Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   przegięcie na forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przegiecie-forum-41602/)

memorando 23.10.2004 23:09

przegięcie na forum

cytuję usera sid the rat:

mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc?

moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie...

gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem

komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu?

nie? to siedz cicho

ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym
ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki

ad rem:

a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych]

Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam

Ormianin 23.10.2004 23:22

upsss... myslalem ze tylko ja dzis sie nawalilem kilkoma piwami :) ale heca! :ysz:

mallow 23.10.2004 23:25

Ale o co chodzi ?

memorando 23.10.2004 23:27

Cytat:

Napisany przez mallow
Ale o co chodzi ?

o chorego sida the rat zacytowalem jego tekst z forum jest wazeliniarzem i tyle ale to nieoznacza aby mnie publicznie cham obrażał wrrr ((

mallow 23.10.2004 23:30

ahaaaaaaa, Sid zawsze byl dziwny troszki, ale mnie osobiscie nic nie zrobil wiec nic do niego nie mam. Ale jezeli Ty poczules sie urazony masz prawo sie domagac przeprosin :piwo:

KarolluZ 23.10.2004 23:31

Cytat:

Napisany przez memorando
o chorego sida the rat zacytowalem jego tekst z forum jest wazeliniarzem i tyle ale to nieoznacza aby mnie publicznie cham obrażał wrrr ((

jmemorando... Ty masz jeden problem...wszystko za bardzo bierzesz do siebie...tu nie chodzi o to, aby zmieszać kogoś z błotem... jak ktoś wyraża jakąś opinie o kimś to w taki sam sposób trzeba odpowiedzieć, a nie od razu obrażać kogoś w tak niekulturalny i płytki sposób jaki Ty zrobiłeś. I co chcesz w ten sposób udowodnić ? Że niby ludzie się na ciebie uwzięli ? Nie bądź śmieszny...

Na forum owszem miałem kilka potyczek, ale potrafie być wyluzowany i nie robić z czegoś od razu wielkiej afery... i już żeby mnie każdy przepraszał... to chore dla mnie... ale oczywiście to moje prywatne zdanie...

bakupl 23.10.2004 23:31

Cytat:

Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam

No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies....

Nie martw się ... mnie też sie czepiaja i obrażają ale mam to gdzieś jest grono na forum które Cenie...

TJ. :

MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi

No i inni....coniektórzy,,, jak chcesz wiedzieć czy Ty też to spytaj, bo moze zapomniałem, zaspany jestem

-Sid-The-Rat=> 23.10.2004 23:34

Cytat:

No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies....
jestes pewien ze to ja? kiedy ty sie tu rejestrowales ja juz bylem bylym memberem - nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek mial okazje ci dolozyc - choby dlatego ze fx ani 5950 nie sa powodem do dokladania [moze masz jakis link czy cos, chetnie sobie przypomne]

Ormianin 23.10.2004 23:34

Alez...

Negatywne myślenie to nie tylko pesymizm, zwątpienie, rozpacz. To także
wrogie, nieżyczliwe uczucia, zawiść, radość z cudzego nieszczęścia, pogarda,
nienawiść itd. Od tych niebezpiecznych myśli należy się odwracać, nie
zatrzymywać ich w umyśle, zastępować innymi radosnymi, pozytywnymi.

Ludzie potraficie myslec nieco pozytywnie?

memorando 23.10.2004 23:35

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
jmemorando... Ty masz jeden problem...wszystko za bardzo bierzesz do siebie...tu nie chodzi o to, aby zmieszać kogośz błotem... jak ktoś wyraża jakąś opinie o kimś to w taki sam sposób trzeba odpowiedzieć, a nie od razu obrażać kogoś w tak niekulturalny i płytki sposób jaki Ty zrobiłeś. I co chcesz w ten sposób udowodnić ? Że niby ludzie się na ciebie uwzięli ? Nie bądź śmieszny...

Wieszs w czym leży problem?? że ja nie wydaję na tym forum wyroków jak sid bez prawa do obrony...owszem zrobilem źle przeprosilem kobietę przynajmniej tym się różnie id sida który przy okazji ****ania mnie kończy swoje posty formułką nie będę odpisywać na twoje posty a szkoda nie sztuką jest wydać wyrok ale sztuką jest bez emocji napisać pw w formie jakiej sid mnie obraża jak chcesz broń go ale więcej razy mnie obraził w ostatnim miesiącu niż ja go i tak bylem już zbyt dlugo tolerancyjny dla jego wybryków pozdrawiam

bakupl 23.10.2004 23:38

Cytat:

jestes pewien ze to ja? kiedy ty sie tu rejestrowales ja juz bylem bylym memberem - nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek mial okazje ci dolozyc - choby dlatego ze fx ani 5950 nie sa powodem do dokladania [moze masz jakis link czy cos, chetnie sobie przypomne]
Jak na stronie Pitereniela pisalem artykuł o Windows2003... i tam chodziło że na moim procku i grafice... nie chodzą normalne steroniki do grafiki i wtem mnie zjechałeś.... ale jednak działały ale trza przyspieszenie sprzętowe właczyć... no ale juz to nie ważne... to było na dniach po Twoim powrocie....

Piterniel 23.10.2004 23:42

EOT zamykam topic

Proszę sie rozejść

bakupl 23.10.2004 23:46

Cytat:

Napisany przez Piterniel
EOT zamykam topic

Proszę sie rozejść

MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? :O...to ja żegnam

CIAPEK 23.10.2004 23:48

Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)
MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi
(...)

jaki był klucz szeregowania tych imion? Nie są one alfabetycznie? :)
No to teraz posypią się reputki dla baku :)

Przykro mi, że mnie tam nie ma :( ojejku

I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi.

Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.

-Sid-The-Rat=> 23.10.2004 23:49

@ baku - fakt, pamietam, pamietam tez ze nie mowilem nic o sprzecie [sam bym chcial taki miec] tylko o niesprawdzonej informacji nt dzialania/niedzialania sterownikow do tego sprzetu pod 2k3
mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta

bakupl 23.10.2004 23:53

Cytat:

Napisany przez CIAPEK

I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi.

Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.

Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój! To co napisałeś że Ci nie ma na mojej liście... to co? Ironicze było? Tzn ja to poczułem jako ironie...Szkoda że myślisz że wszystkie LG są takie jak Twoje... i wogóle...ech...mam to wszyyyyysttkooo gdziesz... jak chcesz to usuń mój podpis...

Cytat:

mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta
Tak, sprawa zamknięta... wiadomo... Ja teraz mam P3 450 i Asus'a V3800 i żyje, nie potrzebuje lepszego, chce pograć w NFSU... ide do taty na pc i niema kłopotu...

siwy_mw 23.10.2004 23:54

Proponuje zorganizowac jakis szybki zlocik i tam by sie kilka niejasnosci po kilku :piwo: wyjasnilo w mniej :klotnia: lub bardziej :boks: drastyczny sposob
Pozdrawiam wszystkich chyba dzis taki dzien bo tez sie z kazdym :klotnia:

Piterniel 23.10.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez bakupl
MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? :O...to ja żegnam

Cichy moderator

bakupl 23.10.2004 23:59

Cytat:

Cichy moderator

Temat nie zamknięty? :P Kluczyk się zgubił?? A tak na poważnie to czemu nie zamknęłeś tematu skoro... mówiłes że zamkniesz... i ... kto Ci dał moda :|

legion 24.10.2004 00:04

@Memo po co to wszystko daj spokuj zrob sobie ignoruj w profilu sida i koniec nie bedziesz sie denerwowal a sid moze zrobic to samo nie bedzie cie czytal i tyle :D
proste!
A ty odrazu wyjezdzasz wywalcie mnie z forum dowidzenia nie przesadzaj troche luzu jak on ci przychamia to ty mu tez nigdzie nie jest napisane ze macie sie lubiec :D

Piterniel 24.10.2004 00:06

Cytat:

Napisany przez bakupl
Temat nie zamknięty? :P Kluczyk się zgubił?? A tak na poważnie to czemu nie zamknęłeś tematu skoro... mówiłes że zamkniesz... i ... kto Ci dał moda :|

To sprawa administracji forum

Temat zamknie się sam

CIAPEK 24.10.2004 00:13

Cytat:

Napisany przez bakupl
Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój!(...)

Nic chyba mnie już nie ździwi ;)
wielkość jest podobna :)
Odróżnij także wielkość od tego co jest w tym podpisie - masz po prostu za dużą czcionke! Wiele osób ma większe podpisy, ale nie ma takiej czcionki (poza Tobą :) )
Cytat:

Napisany przez bakupl
Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój! To co napisałeś że Ci nie ma na mojej liście... to co?(...)

to nic, wisi mi to i powiewa, na serio nie zależy mi na Twojej opinii na temat mnie :)
Mam tu swoich dobrych znajomych. (obejdzie się bez listy ;) )
Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)Szkoda że myślisz że wszystkie LG są takie jak Twoje... i wogóle(...)

Myśle, że każdej firmie mogą sie zdarzyć wadliwe egzemplarze. Może nie aż tak jak przy LiteOn'ie 523252 ;)

Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)Ja teraz mam P3 450 i Asus'a V3800 i żyje, nie potrzebuje lepszego, chce pograć w NFSU... ide do taty na pc i niema kłopotu...

ja mam jeszcze słabszy :) i jakoś daje rade.

"Ludzie trzeba się wyloozować, a memo musi nad sobą panować :)" yeah rhyme :peace:

A temat na pewno sie zamknie prędzej czy później, a "ostrzejsze" tematy też mają swój urok :)

legion 24.10.2004 00:20

Jak dzieci w piaskownicy z lopatkami w reku kluca sie ktora lopatka jest moja:D

Ormianin 24.10.2004 00:22

Dawno nie bylo juz jakies wojny tutaj, widac gwiazdy w zlej astro-konstalacji, dajcie sobie luz wszyscy ! i :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

REi 24.10.2004 00:28

Cytat:

Napisany przez bakupl
Nie martw się ... mnie też sie czepiaja i obrażają ale mam to gdzieś jest grono na forum które Cenie...

TJ. :
...
REi

THX :D

maj3 24.10.2004 00:39

małe OT
nie rozumiem w czym jest problem wszak
jest taka fajna funkcja ignorowac na forum
imho bardzo przydatna
mozna z niej korzystac
i :peace:

Maciej 24.10.2004 00:45

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
Proponuje zorganizowac jakis szybki zlocik i tam by sie kilka niejasnosci po kilku :piwo: wyjasnilo w mniej :klotnia: lub bardziej :boks: drastyczny sposob
Pozdrawiam wszystkich chyba dzis taki dzien bo tez sie z kazdym :klotnia:

popieram ... :spoko:

mallow 24.10.2004 01:28

A ja wam powiem tak. Włączcie soebi wszyscy skłóceni album Grammatika - Światła miasta i wszstko będzie git! A jak nie macie całego to chociaż "Pamiętam" i "Każdy ma chwile". A tak poza tym to Endefis - Nie chcę naprawiać świata, taka pioseneczka tez ;). Wszystko to hh ale taki zestaw mnie zawsze uspokaja i jest ok.
Widzę, że wszyscy dopierdalają memorando'wi. W tej sprawie wypowiem sie juz tylko raz (teraz) bo taki klimacik w tym temacie ze można z siebie wszystko wyrzucić. Pewnie mnie polowa osób znielubi, no ale coż taki jestem. memorando jest bardzo wrażliwy, wiem coś o tym bo sam taki jestem i umiem to rozpoznać. Kazdy ma swoj sposob uwywnetrzniania sie, a ze memo chce to zrobic na forum nie powinien nikt go a to krytykowac. Takie jest moje skromne zdanie.
Kolejna moja dygresja to niech niektorzy wkleja tekst swojej wypowiedzi sobie do MS Worda lub czegos podobnego, bo byki straszne sie pojawiaja. Ostatnio co raz mniej widzie, ale moze dlatego ze rzadko tu zagladam. Powinnismy dbac o poziom forum. Gdybym byl modem, bylbym gorszy niz Sid, ale tylko na punkcie ortografii.
Co chcialbym jeszcze powiedziec? To ze boli mnie zjawisko jakie pojawilo sie na forum, ktore nazywa sie "nabijacze postów". Nie chce tutaj wymieniac kto, bo nie o to tu chodzi, jezeli ktos chce moze przejrzec tamty i samemu sobie odpowiedziec. Draznia mnie komentarze nic nie wnoszace do tematu, oraz tematy typu "Nabijanie postow" albo czegos takiego. Przeciez nie chodzi tu o ta *******nieta cyferke pod avatarem tylko o to aby podzielic sie swoimi doswiadczeniami, uwagami, udzielic pomocy i o nia poprosic. Pisalem juz o tym kilka razy, ale powtorze. Forum sie bardzo zmienilo jakis czas temu. Niestety na gorsze. Nowi usterzy, nowy klimat, nie wiem czy mi to odpowiada. Chyba wole stare forum. Dlatego coraz rzadziej ciagnie mnie zeby tutaj wiejsc, cos napisac, cos przeczytac. Postanowilem wiec ze jak dojde do 2000 postow i nic sie nie zmieni to odchodze, bo juz mnie to nie kreci.
Chcialem jeszcze tylko dodac, ze niektorym to woda sodowa uderzyla do glowy (oczywiscie nie chodzi tu o wode sodowa, ale rowniez o slowo na litere "w"). I strasznie sie zmienili. Nie wiem czy na lepsze czy na gorsze, bo nie mnie to oceniac. Nie podoba mi sieto, i tylko tyle moge napisac.
Aha, jeszcze jedno, jak juz piszecie moj nick to piszcie go tak jak w oryginale, bo duzgo M nie ma w moim nicku. A moze sie czepiam...
Co mi przyszlo do glowy, napisalem, a co nie to juz za pozno- nie bedzie napisane. Pewnie moja wypowiedz pojdzie pod ostrzal ale nic nie poradz. Tak czuje i juz, nie szukam tutaj zrozumienia. A powyzszy tekst sluzyl tylko mojemu uwywnetrzenieniu, tak jak ten temat sluzyml memorando.
Jeszcze kawalek pioseneczki poswiecony memorando:
"I choćby wystawili przeciw Wielka Armade,
Ty sie nie ugniesz sam przeciez dasz rade,
zazdrosnych mnostwo,
gdy patrzą w lustro,
nie moga zniesc obrazu,
maja dość ze sa bez wyrazu"
[Owal/MC2 - Przepraszam (feat. 52 Dębiec)]
A teraz "kiwam głową, ide dalej bo mam na to wy***ane" :D
"Chlopie, zamilcz zanim Cie zakopie!"
[Owal/MC2 - Przepraszam (feat. 52 Dębiec)]
pozdro ;)

pykson 24.10.2004 01:54

skoro sobie juz tak wyrzucamy co jest nie tak to i ja skorzystam z okazji, (co jakis czas to zdrowo):
@mallow, z ortografia masz racje, tez mnie to juz po prostu wk..wia
@siwy_mw, popieram propozycje spotkania w realu, po razie i sytuacja bylaby bardziej jasna
@memorando, Sid Cie nie lubi, ale musisz z tym zyc, zreszta z tym sprzetem to wyskoczyles troche jak filip z konopii, no ale IMHO Sid przesadzil
@bakupl, please, zmniejsz ta czcionke bo oczy bola

teraz mozecie mi palnac pare negatywow, tylko prosze nie od MODow, bo to boli az 20 pnktow
WIECEJ LOOZU

Remix 24.10.2004 01:56

Cytat:

Napisany przez CIAPEK

Witam!

heheh Ciapek jaka to roznica.. i tak nas nie ma :P

Ormianin 24.10.2004 02:08

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

heheh Ciapek jaka to roznica.. i tak nas nie ma :P

:) ale tam bylo, ze (...) i inni (...) malo uwazni zle odczytali :)

ZiP 24.10.2004 11:18

Memorando - obejrzyj swoje posty - w większości są głupie i nie wnoszą nic nowego. Do niedawna miałem Cię na liście ignorowanych; myślałem że przez ten czas się zmieniłeś, ale nadal piszesz bez sensu. Takie posty z użalaniem się to pisz do bravo! Nie wiem dokładnie o co poszło z Sidem, ale jestem pewien że to on miał rację. Możesz mnie zbluzgać, nie będę polemizował bo to i tak nie ma sensu. :ysz:

memorando 24.10.2004 11:26

Cytat:

Napisany przez ZiP
Memorando - obejrzyj swoje posty - w większości są głupie i nie wnoszą nic nowego. Do niedawna miałem Cię na liście ignorowanych; myślałem że przez ten czas się zmieniłeś, ale nadal piszesz bez sensu. Takie posty z użalaniem się to pisz do bravo! Nie wiem dokładnie o co poszło z Sidem, ale jestem pewien że to on miał rację. Możesz mnie zbluzgać, nie będę polemizował bo to i tak nie ma sensu. :ysz:

Bez sensu jesteś ty zacytowalem sid obraza mnie od pol roku i też jesteś na liście baned bo nieumiesz rozpatrywać spraw obiektywnie przeanalizuj jego wyskoki i dopiero oceniaj już pół roku palanta znoszę wczoraj przegiął więc go zje*** jak on mnie pa baned

ZiP 24.10.2004 12:03

Właśnie przeczytałem tamten topic i teraz jestem już pewny, że Sid postąpił słusznie. Nie musze przeanalizowywać jego wypowiedzi - zarejestrowałem się mniej więcej w tym samym czasie co on, a jako że forum czytam w miarę uważnie, to dobrze znam jego posty i - jak to nazwałeś - "jego wyskoki". Okrutne ale prawdziwe: jeżeli nie pasuje Ci klimat na forum, zmień forum.

Golomb 24.10.2004 12:04

tak daaawno niebyłem na forum - moze czas zaczac sie udzielac :)

epol 24.10.2004 12:06

@memorando - ja tez mam/mialem zatargi z roznymi userami/modami za roznych forach, ale nie tworzylem od razu nowego tematu, aby o tym pisac. Wystaczylo wymienic pare zdan i sie wszytsko wyjasnilo (tak bylo/jest w moim przypadku)

@siwy_mw - na takim spotkaniu bylaby jazda niesamowita...

@mallow - z ortografią się zgodze. Niektorzy tutaj przesadzają. Rozumiem literowki jak sie pisze szybko (mnie sie to zdarza czesto)

@CIAPEK & Remix - nieprzejmujcie sie. Mnie tez tam nie ma. Moze jestesmy pod nazwa inni??

@all - moze zmienmy nazwe tematu na: Wojna miedzy userami lub cos w tym stylu.

Turboni 24.10.2004 12:12

no popieram spotkanie przy :piwo:

bakupl 24.10.2004 12:14

Cytat:

@CIAPEK & Remix - nieprzejmujcie sie. Mnie tez tam nie ma. Moze jestesmy pod nazwa inni??
EPOLA zapomniałem na swojej liście umieścić...przepraszam... powinieneś się tam znaleźć

siwy_mw 24.10.2004 12:17

Cytat:

Napisany przez Turboni
no popieram spotkanie przy :piwo:

tylko gdzies w okolicy szpitala z wielka iloscia wolnych miejsc bo po ostatnich wasniach na forum to pewnie by sie mogly przydac :D :D :D
a dla rozladowania sytuacji :piwo: dla wszystkich

Pierwszy 24.10.2004 12:17

nie czytałem całego wątku, ale przeczytałem "kawałek" tego forum i:

Sid +1

Turboni 24.10.2004 12:19

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
tylko gdzies w okolicy szpitala z wielka iloscia wolnych miejsc bo po ostatnich wasniach na forum to pewnie by sie mogly przydac :D :D :D

etam wystarczy zeby byla w poblizu jakas pielegniareczka :)

memorando 24.10.2004 12:24

topic closed

epol 24.10.2004 12:24

Cytat:

Napisany przez bakupl
EPOLA zapomniałem na swojej liście umieścić...przepraszam... powinieneś się tam znaleźć

Nic nie szkodzi. Tak tylko napisało mi się.

Teraz dopiero czytam ten topic Magdy i dochodze do wniosku, że memo przesadziłeś...

memorando 24.10.2004 12:27

Cytat:

Napisany przez epol
Nic nie szkodzi. Tak tylko napisało mi się.

Teraz dopiero czytam ten topic Magdy i dochodze do wniosku, że memo przesadziłeś...

przeprosilem panią magdę ale to magda powinna mnie styrać a nie wazeliniarz sid sid to sid niech nie wtrąca się w czyjeś posty i tyle

Turboni 24.10.2004 12:28

moze juz skonczymy ta dyskusje - troche juz zaczyna sie to robic nudne :(

epol 24.10.2004 12:28

Cytat:

Napisany przez siwy_mw

Dobrze myślisz i kombinujesz. Nie trzebaby wzywac erki :)

Posty tak szybko sie pojawiaja, że czuje sie jak na czacie chodz z niego nie korzystam.

siwy_mw 24.10.2004 12:30

Cytat:

Napisany przez epol
Posty tak szybko sie pojawiaja, że czuje sie jak na czacie chodz z niego nie korzystam.

albo nawet szybciej ;) :piwo:

Turboni 24.10.2004 12:31

w mgnieniu oka ;)

Maciej 24.10.2004 12:33

Cytat:

Napisany przez memorando
przeprosilem panią magdę ale to magda powinna mnie styrać a nie wazeliniarz sid sid to sid niech nie wtrąca się w czyjeś posty i tyle

funkcja ignorowanie ...i masz usera Sid coś tam z głowy.

Temat powinnien być już zamknięty...koniec wywodów.

epol 24.10.2004 12:37

Cytat:

Napisany przez memorando

Wiem, że przeprosiłeś Magde. I dobrze, bo to jest ważne. Jednka naprawde z tym sprzetem to wyskoczyłeś jak Filip z konopii (indyjskich ;))

gallus 24.10.2004 12:43

hmm, a ja powiem tak:
memo - często przesadza i robi z igły widły i nieraz nie mam nawet ochoty czytac jego postów, ale nie dodałem go do listy ignorowanych bo osobiście nic złego mi nie zrobił więc nie mam do niego o nic żalu.
a u Sida denerwują mnie teksty w stylu "nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki" bo wychodzi na to że tylko jego zdanie się liczy, a wszyscy inni są jego pionkami i jeżeli nie postępują tak jak On to są najgorsi itp.
Dajcie sobie po ignorze i wszyscy będa mieli wasze klutnie z głowy :)

epol 24.10.2004 12:45

Cytat:

Napisany przez gallus
a u Sida denerwują mnie teksty w stylu "nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki" bo wychodzi na to że tylko jego zdanie się liczy, a wszyscy inni są jego pionkami i jeżeli nie postępują tak jak On to są najgorsi itp.

Zgadzam sie z Toba. Tez to zauwazylem.

Patrixs 24.10.2004 12:48

Moją koncepcję na ten temat na pewno znacie więc nie będę się wypowiadał :)

czero 24.10.2004 14:52

Przeczytalem ten temat i powiem wam ze szkoda slow.

Dajcie sobie siana!.

-Kowalik- 24.10.2004 14:53

Cytat:

Napisany przez bakupl
TJ. :

MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi

Ooo... nie ma mnie na liście :D Hehehe...

@Memorando, a ja Ci się jak zwykle wyłamię i powiem coś zupełnie odwrotnego niż ogół.

Czytając Twoje posty (nie wszyskie) dochodzę do wniosku że albo jesteś straaaaasznie młody albo masz problemy. Zakładasz tematy że płakać się chce, normalnie zacząłem jes omijać. Nic tylko żale albo lament, sporadycznie zdaża się abyś napisał coś fajnego. Nie dziw się więc że czasem komuś pęknie żyłka i Ci dowali! Dość użalania się nad sobą!

pawelblu 24.10.2004 16:30

Co do textu braku polemiki Sida, to ma jednak troche racji.

Dlaczego:

Sidu zwykle tyra ludzi ktorzy pisza glupoty (zwykle do tego nie na temat) BEZ ZASTANOWIENIA. O tak, przyszlo im cos do glowy to napisali. Po co wiec podejmowac polemike z kims, kto pisze nieprzemyslane posty czesto oderwane od tematu i do tego czesto nieczytelne.

Cytat:

Napisany przez mallow
<tutaj byly jakies wywody>

Kolejna moja dygresja to niech niektorzy wkleja tekst swojej wypowiedzi sobie do MS Worda lub czegos podobnego, bo byki straszne sie pojawiaja. Ostatnio co raz mniej widzie, ale moze dlatego ze rzadko tu zagladam. Powinnismy dbac o poziom forum. Gdybym byl modem, bylbym gorszy niz Sid, ale tylko na punkcie ortografii.
Co chcialbym jeszcze powiedziec? To ze boli mnie zjawisko jakie pojawilo sie na forum, ktore nazywa sie "nabijacze postów". Nie chce tutaj wymieniac kto, bo nie o to tu chodzi, jezeli ktos chce moze przejrzec tamty i samemu sobie odpowiedziec. Draznia mnie komentarze nic nie wnoszace do tematu, oraz tematy typu "Nabijanie postow" albo czegos takiego. Przeciez nie chodzi tu o ta *******nieta cyferke pod avatarem tylko o to aby podzielic sie swoimi doswiadczeniami, uwagami, udzielic pomocy i o nia poprosic. Pisalem juz o tym kilka razy, ale powtorze. Forum sie bardzo zmienilo jakis czas temu. Niestety na gorsze. Nowi usterzy, nowy klimat, nie wiem czy mi to odpowiada. Chyba wole stare forum.

<znowu jakies wywody i glupawa pioseneczka HH>

mallow - zgadzam sie z Toba.

Orty - ganic !!
Nabijacze postow - ganic !!
Nowi forumowicze prezentujacy swoja bezczelnosc - ganic !!

Ale rowniez mylenie tak podstawowej rzeczy w matematyce jak liczba i cyfra ...
Cytat:

Napisany przez mallow
Przeciez nie chodzi tu o ta *******nieta cyferke pod avatarem'

Drogi kolego mallow. Obraziles tym textem krolowa nauk - matematyke. Cyfr jest tylko 10. Wszystkie inne konstrukcje z nich zbudowane to LICZBY.
No ale powiedzmy ze ten pojedynczy wystepek moze byc darowany. ||

Wrocmy jeszcze do ortow. Same orty to jeszcze pol biedy. Jak jak ktos ma do tego w dupie interpunkcje, to mnie juz krew zalewa. Jak mozna wyrazac swoje stanowisko, nie uzywajac znakow interpunkcyjnych. Przeciez ich brak powoduje wieloznacznosc wypowiedzi. I to wlasnie brak interpunkcji jest czesto charakterystyczny dla osobnikow piszacych bez zastanowienia.
Takze rada ode mnie: zamiast pisac glupoty - slownik w reke i do nauki. Jak juz bedziecie znali zasady poslugiwania sie jezykiem, to sie nim poslugujcie publicznie. W innym przypadku rozmowa na forum publicznym traci sens.

ThanatoS 24.10.2004 17:45

Hmm, bede nie lubiany ale powiem ze popieram Sid'a, jego reakcja byla prawidlowa, moze za mocna ale prawidlowa. Ludzie majacy problemy emocjonalne i przybierajace postawe maltretowanej owcy powinny isc do psychiatry, a nie obrazac innych nie zastanawiajac sie nawet nad tym,

B@rtek 24.10.2004 18:00

Memo przeczytałem temat Magdy i nie obraź się ale powiem, że lekko przegiołeś.

Każdy kupuje to co mu się podoba i na co go stać, a ty nie powinieneś się tym interesować :nie:

Chociaz masz rację, że wszystko idzie w kierunku socket 9xx :taktak:

epol 24.10.2004 18:10

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Jak jak ktos ma do tego w dupie interpunkcje, to mnie juz krew zalewa. Jak mozna wyrazac swoje stanowisko, nie uzywajac znakow interpunkcyjnych. Przeciez ich brak powoduje wieloznacznosc wypowiedzi. I to wlasnie brak interpunkcji jest czesto charakterystyczny dla osobnikow piszacych bez zastanowienia.

