![]() |
Szukam "Worms I" działające pod XP/2003
szukam i ciężko mi znaleźć tą klasyke :)
banany, sheepy i te inne :) z góry dziękuję! |
kiedys to chyba do CDA dodali jako gratis?
na emule powinien jeszce byc ;) |
Cytat:
Jakby ktoś był tak miły i ma możliwość ściągnięcia byłoby miło :) |
Ja się nie znam, ale u mnie leży CD z takimi gierkami, może to któraś z nich?? :)
|
|
gallus : tez mialem takiego stworka ze stadionu, tylko na moim bylo Worms 2, Worms Armageddon i Worms Blast ;-D
|
Cytat:
Spróbuj to ściągnąć. :D Napisałem, że ciężko to znaleźć, google przekopałem a ten serwis ma jakieś problemy. Gallus coś mi się zdaje, że to jakieś nowsze Wormsy, a ile mają MB installki? Jeezu ja miałem kiedyś to na dysku, ale ogarnęła mnie mania usuwania niepotrzebnych rzeczy i Wormsy znalazły się w Koszu, oczywiście co było pomyłką :) |
ja to na bank gdzieś mam (ale przecież to gierka pod dosa :D)
Jeśli chcesz to mogę udostępnić w dc, albo jeszcze lepiej przez skype :) qrcze, chyba mi płytkę ze starociami wcięło, bi nigdzie tego znaleźć nie mogę :/ ale ten link działa: http://staregry.bajo.pl/pobierz.php?nr=60 |
Ja sciagnalem z lokalizacji podanej przez Y@nkee_PL i hula az milo... po rozpakowaniu folder worms zajmuje 3,39MB a worms plus 20,7MB :)
edit: tak na marginesie u mnie pod xp'cja dziala pomimo ze zalecana jest dla 95 i 98 ;) |
Cytat:
Mogę Cie prosić o przesłanie archiwum wormsów zwykłych ;) na xxx ? |
podziele rar'em na 1,4MB kawalki bo nie wiem czy dojdzie ;) i zaraz wysylam :spoko:
|
Cytat:
uzupelnisz kolekcje? ;) czekam... yhhmmmmmmmm własnie Outlook odbiera 5 wiadomości :/ aż tyle?? znowu.. /update Mam!! Działa, wielkie dzięki, archiwum miało aż 8 części wszystko rozumiem. Jak fajnie sobie powspominać, tylko, że grafika teraz troche razi kiedyś nie miało to znaczenia :) Jakby coś kod na banana to BAA BAA ;) |
Cytat:
|
gallus - ty masz nowsze części.
|
Tutaj znajdziesz wormsiaki :) -> http://www.arpegio.pl/staregry/staregry-strzelanki.htm
|
Ale archeologia :D
|
SPAMER został zgłoszony. :]
|
A mi nie chcą chodzić WA na XP i serverowej viście :( żadne tryby kompatybilności nie pomagają ;(
|
Cytat:
|
Powrócił Paweł?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:41. |