frykowska w mediach...). Czas s******ac z tego kraju...
|
Goscinnie Wisniewski pierwszy odc. poprowadzil :P
|
Cytat:
|
Kto prowadzi nwoy bar ???!!!
|
Cytat:
W USA jesienią rusza kolejna edycja. |
Ten nowy program robinsonowie to bedzie pewnie nędzna imitacja amerykańskich ryzykantów. Ale czas pokaże. Gdyby chodziaż Urbańskiego tam nie było....
|
Agent byl najlepszy. Moze ci Robinsonowie cos pokaza ? WLasnie cos takiego powinno byc cos polaczenie reality show z jakims surviwalem w jakims miejscu odcietym od cywilizacji....
|
Mnie to wogóle dziwi, że są ludzie którzy lubią takie programy jak RealityShow! Co przyjemnego jest w podglądaniu życia innych. Rozumiem, że można interesować się życiem "gwiazd", osób publicznych... ale to się odbywa na innej zasadzie, na innej płaszczyźnie. Natomiast to (RealityShow) jest zwykłym, prymitywnym podglądactwem! To tak jak stać z lornetką w oknie i podglądać ludzi z bloku po drugiej stronie podwórka. Dziwią mnie ludzie, którzy chcą w takich programach występować i jeszcze mocniej dziwią mnie ludzie, którzy chcą to oglądać, ...i mało tego... - potrafią całymi dniami tym żyć. Moim zdaniem osoby takie nie są zupełnie normalne. Może nie koniecznie oznacza to chorobę psychiczną, bardziej skłonny byłbym stwierdzić - że jest to wynik niskiego poziomu inteligencji, słabej edukacji.... Nawet ogólnie pojęta bieda i brak funduszy na kino, teatr, itp. nie mogą stanowić wytłumaczenia dla popularności R.S., dlatego - że nawet w takich przypadkach można znaleźć sobie bardziej szlachetne zajęcie!
Z drugiej strony - co się dziwić. Czytałem kiedyś badania OBOP, nie pamiętam - czy to było z 2000 roku, czy z 2002 roku, ale to nie ważne, z badań tych wynikało - że 75% polskiego społeczeństwa nie rozumie treści przekazywanych w Wiadomościach TV w TVP1 o 19.30 !!! |
popieram calkowicie.. agent jest OK....
tam przynajmniej byla jakas "akcja", kazdy mial swojego typa na agenta, no i te zadania byly calkiem calkiem:) |
A ja bym chciala zeby zrobili druga edycje Kawalera do wziecia czy jak to sie nazywalo :D
Zartuje .....of korz :D:D:D Agent wymiata :) Pozdrawiam |
Cytat:
Własnie jestem na 3 godzinie 3 sezonu 8 ) |
Ja nawet nie wiedzialem ze bedzie nastepna edycja baru ;). To dlatego ze nie ogladam Polsatu. Moze czasem wlacze na miodowe lata, albo kiepskich.
Do dupy z Barem, bo to nic wiecej jak kicz. Dzizes krajst. Ile tego moze byc ???. Ja mam juz dosc - wysiadam :| Podobnie jak niektorzy uwazam ze Agent powinien wrocic, bo on w przeciwienstwie do baru jest w miare interesujacy. |
takie pytanko apropos Baru i polszmatu
Czy u was tez jest taki kiepski obraz na nim? Odcien zolto-pomaranczowy... taki cieply dotyczy to tez wszystkich innych programow, widomosci etc - poza filmami... Czy to cos UPS u mnei d**** daje?? |
Ja mam zrypany telewizor od 3 miechów a skoro znowu ma iść ten bar albo inny pub to wole go nie naprawiać....
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ten Browning to z jakiegoś muzeum ...ciekawi mnie ta tabliczka na kolbie .
|
Cytat:
W armii na stanie miałem tą zabaweczkę: :D http://www.ofp.bmj.pl/pk4s.jpg Na strzelnicy 300 metrowej na przedpolu nie miało prawa nic się uchować || A co do tematu to podzielam wasze zdanie polsat naprawdę mógłby dać już spokój z produkcją tego shitu. pozdr. |
BAR - Browning Automatic Rifle
zdecydowanie ciekawszy od Baru f/my Polsat http://www.bayonetstrength.150m.com/...ns/M1918A2.jpg |
Zamiast Baru mogliby wykupić prawa od FOX-u na puszczenie drugiego sezonu 24 godzin!!!!!!!
|
Zobaczymy co pokaże "Wyprawa: Robinson" czy jak to się tam nazywa... ale z tego co widziałem to ma tam być ten cały laluś Ken... :ysz:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Popieram epol'a - Agent mógłby wrócic ... bo jest naprawdę na co popatrzeć :spoko:
|
Ja tego nie zniose. Znów przez chyba 3 miechy w kółko to będzie leciec. Niech juz lepiej puszczą coś na wzór Agenta.
A swoją drogą to ciekawe ile zapłacili tym gwazda aby sie pokazaly przy otwarciu takiej chały. I jeszcze jedno. Chłopaki chyba robicie literówki, bo ma być PigBrother a nie Big |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zaczęło się od BigBrother'a potem był chyba Bar, jakieś Dwa Światy czy jakoś tak, Jaki Jestem (ten o Wisniewskim) itd itp ... już niemają czego kręcic i puszczac :ysz: ((
Zamiast tego mogliby już zapuscić same reklamy i było by lepiej :) Idol jeszcze może być ale jak zaczynają powtarzac po n-razy ostatnia edycję to (( (( :klnie: Wole zasiąść przed kompem i obeirzec n-ty raz jaki zajefajny film (typu Armagedon, Dzień Niepodleglosci ..... itp) |
Bez kitu.... Ciekawe kiedy producenci wpadna na to że to jest wielka chała. To tak jak z reklamami (proszków do prania najbardziej) są badziewne i nic nie ma w nich ciekawego co mogło by przekonać do kupna.
|
Cytat:
A najgorsze jest to ze prowadzacym jest Wisnia ( ja pierd***) :bicz:teraz ten program to napewno straci ogladalnosc...!!!!!!! |
BAR to tak jak BigBrother na RTLII jeszcze leci (chyba już 10 edycja):taktak:
|
Ja też tego szajsu nie oglądam. Jak się tylko zaczyna, to od razu przełączam... Wolę sobie za kompa usiąść niż ten złom oglądać. :pisze:
Polsatowi za kolejną edycję baru :bicz: ;) |
A co ja mam powiedzieć? To "cudo" powstaje we Wrocku... :(
|
ja nie mam z tym problemu, bo mam pilota i robię "click" i nie ma już polshitu.;) .
|
BAR - czy to się nigdy nie skończy!?
Dzisiaj na Polszmacie rusza kolejna edycja tego kiczowatego programu. W zwiastunach widziałem że znowu pełno w nim wypacynkowanych facetów i lasek. Sztuczne uśmiechy i ciągłe myślenie jak by tu komuś świństwo przed kamerami wywinąć. Polsat ma wielki dar to programów nic nie wnoszących a zarazem ogłupiających telewidzów np. Amazonki i Gladiatorzy.
Czy ktokolwiek wogóle ma chęć oglądania tego typu programów, dla kogo one są jeszcze robione? Rozumiem jedna edycja może być ciekawa ale nie sześć. Przecież łożąc kasę na tego typu widowisku powinni się kierować jakimiś względami marketingowymi, zwiększaniem oglądalności, a tak w godzinach największej oglądalności puszczą taką chałę, która spowoduje że ludzie będą omijać kanał Polsatu z daleka. Idę o zakład że edycji Baru będzie podobana ilość co odcinków Mody na sukces. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19. |