![]() |
Cytat:
teraz to juz nie ma co widze ze twoje iq jest wysokie wybacz mi mistrzu bede teraz uczyl sie tylko od ciebie:) |
Cytat:
|
oczywiscie :piwo:
|
Po wirtualnym :piwo:
|
bartek ma racje co chwila cos nie tak. kazdy ma swoje zdanie i ok wiec polecam wirtualne :piwo: na rozejm tych waszych sporow.
|
Paweł dajcie spokój z Legionem. Uznajmy temat za zamknięty.
|
Jezeli kogos interesuje ten temat to jest on tutaj http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?p=320283
Niestety uzytkownik legion zamiast przyznac sie do bledu znow zmienia swoja linie obrony i osmiesza sie dalej. Zal mi ze kontynuuje ten temat, bo do wyzwan intelektualnych to on nie nalezy i poza tym jest nie na temat (ale to ze legion zaczal swoje beznadziejne wywody to juz nie moja wina). |
Cytat:
odpisalem ci w tam tym temacie a teraz odpisze ci i tu:) nie bede przy kazdej swoje wypowiedzi pisal "p.s pawelblu to zart zebys mnie zle nie zrozumial" czytales od poczatku rozmowe z czolgista i vizzardem polegala ona raczej na luznej rozmowie z nutka sarkazmu ale po co to tobie tlumaczyc jak i tak nie zrozumiesz:) |
Cytat:
Cytat:
|
ale tylko ten model to czemu pisze nowe tdk nowe to raczej mialem na mysli tdk1616n
a to juz czytalem:) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
a tak czyta moje lg combo plytki test na kprobe:D verba porysowan jak diabli stacjonarka juz jej nie czyta :) litek tez a lg prosze ale juz czesto przycina ale cos widac:) :peace:
|
Cytat:
wiec uzywaja NEC C333500 tak samo pionek DVR-108 i ASUS DRW-1604P i dalej idac tdk882n/880n to NEC ND-2500A/2510A (D63630) tdk440n OEM'em napedu NEC ND-1300A wiec jestes w bledzie a kprobe czyta je i testy sa takie jak na litku:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Moze bedzie mile zaskoczenie ze pionek tez jest od litka :D Cytat:
|
Cytat:
Więc ten kto powie, że Liteon to shit - może się bardzo zdziwić :O Kiedy rozkręci swój Max Super Hiper Mega napęd A w środku ....... Made by Liteon :D |
Cytat:
Nie - Kprobe dziala poprawnie tylko na LiteOnach i jego OEMach. |
Digital Movie 4.7GB x4
Czy ktoś "DVD+R Verbatim Digital Movie 4.7GB x4" sprawdzał co to za nośnik
|
Cytat:
Popłakałem się ^_^ To lubię ! :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
Może akurat okaże się, że to ostatnie dni tej płyty! :tak!: I przedłużysz jej żywot robiąc kopię zapasową na jakimś dobrym sprzęcie :taktak: Proponuję na Liteonie 832 :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Może tak przepuszczę przez niego moją pierwszą płytę ? z 07.10.2003 , Espera (Princo) x4 nagrywana x4 , czyta się spoko ciekawe jak wykres ! Tylko po co ? No mo że dla nauki ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W końcu Pioneer to pożądna maszyna :taktak: Zapodamy jakiś emulator Litka i wykres gotowy :D |
Cytat:
|
Cytat:
Bo ja palę na Pionku 107 , więc ani nie sprawdzę w Kprobe ! i nic od roku mi nie padło (no może poza 1 szt , ale to zła płyta była!) więc opinni bym niemiał , a rady bezwartościowe ! Już mi się zdażyło pisać na tym Forum dużo i nie na temat :smutny: A ja lubię coś konkretnie i w temacie :peace: |
no panowie we wrocku tez tanie plytki i dobry browarek na ryneczku spiz wiec bierzcie dymadla do wrocka przybywajcie ja stawiam :piwo:
a tak zastanawiam sie czy palniki taki ekstremalek wytrzymaj:) |
zapraszamy im wiecej mas do palenia :D tym lepiej zawsze mozna swoje opinie i rady wymienic :>
|
Cytat:
jak będzie potrzebne wsparcie pancerne , to jestem na pozycji wyjściowej 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
W Kprobe (czy jakoś tak) brakło by skali ^_^ Ale jak coś to zamieścisz wykresik na Forum ? |
no kreslili bysmy ladnie po :piwo:
|
Cytat:
To by dopiero wykresy były ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
W końcu czas to pieniądz Więc jakbym zaoszczędził na czasie, to i na kasie Więcej bym wtedy płytek kupić mógł A i do Turboniego na kufel bym zawitał :piwko2: :D |
Cytat:
|
ale po co oszczedzac jak mozna troche pluca dotlenic :D
|
Cytat:
Ale tego tematu bym nie kontynuował :nie: bo poprzednim podkręcaniem góra się zainteresowała. |
Cytat:
Około 5 dni oszczędzasz || |
Cytat:
to byloby przyjemne z pozytecznym :> |
Cytat:
Ja to musiałbym z 10 dni na rowerze po tanie płytki jechać ^_^ |
no to jest pozytywne nie masz a za 10 minut juz masz :D
|
Cytat:
Jak mi się kończą to siadam na rower i za 10 min jestem z powrotem :) |
Cytat:
tylko osobiscie bo mam blizko ;) |
Tak z ciekawości przeglądnołem kilka ofert z internetu , ale ceny jak dla mnie to zawysokie !
Nawet znalazłem Verby o których wcześniej pisałem za 100zł / 10szt :wow: Ale firmy nie ujawnię bo z Krakowa :zawstydz: Pewnie się zaopatrują tam gdzie ja :taktak: Najtaniej znalazłem te Verby na Allegro http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=30674217 A tak dodam że najtańsze DVD-R widziałem po 1.10 zł (Princo x4) |
Tydzień temu kupowałem verbatimy DVD+R x4 po 2,90 zl/szt.
|
Może www.proline.com.pl/shop :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale w Bydgoszczy jest ten sklep co i u mnie :taktak: Właśnie tam te Verby po 35PLN/10szt :D Sprawdź sobie stronkę www.comp-art.pl :czytaj: P.H.U COMP-ART sp. z o.o. Bydgoszcz, ul. Inowrocławska 4c tel./fax: (052) 373-77-67 godziny otwarcia: dni powszednie 9.00-17.00, sobota 9.00-13.00 |
w delfinie we wrocku na ich www widzialem + i - verbatima po 2.75pln
|
Cytat:
Na tym zadupiu szczecińskim to najtaniej te Verbatimy po 35PLN/10szt. CAKE :klnie: |
Cytat:
A jak już z internetu to Turboni podał chyba najtańsze rozwiązanie . |
A u nas w Bydgoszczy to się cenią ja w sklepie za verbatimkę musze dać 6 zł a na stronce wyżej wymienionej dostane ją za 4 zł. 2 zł na sztuce to jest sporo ,dzieki za adresy
|
Tak czytam i zastanawiam się czy by sklepu internetowego nie otworzyć ?
W adresie podanym przez VIZZARDa znalazłem takie płytki http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...3&details=8155 Tydzień temu w sklepie niedaleko mnie kupiłem pudełko (10szt) za 24zł . Dziś pewnie było by taniej bo ceny lecą na pysk . Ciekawe czy istnieją jakieś tanie sklepy internetowe ? Mnie się szukać nie chce bo mam sklepik pod nosem 8 ) |
Cytat:
ja dam jednego ale wszystkim znanego www.allegro.pl tam kupisz co chcesz :D |
Cytat:
Jakby ci wszyscy zamieścili linki - to przez tydzień byś się nie wygrzebał :D Niech stracę :smutny: Dam ci jeden link Tak na zachętę :ja_chce: Dla ciebie zrobię wyjątek :taktak: Tylko nie podawaj TEGO linka innym :D To tak a propos przedziwnego w internecie zjawiska Jakiejś psychozy - którą nazwali "kradzenie linków" :| Wtajemniczeni będą wiedzieć A dla mnie to MEGALOL :rotfl: |
ceny nośników dvd
proszę wszystki o umieszczenie adresów ze sklepami internetowymi, gdzie można zakupić tanio płyty dvd
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:51. |