Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   co kupic na prezent na 18stke? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-kupic-prezent-18stke-41218/)

Predi 14.10.2004 21:26

co kupic na prezent na 18stke?

mam problem :D szukam czegos co moglbym kupic swojej lubej na 18stke
na razie mam liste
1.roza (http://...)
2.sliniaczek
3.smoczek
4.butelka dla dzieci na mleko( :> )
5.misiak-przytulanka

macie jeszcze jakies pomysly? tylko prosze bez wibratorow itd itp :nie:

Turboni 14.10.2004 21:30

dlaczego bez - mogloby byc ciekawie:D
jak butelka to i jakies podstawowe wyposazenie przydaloby sie - nie chodzi o dziecko :>
kup jej jakas fajna bielizne :D tylko dobiez dobry rozmiar

Air 14.10.2004 21:32

Ja bym zaprosił na kolację i dał róże (18 sztuk też może być)

Yetixxl 14.10.2004 21:37

Może coś z biżuterii zależy jaką dysponujesz kasą.

Predi 14.10.2004 21:38

Cytat:

Napisany przez Turboni
kup jej jakas fajna bielizne :D tylko dobiez dobry rozmiar

to sie miesci w "itd. itp" :D wiec odpada to nie w moim (i jej) guscie

Cytat:

Napisany przez Air

hem... te roze to dobry pomysl

Cytat:

Napisany przez Yetixxl
Może coś z biżuterii zależy jaką dysponujesz kasą.

tak mialo byc na poczatku ale nie moglem znalezc odpowiedniego serduszka :( dlaczego tego jest tak malo w zlotnikach? znalazlem jedno zaje***ste za 170zl ale musialbym do niego dokupic lancuszek za drugie tyle wiec odpada :(

Czołgista 14.10.2004 21:38

Cytat:

Napisany przez Air

Pomysł niezły ! bardzo romantyczny , a jak do tego dodasz paczuszkę z szykowną bielizną to już odlot :uscisk:
Do końca życia będzie ten dzień pamiętać !

47 14.10.2004 21:41

A ja bym jej kupił młotek, niech sobie prezenty wybije z głowy ;)
Pozdro

Turboni 14.10.2004 21:41

ja kiedys swojej kobiecie na przeprosiny kupilem bukiet z 109 roz - wiecej w kwiaciarni nie mieli to jak zobaczyla to usiadla z wrazenia :)
to zalezy jaka bielizne masz na mysli ja mam taka z tych lepszych firm a nie jakas kosmata :D

MacGyver 14.10.2004 21:41

No wiesz nie znam Twojej luby więc Ci niepodpowiem ... nie wiem jak zareaguje jak wręczysz jej śliniaczek czy butelke ze smoczkiem ??? ale jeżeli traktujesz związek na poważnie to raczej bym odradzał tego typu prezenty - ale to moje zdanie :)
Proponuje tak jak wyżej Air - bukiet z 18stu róż i jakiś wspólny wypad (np. kino) ... biżuteria ... bielizna ...

Air 14.10.2004 22:01

Cytat:

Napisany przez Turboni
bukiet z 109 roz - wiecej w kwiaciarni

Za przeproszenie O ****a!! Ile za to dałeś, a co zrobiłeś to nawet nie pytam ;)

memorando 14.10.2004 22:07

zaproś ją do drogiej restauracji i daj różę srebrną takie można kupić w aparcie

Turboni 14.10.2004 22:13

Cytat:

Napisany przez Air
Za przeproszenie O ****a!! Ile za to dałeś, a co zrobiłeś to nawet nie pytam ;)

dala mi znizke - policzyla po 7 zeta :)
olewalem ja przez miecha a potem zrozumialem ze to moja wina i bylo zapozno bo nie chciala mnie widziec - ale to pomoglo :D
teraz juz jestesmy razem 5 lat i mieszkamy razem nawet sie zareczylem a slub musi poczekac - fundusze :(

kodziu 14.10.2004 22:25

Cytat:

Napisany przez Turboni
olewalem ja przez miecha a potem zrozumialem ze to moja wina i bylo zapozno bo nie chciala mnie widziec - ale to pomoglo :D
teraz juz jestesmy razem 5 lat i mieszkamy razem nawet sie zareczylem a slub musi poczekac - fundusze :(

Jesteś naprawde bogaty :ASD
Ponad 700 zł za róże!! Chyba bardzo ją kochasz :P
A te kwiatki to sam uniosłeś? Bo 20 to dużo ale 109 :O

Turboni 14.10.2004 22:29

Cytat:

Napisany przez kodziu
Jesteś naprawde bogaty :ASD
Ponad 700 zł za róże!! Chyba bardzo ją kochasz :P
A te kwiatki to sam uniosłeś? Bo 20 to dużo ale 109 :O

wtedy akurat pracowalem w niezlej firmie i nie placilem za nic (nie ma to jak mieszkac z rodzicami :))
jak to nioslem i jechalem do niej to ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli ale czego nie robi sie dla swojej kobiety

bakupl 14.10.2004 22:47

Sok muchy hiszpańskiej... :D siuupa ;D

mr_spock 14.10.2004 23:32

ja kiedys zrobilem sam roze - kupilem biala, gladką i wsadzilem do atramentu
troche naciagnela kolorek - fajny efekt

ta sucha roza - jerychonska, do ktorej dales link to sredni pomysl :)
zawsze przed swietami takie naprzedaja na straganach... i napewno nie za 18,99

Ja sie zawsze z dziewczyna umawiam co sobie kupujemy na swieta/urodziny
przez to nei ma rozczarowania, a mozna dostac cos co jest w danej chwili potrzebne

Predi 15.10.2004 00:03

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ta sucha roza - jerychonska, do ktorej dales link to sredni pomysl :)
zawsze przed swietami takie naprzedaja na straganach... i napewno nie za 18,99

no wiesz, stary... u nas jest 15 000 mieszkancow tutaj sie o takim "nowum" nie slyszy :D zreszta to jest tylko skladowa prezentu

legion 15.10.2004 01:02

@Predi ja proponoje zebys jej dal pieniadze niech sama sobie cos kupi :haha: nie lepiej daj jej karte kredytowa w prezecie:D

mr_spock 15.10.2004 01:33

Hehe... legion - dobra propozycja, sprawdza sie, ale z 20 lat po slubie :)

zabierz ja na zakupy, niech sobie cos sama wybierze... albo zapytaj co by chciala dostac
taj jak pisalem wyzej - u mnie to wlasnie tak jest :)

Smartek 15.10.2004 08:17

Cytat:

Napisany przez mr_spock

zabierz ja na zakupy, niech sobie cos sama wybierze... albo zapytaj co by chciala dostac

no wiesz, ale w tym Twoim miescie to moze inne zwyczaje i tradycje niz w Polsce, co? :P :) hehe
pozdro ;)

memorando 15.10.2004 08:18

Triumph najlepiej kolor krwistoczerwony z czarnym najlepsza bielizna do tego ładna oprawa świece jakaś biżuteria i laska jest twoja:D

nimal 15.10.2004 08:21

romantyczna kolacja w restauracji (nie pizzerni!) i dobra bielizna w prezencie ZAWSZE dziala :)
tylko nie podrzyj tej bielizny odrazu jak ja przymierzy :P

memorando 15.10.2004 08:22

Cytat:

Napisany przez nimal
romantyczna kolacja w restauracji (nie pizzerni!) i dobra bielizna w prezencie ZAWSZE dziala :)
tylko nie podrzyj tej bielizny odrazu jak ja przymierzy :P

:fiu: :fiu: :wow: dobre...:>

imola 15.10.2004 08:54

NBielizna nie musi być Triumph to jest lepsze troche droższe ale zawsze można powiedzieć że to koszula nocna (do spania napewno się nie nadaje ;) jak dziewczyna coś z tego założy to facet napewno oka nie zmruży)
http://www.coemi.pl/sklep/sklep.php -
zobacz to naprawdę bardzo szykowna bielizna nocna, takim koszulkom żadna się nie oprze :)

A to że dawanie pieniędzy na prezent żeby sobie sama kupiła - to faktycznie poślubie ale wtedy to ona sama będzie brała pieniądze z twojego portfela bez czekania na okazję urodzin :glaszcze:

Air 15.10.2004 09:04

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez imola
NBielizna nie musi być Triumph to jest lepsze troche droższe ale zawsze można powiedzieć że to koszula nocna (do spania napewno się nie nadaje ;) jak dziewczyna coś z tego założy to facet napewno oka nie zmruży)
http://www.coemi.pl/sklep/sklep.php -
zobacz to naprawdę bardzo szykowna bielizna nocna, takim koszulkom żadna się nie oprze :)

A to że dawanie pieniędzy na prezent żeby sobie sama kupiła - to faktycznie poślubie ale wtedy to ona sama będzie brała pieniądze z twojego portfela bez czekania na okazję urodzin :glaszcze:

Jak miałby wyglądać prezent można zobaczyć poniżej (only koszula)

imola 15.10.2004 09:09

Cytat:

Napisany przez Air
Jak miałby wyglądać prezent można zobaczyć poniżej (only koszula)

No wiesz wybrałeś najmniej ponętną z oferty ;) :klnie:
To jest znaczie lepsze http://www.coemi.pl/sklep/sklep.php?...a0b7c389270096
tylko link żeby mnie Moderator za zbyt śmiałe zdjęcia nie molestował :fiu:

legion 15.10.2004 11:14

Cytat:

Napisany przez mr_spock

no tak ale juz moze zaczac jak to ta jedyna:D

Predi 15.10.2004 12:22

Cytat:

Napisany przez Smartek
no wiesz, ale w tym Twoim miescie to moze inne zwyczaje i tradycje niz w Polsce, co? :P :) hehe
pozdro ;)

a wiesz ze zaczynam tak myslec? np teraz studioje w Gliwicach, to ja jedyny tutaj przy wejsciu do sklepu mowie "dziendobry" itd, pozatym Lezajsk to takie male senne miasteczko, tu nie ma za duzo nowosci itd itp, daleko tu do tego zeby "kazdy kazdego znal" niemniej nie ma tu pizzerii z 45 rodzajami pizzy jak w GLiwicach (przyklad)

panowie, bielizna odpada, to jest moja kochana niesmiala dziewczynka a nie miastowa, rozesmiana, rozhulana itd. wiec nie bede z niej divy robil (moze przesadzam)

a co do sliniaczka i smoczka + butelka, to taka tradycja wsrod kumplostwa, kazdy takie cos musi na 18 dostac jako ze teraz jest takim "duzym dzieckiem" a butelka, to tez do czego innego sluzy :D solenizantowi miesza sie w niej wodke z sokiem i ma potem przez smoczka wypic cala butelke :D

mr_spock 15.10.2004 13:04

Cytat:

Napisany przez Smartek
pozdro ;)

Tak, w krasnosybirsku to mozna kobiecie jedynie wodke i 100deka kielbasy kupic - bo jedynie to w sklepach jest ;)

@Predi - zrob jej taki chelm z melona - jak w avaterze... bedzie zachwycona ;) :P

Predi 15.10.2004 13:43

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Predi - zrob jej taki chelm z melona - jak w avaterze... bedzie zachwycona ;) :P

ta, tylko zebym umial :D

Yetixxl 15.10.2004 17:48

Ja bym stawiał na biżuterię z wygrawerowaną dedykacją typu " kocham..., na zawsze...itp "powinno zadziałać.

andrzejj9 15.10.2004 18:32

Cytat:

Napisany przez Turboni

Nic dziwnego, pewnie jeszcze te róże spłacasz ;)

andrzejj9 15.10.2004 18:35

Cytat:

Napisany przez mr_spock

Nie twierdzę, że pomysł jest zły, ale ja jednak na 18 chciałbym zrobić coś specjalnego. Wiadomo, prezent kupiony jako niespodzianka na pewno będzie mniej praktyczny i przydatny danej osobie, ale jednak będzie w jakiś sposób pochodził od serca i nawet jeśli będzie kompletnie chybiony, sprawi przyjemność :)

@ Predi

Nie wiem, jak stoisz z pieniędzmi, ale ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym to serduszko (biżuterię). Jeśli tak Ci się spodobało, to znaczy, że to jest to. A łańcuszek.. Na pewno taki za kolejne 170 złotych pasowałby doskonale, ale równie dobrze możesz go zastąpić tańszym, ale również dobrze wybranym. Biżuteria nie jest teraz nie wiadomo jak droga i za 20 - 30 złotych powinieneś coś ładnego dobrać do kompletu. A taki prezent na pewno na długo sprawiłby przyjemność :)

Miłego świętowania!

mr_spock 15.10.2004 23:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie twierdzę, że pomysł jest zły, ale ja jednak na 18 chciałbym zrobić coś specjalnego. Wiadomo, prezent kupiony jako niespodzianka na pewno będzie mniej praktyczny i przydatny danej osobie, ale jednak będzie w jakiś sposób pochodził od serca i nawet jeśli będzie kompletnie chybiony, sprawi przyjemność :)
...

U mnie takie prezenty od serca sa tzw. zbieraczami kurzu... potem takie ramki, gliniane seduszka i swieczniki zaledaja na parapecie ;)

juz kilka razy slyszalem, ze nie jestem romatykiem i do granic bolu praktyczny ;)

+++LeWaP+++ 16.10.2004 00:31

jeżeli sprawa jeszcze aktualna to ja bym kupił kosz róż + jakieś świecidełko i poszedł na jakąś kolację do restauracji (nie jakiejś tam pizzeri... ale też bez przesady nie wbijać się wgajer ;) zresztą jeżlei ją trochę znasz to zrób to co ona lubi i co jej sprawia przyjemność... zaskocz ją czymś, zró coś aby zapamiętałą ten dzień... (tylko nie przegnij ;) i pamiętaj nic na siłę ;) )

mr_spock 16.10.2004 00:44

Cytat:

Napisany przez +++LeWaP+++
... (tylko nie przegnij ;) i pamiętaj nic na siłę ;) )

wlasnie... pamietaj, nie zawiazuj sobie nigdzie czerwonych kokardek - nawet jesli niektorzy beda to tego zachecac ;)

andrzejj9 16.10.2004 07:22

Cytat:

Napisany przez mr_spock
U mnie takie prezenty od serca sa tzw. zbieraczami kurzu... potem takie ramki, gliniane seduszka i swieczniki zaledaja na parapecie ;)

juz kilka razy slyszalem, ze nie jestem romatykiem i do granic bolu praktyczny ;)

Rozumiem i nie sposób się z tym niezgodzić. Sam widzę, jak potem tego rodzaju prezenty zalegają, gdzie popadnie, a jeszcze czasami nie wypada ich wyrzucić, bo to od kogoś. Ta Twoja praktyczność może więc w sumie nie być taka zła ;)

Ale jednak na tą bądź co bądź wyjątkową okazję pozwoliłbym sobie na coś niepraktycznego, ale osobistego, co da jakiś dowód na to, że mi zależy, że myślę itp. A to wspomniane serduszko wydaje mi się pomysłem idealnym. I nawet wcale nie tak mało praktycznym :)

mello 16.10.2004 08:02

to moze ja podsune pomysl z prezentem ktory sam doswiadczylem :))

w przed dzien imprezy urodzinowej godzina ok 5 rano mialem wyjsc <z kolega z ktorym organizowalem bibe> przed dom. Tam zostaly nam zalozone opaski na oczy i zostalismy wsadzeni do malucha i jechalismy ok. 45 min <z kumplem mielismy skojarzenia ze jedziemy do lasu na jakies bułgarskie dzi**i> gdy jazda sie skonczya mielismy zasloniete oczy i pytano nas czy wiem gdzie jestesmy <kumpel powiwedzial ze na wysypisku smieci bo sluchac bylo szum >:)) Gdy odslonieto nam oczy okazalo sie ze jestesmy na lotnisku <mieszkam we wrocku> i jako prezent dostalismy podroz do Warszawy samolotem dostalismy kase na balety mape gdzie mamy sie bawic :D

naprawde bardzo orginalny pomysl ktorego sie nie zapomni do konca zycia

Predi 16.10.2004 20:25

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie wiem, jak stoisz z pieniędzmi, ale ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym to serduszko (biżuterię). Jeśli tak Ci się spodobało, to znaczy, że to jest to. A łańcuszek.. Na pewno taki za kolejne 170 złotych pasowałby doskonale, ale równie dobrze możesz go zastąpić tańszym, ale również dobrze wybranym. Biżuteria nie jest teraz nie wiadomo jak droga i za 20 - 30 złotych powinieneś coś ładnego dobrać do kompletu. A taki prezent na pewno na długo sprawiłby przyjemność :)

thx troche mi pomogles, bo sie przekonalem do wydatku :) nie kupilem tego za 170 ale skoczylem do krakowa i tam przelecialem wszystkich zlotnikow (qrde ale ja wybredny jestem :D) i wreszcie znalazlem/kupilem :) tak wiec serducho jest, druga czesc planu zrobiona (pierwsza to byly smoczek, sliniak i butelka :) )

teraz czas na 3 czesc planu -
Cytat:

Napisany przez +++LeWaP+++
zresztą jeżlei ją trochę znasz to zrób to co ona lubi i co jej sprawia przyjemność...

no wiesz, "troche" znasz? stary........ gdybym ja znal tylko troche to nie byloby problemu, ale ze znam ja bardzo bardzo bardzo dobrze (to i tak za slabo powiedziane :) ) to musze jeszcze kupic jakiegos misia/przytulanke :) i tak skoncze czesc trzecia

wszystkim bardzo dziekuje za pomysly i rady - naprawde pomogly :), nawet nad bielizna sie zaczalem zastanawiac :D - ale to moze za kilka latek :)

@Mello - dzieki, ciekawe i orginalne ale odpada :) gdzie ja znajde lotnisko :D :D i kase na to, niemniej dzieki :)

oznajmiam ze topic mozna zamknac :)

andrzejj9 16.10.2004 21:37

I myślę, że to dobry wybór, a już na pewno Twoją drugą połówka będzie z niego zadowolona :)

Życzę przyjemnego świętowania :)

Turboni 16.10.2004 21:47

no ja tez zycze milej imprezki we dwoje :D

rosol 16.10.2004 22:24

no ja rowniez zycze udanej imprezy ;)

Predi 17.10.2004 11:20

hehe dzieki :)

69blondi69 27.05.2009 16:03

hmm... a prezent dla chlopaka na 18stke??? ;)
pomozecie mi????;P bo pomyslow brak ;(

icemac 27.05.2009 16:43

Cytat:

Napisany przez 69blondi69 (Post 1025852)
hmm... a prezent dla chlopaka na 18stke??? ;)
pomozecie mi????;P bo pomyslow brak ;(

tu był tekst, ale dokonałem samocenzury bo mogłabyś nie zrozumieć dowcipu :taktak:

ed hunter 27.05.2009 16:53

Golf 2.0 TSI Będzie zadowolony. :taktak:

grzeniu 27.05.2009 23:03

To TDI już nie są na topie?

nimal 27.05.2009 23:20

a tam golf
polo to jest to

golf ze swoje natury jest gra powolna, kazdy ma swoja pileczke, wiec malo kontaktowa
polo to czysta adrenalina - konie, kije, szybkosc rozgrywki...

Jabba the Hutt 28.05.2009 07:21

Prezent na 18tke ? Odtwarzacz MP3/MP4. Płyta DVD albo Blu Ray (BD) - zależy jaki ma odtwarzacz. Kilka płyt CD z muzyką jaką lubi. Płyta z grą komputerową (zależy czy lub i co ma PS3 czy PC). Dla zamożniejszych - aparat cyfrowy (kompakcik Samsunga, Canona), odtwarzacz Blu Ray, nagrywarka DVD z HDD. Nawigacja samochodowa.

icemac 28.05.2009 07:33

http://moto.allegro.pl/item644835714...sx_r_2007.html

teraz taniej będzie ;)

Sunna 28.05.2009 08:29

Cytat:

Napisany przez nimal (Post 1025946)
a tam golf
polo to jest to

A ja polecam sweter.

Berion 28.05.2009 15:16

Ciepłe kapcie - na zimę.

grzeniu 28.05.2009 17:26

Cytat:

Napisany przez icemac (Post 1025979)

Musiałeś tu tak ordynarnie wrzucać tego linka?
Aukcję już usunęli...

Oktawian89 28.05.2009 18:01

TFSI Polecam :szczerb: taki 2.0 ma raptem 200 km w sam raz ...

icemac 28.05.2009 18:22

Cytat:

Napisany przez grzeniu (Post 1026110)
Musiałeś tu tak ordynarnie wrzucać tego linka?
Aukcję już usunęli...

jak wrzucałem, to JESZCZE działała :P

mensir67pl 28.05.2009 19:47

dla potomnych ||

http://archi.inosak.org/db/item644835714_1.html

grzeniu 28.05.2009 21:10

Bossssssskie :spoko:
:rotfl:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:54.