![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
uuuu to zeby nie przegiol z akcja i za duza liczba naboji :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to szykuje sie nowa seria conanka w roli gownej Rock:haha:
|
Cytat:
|
duna to klasyka i pokszywiona maske to tylko mial baron:D no i moze nawigatorzy gildi :)
|
Diuna ta pierwsza wersja i Którys z Conanów
|
Właśnie skończyłem oglądać i muszę przyznać, że mimo iż sceny, które kiedyś oglądałem z zapartym tchem, teraz budziły zaledwie uśmieszek politowania (walki, walki), to całość oglądało się bardzo przyjemnie. Nawet nie spodziewałem się, że po takim czasie może mi się to jeszcze podobać, ale jednak. Jeśli ktoś ma ochotę na starą fantastykę to polecam. Naprawdę fajny film.
I jeszcze jedno stwierdziłem podczas oglądania. Kiedyś w filmach robili naprawdę fajne potworki :) I to mam na myśli te dobre. Tutaj był ten cały Windorf (czy coś takiego), w Labiryncie, który też był naprawdę fajnym filmem, było ich od groma i wszystkie naprawdę świetnie zrobione. Bez żadnej komputerowej obróbki i nie wiadomo jakich przygotowań. Po prostu, jakieś pokrzywione maski, kostiumy, ale efekt naprawdę rewelacyjny :) Znacie jeszcze jakieś stare filmy tego typu, które można by obejrzeć? :) |
Cytat:
|
|
Te takie z walkami w kosmosie, hibernacją i jakimś takim innym he-manem........ (mniej napakowany jakis), ze świetlówką ?????. Ja to kiedyś oglądałem na Angielskim Cartoonie (achh te odcinki nie po kolei) ;-)))
P.S. Dla niektórych było to wieki temu (początek lat 90, druga satelita we wsi) [Arkon - pamięta ktoś ich reklamę ;-))))))))] |
Na Cartoon Network leci, ale nowe przygody. Beznadzieja w porównaniu z serią z lat 80.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i piknie :)
Musiało ruszyć jak burza, bo przez noc się film ściągnął. Tak go sobie właśnie wstępnie przejrzałem i muszę przyznać, że zapowiada się nieźle chociaż efekty, nie wypominając, to jak w Power Rangers ;) No to dzisiaj wieczorem będzie: "Na potęgę posępnego czerepu..." czy jakoś tak ;) :) |
Cytat:
A mnie właśnie niestety rozłączyło. I to nawet nie sam użytkownik, ale z huba mnie wyrzuciło i nie chce wpuścić z powrotem :( 15 MB zdążyło się ściągnąć. Oczywiście podejrzałem sobie i okazało się, że... są to same napisy... Ehhh, kiedys mieli manię dawania napisów przed filmem zamiast po. :) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
A ja nawet wszystkie postacie z filmu miałem jako takie około 15cm zabawki :) Pamiętam, że się nawet nimi bawiłem. Ehhh, kiedy to było, stary już jestem... ;)
Film z wielkim trudem znalazłem u dwóch kolesi na DC. Właśnie od jednego zaczęło mi się ciągnąć. Ciekawe jaka kopia :) --------- edit: Nie no kurcze, kopia żyleta, a ciągnie się naprawdę przyzwoicie (10 - 15KB/s). Teraz jeszcze żeby mi tylko koleś przez kilka godzin nie uciekł i będzie super :) |
Ale te powiedzonka w stylu "Na potęgę posępnego czerepu" były śmieszne. Pamiętam jak się to oglądało....
|
Cytat:
Miło wspomnieć. |
na zawsze jaka ladna pleta byla uczaca dobroci i kultury a teraz masakra w bajkach:D czym wieksza tym lepsza:)
|
O ile mi wiadomo to na Cartoon Network PL leci bajeczka z He-Manem.
|
oj kiedyś się to oglądało ;) ten "Szkieleton" nazywał się Szkieletor... jeśli dobrze pamiętam :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już znalazłem:
http://us.imdb.com/title/tt0093507/ "Masters of the Universe" Kurcze, nawet nie miałem pojęcia, że tam Dolph Lungren grał. :) Teraz jeszcze tylko znajdę to gdzieś na DC (pobożne życzenie...) i będę człowiekiem szczęśliwym :) Ciekawe, czy po takim czasie dam to jeszcze radę obejrzeć :) |
mam ten fiilmik gdzieś na VHS :D
|
"Na potęgę posępnego czerepu..." ^_^
|
Tytuł baaardzo starego filmu: He-man...
Może ktoś kojarzy ten tytuł. Pamiętam, że kilkanaście lat temu, jeszcze jako mały brzdąc, oglądałem bardzo fajny (jak na tamte czasy :) ) film o He-manie. Ni cholery nie pamiętam, ani kto tam grał, ani jaki to był tytuł i właściwie niczego. Może tylko urywki - np. ostatnia scena, kiedy Szkieleton (tak się on nazywał ? ) spadał w jakąś przepaść.
Chętnie przypomniałbym sobie ten film, a że mam jeszcze z 800MB limitu NEO (;) ) to mógłbym go sobie ściągnąć. Podpowie mi któs tytuł? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:15. |