To tez jest bardzo wkurzajace. A niestety powtarza sie to w kazdym poscie...chyba wiadomo o kogo chodzi :)
Pamietam jak kumpela piszac czesto do mnie smsy chciala wiecej zmiescic to pisala: JEDENwyrazDUZYMIliteramiAdrugiMALYMIiNIErobilaZNAK OWinterpunkcjiANIprzerzTOmoznaBYLOsiePOCHLASTACnie DALOsieTEGOozrozumiec
uff, dlaej tak pisac nie moge :) Dopiero jak jej zwrocilem uwaga to zaczelka pisac normalnie :)

memorando 24.10.2004 19:04

Cytat:

Napisany przez epol
To tez jest bardzo wkurzajace. A niestety powtarza sie to w kazdym poscie...chyba wiadomo o kogo chodzi :)
Pamietam jak kumpela piszac czesto do mnie smsy chciala wiecej zmiescic to pisala: JEDENwyrazDUZYMIliteramiAdrugiMALYMIiNIErobilaZNAK OWinterpunkcjiANIprzerzTOmoznaBYLOsiePOCHLASTACnie DALOsieTEGOozrozumiec
uff, dlaej tak pisac nie moge :) Dopiero jak jej zwrocilem uwaga to zaczelka pisac normalnie :)

Nie będę używac interpunkcji dlaczego?? nie muszę tlumaczyć proszę tylko o nieczepianie się

Y@nkee_PL 24.10.2004 19:07

bla bla bla... memo, czy ty przypadkiem nie dziękowałeś Sidowi za to, że raz już cię opierniczył ?
może po prostu znowu nadszedł czas na ****ki?
przecież sam stwierdzałeś, że są one ci potrzebne bo wtedy pomogły (stąd tamte podziękowania)...

i pomyśl następnym razem zanim przytargasz nam tu na forum swoje osobiste problemy, od tego są psycholodzy u licha

****ka się należała, a jakże i Sid zrobił to wyśmienicie... znowu :)

CIAPEK 24.10.2004 19:15

Cytat:

Napisany przez bakupl

jeeezu jaki ty jesteś żałosony.

A zbierasz pokemony? Może się wymienimy?

Człowieku tylko nie pisz za jakiś czas ze odchodzisz z forum i idziesz sie powiesić.

siwy_mw 24.10.2004 19:31

Cytat:

Napisany przez CIAPEK

Człowieku tylko nie pisz za jakiś czas ze odchodzisz z forum i idziesz sie powiesić.

:D normalnie wymiekam jak czytam ten post :D
@Ciapek :piwo: dla ciebie :)

epol 24.10.2004 19:35

Cytat:

Napisany przez memorando
Nie będę używac interpunkcji dlaczego?? nie muszę tlumaczyć proszę tylko o nieczepianie się

A ja nie wiem dlaczego...

Turboni 24.10.2004 19:39

nie no teraz widac ze przydalby sie jakis maly zlocik parodniowy :)
oczywiscie przy :piwo: - byloby ciekawie:D

andy 24.10.2004 20:25

tak czytam ten topic i czytam, i im wiecej postow sie robi tym wiecej jest ****ian**
@memo zrobil zle, dostal zjep**, przeprosil i powinien byc koniec.

A tu inni zaczynaja swoje male wojny. Darujcie sobie to nie mam sensu !! A moze chcecie stworzyc topic w ktorym mozna robic podjazdy innym. Bo innego wytlumaczenia nie rozumie. Jak dalej tak pojdzie to na forum beda topiki w takim stylu gdzie bedzie tylko k*****nie.

esem 24.10.2004 20:29

Archeolodzy? Czy już taka posucha na tym forum, że nie ma nowych tematów? 8 )

MacGyver 24.10.2004 20:32

Cytat:

Napisany przez esem
Archeolodzy? Czy już taka posucha na tym forum, że nie ma nowych tematów? 8 )

Przecież temat dzisiejszy, więc jacy archeolodzy ???
Pozatym to przydało by się go już zamknąć...

mallow 24.10.2004 20:41

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
jeeezu jaki ty jesteś żałosony.

Przepraszam ze jeszcze raz pisze, no ale wypowiedz Ciapka mnie do tego zmusila. Popieram Cie Ciapek w 120%. Baku uspokoj sie ty irc-chakierze. To tyle
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:18.