![]() |
Cytat:
|
jeśli już to www.omegacorner.net, ale...
zmienili już dawno na www.omegadrivers.net :P ps. sprawdzaj linki zanim je podasz ;) |
Cytat:
|
zainstalowałem te stery o których pisałem i jak narazie wszystko OK :)
|
Cytat:
;) Najstarsze jakie widze to 28.84 |
mozesz jeszcze sprobowac sterow omegi:
http://www.slipurson.net/omega/nvidi..._15672a_7z.exe |
Cytat:
na oryginalnej stronie znajdziesz chyba tylko najnowasze - starsze tylko przez googla, z tego co wiem dosc popularne sa 44.04 czy jakos tak, ale nikt nie udowodnil jednoznacznie ze stare karty chodza na nich lepiej niz na najnowszych dentkach ssij spokojnie najnowsze ;) |
Ciapek spróbuj mój sposób... FORMAT C: :>
Pozdrofionka |
cześć Nimal! :)
Jak miło czytać Twoje posty ;) To mi wyskoczyło po step 1,2,3 ;) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 ściągne internationale. Nic innego nie ma. |
tez tak kiedys mialem, szczerze to mi to jakos malo przeszkadzalo bo nie myslalem jak to naprawic, po jakims czasie samo minelo (pewnie po reinstalacji sysa :D )
tez bym podejrzewal stery grafy - wywal te ktore masz i daj najnowsze - sa zoptymalizowane co prawda pod "troche" nowsze karty niz nasz z kompow, ale to niz znaczy ze riva bedzie chodzic na nich gorzej niz na dentach sprzed 3 lat, wrecz odwrotnie :) |
Cytat:
|
Cytat:
Polećcie proszę najlepsze stery do rivy nvidii! (wskażcie ;) ) |
Miałem tak w Nero i Flashgecie. Za ten bajzel odpowiedzialne były sterowniki od karty graficznej.
|
Spróbuj TweakUI >> repair >> rebuild icons
|
Też tak miałem na win2k3... ale nic nie pomogło, spróbuj ustawić większe przyspieszenie sprzętowe.. może coś pomoże.. :|
|
Dlaczego jest tak brzydko? :/
Ilość załączników: 1
Siema!
W bardzo rzadko jakiej aplikacji uruchamianej na moim kompie widnieją tak brzydkie elementy graficzne programu. Zdarza się uruchomić program i wszystko jest OK, ale to o. 5% uruchomień na 95% tych jak widać na dole. Kazy właściwie dotyczył tylko ostatnio ten problem, ale od kiedy zainstalowałem Nero 6 występuje tam ten sam problem. Jak myślicie o co tu chodzi? Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem? win 2003 ent riva tnt 16MB |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:46. |