Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   World of Warcraft (https://forum.cdrinfo.pl/f25/world-warcraft-42461/)

Zi 21.05.2007 13:04

Ja te***380; wr***243;ci***322;em do WoWa niedawno mino***322; rok od gry 70 lvl Tauren shaman na serverze Khagar (pve niestety) przez ten rok zwiedzilem ZG MC BWL AQ20 AQ40 i Naxx sie zdarzy***322;o ;) http://armory.wow-europe.com/#charac...hadgar&n=Zielu

Aktualnie razem z kilkoma znajomymi rerolujemy na pvp server Dentarg (rogal UD38 lvl ;D) http://armory.wow-europe.com/#charac...entarg&n=Zielu
@ Air na chromaggusie mam low lvl alta to kieys sie odezwe in game i pogadamy ;)

BTW Ja to dawny Tribunal ;p

Air 26.03.2007 12:57

Cytat:

Napisany przez zuk4u (Post 754563)
ktos w to gra z forum (Air grasz jeszcze? na jakim serwerze?) ja dopiero zaczynam :) Podstawke mam, dodatek mi sie wlasnie sciaga od Blizza :)

Gram :)

Serwer Chromaggus PVP, strona horda, gildia polska :)

http://armory.wow-europe.com/#charac...ggus&n=Moulder

DreamCrusher 26.03.2007 11:30

ktos w to gra z forum (Air grasz jeszcze? na jakim serwerze?) ja dopiero zaczynam :) Podstawke mam, dodatek mi sie wlasnie sciaga od Blizza :)

Air 16.01.2007 13:45

Cytat:

Napisany przez if22 (Post 728774)
World of Warcraft Second Expansion?

A Blizzard Representative confirmed unofficially plans for their second World of Warcraft expansion, and that they will attempt to carry on the goal of an expansion per year. No promises or guarantees that it will be so, but that's the goal.

http://www.blizzplanet.com/news/1199/

Ja już czekam na kuriera, oczywiście mówię o pierwszym dodatku :D

Creew 16.01.2007 10:10

Mialem traiala, pogra***322;em i nawet przyjemnie sie czas marnowalo, ale ten abonament. Chyba nie jestem w stanie p***322;aci***263; 5 dych miesi***281;cznie w przypadku kiedy nie jestem pewnien ***380;e to wszystko wykorzystam! :P Tylko jest problem, gdy***380; wszyscy kumple kt***243;rzy grali w Warcrafta III FT poszli si***281; pa***347;***263; na pola Durotaru... Strengh And Honor!
Fine.

if22 16.01.2007 09:51

World of Warcraft Second Expansion?

A Blizzard Representative confirmed unofficially plans for their second World of Warcraft expansion, and that they will attempt to carry on the goal of an expansion per year. No promises or guarantees that it will be so, but that's the goal.

http://www.blizzplanet.com/news/1199/

M@X 13.01.2007 23:23

Mnie sie podobala decyzja mojego kumpla, zatwardzialego pececiarza. Byla taka... symboliczna.

Brakowalo mu kasy na PSP, wiec... sprzedal WoW, razem z kontem :-).

Air 12.01.2007 15:54

Zobaczcie sobie filmik promujący dodatek do WoW'a

http://www.worldofwarcraft.com/downloads/movies.html

We wtorek premiera dodatku

P.S. Gra ma już 8 mln abonentów :) więc jest z kim współzawodniczyć

pops 27.10.2006 11:57

ja już niestety nie mogę, bo można tylko raz :'(

Air 27.10.2006 09:49

Mo***380;na pobiera***263; demko WoW'a

World of Warcraft - Download the free demo

Air 29.06.2006 13:30

Cytat:

Napisany przez Szczota
Jak ja zaczynalem grac to Trial nie mial zadnych ograniczen i do 25lvl zrobilem pozniej gre kupilem i nie zaluje... juz ponad rok grania prawie wszystko zwiedzilem co sie dalo i znow dodali kolejna instancje :)

Na jakim serwerze grasz ???

Lvl postaci zależy od serwera, na niektórych jest wprowadzona blokada, na niektórych jej nie ma

Szczota 29.06.2006 13:26

Jak ja zaczynalem grac to Trial nie mial zadnych ograniczen i do 25lvl zrobilem pozniej gre kupilem i nie zaluje... juz ponad rok grania prawie wszystko zwiedzilem co sie dalo i znow dodali kolejna instancje :)

Air 29.06.2006 11:49

Cytat:

Napisany przez pops
no już nie gram bo mi się trial skończył, ale najpierw grałem rogue undeadem a potem dwarf warriorem, undeadem skończłem na 20 lvl, dwarfem na 10.

i moje spostrzeżenia:
- na trialu nie da się handlować z graczami :|,
- łatwiej się gra roguem niż warriorem, bo nie trzeba się przedzierać przez gazyliony wrogów podczas wykonywania questów,
- party w wiecej niż 4 osoby, kończą się śmiercią większości uczestników, zwłaszcza gdy część z nich to nooby albo idioci którzy nie rozumieją co się do nich pisze np: dont move, dont run itp,
- na misje z przeciwnikami elite na lvl bliskim twojego musisz mieć party, 1 na 1 jeszcze się da z takim wygrać, ale zawsze znajdzie się miejsce gdzie wyskoczą w większych ilościach na raz,
- najważniejsze pojęcie w tej grze to pull :D i do tego najlepszy jest rogue,
- dla części graczy najważniejszym pojęciem jest grind, ale ja nie praktykowałem, wolałem sobie pograć,

ogólnie gra jest fajna, tylko ta cena...

Takie uroki triala, levelowanie rogue to najprostsza sprawa w grze, duży DPS możliwość znikania. Party 4 osoby w póżniejszych instancach są niemożliwe, no może kiedy są wypakowane postacie to wtedy w 4 można robić. Co do questów elite, jedyna postać którą questy elite robię samemu jest warlock, wymiata niesamowicie.

P.S. Najlepszym pullerem jest hunter lub warrior

pops 29.06.2006 11:00

Cytat:

Napisany przez Air
Kim grasz i na jakim serwerze ???

no już nie gram bo mi się trial skończył, ale najpierw grałem rogue undeadem a potem dwarf warriorem, undeadem skończłem na 20 lvl, dwarfem na 10.

i moje spostrzeżenia:
- na trialu nie da się handlować z graczami :|,
- łatwiej się gra roguem niż warriorem, bo nie trzeba się przedzierać przez gazyliony wrogów podczas wykonywania questów,
- party w wiecej niż 4 osoby, kończą się śmiercią większości uczestników, zwłaszcza gdy część z nich to nooby albo idioci którzy nie rozumieją co się do nich pisze np: dont move, dont run itp,
- na misje z przeciwnikami elite na lvl bliskim twojego musisz mieć party, 1 na 1 jeszcze się da z takim wygrać, ale zawsze znajdzie się miejsce gdzie wyskoczą w większych ilościach na raz,
- najważniejsze pojęcie w tej grze to pull :D i do tego najlepszy jest rogue,
- dla części graczy najważniejszym pojęciem jest grind, ale ja nie praktykowałem, wolałem sobie pograć,

ogólnie gra jest fajna, tylko ta cena...

Air 29.06.2006 09:46

Cytat:

Napisany przez pops
jest blokada lvl na tym trialu :'(
jak doszedłem do 20 to przestałem zdobywać expa :'(

Kim grasz i na jakim serwerze ???

pops 26.06.2006 12:12

jest blokada lvl na tym trialu :'(
jak doszedłem do 20 to przestałem zdobywać expa :'(

Air 22.06.2006 10:19

Je***380;eli chcecie to rejestrujcie si***281; na serwerach Tarren Mill strona Ally, Hoamarush strona hordy. Wpisujcie imiona swoich postaci to jak b***281;d***281; w grze to do Was napisz***281; i pogramy razem.

-edit-

Co ***347;rod***281; jest przerwa techniczna a dodatkowo wczoraj dogrywali nowego patcha z nowymi misjami i nowymi lokacjami.

pops 21.06.2006 17:47

Cytat:

Napisany przez adixo
Mi wreszcie przysłali email po wielkich trudach :nie: no i teraz dla odmiany nie chce mi pobrać programu klienta, ehhhh do dupy z taką promocją gdzie nawet nie można pograć te 10 dni free :nie:
A serwery ich są tak przeciążone że szkoda gadać :(

teraz robią jakieś updaty serwerów, tylko miało się to zakończyć o 11, a trwa nadal :( i zabierają mi czas grania z moich darmowych 10 dni :( a co do ściągania, to przed chwilą starałem się ściągnąć update i strasznie długo to trwało, może jak skończą robić z tymi serwerami to zacznie normalnie działać, w trakcie gry obciążenie serwerów jest nieodczuwalne.

adixo 21.06.2006 16:54

Cytat:

Napisany przez pops
serwer leży :'( jak bym za to płacił to bym się lekko zdenerwował.

Mi wreszcie przysłali email po wielkich trudach :nie: no i teraz dla odmiany nie chce mi pobrać programu klienta, ehhhh do dupy z taką promocją gdzie nawet nie można pograć te 10 dni free :nie:
A serwery ich są tak przeciążone że szkoda gadać :(

pops 21.06.2006 15:29

serwer le***380;y :'( jak bym za to p***322;aci***322; to bym si***281; lekko zdenerwowa***322;.

Smartek 21.06.2006 14:53

Cytat:

Napisany przez pops
kurcze, gra jest super, jeśli by nie trzeba było płacić abonamentu już bym leciał do sklepu kupić orginał.

Nie Ty jeden.. :(

Chociaz - z drugiej strony, boje sie, ze moglbym zawalic szkole przy takiej grze :), wiec.. moze i dobrze, ze ten abonament jest :P

pops 20.06.2006 23:14

kurcze, gra jest super, je***347;li by nie trzeba by***322;o p***322;aci***263; abonamentu ju***380; bym lecia***322; do sklepu kupi***263; orgina***322;.

adixo 20.06.2006 19:57

Cytat:

Napisany przez pops
hehe, no ja wlasnie gram :D
fajne :D
gram undeadem :D
rejestrujcie sie :D

Fajnie tylko ta strona jest przeciążona i cały czas trwa oczekiwanie na........
:sciana:

pops 19.06.2006 00:48

hehe, no ja wlasnie gram :D
fajne :D
gram undeadem :D
rejestrujcie sie :D

Smartek 18.06.2006 19:40

Cytat:

Napisany przez pops
edit2. omg to ma 2.75 GB !

No niestety..,
ale mozemy sie umowic np., ze zarejestruje sie kilka osob i ktos obeznany w WoWie nas oprowadzi?
Byloby fajnie..
pozdro

pops 15.06.2006 11:17

Cytat:

Napisany przez Air
Jak kto***347; chce pogra***263; na oficjalnych serwerach za free to zapraszam

http://teaser.wow-europe.com/index.html

zarejestrowa***322;em si***281;, napisali, ***380;e maila wys***322;ali i nic nie przysz***322;o od wczoraj, kto***347; ju***380; pr***243;bowa***322; ?
edit. ok ju***380; sytuacja opanowana, musia***322;em poda***263; inny mail.
edit2. omg to ma 2.75 GB !

Air 14.06.2006 08:48

Jak kto***347; chce pogra***263; na oficjalnych serwerach za free to zapraszam

http://teaser.wow-europe.com/index.html

Air 25.09.2005 17:36

Cytat:

Napisany przez Szczota
260lvl to pewnie tam mnoznik XP jest x1000 jak nie wiecej... 60lvl to sie nabija troche...

Bardzo duzo ludzi na serwie az 90-100, tyle to jest pod samym bankiem w IF :D

Na onyxie sie chodzi minimum w 40 osob a i to jest ciezkie...

Narazie mam maga na 53lvl na Burning Legion ale ten serwer jest zalagowany ostatnio zreszta czekam az mi przyjdzie moj ram bo na 256mb to sobie pochodze po IF :D
Kkiedy ten nowy patch bedzie bo szamani sa troche przegieci na dzien dzisiejszy... totemy zbroje mail i do tego moze sie leczyc... Widzialem jak jeden szaman wykonczyl 2x 60lvl wariora i warlocka.

Gra ktos warlockiem? bo po ostatnim patchu mocno mu oslabili FEAR i teraz to w zasadzie kapiata postac do gry solo

Zacząłem grać rougem undead'em, ten to dopiero wymiata :D

Szczota 07.09.2005 14:39

260lvl to pewnie tam mnoznik XP jest x1000 jak nie wiecej... 60lvl to sie nabija troche...

Bardzo duzo ludzi na serwie az 90-100, tyle to jest pod samym bankiem w IF :D

Na onyxie sie chodzi minimum w 40 osob a i to jest ciezkie...

Narazie mam maga na 53lvl na Burning Legion ale ten serwer jest zalagowany ostatnio zreszta czekam az mi przyjdzie moj ram bo na 256mb to sobie pochodze po IF :D
Kkiedy ten nowy patch bedzie bo szamani sa troche przegieci na dzien dzisiejszy... totemy zbroje mail i do tego moze sie leczyc... Widzialem jak jeden szaman wykonczyl 2x 60lvl wariora i warlocka.

Gra ktos warlockiem? bo po ostatnim patchu mocno mu oslabili FEAR i teraz to w zasadzie kapiata postac do gry solo

Air 02.09.2005 14:37

Jeszcze parę dni grania i moja postać będzie tak wyglądać

http://img369.imageshack.us/img369/9...edr00tx.th.jpg

Jest to jeden z setów dla Druida

Air 24.08.2005 13:34

Fajna stronka pokazująca trasy lotów między krainami i kontynentami

http://www.wow-europe.com/shared/wow...t/en/index.htm

Tribunal 21.08.2005 14:28

Cytat:

Napisany przez Air
hehehe sam zabiłeś Onyxie ??

Sam jej nie zabiłem było ze mną jeszcze 3 orkowych Warlocków:D

Air 19.08.2005 19:33

Cytat:

Napisany przez REi
PS. slabo cos ciagniesz - mnie gw trzyma do 3/4 a czasami i do 5 rano ;p

Tylko, że ja o 6 do pracy wstaję a niekiedy wcześniej. Trzeba zarabiać na granie :D

REi 19.08.2005 16:08

Ale to nie moje slowa - ja w wow nigdy powyzej 60lcl'u nie doszlem wiec nie wiem co i jak :D

PS. slabo cos ciagniesz - mnie gw trzyma do 3/4 a czasami i do 5 rano ;p

Air 19.08.2005 09:13

Cytat:

Napisany przez REi
BTW wg. recenzji pisanych przez graczy na gamespot.com WoW robi sie okropnie nudny po 60Lvl'u

Kurcze to co ja robię dziennie do pierwszej w nocy ???

Battleground'y i instancje dla wysokich levelów nigdy się nie znudzą :)

REi 18.08.2005 12:27

Cytat:

Napisany przez Air
Nie chcę Cię obrażać, ale właśnie powyżej opisałeś jaką bzdurą jest gra na serwerach bez nadzoru.

Tu sie zgodze :) ale fakt faktem (mowie to po miesiacu spedzonym z oryginalnym WoW) gra mi nie podeszla - moze to i kwestia gustu ale wole Ragnarok Online. BTW wg. recenzji pisanych przez graczy na gamespot.com WoW robi sie okropnie nudny po 60Lvl'u

Air 18.08.2005 12:00

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Nie chodzi o tyle ludzi było bardzo duzo na moim servie 100osób grało tylko ze jak juz sie tdobije 60level to gra mnie zaczeła nudzic w koncu mnie kumple wyciagneli zeby jeszcze sobie leveli ponabijać(na pirackich servach nie m a ograniczeń levelowych) i sie dobiło do 225lvl to w końcu zabiłęm Onyxie... i mi sie juz grać nie chaiło(Shaman Tauren jakby ktoś pytał)

Nie chcę Cię obrażać, ale właśnie powyżej opisałeś jaką bzdurą jest gra na serwerach bez nadzoru.

Tribunal 12.08.2005 10:39

Nie chodzi o tyle ludzi było bardzo duzo na moim servie 100osób grało tylko ze jak juz sie tdobije 60level to gra mnie zaczeła nudzic w koncu mnie kumple wyciagneli zeby jeszcze sobie leveli ponabijać(na pirackich servach nie m a ograniczeń levelowych) i sie dobiło do 225lvl to w końcu zabiłęm Onyxie... i mi sie juz grać nie chaiło(Shaman Tauren jakby ktoś pytał)

Air 11.08.2005 23:24

Cytat:

Napisany przez Air
Bo grałeś na serwerach gdzie wogóle ludzi nie ma, ale o tym już rozmawialiśmy.

Czekaj na screeny.

http://img234.imageshack.us/img234/99/wow606mv.th.jpg

Air 10.08.2005 14:59

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Nieżle Air niezłe:D
Ale mis ie juz WoW znudził... Wole GW

Bo grałeś na serwerach gdzie wogóle ludzi nie ma, ale o tym już rozmawialiśmy.

Czekaj na screeny.

Tribunal 10.08.2005 13:29

Nieżle Air niezłe:D
Ale mis ie juz WoW znudził... Wole GW

Air 10.08.2005 12:57

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Air daj Screena postaci!
A i tak GW jest lepsze
PS
17 level Elementalist\Mesmer

Wrzucę screen wieczorem, teraz dopiero jest wypas, Battle groudy i najlepsze instancje stoją otworem, a dodatkowo że gram Druidem healer jestem wszędzie zapraszany. Teraz zbieram sety i kase oraz czekam na nowe aktualizacje.

Tribunal 09.08.2005 21:00

Air daj Screena postaci!
A i tak GW jest lepsze
PS
17 level Elementalist\Mesmer

Air 07.08.2005 01:46

wreszcie zrobiłem 60 lvl !!!

Gram dalej w poszukiwaniu oręża :D

bombajstic 22.07.2005 15:54

Mój kolega jeden właśnie od swojego kolegi pożyczył WoW i sobei oglądałem jak to wygląda. No muszę przyznać, że całkiem całkiem. Ale od zawsze jakoś mnie średnio podniecały MMORPGi :P Zawsze wolałem klasyczne cRPG, bądź (ostatnimi czasy) MUDy. Zwłaszcza MUDy :cool:

Air 08.06.2005 09:25

Super, od dzisiaj wchodza Pola Bitewne :jupi:

JacoM 08.06.2005 00:48

Baardzo jestem ciekaw jaka jest ta roznica pomiedzy tym niebem a ziemią ??

REi 08.06.2005 00:46

to wlasnie sa servy pirackie _^_ na oryginalnych jest zawsze najwyzsza a na takich wlasnie gra AIR.
powiem ci tyle - gralem na oryginale od kumpla, jak sie dowiedzialem ze sa piracke servy to czym predzej posciagalem potrzebne rzeczy i.... oprocz nazwy chyba ma to gowno wspolnego ze prawdziwa gra, jak niebo a ziemia.

PS. i tak GW jest lepsze ;p

JacoM 08.06.2005 00:05

http://www.wowstatus.net/serverlist_r_down.php zobacz tą liste, widzisz tam kolumne "version" wlasnie o to pytalem

REi 07.06.2005 15:29

Cytat:

Źle się może wyraziłem z tymi miastami. Możesz wejść do każdego miasta, tylko ze musisz tam dojść poprzez terytoria, które są przeznaczone dla wyższych leveli.
No przecie o tym mowie ;)

Air 07.06.2005 14:59

Cytat:

Napisany przez REi
O to mi chodzi ;)

Źle się może wyraziłem z tymi miastami. Możesz wejść do każdego miasta, tylko ze musisz tam dojść poprzez terytoria, które są przeznaczone dla wyższych leveli.

REi 07.06.2005 14:41

Cytat:

Napisany przez Air
Chyba nie grałeś w ten szpil. Właśnie na xp'powanie nie mam czasu (dlatego mam 49 lvl po tylu miesiącach grania) bo jest tyle różnych questów, że dla mnie stratą czasu jest marnowanie go na zabijanie potworków dla levelu.

Gralem gralem, tak w oryginal.

Cytat:

Napisany przez Air
Pierwsze słyszę że trzeba mieć jakiś wymagany xp zeby wejść do miasta ??? Oczywiście, żeby dojść tam żywym, bo to żadna sztuka dojść jako "duch".

O to mi chodzi ;)

Cytat:

Napisany przez Air
Problemu (sporu) nie rozwiążemu tutaj. Możliwe że w GW grałem zbyt krótko bo co można zobaczyć w ciągu 1 dnia grania.

Po pierwszym dniu to ja nawet we wlasciwym Ascalon nie bylem ;)

Air 07.06.2005 13:59

Cytat:

Napisany przez REi
Zdanie na temet Wow'a zmienisz jak zagrasz w GW ;p W Gw znajdziesz to co w wow'ie, bedziesz mogl isc i poexpic ze znajomymi ale nie bedziesz tego robil bo nie bedziesz mial na to czasu, setki questow i dziesiatki misji zajma ci czas ktory w wow;ie poswiecasz na expienie zeby moc sie przebic do kolejnego miasta ktorego pilnuja potworki z lvl wiekszym niz twoj....

Chyba nie grałeś w ten szpil. Właśnie na xp'powanie nie mam czasu (dlatego mam 49 lvl po tylu miesiącach grania) bo jest tyle różnych questów, że dla mnie stratą czasu jest marnowanie go na zabijanie potworków dla levelu.

Pierwsze słyszę że trzeba mieć jakiś wymagany xp zeby wejść do miasta ??? Oczywiście, żeby dojść tam żywym, bo to żadna sztuka dojść jako "duch".

Problemu (sporu) nie rozwiążemu tutaj. Możliwe że w GW grałem zbyt krótko bo co można zobaczyć w ciągu 1 dnia grania.

REi 07.06.2005 13:32

Cytat:

Napisany przez Air
No i jak widać nic a nic nie zaszkodziło to Blizzardowi bo WOW jest to pierwsza gra w którą gram bez przerwy od pół roku (z przerwami na pracę, piwo i wyjazdy służbowe, spanie) i mi się nie nudzi. Muzyka super, grywalność super, grafika prawie super. gdyby jeszcze abonamentu nie było to na GW nikt by nie zwrócił uwagi.

Wydaje ci sie, gdyby nie marka 'WarCraft' to na WoW'a nikt by uwagi nie zwrocil - jest duzo lepszych mmorpg. Gralem w wiele mmorpg i dla mnie WoW to tylko odgrzany kotlet, natomiast GW wnosi pewien powiew swierzosci. Zdanie na temet Wow'a zmienisz jak zagrasz w GW ;p W Gw znajdziesz to co w wow'ie, bedziesz mogl isc i poexpic ze znajomymi ale nie bedziesz tego robil bo nie bedziesz mial na to czasu, setki questow i dziesiatki misji zajma ci czas ktory w wow;ie poswiecasz na expienie zeby moc sie przebic do kolejnego miasta ktorego pilnuja potworki z lvl wiekszym niz twoj....

Air 07.06.2005 13:19

Cytat:

Napisany przez REi
Nie zrozumiales ;) WoW'a robil nowy team praktycznie nie majacy nic wspolnego ze starym Blizzardem (czyli tworcami Starcrafta) bo wiekszosc starego Blizzardu pare lat temu utworzyla grupe ArenaNet

No i jak widać nic a nic nie zaszkodziło to Blizzardowi bo WOW jest to pierwsza gra w którą gram bez przerwy od pół roku (z przerwami na pracę, piwo i wyjazdy służbowe, spanie) i mi się nie nudzi. Muzyka super, grywalność super, grafika prawie super. gdyby jeszcze abonamentu nie było to na GW nikt by nie zwrócił uwagi.

REi 07.06.2005 13:11

Cytat:

Napisany przez Air
Makra były od początku z tego co pamiętam. Nawet w becie.

Spoko niech odchodzą bo drugiej takiej gry jak WOW nie zrobią. Wypalili się ;)

Nie zrozumiales ;) WoW'a robil nowy team praktycznie nie majacy nic wspolnego ze starym Blizzardem (czyli tworcami Starcrafta) bo wiekszosc starego Blizzardu pare lat temu utworzyla grupe ArenaNet

Air 07.06.2005 13:00

Cytat:

Napisany przez REi
Temu na gorze chodzi o servy pirackie :D

A tak BTW wow'a - ponoc panowie z Blizzard umozliwili stosowanie makr.... zenada.
Widac ze Blizzard zszedl na psy.... wszyscy najlepsi przeszli/stwozyli do ArenaNet i zrobili Guild Wars ;)

Makra były od początku z tego co pamiętam. Nawet w becie.

Spoko niech odchodzą bo drugiej takiej gry jak WOW nie zrobią. Wypalili się ;)

REi 07.06.2005 12:55

Cytat:

Napisany przez Air
Nadal nie czaje o co chodzi ???

Masz tu spis serwerów
http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/

Temu na gorze chodzi o servy pirackie :D

A tak BTW wow'a - ponoc panowie z Blizzard umozliwili stosowanie makr.... zenada.
Widac ze Blizzard zszedl na psy.... wszyscy najlepsi przeszli/stwozyli do ArenaNet i zrobili Guild Wars ;)

Air 07.06.2005 11:54

Nadal nie czaje o co chodzi ???

Masz tu spis serwerów
http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/

JacoM 07.06.2005 11:46

Podaj stronke prosze, znaczy "wersja" jakis "wczorajszy" bylem pisząc to ;)

Chodzi mi o to na jaka wersje musze miec aby tam grac, bo jak ostatnio(dwa miesiace temu) bralem sie za WoW to wiem ze bylo tego troche 1.2.4 , 1.3.1 i jeszcze jakies chyba, tak samo z patchami, wiec sie pytam tylko.
Od dawna gram w MU i stad chyba pytanie "jaka wersja clienta?":) bo tez tego jest tam troche

Air 07.06.2005 09:25

Cytat:

Napisany przez JacoM
Na jakich serwerach gracie, jakie tam wersje są ?

Dunemaul PVP serwer. O jakie wersje chodzi??

JacoM 07.06.2005 09:22

Na jakich serwerach gracie, jakie tam wersje są ?

Air 07.06.2005 09:13

Gdyby ktoś był zainteresowany, ruszyła fajna stronka opisująca zasady systemu honoru http://www.wow-europe.com/shared/wow...e/en/index.htm

woitas 02.05.2005 10:38

faktycznie link
oto sztandarowy przykład, jak można zj...ać coś, co dobrze działało.
a wystarczyło tylko to przetestować na zamkniętej grupie userów...
sama idea w wow jest dobra (na tibia się sprawdza), ale rozwiązanie już nie do końca.

ps. guild wars jest płatna?

Air 02.05.2005 01:56

Cytat:

Napisany przez woitas
a co takiego wprowadził ten patch, że tak się zniechęciłeś?

podobnie ja ostatnio rzadziej gram w tibie, bo krety wprowadzili kolejkowanie (oczywiście tylko dla osób nie płacących abonamentu), w efekcie czego trzeba czasem czekać nawet godzinę :| mam to gdzieś...

Są to punkty honoru, czyli za zabicie postaci o levelu wyższym lub równorzędnym dostaje sie punkty. Jest jednak jedno ale, ludzi zabijają teraz wszystko to co się rusza, przykładowo jestem na 40 lvl podbiega i atakuje mnie postać na 20 lvl, oddaje jej z nawiązką po czym zza wzgórza lub z lasu wybiegają postracie z 60 lvl i mnie zabijają. punkty dostaje osoba pierwsza czyli ten z 20 lvl. W tym momencie jest taka sytuacja że ludzie zaczynający grać są ciągle szlachtowani, a wyższe levele wogóle nie mogą robić questów. Gra była doskonała, ale od czerwca rezygnuje. ponoć w ciągu 2 tygodni od wprowadzenia patcha z gry odeszło 20 tys. ludzi :(

woitas 01.05.2005 20:53

Cytat:

Napisany przez Air
Ale gra jest wypas.
Nie chce mi się wypisywać na ilu rzeczach zaoszczędziłęm grając w WOW.

Jednak po ostatnim patchu pier.... tą grę. Nie zrozumię jak w tak błachy sposób mozna popsuć coś niepowtarzalnego ???

-edit-
polecam Guild Wars, grałem w betę. Super.

a co takiego wprowadził ten patch, że tak się zniechęciłeś?

podobnie ja ostatnio rzadziej gram w tibie, bo krety wprowadzili kolejkowanie (oczywiście tylko dla osób nie płacących abonamentu), w efekcie czego trzeba czasem czekać nawet godzinę :| mam to gdzieś...

legion 01.05.2005 17:29

@Tribunal byl juz taki temat :D nie lubisz opci szukaj :)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=42461

Smartek 30.04.2005 09:25

a gra ktos w MU moze? jak nie to moze zacznie? :)
ja mam 37lvl - z checia bym z kims pochodzil..
pozdro ;)

Air 30.04.2005 02:28

Ale gra jest wypas.
Nie chce mi się wypisywać na ilu rzeczach zaoszczędziłęm grając w WOW.

Jednak po ostatnim patchu pier.... tą grę. Nie zrozumię jak w tak błachy sposób mozna popsuć coś niepowtarzalnego ???

-edit-
polecam Guild Wars, grałem w betę. Super.

Tribunal 29.04.2005 22:16

Po wstępnym opbliczeniu rok grania kosztuje 560 zł (w przyblizeniu)

Matievoo 29.04.2005 21:28

Cytat:

Napisany przez Smartek
to ja juz wolalbym zeby bylo jednorazowe kupienie oryginala i granie do smierci, a nie jakies abonamenty... - ale i tak duzo zarobia :/
pozdro ;)

Masz racje Smartek kupno orginała by się bardziej opłacało ***8230; ;)

Smartek 29.04.2005 21:11

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Ale czy nie wystarczy w takim razie wykupic aobnament (zalozenie konta) i grac na 'backupie"? Placisz wtedy tylko za abonament a gre oczywiscie masz "legalna inaczej", ale gra i tak sprawdza chyba tylko dane Twojego konta ktore sobie legalnei zlaozysz za te 10 dolcow... Niech mnie ktos oswieci czy mam racje?

to ja juz wolalbym zeby bylo jednorazowe kupienie oryginala i granie do smierci, a nie jakies abonamenty... - ale i tak duzo zarobia :/
pozdro ;)

M@X 29.04.2005 21:06

Ale czy nie wystarczy w takim razie wykupic aobnament (zalozenie konta) i grac na 'backupie"? Placisz wtedy tylko za abonament a gre oczywiscie masz "legalna inaczej", ale gra i tak sprawdza chyba tylko dane Twojego konta ktore sobie legalnei zlaozysz za te 10 dolcow... Niech mnie ktos oswieci czy mam racje?

Tribunal 29.04.2005 20:05

To nie dużo nawet zobacze może poczekać na dodatek do NFS:U2;)

Matievoo 29.04.2005 19:34

Cytat:

Napisany przez Tribunal
cheaty to plaga a 10 dolców to ile na złotówki? 40 zł?

Nie 10 dolców to 30 złotych z drobnymi ;)

Air 29.04.2005 18:43

Jeżeli komuś szkoda kasy polecam Guild Wars, gra MMORPG robiona przez byłych programistów Blizzarda i dodatkowo za darmo. Grafika powala.

http://www.guildwars.com/

Tribunal 29.04.2005 13:44

ok dzieki za pomoc trice duzy ten abonament ale coś wymyśł jak tylko bede miał jakas kase to sobie zapodam ta gierke

Smartek 29.04.2005 13:28

jak ktos ma zbedna kase to ta gierka jest jej warta! gralem jak byl okres beta i bylo super, tylko zaczalem 3 dni przed koncem jej trwania... :(
pozdro ;)

Air 29.04.2005 13:28

http://www.cdprojekt.info/forum_show...16258&idPost=0

Szukanie nie boli.

Tylko nie twórz postaci na serwerze PVP bo grać się nie da od ostatniego patcha. A poza tym - gra super.

Yarozelsky 29.04.2005 13:17

Cytat:

Napisany przez kodziu
A nie 11 euro?? Jakoś jest tak że za jeden miech 12 euro, za dwa 11 a z góry za trzy miechy 10 euro(znaczy łacznie 30)... tak przynajmniej pisało w jakiejś gazecie :)

PS A dolar kosztuje teraz coś koło 3zł :D

no ja czytalem ceny w usa bodajze w wp czy na cdprojekcie ,co do nas to chyba masz bo w koncu jestesmy w strefie euro no i dolar strasznie potanial

kodziu 29.04.2005 13:13

Cytat:

Napisany przez Yarozelsky
abonament 10 dolcow miesiecznie
edit:
ale napewno z czasem pojawia sie amatorsie serwery darmowe , naszpikowane cheaterami..

A nie 11 euro?? Jakoś jest tak że za jeden miech 12 euro, za dwa 11 a z góry za trzy miechy 10 euro(znaczy łacznie 30)... tak przynajmniej pisało w jakiejś gazecie :)

PS A dolar kosztuje teraz coś koło 3zł :D

Tribunal 29.04.2005 13:05

cheaty to plaga a 10 dolców to ile na złotówki? 40 zł?

