![]() |
o to napewno zawsze wszystko sprowadza sie do pieniedzy :(
|
Cytat:
To pewnie chodzi o pieniądze .... :mruga: |
a o co chodzi :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale liczę na odwet 8 ) |
Cytat:
|
Vizzard ! o 1 min :haha:
|
Cytat:
A do zczytywania polecam DVD Decrypter ! To Dobry program. Tutaj bractwo raczej wesołe ale i skore do pomocy, przy sensownych zapytaniach ! |
Cytat:
Tam są dwa URLe, które wiodą do stron Na których do kopiowania, konwersji i paru innych rzeczy Jest się prowadzonym za rączkę :taktak: |
Cytat:
|
dobra ja juz tu raczej niebede nic pisac, wiec pozdrowienia i dzienki za pomoc :)
|
bardzo śmieszne, oki już nic nie napiszę, dzięki za pomoc, pozdrawiam.
|
Cytat:
Myć rączki siku i spać ! popatrz która jest godzina ! Chyba szympansy mają lepiej :smutny: |
Cytat:
Nisko się cenisz :smutny: Szympansy mają gorzej :D |
jestem tylko czlowiekiem
|
Cytat:
Tylko szkoda że nie czytasz uważnie i mierzi cię opcja "szukaj" Ale tak to spoko ! |
Cytat:
|
dobra, dzieki za wszytsko. i przepraszam ze was tak podenerwowalem :) ale dzienki :)
|
Cytat:
Są i tacy ! Ja już daję spokój z tym tematem ! Szkoda pisania. |
Cytat:
|
Cytat:
Jakbyś to ty napisał :taktak: I problem z głowy :glaszcze: BTW Gdybyś znów nie zrozumiał :O To kliknij w TO - u góry :idea: |
Cytat:
Cytat:
Na twoim etapie Shrink załatwia sprawę. Ale proszę poczytaj Forum , błagam poczytaj , bardzo proszę użyj funkcji "szukaj" . |
Cytat:
Wejdź na www.cdrinfo.pl i dział pliki tam jest wszystko :taktak: |
Cytat:
Cytat:
Ale zkad wziac te programy ?? Zrobilem obraz plyty niby jest *.iso, a mam pliki: *.MDS, *.I00 i *.I01 a zrobilem obraz programem: DVD Decrypter no ale jak to teraz wypalic ?? tak zeby zmiescilo sie na plytce niby 4.7 GB (4.38 GB) ?? Ale jak to zrobic programem CloneDVD2 ?? bo niewiem |
Cytat:
|
Cytat:
Czego oczekujesz więcej ? |
Pisałem przecież :taktak:
Ściągnij sobie CloneDVD2 nim usuwasz reklamy itp. i wszystko wchodzi na jedna dvd :taktak: |
jak narazie mi nie pomogacie. a prosilem was o pomoc
|
Cytat:
Ale Bartek15 ma chyba rację dajmy już spokój. Choć było miło. || |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Dajmy już Nikikinowi spokój :) |
Cytat:
|
www.rar.com.pl albo jakis podobny :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale zeby chodzilo na dvd
|
Spakować rarem i wyjdzie mniej :>
|
tymi programam co napisalem zmiescisz :D
|
no ale jak zmiescic film ktory zajmuje ok. 4,5 GB ??
|
tez jest taka mozliwosc :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Potem splunąć 3 razy za lewe ramię i ponownie włożyć płytkę do napędu odmawiając po cichu 3 zdrowaśki ! Powinno zadziałć ! (No i niewytrzymałem) Ludzie dlaczego nie czytacie Forum ? O wygodnym przycisku szukaj , już nie wspomnę ! |
Na plytach niby pisze 4.7GB ale w rzeczywistosci nagrasz na nie max 4.38GB. 1kb = 1024 bajty i dlatego jak 4.38gb zamienisz na bajty to ci mniej wiecej wyjdzie 4700000000 bajtow, wiec producenci sobie skracaja to do 4.7gb co jest nieprawda :). A co do programow, ktore podal turboni to wejdz sobie na google.pl, wpisz te programy i na pierwszej stronie bedziesz juz mial linki do programow
|
mi film zajmuje 4,497 a płytę Vernatima widzi jako 4,495 i nie chce nagrać, co robić?
|
Dlaczego tak programy wykrywają???
Czy możesz mi podać linki do download tych programów?? |
clonedvd , dvdshrink , instant copy 8
|
Nagranie DVD
Zakupilem sobie plyte DVD-R 4,7GB firmy Memorex, i programy odczytuja mi ja ze ma pojemnosc 4,38GB. A chce sobie nagrac film z obrazu plyty programem CopyToDVD 3.0.30, ale tak samo mowi ze plyta jest zamala.
Co mam zrobic ?? Film zajmoje ok. 4.5 - 4.65. Jakil mi program polecicie ?? Pomocy !!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |