![]() |
Głupie kawały GSM...
Macie tu numer tel. 887296140...
Jakaś dziewczynka robi sobie jaja i posyła sygnały z tego numeru do mojej żony. Może i wy chcielibyście jej też popuszczać tak ze dwa dni pod ten numer ew. podesłać go znajomym, rodzinie, w parafi i gdzie tam jeszcze chcecie... O 3 w nocy to chyba będzie najlepiej... Dzięki i pozdrawiam... |
Przepraszamy abonent jest czasowo niedostepny :P
:klnie: nie lubie takich rzeczy (sygnałków) |
nielepiej zalozyc filtra na ten numer [moj set310 to potrafi]
wtedy za kazdym "dowcipem" bedzie dziewczynie grosik z konta lecial :haha: |
Cytat:
Albo wejdz na jakiegoś chata (np. SEX na WP), podaj login super_laska_18_blondi ... będą się do Cie pchać jak ćmy do swiatła ... jak będą pytać o numer tel to podaj tamten numerek :D |
o i mac ma racje to najlepsze wyjscie :D
|
Ja podalem kiedys na gejowskim czacie telefon do goscia ktory mnie wyrolowal :D
pomoglo bo facet oddal kase i zmienil numer ;) |
pomysl Mac'a jest the best :piwo: zreszta tak jak siwy potwierdza ^_^
|
Cytat:
To się dziewczyna zdziwi jak o 3 nad ranem ktos będzie puszczał sygnały |
Na gejowo.pl kiedyś podawało się numer telefonu, a poźniej otrzymywało się nowości i aktualności bez zbędnej weryfikacji. Tak samo na stronce jezus.pl można było zamówić za friko dzienną dawkę słowa bożego :)
|
Widać, że dziewczyna niepotrafi nawet puszczać sygnałów. Do takich rzeczy używa się nr zastrzeżonego...
|
Fajne sposoby macie na takich ludzi :) Ale mam nadzieję, że nie będę musiał tego nigdy próbować...
|
Nr zastrzezony fakt "smiertelnicy nie widza" ale gdybys mial przystawke dla sluzb specjalnych to i taki nr bylby "odkodowany" a widze ze ten nr to // Heyah dziadoska siec ... // wiec raczej zapomnij ze sie dodzwonisz. Ja tez kiedys zostalem obudzony o 2:00 w nocy bo jakis "burak" wysylal chyba az 5x sygnaly az do 3:00 ale ze zemsta bywa slodka obudzilem gada o 6:00 jako "user inkognito"
|
@houston, o ile mi widomo to przystawaka niepomoże - sygnal (ID) nie jest wogóle wysylany (lub maskowany) - ale do konca nie jestem pewnien.
|
Nie jest wysyłany wcale. Identyfikacja tylko u operatora jest możliwa.
A co do samego wątka, to zaskakuje mnie sam temat jak i reakcje użyszkodników... Z takim problemem (jeżeli to prawda wogóle) każdy wie jak sobie poradzić, bez pisania na forum czy gdzie tam z prośbą o zgnębienie, podając numer. Można to też przez operatora załatwić, wszystko jest logowane u niego. Dziwi mnie takie działanie - co jeśli ktoś poda nr osoby całkiem niewinnej, tak "dla jaj"... ? |
ja na takie osoby mam inny patent... po jakims czasie dzwonie tam z innego numeru i wprost mowie co sadze o takich dowcipach :)
Kiedys do mojej dziewczyny na domowy przez pol nocy ktos puszczal sygnaly, ale ten ktos byl na tyle tempy i nie wiedzial ze jest cos takiego w TP jak identyfikacja dzwoniacego... okazalo sie ze to jakas obrazona kumpela... odpuscilismy raz sygnal i sie skonczylo, teraz nawet na ulicy nie patrzy w nasza strone :) |
Sygnałki mnie denerwuja :wrrr: No chyba, że jestem umówiony że ktoś puści sygnał jak coś tam... Aha, sygnałki tez może puszczać dziewczynka :D
A w nocy mam spokój. Mam ustawione mojego kochane Siemensy, aby sie wyłączały dziennie o 23:59. A rano gdy mnie budzik w fonie obudzi to sobie tel włączam. @MacGyver ten sposób z czatem jest za***isty :) Trzeba będzie go wyprobowac. |
Jak sobie wgram nowy fajny dzwonek, to nawet lubie jak mi ktos sygnaly puszcza :D :P
|
A mnie wkurzaja glupie smsy w stylu tu 4 biedroneczki, wyslij je 4 dobrym ludziom a za 4 dni spelnia sie twoje marzenia jezeli ich nie wyslesz to beda 4 biedne lata itp.
qrwica mnie bierze jak cos takiego widze. |
Cytat:
|
Cytat:
hehe, tez to "uwielbiam" :) |
Wygrali Panstwo w konkursie Audiotele!!! malego rumuna. Na odbior maja Panstwi 7 dni! Jezeli nie odbiora Panstwo nagrody w terminie przeslemy cala rodzine.
######################################## WAZNA INFORMACJA!!! W tej chwili w Polsce 1,5mln ludzi spi, 1,1mln ludzi uprawia seks, 2,8 mln ludzi je... A jeden ***** siedzi i czyta Sms-a! GRATULACJE!!! ######################################## Wazna informacja!!! Po krotkiej naradzie i obejzeniu Twojego zdjecia nasza komisja uznala, ze masz leb jak kon! Z tego powodu pragniemy poinformowac, ze mozesz srac na ulicy!!! ######################################## TVN informuje,ze w najblizszym programie "Wybacz mi..." wystapia Osama ben Laden i George Bush. ######################################## To jest sms szczescia... Wyslij go do 5 osob, a spotka Cie szczescie! Bozena W. wyslala i wygrala pralke, Bogdan W. nie wyslal i urwalo mu noge... ######################################## :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dostaniesz od jednej osoby, ty masz to podać dalej... i wkońcu znowu przychodzi do ciebie :haha: I tak prawie codziennie, np. __________________________________________________ _____________ To jest *wiadomosc* która przynosi szczęście w nauce ... jeśli roześlesz ja wszystkim których masz na liscie kontaktów w tym roku zdasz wszystkie egzaminy, jesli nie odesliesz jej nikomu to będziesz powatrzać rok... __________________________________________________ _____________ Ktokolwiek przerwie ten list łańcuchowy bedzie miał przeklete zwiazki Jutro jest narodowy dzień pocałunków. Jeśli prześlesz to do 15 osób w ciągu 15 min, ten w kim się kochasz cie pocałuje tak jak można najczulej __________________________________________________ _____________ 1. Kocham Cie 2. Nie nawidze Cie 3 Lubie Cie 4. Jesteś taki/a sobie 5. Lubie Cie 6. Bardzo Cie Lubie 7. Ładny/a jesteś 8. Nie znosze Cie 9. Chce Ci Dać Buziaka 10. Chce Z Toba Chodzić 11. Jestes Za***isty/a 12. Jesteś Spoko 13. Nie Mam o Tobie Zdania 14. Masz Poczucie Humoru 15. Lubie Sie Z Tobą Kłócić 16. Laska z Ciebie 17. Wstydniś Z Ciebie 18. Jesteś Słodziutki/a 19. Jesteś Kochany/a 20. Jesteś Brzydki/a 21. Stresuje Sie Przy Tobie 22. Lubie z Toba Spędzać Czas 23. Uwielbiam Cie 24. Ostry Kujon Z Ciebie 25. Świetny/a Z Ciebie Kolega/Koleżanka 26. Śpioch Jesteś! 27. Masz Smaczne Usta! 28. Ładnie Sie Śmiejesz 29. Lubie Na Ciebie Patrzeć 30. Nie Moge Na Ciebie Patrzeć 31. Nie Obchodzisz Mnie 32. Bez Ciebie Nie Moge Żyć 33. Podobasz mi Sie 34. Kiedyś Byłeś/aś Inny/a 35. Fajne Z Tobą Gnicie 36. Nie Znam Cie 37. Paker Z Ciebie 38. Ładnie Pachniesz 39. Chce Cie Przytulić 40. Jesteś Moim Słoneczkiem ODPOWIEDZI MOŻE BYĆ WIECEJ NIŻ JEDNA! Pamietaj jeśli prześlesz ta wiadomosć: 1 osobie czeka cie nienawiść 5 osobą czeka cie przyjaźn 10 czeka cie szczęście 15 czeka cie niespodzianka wszystkim z listy kontaktów - czeka cie szczęście w miłości START masz 15 min __________________________________________________ ____________ http://barteq007.tripod.com/fortune.html __________________________________________________ ____________ |
