![]() |
LO czy Technikum
Siemka, troche mi sie nudzi a nigdy nie widzialem tutaj takiej sondy. Wiec czemu by nie sprubowac. Wpisujcie tu do jakiego typu sredniej szkoly chodzicie chodziliscie, lub zamierzacie uczeszczac. Ciekaw jestem wynikow.
U mnie 5 klasa maturalna Technikum Energetyczne w Lublinie. Jako ostatni rocznik zdajemy stara maturke. |
Chodziłem do LO w Bychawie ... teraz studiuje na WySP(A)ie w Lublinie (3 rok) :spoko:
|
Ja chodze teraz do 3 klasy LO w Gostyniu. W przyszłym roku nowa matura :(
|
III LO w Toruniu im. S. B. Lindego
Studium Policealne TEB S.A. przy WSB w Toruniu kierunek "Gospodarka UE" teraz Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu specjalizacja "Informatyka w Biznesie" |
ja LO w Lezajsku, teraz na Polibudzie Slaskiej (automatyka i robotyka)
|
2 klasa SLO w Opocznie im. Marii Skłodowskiej - Curie profil mat-fiz-info
|
Technikum elektroniczne przy Deawoo w Lublinie, po zamknięciu szkoły przez żółtków, przenieśli nas na ul. Długą i tam zdawałem maturę. Obecnie III rok na WSPA w lublinie.
Pozdro |
Widzę, że jak narazie LO górą ;p
|
qrcze 47 to chodzilismy do jednego budynku.. ;)
|
Chodze, 2 klasa, I LO wTarnowie
|
Cytat:
|
Zespół Szkół Technicznych w Zbąszynku - I klasa a dokładniej I EL1 :)
|
Technikum Mechaniczne Nr 1 w Warszawie
|
NST [Noworudzka Szkoła Techniczna] LP [Liceum Profilowane] Profil Zarządzanie Inormają.
Pozdro |
LO 1 klasa, klasa z rozszerzonym programem nauczania z zarządzania informacjom i mat-fiz.
|
Cytat:
|
A ja na kierunku humanistycznym jestem :P POLSKI - HISTORIA- ŁACINA - WOK a 48 LO w warszawie :P
|
No to ja też się dopisze!;)
Zespół Szkół Elektryczno-Mechanicznych w Nowym Sączu Liceum Profilowane, profil elektrotechniczny Hehe, nowa matura mnie czeka w tym roku.... |
Cytat:
Pozdro |
5 LO im. Wspólnej Europy w Olsztynie.
Teraz I rok Filologii angielskiej na UWM w Olsztynie. |
A ja jestem w 2 LPzi (liceum profilowane - zarządzanie informcją)
niestety technkikum informatycznego już nie ma... a elektronika mnie nie kręci ;) |
II LO w moim mieście - chodziłem...
|
III a Technikum Ekonomiczne w Gostyniu... Nawet idzie wytrzymać :>
|
I LO w Koninie, im. Kosciuszki
|
Zespol Szkol Elektronicznych w Sosnowcu
A obecnie Vrok Automatyka na AGH(IMiR) |
XLO Poznań - 2 Klasa...profil informatyczno - fizyczno - matematyczny z rozszerzonym angielskim
|
A ja myślę iść (myślę, bo to dopiero za rok) do Liceum Profilowanego -> zarządzanie informacją...
P.S. W ankiecie najbardziej podoba mi się ostatnia odpowiedź;) |
2. klasa II LO im Kazimierza Jagiellończyka w Elblagu, klasa humanistyczna z zozszezonym porgramem Polskiego, Historii, WOSu, Angielskiego i Francuskiego.
pozdro ;) |
XIV LO im S. Staszica w Warszawie :) - klasa o profilu Matematyczno-Eksperymentalnym [o matko...]
Wydzial Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej [tzw. informatyka] czlowiek ktory nie przezyl studiow, normalnych - dziennych, z duzym wymiarem godzin w tygodniu - do konca zycia bedzie mial dziure w zyciorysie [nie chodzi o CV, tylko o wspomnienia] ludzie - idzcie na studia, wyksztalcenia wam panstwo nie ukradnie |
Cytat:
Ja idę za rok do II LO w Koninie :taktak: |
2 klasa Technikum Elektronicznego w Jeleniej Gorze. Profil sieci i systemy komputerowe. :peace:
|
Bartek15 - tam sie urodzilem :) generalnie jak teraz tam zagladam to niestety musze stwierdzic ze Konin to straszna dziura :( ani ladny ani nowoczesny, tradycji tez nie ma :( szkoda, bo to jednak rodzinne miasto i Rodzicow tam mam
|
Cytat:
Ale za to duża dziura. 80 tys. mieszkańców :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:17. |