![]() |
co kupic na prezent na 18stke?
mam problem :D szukam czegos co moglbym kupic swojej lubej na 18stke
na razie mam liste 1.roza (http://...) 2.sliniaczek 3.smoczek 4.butelka dla dzieci na mleko( :> ) 5.misiak-przytulanka macie jeszcze jakies pomysly? tylko prosze bez wibratorow itd itp :nie: |
dlaczego bez - mogloby byc ciekawie:D
jak butelka to i jakies podstawowe wyposazenie przydaloby sie - nie chodzi o dziecko :> kup jej jakas fajna bielizne :D tylko dobiez dobry rozmiar |
Ja bym zaprosił na kolację i dał róże (18 sztuk też może być)
|
Może coś z biżuterii zależy jaką dysponujesz kasą.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Do końca życia będzie ten dzień pamiętać ! |
A ja bym jej kupił młotek, niech sobie prezenty wybije z głowy ;)
Pozdro |
ja kiedys swojej kobiecie na przeprosiny kupilem bukiet z 109 roz - wiecej w kwiaciarni nie mieli to jak zobaczyla to usiadla z wrazenia :)
to zalezy jaka bielizne masz na mysli ja mam taka z tych lepszych firm a nie jakas kosmata :D |
No wiesz nie znam Twojej luby więc Ci niepodpowiem ... nie wiem jak zareaguje jak wręczysz jej śliniaczek czy butelke ze smoczkiem ??? ale jeżeli traktujesz związek na poważnie to raczej bym odradzał tego typu prezenty - ale to moje zdanie :)
Proponuje tak jak wyżej Air - bukiet z 18stu róż i jakiś wspólny wypad (np. kino) ... biżuteria ... bielizna ... |
Cytat:
|
zaproś ją do drogiej restauracji i daj różę srebrną takie można kupić w aparcie
|
Cytat:
olewalem ja przez miecha a potem zrozumialem ze to moja wina i bylo zapozno bo nie chciala mnie widziec - ale to pomoglo :D teraz juz jestesmy razem 5 lat i mieszkamy razem nawet sie zareczylem a slub musi poczekac - fundusze :( |
Cytat:
Jesteś naprawde bogaty :ASD Ponad 700 zł za róże!! Chyba bardzo ją kochasz :P A te kwiatki to sam uniosłeś? Bo 20 to dużo ale 109 :O |
Cytat:
jak to nioslem i jechalem do niej to ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli ale czego nie robi sie dla swojej kobiety |
Sok muchy hiszpańskiej... :D siuupa ;D
|
ja kiedys zrobilem sam roze - kupilem biala, gladką i wsadzilem do atramentu
troche naciagnela kolorek - fajny efekt ta sucha roza - jerychonska, do ktorej dales link to sredni pomysl :) zawsze przed swietami takie naprzedaja na straganach... i napewno nie za 18,99 Ja sie zawsze z dziewczyna umawiam co sobie kupujemy na swieta/urodziny przez to nei ma rozczarowania, a mozna dostac cos co jest w danej chwili potrzebne |
Cytat:
|
@Predi ja proponoje zebys jej dal pieniadze niech sama sobie cos kupi :haha: nie lepiej daj jej karte kredytowa w prezecie:D
|
Hehe... legion - dobra propozycja, sprawdza sie, ale z 20 lat po slubie :)
zabierz ja na zakupy, niech sobie cos sama wybierze... albo zapytaj co by chciala dostac taj jak pisalem wyzej - u mnie to wlasnie tak jest :) |
Cytat:
pozdro ;) |
Triumph najlepiej kolor krwistoczerwony z czarnym najlepsza bielizna do tego ładna oprawa świece jakaś biżuteria i laska jest twoja:D
|
romantyczna kolacja w restauracji (nie pizzerni!) i dobra bielizna w prezencie ZAWSZE dziala :)
tylko nie podrzyj tej bielizny odrazu jak ja przymierzy :P |
Cytat:
:fiu: :fiu: :wow: dobre...:> |
NBielizna nie musi być Triumph to jest lepsze troche droższe ale zawsze można powiedzieć że to koszula nocna (do spania napewno się nie nadaje ;) jak dziewczyna coś z tego założy to facet napewno oka nie zmruży)
http://www.coemi.pl/sklep/sklep.php - zobacz to naprawdę bardzo szykowna bielizna nocna, takim koszulkom żadna się nie oprze :) A to że dawanie pieniędzy na prezent żeby sobie sama kupiła - to faktycznie poślubie ale wtedy to ona sama będzie brała pieniądze z twojego portfela bez czekania na okazję urodzin :glaszcze: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
To jest znaczie lepsze http://www.coemi.pl/sklep/sklep.php?...a0b7c389270096 tylko link żeby mnie Moderator za zbyt śmiałe zdjęcia nie molestował :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
panowie, bielizna odpada, to jest moja kochana niesmiala dziewczynka a nie miastowa, rozesmiana, rozhulana itd. wiec nie bede z niej divy robil (moze przesadzam) a co do sliniaczka i smoczka + butelka, to taka tradycja wsrod kumplostwa, kazdy takie cos musi na 18 dostac jako ze teraz jest takim "duzym dzieckiem" a butelka, to tez do czego innego sluzy :D solenizantowi miesza sie w niej wodke z sokiem i ma potem przez smoczka wypic cala butelke :D |
Cytat:
@Predi - zrob jej taki chelm z melona - jak w avaterze... bedzie zachwycona ;) :P |
Cytat:
|
Ja bym stawiał na biżuterię z wygrawerowaną dedykacją typu " kocham..., na zawsze...itp "powinno zadziałać.
|
Cytat:
|
Cytat:
@ Predi Nie wiem, jak stoisz z pieniędzmi, ale ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym to serduszko (biżuterię). Jeśli tak Ci się spodobało, to znaczy, że to jest to. A łańcuszek.. Na pewno taki za kolejne 170 złotych pasowałby doskonale, ale równie dobrze możesz go zastąpić tańszym, ale również dobrze wybranym. Biżuteria nie jest teraz nie wiadomo jak droga i za 20 - 30 złotych powinieneś coś ładnego dobrać do kompletu. A taki prezent na pewno na długo sprawiłby przyjemność :) Miłego świętowania! |
Cytat:
juz kilka razy slyszalem, ze nie jestem romatykiem i do granic bolu praktyczny ;) |
jeżeli sprawa jeszcze aktualna to ja bym kupił kosz róż + jakieś świecidełko i poszedł na jakąś kolację do restauracji (nie jakiejś tam pizzeri... ale też bez przesady nie wbijać się wgajer ;) zresztą jeżlei ją trochę znasz to zrób to co ona lubi i co jej sprawia przyjemność... zaskocz ją czymś, zró coś aby zapamiętałą ten dzień... (tylko nie przegnij ;) i pamiętaj nic na siłę ;) )
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jednak na tą bądź co bądź wyjątkową okazję pozwoliłbym sobie na coś niepraktycznego, ale osobistego, co da jakiś dowód na to, że mi zależy, że myślę itp. A to wspomniane serduszko wydaje mi się pomysłem idealnym. I nawet wcale nie tak mało praktycznym :) |
to moze ja podsune pomysl z prezentem ktory sam doswiadczylem :))
w przed dzien imprezy urodzinowej godzina ok 5 rano mialem wyjsc <z kolega z ktorym organizowalem bibe> przed dom. Tam zostaly nam zalozone opaski na oczy i zostalismy wsadzeni do malucha i jechalismy ok. 45 min <z kumplem mielismy skojarzenia ze jedziemy do lasu na jakies bułgarskie dzi**i> gdy jazda sie skonczya mielismy zasloniete oczy i pytano nas czy wiem gdzie jestesmy <kumpel powiwedzial ze na wysypisku smieci bo sluchac bylo szum >:)) Gdy odslonieto nam oczy okazalo sie ze jestesmy na lotnisku <mieszkam we wrocku> i jako prezent dostalismy podroz do Warszawy samolotem dostalismy kase na balety mape gdzie mamy sie bawic :D naprawde bardzo orginalny pomysl ktorego sie nie zapomni do konca zycia |
Cytat:
teraz czas na 3 czesc planu - Cytat:
wszystkim bardzo dziekuje za pomysly i rady - naprawde pomogly :), nawet nad bielizna sie zaczalem zastanawiac :D - ale to moze za kilka latek :) @Mello - dzieki, ciekawe i orginalne ale odpada :) gdzie ja znajde lotnisko :D :D i kase na to, niemniej dzieki :) oznajmiam ze topic mozna zamknac :) |
I myślę, że to dobry wybór, a już na pewno Twoją drugą połówka będzie z niego zadowolona :)
Życzę przyjemnego świętowania :) |
no ja tez zycze milej imprezki we dwoje :D
|
no ja rowniez zycze udanej imprezy ;)
|
hehe dzieki :)
|
hmm... a prezent dla chlopaka na 18stke??? ;)
pomozecie mi????;P bo pomyslow brak ;( |
Cytat:
tu był tekst, ale dokonałem samocenzury bo mogłabyś nie zrozumieć dowcipu :taktak: |
Golf 2.0 TSI Będzie zadowolony. :taktak:
|
To TDI już nie są na topie?
|
a tam golf
polo to jest to golf ze swoje natury jest gra powolna, kazdy ma swoja pileczke, wiec malo kontaktowa polo to czysta adrenalina - konie, kije, szybkosc rozgrywki... |
Prezent na 18tke ? Odtwarzacz MP3/MP4. Płyta DVD albo Blu Ray (BD) - zależy jaki ma odtwarzacz. Kilka płyt CD z muzyką jaką lubi. Płyta z grą komputerową (zależy czy lub i co ma PS3 czy PC). Dla zamożniejszych - aparat cyfrowy (kompakcik Samsunga, Canona), odtwarzacz Blu Ray, nagrywarka DVD z HDD. Nawigacja samochodowa.
|
|
Cytat:
|
Ciepłe kapcie - na zimę.
|
Cytat:
Aukcję już usunęli... |
TFSI Polecam :szczerb: taki 2.0 ma raptem 200 km w sam raz ...
|
Cytat:
|
|
Bossssssskie :spoko:
:rotfl: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:54. |