Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Antivir na WinXP64bit (https://forum.cdrinfo.pl/f5/antivir-winxp64bit-41581/)

Magda 23.10.2004 15:06

Antivir na WinXP64bit

Małe pytanko. Skąd i jaki antivir na Windows XP 64bit?

bakupl 23.10.2004 15:25

SAV lub NAV Corporate :) Skąd... trza poszukać;p

Magda 23.10.2004 15:27

Mam SAV Corporate 9.0.2 i krzyczy, że nie będzie chodził pod 64 bit. :(

Patrix 23.10.2004 15:41

Cytat:

Napisany przez Magda
Mam SAV Corporate 9.0.2 i krzyczy, że nie będzie chodził pod 64 bit. :(

nav corp bedzie na sete działać ;)

memorando 23.10.2004 18:02

Cytat:

Napisany przez Magda
Małe pytanko. Skąd i jaki antivir na Windows XP 64bit?

szkoda gadać 1400 zeta w plecy masz socket 754 jest przeżytkiem a wracając do tematu użyj normalnego kasperskiego

Magda 23.10.2004 19:45

No to teraz wytłumacz dlaczego w plecy? A co do antivira to pytam o 64bit.

memorando 23.10.2004 20:22

Cytat:

Napisany przez Magda
No to teraz wytłumacz dlaczego w plecy? A co do antivira to pytam o 64bit.

msi k8 neo 754 socket plus twoj procesor daje 1400 około i jednokanalowy kontroler pamięci w procku msi k8neo2 platinum socket 939plus athlon 64 3500+ daje 2175 zeta a masz dwukanalowy kontroler pamięci plus możliwość dodania w przyszlości mocniejszych jednostek athlon fx dlaczego w plecy?? socket 754 zdycha i ma jednokanalowy kontroler w prockach pamięci a socket 939 będzie dla rynku mainstream i middle end więc masz w plecy będziesz w niszy egzystować z tym socketem 754:)

Magda 23.10.2004 21:04

Po 1. Kupiłam sporo taniej
2. W tej chwili jestem z tego kompa baardzo zadowolona
3. A jak przestanę to zmienię

:):):)

Pozdrawiam!

memorando 23.10.2004 22:47

Cytat:

Napisany przez Magda
Po 1. Kupiłam sporo taniej
2. W tej chwili jestem z tego kompa baardzo zadowolona
3. A jak przestanę to zmienię

:):):)

Pozdrawiam!

Brak logiki typowa kobieta
ciekawe rzeczy powiadasz w/g twojego opisu sam procek kosztuje teraz kolo tysiaka chyba że to gowniany sempron <lol>

Maciej 23.10.2004 23:01

Cytat:

Napisany przez memorando
Brak logiki typowa kobieta
ciekawe rzeczy powiadasz w/g twojego opisu sam procek kosztuje teraz kolo tysiaka chyba że to gowniany sempron <lol>

memorado...nie zaczynaj, bo z kobietą nie wygrasz.

Magda 23.10.2004 23:03

Skoro jest napisane, ze Athlon, to nie Sempron. I myślę, że nie znając szczegółów mojego przejścia na ten zestaw nie powinieneś wypowiadać się czy to było logiczne czy nie.

-Sid-The-Rat=> 23.10.2004 23:04

mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc?

moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie...

gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem

komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu?

nie? to siedz cicho

ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym
ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki

ad rem:

a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych]

memorando 23.10.2004 23:04

Cytat:

Napisany przez Maciej
memorado...nie zaczynaj, bo z kobietą nie wygrasz ;)

Dasz bana mi to dasz obojętne mi to i nie obchodzi wycofuję się do Grudnia z forum wisi mi to czy ona ma semprona czy athlona i tak jest to wielkie gówni

Magda 23.10.2004 23:17

Cytat:

Napisany przez memorando
Dasz bana mi to dasz obojętne mi to i nie obchodzi wycofuję się do Grudnia z forum wisi mi to czy ona ma semprona czy athlona i tak jest to wielkie gówni

Faktycznie masz Kolego jakieś jakieś skrzywienie... Zrób sobie transparent i stań pod jakimś sklepem komputerowym. Nie prosiłam o opiniowanie mojej decyzji kupna sprzętu tylko o antywirusa w wersji 64bit. Jeśli nie wiesz to nie piszesz, proste.

Pozdrawiam!

memorando 23.10.2004 23:21

Cytat:

Napisany przez Magda
Faktycznie masz Kolego jakieś jakieś skrzywienie... Zrób sobie transparent i stań pod jakimś sklepem komputerowym. Nie prosiłam o opiniowanie mojej decyzji kupna sprzętu tylko o antywirusa w wersji 64bit. Jeśli nie wiesz to nie piszesz, proste.

Pozdrawiam!

to co cytowalaś nie ma związku z tobą pozdrawiam weź nie dawaj antywira na 64 bity daj tylko firewala jakiegoś

Turboni 23.10.2004 23:22

memo teraz przedles juz samego siebie :(
kolezanka - magda zmienila komputer na taki jaki jej pasuje i to jej wybor
kazdy ma swoje podejscie do sprawy i ze komp powinien byc taki a nie inny ale to nie powod zeby odrazu jechac z takimi tekstami.
ja mam slabszy komp i sie ciesze i na dzien dzisiejszy nie pogardzil bym takim zestawem jak ma magda

memorando 23.10.2004 23:23

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc?

moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie...

gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem

komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu?

nie? to siedz cicho

ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym
ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki

ad rem:

a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych]

wazeliniarz z ciebie jest niezly lol jakby to facet pisal posta nawet byś go niebronil źle z tobą sidku

memorando 23.10.2004 23:25

Magda sorrki sid zdania nie zmienię

legion 23.10.2004 23:40

@memorando ciekawe to juz sam siebie przeszedles jak mowi @Turboni ale po co sie tak denerwujesz czy ktos ma soki:D 754 czy 939 i tak ich nie wykozysta chyba ze jest zawansowanym grafikiem komputerowym i bawi sie 3Dmaxem itp. .
Zeby miec dobry sprzet @memorando nie trzeba kupowac najlepszych oraz najdroszych akcesorii po to by stal bys sie mogl z niego cieszyc ale trzeba tez pomyslec ekonomicznie i fizycznie czy potrzebny jest komus taki sprzet chyba ze od rana do switu gra w doom3 na ultra high:D

Magda 23.10.2004 23:40

Cytat:

Napisany przez memorando
to co cytowalaś nie ma związku z tobą pozdrawiam weź nie dawaj antywira na 64 bity daj tylko firewala jakiegoś

Troszkę ma, bo o żadnej "niej" tu wiecej nie było mowy... Ale już dobra. Norton Internet Security nawet w wersji 2005 też nie chce iść. :( Oprócz tego 64bit mam też "zwykłego" XP, więc do szperania w necie tamten "nieuzbrojony" system musze narazie odpuścić.

P.S. Turboni :piwo:

memorando 23.10.2004 23:42

Cytat:

Napisany przez legion
@memorando ciekawe to juz sam siebie przeszedles jak mowi @Turboni ale po co sie tak denerwujesz czy ktos ma soki:D 754 czy 939 i tak ich nie wykozysta chyba ze jest zawansowanym grafikiem komputerowym i bawi sie 3Dmaxem itp. .
Zeby miec dobry sprzet @memorando nie trzeba kupowac highendowych akcesorii po to by stal bys sie mogl z niego cieszyc ale trzeba tez pomyslec ekonomicznie i fizycznie czy potrzebny jest komus taki sprzet chyba ze od rana do switu gra w doom3 na ultra high:D

Przeprosilem Panią magdę więc nie mam ochoty więcej nic mowić mam żal tylko że sid nieumiał jęzora utrzymać na wodzy pozdrawiam moja wina

Magda 23.10.2004 23:48

Legion :) a żebyś wiedział, że ostatnio z przyjemnością pograłam w Far Cry na high. Poza tym już wspominałam gdzieś tu, że przejście na to co mam kosztowało mnie mój "stary" zestaw + naprawdę śmieszne pieniądze i nie było się nad czym zastanawiać, więc proszę, nie mówcie mi o ekonomicznym podejściu do sprawy. Co jakiś czas mam możliwość takiej wymiany i już.

yahol 23.10.2004 23:53

Wiem tyle, ze istnieje juz wirus pod OS-y 64 bitowe. Czy istnieje antyvirus po 64?? nie wiem, ale cos mi sie majaczy, ze Panda Titanium powinna obslugiwac WinXP64.
Ale glowy za to nie dam.

Magda 23.10.2004 23:54

Cytat:

Napisany przez memorando
Przeprosilem Panią magdę więc nie mam ochoty więcej nic mowić mam żal tylko że sid nieumiał jęzora utrzymać na wodzy pozdrawiam moja wina

Już ok. Ja się nie gniewam.

Magda 23.10.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez yahol
Wiem tyle, ze istnieje juz wirus pod OS-y 64 bitowe. Czy istnieje antyvirus po 64?? nie wiem, ale cos mi sie majaczy, ze Panda Titanium powinna obslugiwac WinXP64.
Ale glowy za to nie dam.

Wiem, że wspominają coś na stronie Symanteca o 64bitowej wersji SAV, ale nie znalazłam nigdzie nawet żadnego triala.

ThanatoS 23.10.2004 23:59

Hmm, nie wiem czy przypadkiem AVG nie bedzie dzialal na 64 bit'owych systemach.

gallus 24.10.2004 00:00

hmm, a ja wpadłem na coś takiego
Cytat:

Napisany przez http://www.fullprograms.co.uk/article2225.html
eTrust Antivirus 7.1 Beta Program: The exciting new 7.1 release of eTrust Antivirus will offer comprehensive virus scanning on Windows 32 and 64bit, Windows Gateway options, HP-UX, Linux S/390, Linux (Intel), Macintosh OS X, Solaris (Sparc), and NetApp Filer. Computer Associates eTrust Antivirus 7.1 offers either Java or Windows Centralized Management, Integrated Reporting, and Dual Scanning Engines, making it the most comprehensive antivirus solution in the industry.

To view details and Download Full Programs, click Read more...

Download eTrust Antivirus 7.1 Beta Download Full Programs!

Download eTrust Antivirus 7.1 Beta REGISTER HERE

Computer Associates eTrust Antivirus 7.1 offers either Java or Windows Centralized Management, Integrated Reporting, and Dual Scanning Engines, making it the most comprehensive antivirus solution in the industry.

These are the platforms that currently available for beta testing. Please apply for the Beta Program under the REGISTER HERE section:

Linux
Solaris
HP-UX
Linux for System 390
Macintosh OS X
Windows PDA/Client/Server/Mail
Windows Gateway Options
Windows 64bit (Intel)
Windows 64bit (AMD)
NetApp Filer Option

yahol 24.10.2004 00:12

Cytat:

Napisany przez Magda
Wiem, że wspominają coś na stronie Symanteca o 64bitowej wersji SAV, ale nie znalazłam nigdzie nawet żadnego triala.

Mamy problem, tak troche obok-ale..., z Win2K3Server, dokladnie z firewallem i antywirusem, po konsultacjach z Symantekiem wlasnie, zaproponowano nam sprzetowego firewalla i antywirusa pod 64 bitowca w pelni modyfikowalnego.
Tak wiec, cos wiem, ale nie do konca.
A to co napisal Gallus jest ciekawe i warte sprawdzenia.

-Sid-The-Rat=> 24.10.2004 00:17

pod 2k3 server [enterprise, 32bit] chodzi bardzo dobrze sygate pers firewall

dodatkowo istnieje mozliwosc obejscia klopotow z INSTALACJA programu ktory nie chce sie zainstalowac na 2k3 - po sieci krazy jakies male ustrojstwo ktore zmienia identyfikacje systemu na xp - okazuje sie wtedy ze wszystkie programy dzialaja, tylko sie nie chca instalowac - jaki jest tego powod nie trudno sie domyslec

dziala wtedy i zwykly nav i sav i kav i praktycznie wszystko z doom3 wlacznie - programow ktore NAPRAWDE nie dzialaja pod 2k3 nie stwierdzono [albo ja zle szukalem] - podalbym link do tego ustrojstwa ale nie moge go znalesc, widzialem go niedawno na tweaku

ps. z oczywistych powodow nalezy przywrocic standardowa identyfikacje systemu po instalacji programu [zmiana podobno oglupia winupdate] - program bedzie dzialal dalej jak gdyby nigdy nic

[chyba ze mowa o 2k3 64bit - wtedy siedze cicho i mnie tu nie ma]

Maciej 24.10.2004 00:29

Cytat:

Napisany przez memorando

nie dam Ci bana.
a co Ci wisi to mnie nie obchodzi.

memorando 24.10.2004 00:35

Cytat:

Napisany przez Maciej
nie dam Ci bana.
a co Ci wisi to mnie nie obchodzi.

Heh to był żart bo kiedyś daleś mi bana za niewiem sam co:D

memorando 24.10.2004 00:36

Doom 3 na high o 3 w nocy mniammmmmmmmmmm:)

Maciej 24.10.2004 00:38

Cytat:

Napisany przez memorando
Heh to był żart bo kiedyś daleś mi bana za niewiem sam co:D

:kreci_gl: ...ejjjj memo ...to nie możliwe.

Magda 24.10.2004 01:09

OT mi z tematu zrobili, no! :)

pykson 24.10.2004 01:19

Cytat:

Napisany przez Magda
OT mi z tematu zrobili, no! :)

z calym szacunkiem, komu jak komu, ale Tobie to chyba nie przeszkadza, co? ;) :> :D

Magda 24.10.2004 01:52

A nie! :) Lepiej tak, niż się mają kłócic :)

memorando 24.10.2004 02:44

Cytat:

Napisany przez Magda
A nie! :) Lepiej tak, niż się mają kłócic :)

godzina 4.00 rusza fedora core 64 bit postaram się do końca miesiąca zapomnieć o windowsie na razie to plany ale jak b ędą problemy będzie nieszczęsny win:D do oglądania for linuchowych

p.s zone Tobie ruszy i sygate oraz mcaaffe:) testowalem mi ruszylo to na moim 3500 64:)

Ormianin 24.10.2004 02:47

Cytat:

Napisany przez memorando
godzina 4.00 [...]

Zmiana czasu za tydzien :)
teraz dochodzi 3:00 :)

memorando 24.10.2004 11:32

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Zmiana czasu za tydzien :)
teraz dochodzi 3:00 :)

czas jest tylko czasem to abstrakcja...

Turboni 24.10.2004 12:22

ta czas to pieniadz :(

epol 24.10.2004 12:38

....a pieniadz to piwo, wiec wypijmy to piwo, bo szkoda czasu ;)

Magda 24.10.2004 14:29

Do sprzątania a nie za browary! :)

A wracając do tematu to chyba ja też po obiadku zrobie porzadek /format c:/, bo instalować Win XP 64 po to żeby mieć poodpalane same 32 bitowe programy mija się z celem. Na te 64 bity znalazłam tylko system :), sterowniki do płyty głównej, grafy i 2 /dwa/ programy: szachy i rainmeter a Linux mnie nie interesuje.

MacGyver 24.10.2004 14:35

Cytat:

Napisany przez Magda
Do sprzątania a nie za browary! :)

...no ja własnie wytarłem kurze na pułkach i na biurku dookoła kompa bo się tego przez 3 miesiące nazbierało ;p

memorando 24.10.2004 15:34

Cytat:

Napisany przez MacGyver
...no ja własnie wytarłem kurze na pułkach i na biurku dookoła kompa bo się tego przez 3 miesiące nazbierało ;p

tylko 3 miechy>???? ja od roku klawy nie czyszczę:D

ThanatoS 24.10.2004 17:41

Przepraszam offtopic jest tu jak nie wiem co, o dupie maryni rozmawiajcie w osobnym watku.

Magda 24.10.2004 21:30

Windows 64 bit odinstalowany! Jak zaczną pojawiać sie programy, które go wykorzystaja to wrócę do tematu, a mieć 64bit po to, bo zainstalować aplikacje 32 bitowe mija się z celem. Samo to, ze kalkulator obliczy silnię z 50000 o 5 sek szybciej niż zwykły XP nie jest wystarczajacym powodem, by go zostawić. Tym bardziej, że to tylko wersja testowa. Mimo wszystko dzięki dla tych, którzy wykazali chęć pomocy!
:)

epol 24.10.2004 21:49

Magda czytam tak Twoje wypowiedzi i zadaję sobie jedno pytanie:
Kim jesteś z zawodu?
Po prostu spotyka się tak mało kobiet znających tak dobrze na rzeczy :)

Turboni 24.10.2004 21:50

zebys widzial jak magda szalala w dziale dvd jak miala 812 :D
to bylo cos :)

Maciej 24.10.2004 21:55

a tak poza tematem ...
a mnie ciekawi czy Magda to ta interesująca osóbka w avatarku.

epol 24.10.2004 21:59

Cytat:

Napisany przez Maciej
a tak poza tematem ...
a mnie ciekawi czy Magda to ta interesująca osóbka w avatarku.

Mnie tez to ciekawi, ale nie chciałem pytać od razu :D

Yetixxl 24.10.2004 22:07

Mnie też ale coś jakby znajomego "Final Fantasy"chyba,że się mylę.

Magda 24.10.2004 22:07

To nie ja. :)

EDIT: Ale obiecuje, że jak znajdę chwilkę to pomęczę photoshopa i zobaczę czy mi się uda zrobić moją mordkę w podobnym stylu.

Magda 24.10.2004 22:10

Cytat:

Napisany przez epol
Magda czytam tak Twoje wypowiedzi i zadaję sobie jedno pytanie:
Kim jesteś z zawodu?
Po prostu spotyka się tak mało kobiet znających tak dobrze na rzeczy :)

Jestem w grupie zawodowej z pierwszej trójki w Narodowym Tescie IQ. :):):)

Turboni 24.10.2004 22:11

no to czekamy madziu :)

Maciej 24.10.2004 22:12

Cytat:

Napisany przez Magda
To nie ja. :)

EDIT: Ale obiecuje, że jak znajdę chwilkę to pomęczę photoshopa i zobaczę czy mi się uda zrobić moją mordkę w podobnym stylu.

uuuuuuu...czekam/y.

legion 24.10.2004 22:18

Cytat:

Napisany przez Magda

madzia wiesz jak bedziesz mial problem to wiesz ze zawsze ci pomozemy:D

epol 24.10.2004 22:22

Cytat:

Napisany przez Magda

A jaka jest ta pierwsza trójka?? Nie oglądałem tego progamu :)
Ja równiez czekam na nowego avatarka.
Aha, gdzie tą całą wiedze zdobyłaś?

yahol 24.10.2004 22:31

Kobieta ??? + inteligencja (wysoka) ??? + uroda + sex = ha tylko co? Bo bomba wodorowa uzbrojona i odbezpieczona to w porownaniu nic, zero, null !!!
Jako wielokrotnie zonaty, lysy, gruby kurdupel, o zerowym IQ nie zalecam sie :D nie umizguje :D
ale za to mam okropnie kudlate mysli :D

Magda 24.10.2004 23:17

Ale ja umizgów nie przyjmujmę. :) Mam wspaniałą i kochaną rodzinę a na dodatek... UWAGA...
...
...
...niech już będzie, zdradzę sekret. :)

Za około tydzień urodzi nam się dzidzia! :fala:

Co prawda wstępnie mam przygotowane typy imion ale jak ktoś podsunie dobry pomysł to może chrzestnym zostanie... :)

Turboni 24.10.2004 23:20

Cytat:

Napisany przez Magda
Ale ja umizgów nie przyjmujmę. :) Mam wspaniałą i kochaną rodzinę a na dodatek... UWAGA...
...
...

Co prawda wstępnie mam przygotowane typy imion ale jak ktoś podsunie dobry pomysł to może chrzestnym zostanie... :)

to gratulacje :piwo:
a dzidzia to on czy ona :)

legion 24.10.2004 23:23

Cytat:

Napisany przez Magda
...
...

ladnie oby dziecjaczek byl tak madry jak mamusia :D oraz zdrowy bo to najwazniejsze :D
p.s imiona moze max lub viktoria:D

Magda 24.10.2004 23:23

Turboni. Nie wiem bo nie chcieliśmy wiedzieć. :)

Turboni 24.10.2004 23:24

czyli mozemy wybierac :D

Magda 24.10.2004 23:27

Powiem jakie imona mi się podobają ale się nie śmiać! :)

Mikołaj i Julia

Legion. Viktoria jest ładne ale za bardzo kojarzy mi się z elektrykiem. :)

Turboni 24.10.2004 23:34

to teraz ja piotr lub pawel i claudia no i julia :)

legion 24.10.2004 23:34

Cytat:

Napisany przez Magda

Mikołaj i Julia

Legion. Viktoria jest ładne ale za bardzo kojarzy mi się z elektrykiem. :)

to moze Joanna :D albo Alicja
Cytat:

Napisany przez Turboni
to teraz ja piotr lub pawel i claudia no i julia :)

albo tak jak @Turboni proponuje :D

Zetoxa 25.10.2004 07:45

Cytat:

Napisany przez Magda

Mikołaj i Julia

... masz gust Magda, moja córuś to Julia :*

memorando 25.10.2004 07:55

Cytat:

Napisany przez Magda
...
...

Nazwij synka Benjamin a córeczkę Olimpia:)

Magda 25.10.2004 10:17

Cytat:

Napisany przez memorando
Nazwij synka Benjamin a córeczkę Olimpia:)

No nie... Obrzezania nie przewiduje. :)

CIAPEK 25.10.2004 10:21

Cytat:

Napisany przez Magda

Witaj Madziu :) przyznam szczerze, że pierwszy raz widze Cie na forum :)

Co ma 64bit do imion? no no :nie:

memorando 25.10.2004 10:43

Cytat:

Napisany przez Magda

nieobrażaj mnie żydem nie jestem..więc...jestem raczej lekkim antysemitą

Magda 25.10.2004 12:21

Cytat:

Napisany przez memorando
nieobrażaj mnie żydem nie jestem..więc...jestem raczej lekkim antysemitą

A niby w którym miejcu Cię obraziłam?

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Witaj Madziu przyznam szczerze, że pierwszy raz widze Cie na forum

Co ma 64bit do imion? no no

Czytałeś od początku? Nikt nie miał na to pomysłu i tak zeszło na imiona... :)

ThanatoS 25.10.2004 12:49

To moze imie dziewczynki Wiktoria, a chlopiec Mateusz badz Radosław :)

Macio.Men 25.10.2004 17:06

Ja obstawiam Maciej ;).

pozdrowienia

P.S. Macio.Men wita na forum :).

smolik 25.10.2004 17:41

Ja proponuje Weronika.

@Macio.Men patrząc na datę rejestracji twojej i Magdy to wyprzedziła cię o 1 dzień.

Macio.Men 25.10.2004 17:44

Cytat:

Napisany przez smolik
Ja proponuje Weronika.

@Macio.Men patrząc na datę rejestracji twojej i Magdy to wyprzedziła cię o 1 dzień.

Hmm a to ciekawe. Żadko patrzę na datę rejestracji. No tak, ja zawsze coś palnę... ;).

Proszę o wybaczenie.

pozdrowienia :)

epol 25.10.2004 18:38

Cytat:

Napisany przez Magda
...
...

Moje gratulacje :szampan: Niech dziecko będzie zdrowe i mądre jak mamusia ;)

Ja proponuje, żeby był to Michał :P a jak będzie córeczka to Michalina :)

Magda 25.10.2004 21:15

Michał - ciekawe, Michalina mi się nie podoba. Maciek był jedną z pierwszych wersji. :) Weronika... hmmm... Nawet, nawet...

kraluk 25.10.2004 21:25

Cytat:

Napisany przez Magda
Michał - ciekawe, Michalina mi się nie podoba. Maciek był jedną z pierwszych wersji. :) Weronika... hmmm... Nawet, nawet...

A może dla chłopca Jacek, a dla dziewczynki Zuzia? :D

gallus 25.10.2004 21:27

No to ja również przyłanaczam się do życzeń i gratuluje potomstwa :sluze:
hmm, a mi się podobają np. Sandra, Dagmara a w klasie mam dziewczyne o imieniu Astina :)
Co do wyboru imoin dla dziewczynki to tutaj jest wiele :)

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
To moze imie dziewczynki Wiktoria, a chlopiec Mateusz badz Radosław :)

Ciekawe dlaczego? :P :peace:

smolik 26.10.2004 00:42

Tak z ;) radził bym jeszcze sprawdzić ewentualny wybór w oparciu o tą stronkę
www.znaczenieimion.prv.pl

Kris 26.10.2004 07:13

Kamil i Natalia :)

Pozdrawiam,

Magda 26.10.2004 12:56

Dzisiaj pan doktor podłączył mi kroplówkę, bo mam za niskie ciśnienie. Jak tak dalej będzie to w piąteczek mam sie zgłosić do szpitala... Mam nadzieję, że w razie co poczekacie na mnie z szampanem? :)

EDIT:

Co do imienia dla chłopca to podoba mi się Igor, ale sąsiad ma takiego psa... :( Trzeba by go zlikwidować. :) Tylko kogo? :):):)

Zetoxa 26.10.2004 13:45

... proponuję i sąsiada i psa || ||

legion 26.10.2004 14:01

Cytat:

Napisany przez Magda
Dzisiaj pan doktor podłączył mi kroplówkę, bo mam za niskie ciśnienie. Jak tak dalej będzie to w piąteczek mam sie zgłosić do szpitala... Mam nadzieję, że w razie co poczekacie na mnie z szampanem? :)

EDIT:

Co do imienia dla chłopca to podoba mi się Igor, ale sąsiad ma takiego psa... :( Trzeba by go zlikwidować. :) Tylko kogo? :):):)

to ladnie to juz niedlugo bedziesz mama no jasne ze zaczekamy i wtedy impreza na twoja czesc oraz dzieciaczka:D
BTW znam pewnego goscia z pruszkowa moze sie nim zajac :haha: cicho i do rzeki:D

smolik 26.10.2004 14:25

Cytat:

Napisany przez Magda

To ja mam prośbę do administratorów forum. Może by tak jakieś honorowe konto na forum dla maleństwa. :)

Magda 27.10.2004 15:29

Sytuacja opanowana! :) Jeszcze nie...

legion 27.10.2004 16:52

Cytat:

Napisany przez Magda
Sytuacja opanowana! :) Jeszcze nie...

no nie strasz nas @Magda:>

memorando 27.10.2004 16:57

Cytat:

Napisany przez smolik
To ja mam prośbę do administratorów forum. Może by tak jakieś honorowe konto na forum dla maleństwa. :)

oddam maleństwu wlasne konto:) utytulowane hehe:)

Magda 27.10.2004 18:13

eeeee.... przechodzone? ;)

memorando 27.10.2004 18:38

Cytat:

Napisany przez Magda
eeeee.... przechodzone? ;)

ojj większego poświecenia nie może być:> obcemu dziecku oddać swoją wizytówkę na forum i nika:>

epol 27.10.2004 18:42

Cytat:

Napisany przez memorando
ojj większego poświecenia nie może być:> obcemu dziecku oddać swoją wizytówkę na forum i nika:>

Ale czy dziecku spodoba sie nick?? ;)

andy 27.10.2004 18:45

Cytat:

Napisany przez epol

Nick zawsze mozna zmienic ;)

Ale tu jest OT :haha:

memorando 27.10.2004 18:45

Cytat:

Napisany przez epol

Trzebu mu powiedzieć jak będzie krzyczeć to nie spodobalo się mu i mnie pobijecie za straszenie dzieci:>

epol 27.10.2004 19:16

Cytat:

Napisany przez memorando
Trzebu mu powiedzieć jak będzie krzyczeć to nie spodobalo się mu i mnie pobijecie za straszenie dzieci:>

My Cię nie pobijemy (chyba), ale mamusia na pewno :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:08.