![]() |
Cytat:
Tak, wiedziałem o tej, dość pożytecznej funkcji, od dawna. |
a ja dostalem setki,tysiace,nie licze... ale od tego jest filtr antyspamowy :D dziala genialnie
moze z raz na tydzien cos przepusci,chyba raz czy dwa przez pare lat sie zdazylo,zeby skasowal,czego nie powinien spam oproznia sie sam po 30 dniach,kosz tak samo,wiec przepelnienia nie grozi a sprawa z aliasami fajna :) |
Cytat:
Cytat:
|
Gwoli ścisłości - mam konto na gmailu już sporo czasu i nie dostałem na to konto _ani_jednej_ niechcianej wiadomości.
Więc... odszczekuj. |
Użyłem srebrną łopatę mą i odkopałem ten oto temat.
I nie, nie chodzi o zaproszenia, ale tu chyba był główny temat tej skrzynki. Wiedzieliście o tym ? :] Cytat:
Ja nie wiedziałem :) Pewnie dlatego bo nie mam spam maila na gmailu. |
Cytat:
|
Adek musisz miec w jakims folderze jeszcze jakies wiadomosci, oznaczone gwiazdką, wyslane albo cos w tym rodzaju. Zobacz wszystkie;]
|
Cytat:
|
A nie masz czegoś na innych usługach google? Z tego, co wiem, wszystkie są powiązane, więc może pokazuje ci zużycie w sumie, a nie samej poczty.
|
Odswiezam temat :)
Wlasnie wywalilem cala poczte ktora mialem na serwerze gmail. Dziwi mnie jednak fakt ze uzywam 370mb mimo ze nie mam zadnej wiadomosci. Nawet w koszu nic nie ma :) Czy moge calkowicie wyczyscic konto gmail ? |
u mnie też już ok. :spoko:
|
Cytat:
|
U mnie GMail przez Thunderbirda 2.0 beta dzia***322;a wy***347;mienicie :)
|
gmail mi dziala, ale korzystam tylko przez przegl***261;dark***281;
|
coś dziś nie mogę Thunderbirdem poczty wysłać. wczoraj było ok, nic nie grzebałem. przez www jest ok, chociaż jakoś tak kulawo dziś to działa :(
u Was jest wszystko ok? |
Cytat:
|
ja tam wola***322;em, jak by***322;y zaproszenia :D
czu***322;em si***281; jak kto***347; zupe***322;nie wyj***261;tkowy ;p |
Ilość załączników: 1
Odkopię dyskusję, bo już można się w gmailu rejestrować bez żadnych kombinacji z wysyłaniem sobie zaproszenia:
Załącznik 37200 http://mail.google.com/mail/signup :D |
witam
jezeli ktos potrzebuje jeszcze zaproszen to zapraszam na stronke http://google.bajo.pl/zaproszenia/ jest tam tego od groma jak i innych ciekawych programow do skrzynki :) ps. jeszcze jeden link http://www.freegmail.yoyo.pl |
Dzi***281;ki, @pops, konto za***322;o***380;one. :D
Adres oczywi***347;cie wszystkim znany... :fiu: |
no w sumie to jedyna niedogodno***347;***263; w stosunku do gmaila, bo i tak CIA czyta wszystkie maile (boty czytaj***261; :))
|
Ilość załączników: 1
jeśli ktoś ma za mało skrzynek mailowych, to za darmo można założyć w domenie cia.com konto z nieograniczoną pojemnością i ograniczeniem 18mb na jendego maila tutaj http://www.cia.com/ jedyny problem jest taki, że albo trzeba miaszkać w usa, albo trzeba sobie to mieszkanie wymyślić ;)
a wygląda to tak Załącznik 36384 |
tak szybko nie spodziewalem sie
dzieki Pzdr |
wys***322;ano
|
to ja bym r***243;wnie***380; poprosil jak jeszcze s***261;
silent2207[ma***322;pka]tlen.pl pzdr |
Cytat:
|
Cytat:
|
poprosze jedno :)
neofighter malpek o2.pl |
Cytat:
|
To i ja przygarnę jedno zaproszenie do gmail'a:) nitro_67(małpiszon)o2.pl
|
Cytat:
jestem prawie w 100% pewien, że kiedyś się dało, a już chciałem napisać coś, żebyś użył google, jestem w szoku, przepraszam, jak bym wiedział to bym wysłał.:zawstydz: |
Posz***322;o. :D
|
@pops... ten link umozliwia mi za***322;ozenie konta google, a mi chodzi***322;o o GMail :P
GMaila przez ten link nie idzie za***322;o***380;y***263;... Wi***281;c jeszcze raz... prosze zapodac mi zaproszenie, je***380;eli kto***347; ma wolne i b***281;dzie ch***281;tny je zu***380;y***263; na processor[at]o2.pl :) |
Dzi***281;ki :)
|
|
Macie jeszcze wolne zaproszenia do gmaila??
je***380;eli tak, to poprosze jedno na processor[at]o2.pl :) |
No ja te***380; tego nie otworzy***322;em bo yahoo odrazu przeni***243;s***322; to do spamu i poinformowa***322; ***380;e jest wirus :)
|
***322;atwo mo***380;na wy***322;apa***263; takie maile, ja jak sie nie spodziewam za***322;***261;cznika i nie jest to mail, kt***243;ry znam to wywalam bez otwierania.
Nawet w moim Thunderbirdzie ustawi***322;em sobie odpowiedni***261; opcj***281;, aby automatycznie nie emaili nie otwiera***322;o :-) |
Nigdy si***281; nie otwiera maili od obcych.
Jak kto***347; chce zaproszenie to prosz***281;: http://mail.google.com/mail/a-da3dd0...d4d-e5c2081a29 |
Uwaga chciałbym was poinformować o tym co dziś zaszło.
A mianowicie dziś rzekomo z noreply@gmail.com otrzymałem mail'a na swoją skrzynkę na yahoo i co się okazało - w załączniku był to wirus ;) http://img147.imageshack.us/img147/5...rd02ck6.th.jpg Wirus nazywał sie jakoś Win32. i coś tam dalej było - nie pomyślałem wtedy żeby zapisywać nazwę tylko od razu usunąłem. No to tyle - chciałem abyście wiedzieli, bo do was też coś takiego może przyjść :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czeka***322;em g***243;ra dwa dni, czyli do***347;***263; kr***243;tko. :D
|
A ja tak przy okazji o google. Jak wygl***261;da teraz sprawa z google analytics? Kod odst***281;pu po zg***322;oszeniu dostaje si***281; od razu czy trzeba czeka***263;? A je***347;li tak to jak d***322;ugo?
|
Cytat:
|
To mam jeszcze jedno pytanie odnośnie gmaila. Mam wrażenie i to coraz bardziej uzasadnione, że nie wszystkie maile z niego wysyłane dochodzą. A konkretnie - nie dochodzą na niektóre adresy.. Wysłałem w zeszłym tygodniu dwa bardzo ważne maile, które wymagały odpowiedzi i ich nie otrzymałem (ani potwierdzenia odbioru mimo, że zaznaczyłem opcję). Nie wysyłałem jeszcze raz, bo chciałem najpierw sprawdzić, czy gmail na pewno dobrze działa i.. właśnie chyba nie działa.
Wysłałem dzisiaj dwa razy próbny list na skrzynkę na onecie - nie doszedł jeszcze żaden, a było to kilka godzin temu. Wysłałem jeszcze przed chwilą kolejny na inną skrzynkę w gmailu - doszedł od razu.. Miał ktoś może z gmailem podobne problemy? |
Cytat:
konto, a nie kombinowa***263; z wyszukiwaniem tego w google lub gdzie indziej ;/ |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
w górnym prawym rogu jest hiperłącze Cytat:
Po prawej stronie są pola do wpisywania danych a pod nimi jest zdanie i kolejne hiperłącze Cytat:
|
|
Cytat:
Swoją drogą, jak to znalazłeś, bo ja dalej na stronie głównej gmaila nie widzę nigdzie odnośnika i dopiero przy którejś z kolei próbie wyszukiwania udało mi się to znaleźć.. |
https://www.google.com/accounts/NewA...FManageAccount
jakoś nie miałem problemow z dotarciem do tej strony, inwencji troche ! |
Poprzednie pytanie aktualne, a mam jeszcze inne - my***347;l***281; tym razem banalne. Jak mo***380;na samemu za***322;o***380;y***263; skrzynk***281; na gmailu? Poleci***322;em to komu***347;, poda***322;em adres www.gmail.com, ale tam rzeczywi***347;cie nie mo***380;na znale***378;***263; opcji za***322;o***380;enia skrzynki. To te zaproszenia w ko***324;cu dalej obowi***261;zuj***261;?
|
Mam pytanie odnośnie Gmaila. Jest tam tama opcja 'zastąpienia' swojego starego adresu. Myślałem, że polega to na tym, że można dodatkowo ściągać pocztę z podanego adresu i wysyłać ją przez gmail (z adresem starym, bądź nowym). Jednak mimo ustawienia i potwierdzenia wszystkiego ni cholery nie chce mi tej poczty z tego starego adresu ściągać.
Pytanie czy po pierwsze da się rzeczywiście w ten sposób to zrobić, a jeśli tak to.. jak? :) |
A ok.
Jestem troch***281; ... ***347;lepy ;) Sorry |
ale to miło od kogoś dostać zaproszenie ;)
|
Cytat:
|
Ja mam chyba 18 zaprosze***324; na GMAIL wi***281;c jak kto***347; chce to prosz***281; o info na PM/PW :)
Ostatnio wydawa***322;o mi si***281; ***380;e GMAIL by***322; "otwarty" na nowe rejestracje.... ;) |
Cytat:
:haha: |
Cytat:
|
Cytat:
a Picasa jest bardzo fajny programik, zainstalowałem i się cieszę, bo znalezienie jakiejś fotki na dyskach to teraz łatwizna. |
Niedługo popularne mogą się zrobić zaproszenia do Picassy :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hmmm.. dawno nikt nie prosi***322; o zaproszenie, czy***380;by si***281; nauczyli?
|
@ed daj ***346;wi***281;temu Miko***322;ajowi to mu podrzuci :P
|
Cytat:
|
Prosił bym o zaproszenie gmail, dziękuje.
|
Z tego co narazie przeczyta***322;em tzn FAQ, to nie by***322;o ***380;adnej wzmianki o $$
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak by zrobili gmail p***322;atnym to cza by zniego zrezygnowa***263; ;)
|
Cytat:
A może ktoś czytał te zasady, na które się wszyscy zgodziliśmy, może tam coś jest na temat ewentualnej płatności :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ciekawe od kiedy gmail przestanie by***263; beta a zacznie by***263; p***322;atny?
|
Cytat:
"znależli" oraz "dobzi" ??? |
Cytat:
|
Bez łaski
znależli sie dobzi ludzie którzy przesłali zaproszenie
|
Cytat:
|
jak kto***347; nagrywa 18x DVDR to pewnie nie lubi swoich danych kt***243;re nagrywa :D
|
jak nazywa si***281; pierwszy na ***347;wiecie nap***281;d zapisuj***261;cy p***322;yty DVD z pr***281;dko***347;ci***261; 18x?
jaka jest pojemno***347;***263; p***322;yty DVD+R - dok***322;adnie? czym si***281; r***243;***380;ni NEC 4550A od 4551A? mo***380;e takie testy dla 'nowych' i 5 minut na odpowied***378;? ;p jak odpowie dostaje zaproszenie :D |
Cytat:
|
Tu nie chodzi o to czy kto***347; jest "stary", czy "nowy"..
Ma si***281; udziela cho***263; troch***281; na forum ;) |
to ile mam czekac zebym byl stary??
|
a to dzieki :(
|
Nie no, ludzie. Rejestrujecie si***281; tylko po to, aby dosta***263; zaproszenie? Id***378;cie ***380;ebra***263; gdzie indziej. Ja nie b***281;d***281; nikomu nowemu dawa***322;.
|
Bardzo bym prosil o zaproszenie do gmail wojtkowskidbz2400@wp.pl
B***243;g zap***322;a***263; cokolwiek to znaczy |
ja dalam tylko jedno osobie dopiero zarejestrowanej, a wiecej to tylko zasluzonym a zaproszen mam ok.100
|
ja mam tych zaprosze***324; jeszcze sporo, ale te***380; nie dam ju***380; nikomu, kto si***281; nie zadomowi na forum
|
Cytat:
P.S. Jakby co to też kilka zaproszeń jeszcze posiadam, ale tylko dla "starych" forumowców! :D |
a ja w***322;a***347;nie postanowi***322;em ju***380; tutaj nie rozdawa***263; zaprosze***324; zbyt pochopnie... zbyt du***380;o os***243;b rejestruje si***281; tylko po zaproszenia
|
Chetnie przygarne zaproszenie do gmail :)
pawelk28@o2.pl |
Cytat:
|
ja bym bardzo prosil o zaproszenie :P thundzio@o2.pl dziekowac ^^
|
ja tez mam :) jak ktos chce to oddam w dobre rece ;) <tak>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22. |