![]() |
Litek 832S - co robić?
Witam potencjalnych wybawców.
Kupiłem Litka 832S i wypalając w Nero z włączoną werifikacja kompilacji mam same błedy na kilkanaście płyt poprawnie wypaliłem 3. Co jest ?. Jest walnięta czy płytki do bańki. Nie wiem czy oddać do srwisu czy jest jakieś lekarstwo. Pomocy |
a na jakich plytach nagrywasz :)
|
Tanich do 3 zł.
Vobis - 4x (+) Media Store - 4x (+) Hawk - 4x (-) AXE - 4x (-) Na Benq x2 wypaliła mi dobrze i to wszystko |
Cytat:
Oto twoja CZARNA LISTA Jeżeli chcesz poprawnie, bezstresowo i bezbłędnie nagrywać płytki To niech cię ręka boska broni Ażeby kupować jakiekolwiek nośniki z tej listy :czytaj: :czar: |
Vizzard dzięki ale gdzie ta lista??
|
Cytat:
to polecam zeznania Vizzarda ! I niech Cię ręka boska broni przed innymi ! :haha: |
Czołgista może ty cos bliżej z tymi płytkami?
|
Cytat:
Ty sam ją napisałeś ^_^ |
To na czym najlepiej palić
|
I żeby nie pozostawać gołosłownym
Sprawdź np. TEN wątek :czytaj: @Czołgista Dzięki za poparcie! :spoko: Ale, że aż tak :O THE ONE AND ONLY? :wow: :zawstydz: |
Cytat:
Bo Litki lepiej palą na "plusach" właśnie :taktak: Mój wybór to Verbatim i TDK :spoko: Inni pewnie coś dorzucą ... :konf: |
Dzieci chłopaki :piwo:
Czułem, że to kaszana z płytkami |
To moja gęba na przyszłość :peace:
|
Cytat:
|
Cytat:
Esperanza i Bulkpaq też są np. od TY I w tym przypadku, że są jednymi z lepszych Powiedzieć nie można :nie: |
Cytat:
PS. Nie wiem czy wiecie ale AXE to polska marka :D |
Ilość załączników: 1
No to tutaj moje AXE Economy od nie-MBI :D
|
Cytat:
|
Cytat:
U mnie w domu służą jako zabawki :D |
Cytat:
|
Cytat:
Zamiast tych kup verbatimy+R po ok. 3,3 PLN lub TDK +R , a napewno zobaczysz świat bardziej różowymi kolorami. ps. Tanie DVD+rw jakoś też dosyć znośnie się u mnie sprawują , a ceną są porównywalne z dobrymi DVD+r |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czym sprawdzacie jakość palenia, czy nie ma błędów bo jestem zielony w tym temacie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
emtec -rw jest od opto disk i cienko wychodzi test - sam taka kupilem
ale na -rw verbatim z singapuru super :) - tez mam :D |
Z RW ja dalej niezmiennie
I nieustannie polecam TDK+RW :taktak: Ewentualnie Philips DVD+RW Bo TDK jest od Philipsa właśnie I u mnie po kilkudziesięciu razach nagrywania wciąż rewelka :taktak: |
|
Cytat:
Jak nie wiesz o co chodzi :nie: To chodzo o pieniądze :taktak: Za mało ich wydajesz na markowe nośniki :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie martw się :smutny: Zrobisz sobie nowe :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale .... 746 Errors :O |
Cytat:
|
Cytat:
to jeszcze miales driver : SPTI (powinno byc ASPI) |
Cytat:
Ja u siebie czegoś takiego nie zauważyłem :nie: Jednak sprawdzę to dogłębnie :D |
Cytat:
|
Cytat:
Najlepiej ForceASPI :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54. |