![]() |
Nero6,6
do sciagniecia !!! 80mb ! nie testowalem.
http://d1.yousendit.com/E/D809FA8F16...0.0%20Full.zip normalnie sie otwiera narazie roznicy nie widze :wow: |
Wogóle wyszło takowe Nero?!
|
jak widac !!!
a tak wyglada w add/remove
|
A co w nim nowego jest? Bo po polsku to raczej nie jest.
|
Yyy, tam jest NeroVision Express3 :|
|
Twórcy Nero zapomnieli chyba, jak powinien wyglądać program do nagrywania płyt CD i DVD.
Niech robią coraz większe kobyły, które potrafią wszystko... tylko że powinni uczyć sie na błędach innych, np. WinAmp'a, gdzie sporo ludzi porzuca ten program (na korzyść foobar'a choćby), bo ze zwykłego odtwarzacza MP3 zrobili multimedialny kombajn. Nie wiem, może niektórym odpowiada takie upakowanie wszystkiego w jednym programie, ale nie mnie. Jak potrzebuję programu do nagrywania płyt, to chcę żeby nagrywał płyty i kropka! Nie oczekuję od niego i nawet nie chcę w nim programu do edycji zdjęć, zarządzania plikami w sieci etc. Z reguły, jak coś jest do wszystkiego, tzn. że jest do niczego! Z tego też powodu jakoś nie przewiduję przesiadki na nową wersję Nero, a korzystam z już archaicznej wersji Nero, którą dostałem do nagrywarki TEAC x4. Teraz juz tylko czekać, jak w kolejnej wersji, AHEAD dorzuci do Nero system operacyjny NeroXP, a potem już tylko na Service Pack'i czekać :) |
Proton ma racje :D
A co do linku to nie działa :( |
zgadzam się z opinią, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego.
najlepsze są wyspecjalizowane programy, które tworzone są pod jedno konkretne zadanie. a nero... dodają duperele, a stare błędy jak były, tak i są. jak chociażby brak zapamiętywania skalowania okienek, czy archaiczny już pasek stanu - który tak wskazuje, że nigdy nie wiem, czy dane się zmieszczą na dvd. |
Cytat:
|
A-Ray Scanner, Alcohol 120%, EasyCDCreator7, UltraISO :) I wszystko jasne! ;D
|
http://www.chip.de/artikel/c_artikel...rtner=cdfreaks
a link wczoraj dzialal !! dzis nie , sory ps. jak ktos mocno chce moge udostepnic ! :pisze: |
nastepna nowosc
w nero 6,6
|
@zorg
dobre to chociaz, czy takie przecietne jak poprzednie numerki ??? |
Ech, to jest troche bezsensu, te nero kojarzy mi się z Matrixem...blee!!!!! A czemu nie ma tego na stronie oficjalnej?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
na Torrent znalazłem taki opis:
Cytat:
|
nie chodzilo raczej Zorgowi o overburning na dvd - bo to od kilku juz wersji jest mozliwe, a o opcje shortleadout - ktora daje ci dodatkowe 12-13MB miejsca dzieki zmniejszeniu obszaru leadout
nero to jest zapowiadane od tygodnia i ma sie ukazac oficjalnie za 2 tygodnie dodali tez jakis edytor obrazkow - ciekawe po kiego wala, no coz, poczekam na oficjalny rel (nie kradziony z testow) i wtedy bede testowal :) nawazniejsze ze ma byc za free dla uzerow 6 - nie wprowadzaja go jako odrebnej wersji tylko jako update :) |
coś mi ten link nie działa...
|
ten link dziala w chwili pisania !!
|
GODNY transfer zorg spoko ;)
|
Cytat:
|
no ja tez jestem pod wrazeniem transferu ;)
|
w zorgbergu tak maja !! wiec nie ma czym sie chwalic
|
Cytat:
Gdzie to jest?! :O |
a ten nero 6.6 lezy ladnie na suprnovej :)
|
link dziala !!! teraz sprawdzalem !
http://www.tcmagazine.info/modules.p...etails&lid=135 zobaczcie co pisze pod spodem !!! cierpliwosci |
no link dziala ale zassac nie mozna :(
|
ten raczej działa :D
http://skocz.pl/nero6.6 |
Ilość załączników: 1
Co jest???
O co mu chodzi? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kodekow zadnych nie zmienialem. Blad wystepuje podczas instalacji, na samym poczatku instalowania. Key byl juz wpisany
|
Nono, ciekawe kied bedzie Nero 7
A kiedy bedzie spolszczenie do tego 6.6 ? || |
zastąp z tego archiwum sam katalog Nero (reszta to pi...one wodotryski) i juz będziesz miał 6.6. Pierwsze testy wypadły pozytywnie, Lead-out trwa dosłownie 2 sekundy na moim Litku x52, duzo szybciej nastepuje również zczytanie plików do multisesji i jej wykonanie, ja się przesiadam, warto :cool:
|
Dzięki, wiem, a nie wiecie, kiedy spolszczenie wyjdzie? :glaszcze:
|
napewno po premierze 18.10
|
jedyny powod dlaczego zainstalowalem nero 6.6 a wczesniej uzywalem 5.5 jest to iz pozwala wsadzic na plyte okolo 15 mb wiecej danych :) a tak wlasciwie nero to nero.... a w nim 50 bezuzytecznych programow i jeden do nagrywania cd :)
|
Witam!
No i sciagnalem i zainstalowalem, ale nie Suite tylko samo Nero 6.6.0.0 i spoko, dziala bardzo dobrze... skrocil sie faktycznie zapis lead in i lead out, i te 12MB faktycznie jest wiecej... Moim zdaniem warto instalowac, ale nie Suite. |
Cytat:
|
Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym krótszym lead-outem? Czy mam to rozumieć że na płycie na której do tej pory mogłem nagrać 718MB (overburning) teraz będę mógł nagrać 730 MB? Czy jest to poprostu krótszy czas nagrywania- skrócenie nagrywania lead-outu, a na płycie nadal będę mógł zmieścić "tylko" 718MB?
|
tutaj chodzi raczej o płyty dvd.
|
... nie , nie, chodzi o płyty CD, każda sesja potrzebuje do zamknięcia ok. 14 mb - dzięki krótkiemu Lead-out - w nowym nero 6.6 odzyskujemy z tego 12 mb w każdej sesji, czyli im więcej sesji tym wiekszy odzysk miejsca. Ponieważ ja pracuję na multisesjach bardzo mocno, to jest to wynalazek dla mnie jak gwiazdka z nieba :cool: :roza:. Nic się nie zmienia - rzecz jasna- w overburningu.
|
Dzięki Zetoxa za wyjaśnienie moich wątpliwości - oczywiście reputka wysłana.
W sumie to bardziej opłaca się nagrywać multisesyjne cd-r z krótszym lead-outem niż płyty cd-rw (cena i trwałość płyt cd-rw kontra cd-r). |
Dlaczego nero zawsze wychodzi w moje święta? Nero 6 > 18.07 *urodziny* ... 18.10 <-- imieniny :D
|
Cytat:
Mówisz że miałeś wczoraj imieniny || I jak dzis po wczorajszym? hehehh Pozdro. P.S. A może to Ty masz święta kiedy wychodzi nero ?? :haha: ;) |
Nero 6 Mega Plug-in Pack, All Plugins In One File!
|
Zorg - dzieki za linka :)
sklad paczuszki: Audio Plugins: --> AAC/MP4 AudioCoding.com Advanced Audio Coding --> AAC/MP4 PsyTEL Advanced Audio Coding --> APE Monkey's Audio Lossless Compression --> ASF/WMA Microsoft Windows Media Audio 9 Lossy/Lossless --> FLA (FLAC) Free Lossless Audio Codec --> PAC (LPAC) Lossless Predictive Audio Compression --> MP3 Lame MPEG-1 Layer-3 --> MPC MusePack --> OFR OptimFROG Lossless Audio Coder --> RM/RA RealNetworks RealMedia/RealAudio --> SHN SoftSound Shorten Lossless Compression --> SPX (Speex) Open Source Audio Compression For Speech --> WV WavPack Hybrid Lossless Compression --> MP3Pro encoder/decoder Video Plugins: --> MPEG-2 SVCD --> MPEG-2 DVD |
Panowie - nie mam nigdzie zadnych opcji BOOKTYPE w tym nero :(
w x.15 mialem, ale mam nadzieje ze jak mam w biosie autobitsetting :> to bedzie zmienial jeszcze nic nie palilem, ale moze sie uda || jeszcze jedno jak mam autobitsetting to w cloneDVD2 automatycznie zmieni mi sie na ROM ??? P.S. ale lamerskie pytania ;) |
no to mam ciekawa inforamcje, szczegolnie dla uzytkownikow NeroExpress, ktorzy chca/musza pozostac legalni - po zainstalowaniu uaktualnienia do nero 6.6 nagle moge sie przelaczyc na pelne Nero :D oczywisci numerek seryjny sie nie zmienil :D czyli mam legal nero :jupi:
|
Zobacz czy czasem się drugi sam serial nie dodał, jak nie ... to bład Ahead'a... a więc to puźniej naprawią ;D
|
sprawdzalem :) mam legala w robocie, znudzony czekaniem na oficjalnego rela sciagnolem tego 6.6 ktory lata po sieci i mila niespodzianka :)
domyslam sie ze to blad - coz, jesli by sie mialo cos zmienic to po prostu nie bede updatowal dalej :D |
... dostałem info, że oficjala 6.6 chłopaki z Ahead'a wypuszczą 31 października.
|
:)
http://img14.exs.cx/img14/1504/nero6601.jpg Kod:
ftp://ftp.us.nero.com/Nero6601.exe |
jest juz na stronce nero i pliki polskie tez sa do niego :)
|
wielke dzieki za info :piwo: dla was :)
|
Cytat:
- Naprawiono problemy z lokalizacją - Naprawiono problem występujący podczas procesu kodowania Audio-CD do NeroDigital - Naprawiono problem z weryfikacją występujący po kopiowaniu DVD - Naprawiono błąd powodujący niedokładne wskazania Fullometer - Zwiększono szybkość importowania DVD+R DL - Naprawiono mały problem ze skórtami klawiaturowymi - Naprawiono problem z kompatybilnością podczas korzystania z funkcji odświeżania - Naprawiono mały błąd występujący podczas oglądania video - Naprawiono problem z kompatybilnością nośników zabezpieczonych CPRM - Naprawiono problem z kompatybilnością dla projektów SVCD stworzonych z plików MPEG Źródło: www.XP.net.pl |
nero
http://...
Ultra Edition Enterprize Edition Multichannel Plugin HE-AAC Plugin MPEG2/SVCD Plugin MPEG2/DVD Plugin Dolby Digital 5.1 Plugin Nero Digital Plugin :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: |
zorg... po prostu bez komentarza pozostawie twój czyn
ponad dwa lata na forum, a ty tu takie rzeczy podajesz, WSTYD :nie: zarządzam 3 dniowy ban, będziesz przynajmniej miał czas na spokojne przeczytanie regulaminu, czas najwyższy |
Co zorg zrobil??
jesli mozna wiedziec?? |
Cytat:
Czekamy na odpowiedź we wtorek |
Cytat:
|
nero 5 powraca
|
zorg zamieścił bardzo solidnego rodzynka do neronka 6601, y@nkee zrobił to co musiał, ale 3 dni jedzenia bananów to może zemdlić, może byś y@nkee skrócił dietę.
|
Cytat:
swoją drogą, to bardzo przydatny ten biosik. http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=42015 |
cos dluga ta dieta dla starego wyjadacza
a nowi za wieksze glupstwa dostaja tylko 1-2 dni. wiec moze troche krutsza dieta :> |
ktoś po prostu wstał lewą nogą... :P
|
no właśnie... stary wyjadacz i powinien wiedzieć co czyni
nie powinniśmy zorga porównywać do nowych, oni potrzebują ciut czasu aby się dostosować do panujących zasad na forum, zorg miał na to 2 lata zaklasyfikowałem ten czyn jako dokonany z premedytacją i byłem w szoku jak to zobaczyłem, ale niestety konsekfencje trzeba było wyciągnąć 3 dni to i tak krótko, bo myślałem o 5-7 :P ale że jestem z tych łagodnych... ;) |
Cytat:
|
Kara musi być... Jako środek łagodzący to to, że ma długi staż... A może nie jest to środkiem łagodzącym? :hmmm: hehe Ale keya i tak mam, z powiadomienia dotarł chociaż niepotrzrebny mi. Pozdrawiam.
|
@Y@nkee a tego linka co byl podany - co go tak ladnie wycioles to nie zapisales sobie gdzies na kartce :>
|
Cytat:
może podałbyś go na boarderze :P :peace: -edit- Boczi & Kraluk - :piwo: ;) PS przegapiłem tego kg na tej stronce, z której pochodził link... :) |
Cytat:
|
panowie a po co wam ten lineczek. serialow jak mrowkow w necie. jak ktos chce to podam na maila do 6.6.0.1 ale bez najmniejszego wysilku idzie znalesc na sieci.....
|
Cytat:
taki to mam bo sam sobie pozmienialem :> ale nie testowalem bo nie bylo co ;( ale teraz moze pare bekapoofff |
Ilość załączników: 1
Odswiezam :)
Mam v6.6.0.0 i chce do niego wgrac pliki PL. Jako, ze na stronie nie ma pl do tej wersji to sciaglem do v6.6.0.1. I przy instalacji wywala mi blad. Co mam zrobic? |
A próbowałeś odinstalować nero, zainstalować je ponownie i dopiero wtedy PLK?? ;)
|
... epol, nie pójdzie ci pl-ka od 6601 na 6600, sprawdzone :nie:
|
Instalatory spolszczen do nero dzialaja tylko z wersja do ktorej sa przeznaczone. To nie nowosc, tak bylo juz wczesniej. Czyli czeka cie zassanie wersji 6.6.0.1 lub zadowolenie sie wersja ang.
|
Dzieki za pomoc :piwo:
Zassalem v6.6.0.1 i juz PLka dziala. To dlaczego te pajace z Ahead nie udostepniaja plki dla starszych wersji? |
do 6.6.0.0 nie było PLki, bo to była wersja nie oficjalna :P
a tu - ftp://ftp.nero.com/languages/NBR/ - masz paczki językowe do wszystkich wersji 6.x jakie wyszły oficjalnie :) |
A jaka wersja jest lepsza ultra czy enterprise edition? :D
|
ja mam enterprise i wszystkie dodatki i jakos nie nazekam :D
|
Cytat:
" Only WinOnCD 6 Fuck Nero 6 :D " |
ani to ani to a w podpisie (wiem co jest) jest to z czego kozystam a to jest jako dodatek - urozmaicenie
|
turboni zmień podpis na :
fucking all commercial burning software:D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to nie lekcja jezyka polskiego :D |
Cytat:
|
ja tam juz w tym temacie nic nie pisze ! bo znowy i taki jeden kisc bananow opchnie
|
...prosiłem go, bo wiedziałem, że tylu bananów nie zjesz, ale nie posłuchał :cisza: rozbójnik jeden.
|
Cytat:
|
To nikt nie umie mi powiedzieć która wersja jest lepsza? Jeśli wogóle to czymś się różni poza nazwą :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak podaje Ahead...
Nero Enterprise Edition jest profesjonalnym produktem zoptymalizowany do użycia na stacjach roboczych i serwerach z procesorami 32bitowymi i 64bitowymi . |
Zetoxa dzieki :welcom:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:54. |