Cytat:
Masakra. CHyba zaczne sam rozsyłać takie łancuszki ^_^ |
Jedyny ktory kiedykolwiek poslalem brzmial :
"To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim (lacznie ze mna). Jesli wyslesz to : 5 osobom- nic sie nie stanie 10 osobom - nic sie nie stanie 15 osobom - tez pewnie nic sie nie stanie 20 osobom - zgadnij co sie stanie. 666 osobom - tez sie ****a nic nie stanie Otoz to: Nic sie ****a nie stanie Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało Grześ wysłał łańcuszek i nic mu sie nie stało Robert nie wysłał łańcuszka i za*******ił go tramwaj, ale nie wiadomo jaki był związek z łańcuszkiem Powiedzmy razem : SRAMY NA LANCUSZKI" |
Cytat:
|
Cytat:
|
To chyba najlepszy łańcuszek jaki w życiu widziałem :haha:
|
Cytat:
|
lancuszek wymiata rowno ;)
|
Zaraz dostaną go kontakty z mojej skrzynki :haha:
|
ta, ten lancuszek to chyba jedyny jaki mi sie podobal
jeszcze drugi byl ql, nie pamietam dokladnie ale jakos tak: "to jest p..ony lancuszek. wyslij go k..wa wszystkim kontaktom ze swojej zas..nej listy a ktos cie ze swojej skasuje. wyslij go tylko polowie tych zas..nych kontaktow, a sie na ciebie obrazom" |
@MacGyver i @Monter Co do ukrytych nr'ow "jako zastrzezony" a co pisalem wczesniej ze jednostki specjalne; jak: Policja; Wojsko; Sluzby ratownicze o Sluzbach bezpieczenstwa juz nie wspomne..." one maja decoder sygnalu ID "zastrzezonego to leci po sygnale SSL7 no wiem otym bo "telekomunikacje mialem" a tez o tym niewiedzialem a na pewno o tym nikt oficjalnie nie trabi bo uzytkownik z nr zastrzezonym tez by sie bal dzwonic :) A dzwoniac jako "zastrzezony" to nieznaczy ze ID nie slesz tylko ze w postaci zaszyfrowanej to sa uroki cyfrowych laczy .... Analog tego nie slal sygnalu a ze wszystko musi byc rejestrowane (zalozenie projektantow) a ze przecietny Kowalski takiej "przystawki dekodujacej niema bo nienalezy do wyzej wymiononych sluzb" jak wiecie sa tryby "kodowania" glosu i uslug dodatkowch" PSK; FSK (transmisje podstawowe glos sygnalizacja* nr zajety; oczekujacy itd ...; uslugi dodatkowe ; clip; sms'y; transmisja danych i wiele innych) a kodowan sygnalu jest wiele jest "masa litanii" i wszystko jest wysylane tyle ze nr zastrzezone maja opcje "koduj sygnal SSL7" SSL7*-> ten sygnal to CLIP no to na tyle wiecej informacji na studiach telekomunikacji :) Mam nadzieje ze "watpliwosci co do nr'u zastrzezonego juz nie bedzie :)
|
A ja ostatno cos takiego dostałem (kiedyś też dostałem podobny):[:[:[ ciekawe ile głąbów sie nabrało
Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART |
Cytat:
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę, że GG używa raczej zdecydowanie najmłodsza część populacji, często mało rozgarnięta, to gość mógł się nieźle obłowić... |
Co chwile dostaje od kogoś
Cytat:
Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:03. |