Yarozelsky 29.04.2005 12:57

abonament 10 dolcow miesiecznie
edit:
ale napewno z czasem pojawia sie amatorsie serwery darmowe , naszpikowane cheaterami..

Tribunal 29.04.2005 12:52

Worl of Warcraft

Jak w temacie nie wie kotś ile wynosi abonamnet za granie w sieci? BO przymieżałem sie do tej gry ale cena(299zł) troche mnie zbiła:/
I czy nie wiecie czy "inni" dystrybutorzy gier podchodzą do tego abnomentu?

Air 11.02.2005 17:28

Cytat:

Napisany przez SLAYER
Wie ktos moze gdzie mozna kupic WoW w Zabrzu i okolicach ? Bylem w MM to powiedzieli ze nie przewidują tej gry.

W Empiku w Katowicach ma być. Ja już dostałem ale nie mogę się zarejestrować, przeciążone serwery ((

Daj znać jak kupisz to zagramy na tym samym serwie :)

kiewas 11.02.2005 16:48

Grał ktoś na serwerach prywatnych w amerykańską wersję?

Smartek 11.02.2005 16:40

Cytat:

Napisany przez SLAYER
Wie ktos moze gdzie mozna kupic WoW w Zabrzu i okolicach ? Bylem w MM to powiedzieli ze nie przewidują tej gry.

widzialem, ze koledzy z innego forum kupowali w empiku od 13.00 :)
pozdro ;)

SLAYER 11.02.2005 16:35

legion 03.02.2005 15:46

fajne macie ja czasu niemam ale na to znajde :D

Air 03.02.2005 14:01

Cytat:

Napisany przez Smartek
szkoda, ze beta do 11. lutego - za dlugo sobie nie pogramy... ja tez gralem bardzo krotko i nic praktycznie nie wiem...
a na serwerze jakim? kurcze, tez nie wiem.. nigdzie nie wybieralem zadnego :P
pozdro ;)

A czy u Ciebie też kamera tak głupio działa jak pisałem powyżej??

Smartek 03.02.2005 13:57

szkoda, ze beta do 11. lutego - za dlugo sobie nie pogramy... ja tez gralem bardzo krotko i nic praktycznie nie wiem...
a na serwerze jakim? kurcze, tez nie wiem.. nigdzie nie wybieralem zadnego :P
pozdro ;)

Air 03.02.2005 10:02

Cytat:

Napisany przez Smartek
ja gram :) Smartekpl, hordzie - undead 5lvl :)... gra wymiata
pozdro ;)

O bardzo fajnie, a na którym serwerze grasz?? Jeszcze nie calkiem rozumię wszystkie funkcje w tej grze ale narazie jestem tylko na terytorium Taurenów (mam level 4). Ciekawe gdzie można spotkać inne postacie? Czy u Ciebie tez tak jest że podczas walki postać zasłania przeciwnika. Nie pomaga żadna rotacja kamery, ponieważ postać jest zawsze zwrócona tyłem do kamery. kombinowałem już Opcje kamery na Smart, Automatic i nic dalej to samo.

Jakimi postaciami zamierzacie grać?? Po stronie Hordy czy przymierza?? Może jakaś gildia by się przydała :)

SLAYER 03.02.2005 01:43

Nie robcie smaka bo nie wytrzymam do piątku...

Smartek 03.02.2005 00:28

ja gram :) Smartekpl, hordzie - undead 5lvl :)... gra wymiata
pozdro ;)

Air 03.02.2005 00:02

Szukam osób które grają w Betę europejską. Jeżeli macie ochotę gram na serwie nr 15 w hordzie, postać Tauren. Weekend przed nami ;)

Air 17.01.2005 18:24

Cytat:

Napisany przez woitas
eee... nie stać mnie na taki bajer - 200 zeta + 50 zl/m-c

a poza tym, nie tylko grafika się liczy... :P

Oczywiście że nie tylko grafika, najważniejszy jest klimat gry dlatego do tej do pory gram w Diablo 1 i 2. W zeszłym roku grałem nawet w Warcrafta 1 !!

woitas 17.01.2005 17:11

eee... nie stać mnie na taki bajer - 200 zeta + 50 zl/m-c

a poza tym, nie tylko grafika się liczy... :P

SLAYER 17.01.2005 16:03

Ja na 90% kupuje. Tylko z abonamentem moge miec problem czasami.

Patrix 17.01.2005 13:43

mniam, mniam, nie moge sie doczekać :)

Air 17.01.2005 12:41

Czy ktoś zamierza kupić tą grę. Polska premiera jest 11 lutego. Trochę drogo + abonament ale poprostu mi szczena opadła jak widziałem beta testy u kolegi.

Piszcie jeżeli zdecydujecie się na zakup a może będziemy grali razem.

Pozdrawiam

Dla zainteresowanych, właśnie wyszła recenzja na wp.pl + nowe screeny

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...,3142,1#igbody

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:45.