![]() |
Załoze sie ze oni przesyłali 859 GB z golymi zdjeciami, lub tez filmow "przyrodniczych" bo co innego moge przesylac naukowcy, ktorzy nie maja czasu na znalezienie sobie kobiety ;)
|
Cytat:
Wpłatę proszę przelać na konto Eliasza, bo ja swojego nie mam;) Sprzęt podłączy 6-letni fachowiec. Tak więc Bartek15 kiedy fachowiec ma na wózku przyjechać?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Możemy wprowadzić promocję: Pierwszych 20 promocja. Zaliczka jedyne 1299zł. Pozostałych 1000 osób - normalna cena. (To również do ustalenia ze współzałożycielem);) |
Cytat:
A tak poza TP to ja tez bym sie pisal na tego neta ale za cene 1499 (groszy nie lubie ;)) pozdro;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobrze. To ustalmy szczegóły jak to załatwimy :) Teraz to się będzie zasysało z torrenta :D
|
Cytat:
--edit-- Eliasz a Ty jak myślisz?? |
Cytat:
|
Cytat:
A co do ceny to troszq duzo... |
Cytat:
|
Ja też się mogę podłączyć do was :D
|
Cytat:
|
Cytat:
http://pclab.pl/art8823.html |
Fajny osiąg. Mi by wystaczył 1% albo i mniej :D
A zwykłe DDR to zalezy jakiej firmy i jak taktowane. Sprawdz sobie testem w Aidzie. |
Cytat:
A tak dla porównania zwykłe ramy to ile wyciągną. I czy takie coś można juz sobie kupić? Nie żebym sie napalił ale cena musi być duża... A co do łącza to powinny być większe przepustowości i bez tych limitów :( |
Cytat:
|
Witam!
Dyski PuRAM moga zapisywac dane z predkoscia do 6,4 GB/s. |
Cytat:
Chyba że sprawili sobie dyski Pu-ram (chyba tak się pisze). Nie pamietam prędkości zapisu ale windows xp startuje z niego w niecałą sekundę :D |
heheh....a potem transfer obcinany do 32 kb/s :)
|
Cytat:
|
Jeśli sie nie pomyliłem w obliczeniach to na takim łączu można by obsłużyć 53 040 łącz 1 MBit'owych
DJ HACKER To może podłączmy się razem i podzielmy to łącze na dwóch to troche taniej nam wyjdzie abonament ^_^ ;) ^_^ |
...Internet2 ma znaleźć zastosowanie m.in. w wymianie danych naukowych. Jego możliwości będą wykorzystywane w astronomii, bioinformatyce, modelowaniu zmian klimatu oraz sejsmologii. .... Jak to tylko tam ! Ja chce te mozliwosci wykorzystac w DC++ :>>> Hehe. 1Mbit dla kazdego i bedzie git ;)
|
Najbardziej zastanawia mnie to jak oni to tak szybko te dane zapisywali.
Może kiedyś w standardowym pakiecie np. Tele-komuny będą takie prędkości. :> Albo chociażby 10 razy mniejsze. :D I |
Nie ma sprawy. Już sobie takie łącze zakładam ;)
|
859 GB w 17 minut czyli 6,63Gb/s!! Rekord prędkości
News może troche już stary, bo z wtorku, ale teraz jakoś przeglądałem strony i znalazłem na www.moded-kompz.net
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:10. |