![]() |
mam nadziej bo do firm wysylalem po fachu i sie sami odezwali :)
3 lata temu szukalem roboty 8 miesiecy - mialem dosc wysylalem listy kase czlowiek wydawal i nic, a teraz podszedlem do tego firma nie ma maila to gowniana firma i tak wysylam tylko oferty nie bede kasy wydawal na znaczki :D tez zycze ci powodzenia :) |
Cytat:
jedyny pewniak to w Tele2 byl... ale praca od 8 do 20, musial bym z 45min jechac i zarobki tez nieciekawy cytujac osobe z ktora mialem rozmowe: "800zl??!! hehehe... to bys musial niezle za******ac" Wiec Tobie zycze powodzenia, a sobie wiecej optymizmu ;) |
Cytat:
mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie bo juz 2 miechy siedzenia w domu to mnie strzela :( i kasa sie konczy (to najgorsze) |
Turboni -
hehe... dobry opis pod nickiem :) robie to samo od czerwca... ale chyba brak mi kompetencji ;) |
canonik b.dobry wybor :)
|
Udalo mi sie dorwac w jednym sklepie i350 za niecale 260PLN
puki co jestem zadowolony, stosunek cena-jakosc na 5tke |
powiem wiecej, nie ma juz nawet i350... zastompiony zostal modelem ip1500 :)
bylem dzis na zakupach, ale znow nic nie dostalem... wszedzie trzeba czekac i zamawiac :/ EDIT Kurde... ale ten ip1500 nie ma tacki na wydruki! co za syf... co za *****e w tym canonie... dodanie takiej tacki kosztowalo by grosze. a model wyzszy ma zapewne taki same parametry + tacke! i 10$ wiecej kosztuje |
Cytat:
Ja bym polecił tą http://www.pixmania.com/pl/pl/33791/...photo-r30.html Komplet 6 oryginałów kosztuje 150zl. Komplet 6 zamienników 70zł. |
Cytat:
ja bym wzial ta nowsza drukarke |
troche drogo :)
jeszcze sie po swoja nie wybralem, w sobote za pozno sie ubudzilem ;) a potem byl otwarty tylko Media Market - nic tam nie ma + drogo :) zostane reczej przy i350. ip1500 nie biore, bo nie ma zamiennikow na allegro jeszcze |
dzis sie podliczylem :mruga: mojego Canona'a i865 ... piec kalamarzy (BK,eBK,Y,M,C)
refilery ... komplet tuszy do napelnienia starczaja na 2-3 razy (zalezy od kalamarza) cena kompletu "dom/biuro" napelnienie jednorazowy "wszystkich kalamarzy" kosztuje: 48.4,- cena kompletu "firma" butelki po 250ml napelnienie jednorazowy "wszystkich kalamarzy" kosztuje: 20.25,- zycie :spoko: btw ... mr_spock@ moze lepiej to http://www.pixmania.com/pl/pl/33127/...arka-i865.html ... za ta cene to chyba warto |
Ja polece Canona, tylko nie podam modelu bo się nie orientuję jakie są "aktualnie" :) Ja mam np. Canona S200X i mi wystarcza :) A i tusz taniutki jest =)
|
Cytat:
jedyne review ktore znalazlem <- http://www.livingroom.org.au/printer...00_printer.php |
canon IP1500 - cene tez nei jest wygorowana, znacie ten model?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Używam Canona i350, bardzo przyjemna drukarka, uzupełnianie tuszu mało kłopotliwe (bezinwazyjne , :) ) , ceny tuszy w strzykawkach niskie.
