![]() |
Czy wszystkim chodzi bardzo wolno forum ???
jak w temacie bo u mnie kazda stronka otwiera sie jakies 25-30sek.
i ostatnio zauwazylem ze czesto tak mam mniej wiecej o tej porze. :ysz: |
U mnie raczej normalnie chodzi bynajmniej w tej chwili.
|
Co do szybkości to chodzi w miarę normalnie ... ale ostatnio strony mi się "zawieszały" - klikałem na link i nic :( ale jak narazie jest OK...
|
Cytat:
|
no to widze ze nie jestem sam bo myslalem ze cos mam z netem.
|
no cos wolno biega to fakt czyzby server cos sie zatykal :)
|
Cytat:
|
To nie wina serwera, a ciecia przepustowosci lacz przez TPSA. Uzytkownikom TPSy dziala wolno, natomiast np. dla mnie z Dialogu chodzi wspaniale.
|
ja mam po kablowce i mi wolno biega :(
|
Ja mam neo 640 i inne stronki chodzą szybko tylko coś to forum wolno chodzi :|
|
U mnie to samo
NEO+ |
Jeżeli Turboniemu na kablówce wolno chodzi to coś jest nie tak z serwerem :taktak:
Piterniel Tobie wolno chodzi tylko forum? |
net ogolnie chodzi mi super tylko forum biedzi :(
|
No wlasnie mowie ze TPSy zmniejszyly przepustowosc lacz do i z operatorow niezaleznych, nasz serwer siedzi na laczach z poznanskiego centrum a oni korzystaja z lacz zagranicznych, bo tanszych niz kochany monopolista. Od jakiegos czasu o2.pl walczy z TPSA w tej sprawie tak samo jak i inne sieci.
|
Nie rozumiem, czyli zagraniczne strony też powinny się gorzej otwierać, a u mnie chodzą normalnie.
|
znowu ci telezlodzieje... :klnie: :boks: :banan3: :rozwal: :bluzga:
|
TPSA jak zwykle nas okrada.. wszyscy o tym wiedza a nikt nie moz enic zrobic...
skandal!!! |
W kablówce też teraz kiepsko
|
chybas memo na powrot wlazl na grusze zeby z niej spadac
a jakie masz lacze ze myslisz ze jestes taki cwaniak? w umowie neostrady nie ma ani slowa o gwarantowanej predkosci - wiec mozesz im naskoczyc, z tego co wiem dsl tez nie ma gwarantowanej przepustowosci - tylko 'DO 512/640/whatever' - to jest delikatna roznica, bardzo niedelkitatnie zaznaczajaca sie w cenie [1mbit gwarantowany to jakis 1.tys miesiecznie] - no wiec co ty tutaj za pier.doly opowiadasz? ps. daruj sobie odpowiedzi na ten post i przepraszanie wszystkich na okolo - mialem nadzieje ze wyrosles z plucia na wszystko i wszystkich tylko po to zeby 2 minuty pozniej wlazic im w zadek a forum dziala rzeczywiscie coraz gorzej - tak z lacza domowego [tepsa] jak i innych [nie tepsa] - szkoda ze nie tylko z powodu wrostu ciezaru gatunkowego postow :) ps2. tak, nie jestem w nastroju :) |
no teraz chodzi normalnie wkoncu :)
|
serwerek cdrinfo ledwo zipie:)
|
Cytat:
Tak sie przy okazji zastanawialem ze na dobra sprawe to mogliby przemycic blokade 32 kb na 640 i nie byloby podstaw do zerwania umowy ... No ale to nie temat na ten dzial. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i ja niestety tez musze się wpisac na liste ludzi ktorym forum zwolniło :(
LAN dogą radiową a lacze od tepsy (( |
i znowu dzisiaj mi zwolnilo bardzo :(. codziennie jest to samo wlasnie okolo tej godziny, a wczoraj juz pozniejszym wieczorkie okolo 22:30 zaczelo normalnie chodzic :D
|
ale powiem ze tak nie chodzilo jakies 3 tygodnie temu moze przez to ze wakacje sie skonczyly i dzieci zaczely szalec po cdrinfo :D
|
I ta sama godzina i tak samo wolno ciągnie :ysz: Rano chodzi świetnie ale wieczorkiem coś ostro zwalnia :ysz:
|
U mnie to samo czyli czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam .....................................
aż mam juz dosyć :wsciekly: |
u mnie tez jakos ok. godziny 19 slimaczy sie. A nawet teraz o 6.00 chodzi bardzo wolno. Łącze mam radiowe dostawca to Telekomunikacja Kolejowa uff Tylko czekac na pooprawe
|
Od kilku dni były jakieś problemy z jednym z routerów w Poznaniu. Być może to przez to. U mnie przed chwilą niesamowicie się ślimaczyło, ale nagle dostało jakiegoś super przyspieszenia i otwiera się w sekundę. Mam nadzieję, że tak już zostanie ;)
|
Około 8 wogóle nie mogłem wejść ani na forum ani na glówną cdrinfo.
Teraz potwierdzam chodzi zaskakująco szybko. |
Tak jak teraz chodzi forum to mogłoby być zawsze. Strony forum otwierają się w max 5 sekund.
|
a teraz nie :(
|
no cieko biega teraz :(
|
Mi się własnie kilka razy zdarzyło, że zostałem automatycznie wylogowany z forum (i nie chodzi mi tu o czas bezczynności po którym zostaje automatycznie wylogowany).
|
Teraz chodzi super!! Może przez to, że wszyscy są teraz w pracy, na uczelniach, w szkolach itd.
p.s. Już się nie moge doczekać 1.10.04r -> witajcie 1,5 Mbit/s :jupi: |
Jak narazie chodzi bardzo dobrze. Oby zawsze tak chodzio... 8 )
|
no teraz faktycznie lepiej :)
|
no jest odpowiednia godzina i furum narescie chodzi dobrze :D
|
u mnie też ładuje się normalnie... w końcu.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |