![]() |
Cytat:
Będzie się trochę ślizgać :idea: No i trochę drogawy :tak!: I samemu ciąć trzeba I zwijać w rolkę ^_^ |
Cytat:
do dupy to nie sa, bo papier jest kredowy :> |
no kryterium super a jak z jakoscia :)
wole niech dluzej nagrywa a lepiej pali :> |
Cytat:
Testy na papierze w gazetkach komputerowych to papier toaletowy. Sa po prostu do dupy. |
super bo dla mnie wydatek 4,50 to duzy wydatek :(
a tak chociaz bede mial wersje elektroniczna :D moze sobie nawet wydrukuje i bede mial jak orginal :) |
Cytat:
|
a ja dostane linka albo scan :>
|
Cytat:
i jak ktos bedzie chcial to wystawie na ogolodostepnego ftp :taktak: vizzard dostaniesz linka pierwszy :taktak: trzeba dbac o dobrych kolegow :taktak: |
ale nikt sie na tobie nie wyzywa
koledzy tylko wymieniaja fachowe poglady:> |
I prosze sie na mnie nie wyzywać bo nie jestem expertem, dlatego pytam jeno. Thnx
|
Bardzo to śmieszne chłopaki, ale dorwałem artykuł i tyle, co do reszty to juz inna sprawa. A Strona cdrinfo ani slowa o tym nie ma :P
|
Cytat:
Myślałem, że pożyczę od ciebie :taktak: Bo ja nigdy nie zdążę kupić :nie: W ten sam dzień kiedy przychodzą - jak pytam :idea: To już nigdzie nie ma ^_^ |
Cytat:
P.S. w takim wypadku nie kupuje nowego numeru :klnie: |
Cytat:
:banan: |
Cytat:
a ten bios z linku to ja chyba sam zrobilem i ci go podalem :D to jest ten sam tylko przerobiony jeszcze omnipatcherem !!!!!!!! no comments :cisza: |
Cytat:
|
Cytat:
Komputer Świat mętny i niejasny ??? Zawsze to była kompetentna, pełna ciekawostek i fachowości gazeta Mam wszystkie numery ^_^ Faktycznie sposób jest iście niejasny :D Ściągnij, rozpakuj, uruchom, zrestartuj .... :taktak: Jak można to zamulić? :wow: Tylko z ezoteryczną wiedzą, którą posiedli Guru komputerowego świata :sciana: |
polecam stronke http://codeguys.rpc1.org/index.html
|
juz wiem, hihi dzieki ALL
|
1. co do prob to chyba juz takowe byly poszukaj na forum - cale mnostwo :>
2. co do biosu to moge dac ci linka (juz przerobiony itp.) ten co u mnie i dziala swietnie rozpakowujesz odpalasz exeka dajesz update, i pozniej restart kompa :D link http://icemac.w.interia.pl/832S.CG3B...S-851S_ice.rar 3. w komputer swiat to bym zbytnio nie wierzyl |
851@832
Mam pytanie czy mozecie opisać sposób zmiany DVD RW LiteON 851s na 832 DL? aktykul zmiany nagrywarki ukazał w czasopiśmie Komputer świat ekspert ale jest on dość metny i niejasny. Czy wykonywaliście podobne próby i czy zmiana nagrywarki na DL ma jakieś lepsze paramerty??
dzieki zaspokojny |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32. |