![]() |
u cioci na imieninach i takie tam ;)
no pieknie jak w niedzielnej szkolce :D
|
Cytat:
|
atmosferka jest domowa jak u cioci na obiedzie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
tak tu spokojnie i nawet obiadek oraz ciasto wspaniale :spoko: |
tak sie zmeczylem tym obiadkiem u cioci ze zrobilem sie senny :>
a ciasto juz mnie dobilo ;) wiec mowie dobranoc i ide zaliczyc sjeste poobiednia :D do juterka |
Cytat:
|
Cytat:
|
jesien jesienia ale potem przyjdzie zima i wieczory beda jeszcze dluzsze i co wtedy :>
|
staralem sie prosto ale zobaczymy jakie beda odczucia :>
|
Cytat:
|
Cytat:
taka wigilina opowiesc:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
i nasz sukces ze go nie zamkneli :D
|
Cytat:
|
Cytat:
ale niewiem dlaczego, przecież to spoko facet ! Pomógł nie raz, a że służbista to już taka funkcja ! Nie mylmy pojęć ! |
do chatki czerwonego kapturka ;)
|
nie wpadnie a jak by to ja sie podlorze chlopaki za was wszystkich :)
Cytat:
|
ok panowie ide spac wkoncu trzeba sie wyspac kiedys :)
do juterka :> |
Cytat:
Tylko skasujmy posty VIZZARDa, Czołgisty, Turboniego i legiona :cisza: ^_^ |
Cytat:
Niech Wizzard potwierdzi moje słowa ! Dawaj Adres ! |
Cytat:
BTW Czołgista! Jak zmienię avatar to przyślesz mi drugi? :jezyk: Bo mówią, że mój avatar wzbudza agresję i niesmak :wsciekly: To chyba niedługo zmienię :O |
Cytat:
Nierozumię tych co mówią że Twój avatar wzbudza agresję i niesmak ? W/g mnie jest OK ! chciałbym żeby taki pozostał , pozatym bardzo się podoba mojej ślubnej ! |
Cytat:
Cytat:
agresie i niesmak no to juz przegieli ide w kimonko:) |
Cytat:
Za taką ofiarność należy Ci się z wkładką, ale obawiam się że poczta może tego nie wytrzymać ! ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
kubeczków niewytłumaczalnuch ^_^ Ale jeszcze ma szansę , za takie poświęcenie ! :smutny: |
Cytat:
|
a jednak zamkniety :( ale mamy fajny watek tu :D
|
Szkoda że Legion tak szybko w kimonko :'(
|
no co ty on jest zawsze zywy :D ale moze ciasto go zmeczylo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no ladnie bedziem jesc :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak by sie przydalo jakies ciacho gdzie ciocia dawac mi ja :D
|
Cytat:
A mnie admin lub mod wywalili by mnie z tego forum, + klucz w wodę ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast chciałbym zwrócić uwagę na pozytywne aspekty postów choć niekoniecznie zgodnych z tematem zamieszczonym . Owszem zdażają się posty + wynikające dyskusje , nieładne , delikatnie mówiąc ! Ale ten o którym piszę (chyba wiadomo o co chodzi) taki nie był !!!! Ale to co zostało usunięte przez podzielenie już nigdy nie będzie takie jak było ! A zapowiadało się miło i sympatycznie ! Bardzo proszę o wzięcie pod rozwagę , podziału postów miłych , wesołych choć "trochę " nie w temacie od nie sympatycznych ale na temat .. Wiem że to może być trudne ! Ale w/g mnie czytanie postów np. wizzarda , to ucieczka od szarej Polskiej rzeczywistości, i jak dla mnie przydaje blasku temu Forum |
Cytat:
|
Jesli chcieci wiedizeć jak tu nie dawno było wesoło i co drugi temat byl zamykany to popatrz toche wstecz. Jaki wtedy dym zrobilismy z chłopakami :D
A tak przy okazji to o czym jest ten temat?? |
Cytat:
ale chodzi o to ze ten temat rozszczepili bo byl na dvd ogolnie i o ta czesc nam chodzi ale widze ze admini oraz mode. nie zamkneli tylko nas wyslali do offtopicu wiec juz nie sa tacy agresywni:D -------------------------------------------------------------------------- panowie dzisaj ciocia robi big ciasto nadzieawne chmielem kto sie pisze ? :D |
ja sie zapisalem i juz kosztuje przy cherbatce (goralskiej)
|
Cytat:
|
no czemu nie dobre ciasteczko i wsciekly piesek - fajna kombinacja ;)
a jeszcze browarek :D |
a jutro :blee:
|
Cytat:
Ale najpierw trzeba mieć wódeczkę ! A tu sposoby na takową : http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...747735&v=2&s=0 |
no ladnie ale mozna sobie pedzic bimberek z ziemniaczkow a po rafinacji:) taka sobie mikstureke sporzadzic:
-setka wodeczki swojskiej:D -czarna kawa mocna :D -oraz redbull ktory do da ci skrzydel wszystko razem mieszamy i piemy z rana przy kacku morowane 8 godzi na chodzje :D tylko uwaga na slabe rzaltki i nie polecam na morzu:D |
to zalezy jak na kogo dziala red bull i kawa :>
ja po kawie robie sie spiacy i ide spac :( a red bull to taka orenzadka i nic nie dziala tez na mnie :( a le jest jeszcze inny sposob ale o nim nie napisze to to karalne :) |
Cytat:
Tylko się trzeba wybrać w Tatry po roślinkę :mruga: No i takiej chemii jak napisałeś nie trzeba już stosować :jezyk: |
wiem kolego to inny przypadek wiec tylko pomoze mu to co karalne :D ale moze ciasto cioci cos da:)
|
no dobre zioleczka z rana mniam mniam :>
|
Cytat:
|
lub na banana :D
|
a jakie z ziela :D ciasto mozna zrobic dobre :)
|
a jakie moga byc dobre kanapki z grzybkami :>
|
Cytat:
Jutro sprubuję ! Z Rana ! ^_^ A tak z innej beczki to masz rację Forum się tak kulawi że aż starach ! A na dodatek dzielenie jest w modzie ^_^ |
codziennie mi zaczyna kulawic od okolo 19 do 22-23 :(
a dzielenie skromnie powiedziane - obzynanie :D |
Cytat:
Ale przez to mogą dać banana za antysemityzm :niepow: |
ale bananek nie jest zly - smaczny jest ;)
a wracajac do tematu ziolek :> to mozna je zapazyc i walnac taka dobra porcje na sniadanie :D |
Cytat:
Ale jest takie jedno co w Tatrach rośnie , no i tu same pozytywy :jem: |
ja wole ziolka importowane jakies lepsze odmiany roslin tam maja :)
|
Cytat:
Ale mam na nie chyba uczulenie , Płuca chcą wyjść na zewnątrz :'( Choć palaczem jestem namiętnym ^_^ |
u to nie dobrze trzeba udac sie do lekarza zeby cos innego przepisal lub dal cos na zlagodzenie uczulenia :D
|
Chciałem dodać Ci reputkę ale takie coś mi wylazło "No Post specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster"
?????? |
ooo a ja tez nie moge ci dac reputki - Powinieneś dać trochę Reputacji innym użytkownikom zanim ponownie będziesz chciał dać ją Czołgista. tak mi pisze chamstwo :(
|
no ciekawy specyfik :D
|
Cytat:
|
ale jak dlugo bedzie ci biegac az sie zatka :D
|
ja musze chyba innym dac troche reputek albo musi minac 24 godziny od ostatniej reputki :(
|
ok panowie uciekam do wyrka :)
oczywiscie jutro jestem :D |
Cytat:
Wcześniej jakoś niezauważałem !!! Ale to chodzi i te zielone kółka pod avatarem ? I rozumiem że one coś znaczą ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
no tak ale pawelblu zakablowal mnie wiec juz troche adminow i modow mnie nie po lubilo
ale dzieki bo z ciebie tez rowny chlop:) |
to co cdn ciasta cioci my z Turbonim zaczelism :piwo:
|
A znajdzie się miejsce przy kominku dla jeszcze jednej osoby? Ja stawiam :piwo:
|
no jasne ze sie znajdzie czym wiecej ludzi tym wieksze ciasto bedzie wie zdrowie :piwo:
|
pewnie zawsze milej i razniej jak wiecej osob przy kominku i ciocia bedzie zadowolona :D
|
moze ktos zna jeszcze jakis fajny przepis na porannego kaciorka
eksperymety wskazane:D |
piwo z rana jak smietana :D
|
Cytat:
Jak już pisałem wcześniej ten temat można rozwiązać znacznie wcześniej niż następnego dnia ! I miałem na myśli zupełnie inne zioło niż miał na myśli Turboni. PS. Właśnie jestem po przeglądnięciu (miałem 2h czasu) trylogii SW, Jak dla mnie to Supper ! :taktak: |
w 2h przegladnoles :D
|
Cytat:
|
no to niezle :D
|
Cytat:
To trzeba zobaczyć ! |
Cytat:
|
az tyle dla cioci jeszcze nam padnie i co wtedy:>
|
to szybka ranimacja rumem i bedzie jak nowa:)
|
a nie szkoda rumu lepiej woda lub czyms innym :>
|
no szkoda ale po rumie dostanie takiego kopa ze wnet ciasta na piecze od groma:)
|
no w sumie tak ale kopa moglaby dostac po czyms innym rowniez :>
|
wiec co proponujesz kolego:)
|
nie moge glosno mowic to nie legalne :D
|
no to juz wiem o co chodzi :D ale bys wtedy ciocie nakrecil:)
|
a ile ciast by nam upiekla :D
i mieszkanko posprzatala :) |
no ale nadrogi dzien by mial dola i ciasta by juz nie bylo:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:33. |