![]() |
Cytat:
Najlepiej ForceASPI :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Ja u siebie czegoś takiego nie zauważyłem :nie: Jednak sprawdzę to dogłębnie :D |
Cytat:
to jeszcze miales driver : SPTI (powinno byc ASPI) |
Cytat:
|
Cytat:
Ale .... 746 Errors :O |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie martw się :smutny: Zrobisz sobie nowe :D |
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie wiesz o co chodzi :nie: To chodzo o pieniądze :taktak: Za mało ich wydajesz na markowe nośniki :taktak: |
|
Z RW ja dalej niezmiennie
I nieustannie polecam TDK+RW :taktak: Ewentualnie Philips DVD+RW Bo TDK jest od Philipsa właśnie I u mnie po kilkudziesięciu razach nagrywania wciąż rewelka :taktak: |
emtec -rw jest od opto disk i cienko wychodzi test - sam taka kupilem
ale na -rw verbatim z singapuru super :) - tez mam :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czym sprawdzacie jakość palenia, czy nie ma błędów bo jestem zielony w tym temacie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zamiast tych kup verbatimy+R po ok. 3,3 PLN lub TDK +R , a napewno zobaczysz świat bardziej różowymi kolorami. ps. Tanie DVD+rw jakoś też dosyć znośnie się u mnie sprawują , a ceną są porównywalne z dobrymi DVD+r |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie w domu służą jako zabawki :D |
Cytat:
|
No to tutaj moje AXE Economy od nie-MBI :D
|
Cytat:
PS. Nie wiem czy wiecie ale AXE to polska marka :D |
Cytat:
Esperanza i Bulkpaq też są np. od TY I w tym przypadku, że są jednymi z lepszych Powiedzieć nie można :nie: |
Cytat:
|
To moja gęba na przyszłość :peace:
|
Dzieci chłopaki :piwo:
Czułem, że to kaszana z płytkami |
Cytat:
Bo Litki lepiej palą na "plusach" właśnie :taktak: Mój wybór to Verbatim i TDK :spoko: Inni pewnie coś dorzucą ... :konf: |
I żeby nie pozostawać gołosłownym
Sprawdź np. TEN wątek :czytaj: @Czołgista Dzięki za poparcie! :spoko: Ale, że aż tak :O THE ONE AND ONLY? :wow: :zawstydz: |
To na czym najlepiej palić
|
Cytat:
Ty sam ją napisałeś ^_^ |
Czołgista może ty cos bliżej z tymi płytkami?
|
Cytat:
to polecam zeznania Vizzarda ! I niech Cię ręka boska broni przed innymi ! :haha: |
Vizzard dzięki ale gdzie ta lista??
|
Cytat:
Oto twoja CZARNA LISTA Jeżeli chcesz poprawnie, bezstresowo i bezbłędnie nagrywać płytki To niech cię ręka boska broni Ażeby kupować jakiekolwiek nośniki z tej listy :czytaj: :czar: |
Tanich do 3 zł.
Vobis - 4x (+) Media Store - 4x (+) Hawk - 4x (-) AXE - 4x (-) Na Benq x2 wypaliła mi dobrze i to wszystko |
a na jakich plytach nagrywasz :)
|
Litek 832S - co robić?
Witam potencjalnych wybawców.
Kupiłem Litka 832S i wypalając w Nero z włączoną werifikacja kompilacji mam same błedy na kilkanaście płyt poprawnie wypaliłem 3. Co jest ?. Jest walnięta czy płytki do bańki. Nie wiem czy oddać do srwisu czy jest jakieś lekarstwo. Pomocy |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:37. |