![]() |
Cytat:
komus sie moga nie spodobac "przechwalki" jakie wypisze w liscie... a tak to tylko suche fakty |
Ja bym przyszedl ubrany normalnie ale 'schludnie' i mowil duzo ale konkretnie. Co robiles co cie interesuje, co masz zamiar robic - tzn w jakich dziedzinach planujesz odksztalcanie. Ma byc sucho i konkretnie, ale tez musisz dokladnie opisywac co umiesz a co planujesz umiec - pokazujesz ze jestes profesjonalista w tym co umiesz robic - tak ja widze rozmowe z przyszlym pracodawca.
|
Nie Nokia :nie:
Jak już to SonyEricsson i Motorola :taktak: To s± telefony biznesowe :D |
motka to lipa tylko nokia i sonyericsson
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No kuwa ja przychodze elegancki, napocilem sie zeby CV i Podanie napisac, a tu mi daja jakis papior do wypelnienia i zebym go rpzyniosl w poniedizalek. Czyli CV I podanie o dupe roztrzasc... Ech, kapa... Znowu mi w poniedizalek armaniego ubedzie z buteleczki a i wloska skorka sie przepoci ;-D
|
Cytat:
|
no jak juz rozmowa to to ciekawe jaki wynik M@X.666
|
no ja bylem na 2 dzisiaj w jednej chca mnie przyjac tylko musze spotkac sie z wlascicielem a w drugiej bede mial odpowiedz w srode :D
no chyba niedlugo zniknie podpis pod avatorkiem :D |
No i jak tam poszło :) , dużo będ± płacić||
|
i nie mów o rzeczach, o których nie masz pojęcia.
nie zdziw się, jesli każ± ci porozmawiać z jak±¶ "kompetent±" osob± w celu weryfikacji twoich umiejętno¶ci. |
Cytat:
Pozdrawiam, |
Dzieki za porady, zarowno tym kotrzy robili sobie jaja, jak i tym ktorzy nie... Za godzine wlasnie sie wybieram na owa romowe, zobaczymy jak bedzie... Szef to kobieta, skadinad bardzo mila, ale "muchacho" odpada ;-D
|
Cytat:
|
Cytat:
2. jakie¶ drogi perfumy 3. złoty sygnet na palce i łańcuch w stylu drużyna A 4. 3 dniowy zarost i włosy na żel 5. aktóweczka ze skóry plus laptopik na kolanach ostentacyjnie polożony 6. komóreczka najlepiej p900 sony erycsona 7.podjeżdżasz fur± marki mercedes z roku 2004 albo roverem oczywi¶cie z piskiem opon 8. jak to kobieta ostentacyjnie niepodajesz jej łapy ale rzucasz czeeee mała jak tam:) hehe i wygrasz:D |
przebierz sie za kobiete z miseczkami rozmiaru D... a jeszcze lepiej F :D
nikt nie odmowi :D jak sie przeciagniesz z rekoma do gory :D a tak na serio to kazda rozmowa jest inna - najwazniejsze byc pwnym siebie i wiedziec czego sie chce - bez tego ani rusz |
Cytat:
|
ja proponuje na rozmowe wstepna sprawic sobie zloty lancuch na szyje (pozyczony od mamy :) )
i obowiazkowo pierwsze 3 guziki koszuli rozpiete ;) aha, zapomnial bym o najwazniejszym! :) popros kogos, zeby dzwonil do ciebie na kom. co 2 min, odbieraj i ekspresyjnie rozmawiaj z amerykanskim akcentem ;) cos w stylu "gdzie jest moje 300 baniek, man?!" "przewentylujemy ci kolana, dude" "moi gangsta wywiaza cie do lasu, muchacho" a w klape marynary wepnij znaczek SLD Pracodawca albo sie zakocha (kobieta) albo wystraszy, ze jestes gangster i masz wysoko postawionych znajomych u wladzy. zadziala na 100% i nie beda potrzebne sciemy w CV :P |
moim zdanie niczym - z wiedzy
jak pokarzesz ze potrafisz wlamywac sie na strony to cie nie wezma bo bedziesz niebezpieczny a pokazac ze nikt sie nie wlamal na servery ktore zabezpieczles - nie zrozumieja dowodu jaki im przedstawisz ... kup/pozycz sobie dobra bryke a'la Jaguar'a '94 ... sprawdzilem dziala :spoko: nikt nie bedzie pytal skad masz na to pieniadze |
Czym mozna "przyszpanowac"... ;-D?
Temat jest taki, ze stanalem w sytuacji napisania listu motywacyjnego ubiegajac sie o prace w firmie komputerowej. Co z wiedzy z zakresu IT moze interesowac Waszym zdaniem pracodawce? Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |