![]() |
Rozumiem 瞠 p造tka jest widziana nagrywark�.
Spr鏏uj skasowa� p造tk� programem DVDInfoPro, jak masz zainstalowany. Jest tam opcja kasowania i formatowania RW. Tylko potem daj opcje pe軟ego formatu (najlepiej w DVDInfoPro). U mnie tak mia貫m i p造tka chodzi ok. do dzi�. |
nie to jest DVD -RW MAXELL
|
a czy to nie jest czasami p造tka DVD RW Esperanza ?
|
Cytat:
|
Moja wersja nero to 6.3.1.15
|
S逝chaj,dzi瘯i za pr鏏� pomocy jak bys wpad� na jakis pomys� to prosz� o wskaz闚ki.
Ja musz� i嗆 spac bo jutro ide do roboty. Dzi瘯i |
Cytat:
nie幢e ! Napisz jeszcze , jakie Nero ! Ale koncept mi si� ko鎍zy ! Cho� naprawd� chcia� bym Ci pom鏂 ! [edit] To niejest uszkodzona nagrywarka ! Mo瞠 co� z XP ? w豉zi ! |
tak mam najnowsze 4.7.1.2
|
Cytat:
|
Ja m郵�,瞠 to cos z nagrywark� nie tak.A mo瞠 p造tka jest uszkodzona?
|
瞠 p造ta w nap璠zie to nie jest odpowiednia p造ta do wykonania tej kompilacji i 膨da w這瞠nia p造ty cdr lub cdrw
|
A co wywali這 ?
|
Niestety nic to nie da這
|
Zaraz sprawdze
|
No tak !
A po co chcesz skasowa� p造t� ? Bo je郵i po to by nagra� co� , to daruj sobie ! Wk豉asz p造t� RW i dajesz nagraj ! Nero zapyta 瞠 ta p造tka nie jest pusta i cz y skasowa� ! potwierdzasz i dalej heja ! Idzie jak trzeba ! |
K這pot z kasowaniem p造t DVD RW
Mam nast瘼uj帷y problem.Ot騜 gdy chc� skasowa� p造t� DVD RW to wywala mi taki komunikat:
An ATAPI error occurred. Hardware error. < Error No : 51044405 >Szuka貫m juz wsz璠zie i nic na ten temat nie mog貫m znale潭.Dodam,瞠 ta sama p造ta kasuje si� u kumpla,kt鏎y posiada nagrywark� Lite-On. Ja osobi軼ie mam LG GMA 4020B z wgranym biosem A109. Nie wiem czy to uszkodzona nagrywarka lub co� innego.Je瞠li kto� mo瞠 pom鏂 to by豚ym wdzi璚zny. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:06. |