Ogólnie bezproblemowa drukarka zajmująca mało miejsca i do tego tania w eksploatacji. Jedyny mankament to mała pojemność zbiorniczków z tuszem. |
mr_spock@ ... z serwisem to wiesz jak jest - jak sie nie zepsuje to go nie poznasz :mruga:
ja wybralem Canon'a z dwoch powodow: - tanie tusze ... zamawiam w InkTec'u www.inktec.pl (wielokrotnie nagradzane tusze) mozesz zamowic maly zestaw refiler'ow (20ml) lub buteleczki po 250ml dostawa z dnia na dzien :spoko: - nadruk na plytach |
Turboni - epsona napewno nie wezme, za duzo mialem przejsc z tym syfem. Mialem jakis starszy model i reset nie byl potrzebny
A do lexmarka chyba nie jest potrzebny, tylko zeden model mi jakos nie wpadl w oko. |
wiec bierz canona przynajmniej nie bedziesz musial kupowac resetera do kardridzy jak bys chcial je nabijac strzykawka - ja musialem kupic do epsona
|
Też zrezygonwałem z Lexmarka ale Z33 właśnie ze względu na cenę tuszy :taktak:
|
ja ci odradza lexmarka bo temat z lexmarkiem juz przerabialem :)
mialem model 3200 dostalem go od sasiada poniewaz jak skonczyly mu sie tusze i chcial kupic to zwatpil ile kosztuja i kupil epsona i oddal mi za free lexmarka. kupilem tusze i chodzila jak sie skonczyly to kupilem atrament w strzykawkach i po 5 uzupelnieniach padl kardridz kolorowy :( wiec kupilem na allegro epsona stylusa c42sx z 30zeta i tusze na allegro z przesylka komplet wyniusl mnie 28 zeta i chodzi caly czas:) |
Jak już za taką cenę to Canon I350 :taktak:
|
Cytat:
a roznica w cenie miedzu 250 a 350 to 16zl chyba sie na nia zdecyduje... albo jakiegos lexmarka |
Canon i250 nie ma tacki kumpel kupował go na początku roku nie ma też w zestawie kabla USB trzeba dokupić osobno,ja mam model i350 jest z tacką kabel w zestawie a na druk nie narzekam tusze zastępcze kupuje w cenie około 15 zł,niema problemu z obsługą,a różnica w cenie niewielka.
|
tacka raczej powinna byc ale najlepiej jak bys sam sprawdzil przed zakupem
|
chodzi o to, zeby przy okazji byla malo awaryjna (chyba troche sporo wymagam za taka cene ;) )
Najwiecej drukuje moja mama i chodzi o to, zeby ona sobie poradzila z tym jak mnei nei ma w domu - a to niestety bedzie teraz nagminne spodobal mi sie Canon i250, ale przeczytalem, ze nie ma tacki na wydrukowane strony (przy moich warunkach mieszkaniowych kartki beda spdac na podloge bez tacki :) ) - czy moze ktos do zdementowac?? na foto producenta jest, a z wypowiedzi uzytkownikow wynika, ze nie |
ja bym ci polecil canona poniewaz mialem lexmarka i po 5 napelnieniach kardridz padl :(
i trzeba bylo zainwestowac w nowe - troche kosztowne :( mam epsonika i z tuszem sie zgodze ze zasycha ale to zalezy od jakosci tuszu :) |
Miałem dwa Lexmarki i 1 Canono. Drugi Lexmakj chodzi dalej. Pierwszego sprzedałem, bo głowice były już na zajechaniu, a nie opłacało się kupowac głowic.
Mam teraz Lexmarka Z65 i wlewam mu tusz na litry :D A jak glowica zaschnie (ostatnio tak sie stalo z żółtym) to ją traktuje plynem do udrażniania głowic i dzierga jak nowa. |
Jaka drukarka? pilnie :)
Sypnela mi sie drukara i potrzebuje szybko (jutro, pojutrze) kupic nowa
moge na to wydac 200-280zl; wiem, ze nie jest to duzo, ale mysle, ze cos napewno w tej cenie dostane Cos taniego w utrzymaniu, z latwo dostepnymi i tanimi zamiennikami Nie sprawiajaca problemow etc. HP-odpada, ze wzgledu na cene tuszu (nawet zamienniki lub napelnienie jest dosc drogie) pozatym, mam z HP na pienku po moim epizodzie z aparatem cyfrowym ;) Epson - mialem, jedyna zaleta byla cena tuszu, ale ciegle zasychala, a potem brudzila papier, caly srodek drukary i rece przy okazji (w sumie dobrze, ze sie zapsula ;) bo nei mialem serca wywalic sprawnej ) wiec zostaje Canon albo Lexmark... wszelkie sugestie mile widziane :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |