![]() |
World of Warcraft
|
Cytat:
Teraz czekam na nowego Stracrafta a poźniej DIABLO 3. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szkoda że tyle zajmuje :/
Znowu 5 min ściągania :P Mnie czekanie na gry już tak nie bawi. Za słaby komp :C Jakośc tego filmiku była taka że komp mi nie wyrabiał prawie :) Celek sie dusił ;/ A tak nawiasem mówiąc to ten filmik w całości na kompie był robiony? Jakośc powala, ten krasnold to nawet oczami ruszał !! |
Open Beta World of Warcraft wystartowała, mozna juz w to grac nic nie placac dopuki blizz nie oglosi zakonczenia.
|
Cytat:
co do jakości to sie zastanawiałem czy to nie zapowiedź filmu :fiu: już nie moge sie doczekać || |
Cytat:
Ja aż 3 min :D ;) a co do jakości filmów to ściągnijcie sobie sample z tej stronki hehehe http://www.microsoft.com/windows/win...tshowcase.aspx |
Gra wychodzi w USA i normalnych krajach w przyszłym tygodniu, chyba 19 XI bo dostałem w zeszłym tygodniu newsletter od Blizzard'a. Tylko te opłaty za gre na serwerze coś koło 30 $ za miesiąc.
|
Filmik wymiata. Leci reputka za info :)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Zobacze jak na celku moim :( Taki złom że aż pupe ściska :D |
Cytat:
(to play 720p video) Windows XP Windows Media Player 9 Series 2.4 GHz processor or equivalent 384 MB of RAM 64 MB video card 1024 x 768 screen resolution 16-bit sound card Speakers Optimum Configuration (to play 1080p video with 5.1 surround sound) Windows XP Windows Media Player 10 DirectX 9.0 3.0 GHz processor or equivalent 512 MB of RAM 128 MB video card 1920 x 1440 screen resolution 24-bit 96 kHz multichannel sound card 5.1 surround sound speaker system :wow: |
Cytat:
Pokaz slajdów miałem :ASD |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Blizzard jak i Square odkąd pamiętam zawsze zaskakiwały wszystkich, świetnej jakości wstawkami... Żeby to tylko szło w parze z gfx w real time'ie :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zobaczyłem ten filmik już 3 razy i nadal nie mogę wyjść z podziwu. Jak dla mnie zajmuje on pierwsze miejsce na równi z Warhammerem Dawn of war
|
Cytat:
|
Cytat:
i tak nie bede mial czasu w to grac :D |
Cytat:
|
Wow! Czytałem komentarze, że rewelacja, ale jednak jak zobaczyłem, to zrozumiałem. Blizzard jednak w robieniu filmików do gier jest bezkonkurencyjny. Arcydzieło :)
|
Cytat:
lekko przycina || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
open beta w USA juz sie zamkneły, czekamy tlyko na beta w europie podobno mają niedlugo być, a co do ceny to masz 12$ miesiecznie lub euro chyba ze zamowiesz na 6 miesiecy to masz po 10$/ euro
|
Cytat:
Blizzard skupił się na rynkach rozwiniętych czyli Anglia, Francja, Niemcy. |
Cytat:
|
Oj naprawde szkoda... ale nie ma co sie dziwic..
|
Mnie Star Warsy leciutko ciely, prawie niezauwazalnie... ale WC bedzie piekny...
a nie odnoscicie wrazenia ze te wszystkie gry typu WC i BG i filmiki je zapowiadajace to juz co raz bardziej przypominaja Władce Pierscieni... czasem mi sie wydaje ze posciagane motywy ;) |
Czy ktoś zamierza kupić tą grę. Polska premiera jest 11 lutego. Trochę drogo + abonament ale poprostu mi szczena opadła jak widziałem beta testy u kolegi.
Piszcie jeżeli zdecydujecie się na zakup a może będziemy grali razem. Pozdrawiam Dla zainteresowanych, właśnie wyszła recenzja na wp.pl + nowe screeny http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...,3142,1#igbody |
mniam, mniam, nie moge sie doczekać :)
|
Ja na 90% kupuje. Tylko z abonamentem moge miec problem czasami.
|
eee... nie stać mnie na taki bajer - 200 zeta + 50 zl/m-c
a poza tym, nie tylko grafika się liczy... :P |
Cytat:
|
Szukam osób które grają w Betę europejską. Jeżeli macie ochotę gram na serwie nr 15 w hordzie, postać Tauren. Weekend przed nami ;)
|
ja gram :) Smartekpl, hordzie - undead 5lvl :)... gra wymiata
pozdro ;) |
Nie robcie smaka bo nie wytrzymam do piątku...
|
Cytat:
Jakimi postaciami zamierzacie grać?? Po stronie Hordy czy przymierza?? Może jakaś gildia by się przydała :) |
szkoda, ze beta do 11. lutego - za dlugo sobie nie pogramy... ja tez gralem bardzo krotko i nic praktycznie nie wiem...
a na serwerze jakim? kurcze, tez nie wiem.. nigdzie nie wybieralem zadnego :P pozdro ;) |
Cytat:
|
fajne macie ja czasu niemam ale na to znajde :D
|
Wie ktos moze gdzie mozna kupic WoW w Zabrzu i okolicach ? Bylem w MM to powiedzieli ze nie przewidują tej gry.
|
Cytat:
pozdro ;) |
Grał ktoś na serwerach prywatnych w amerykańską wersję?
|
Cytat:
Daj znać jak kupisz to zagramy na tym samym serwie :) |
Worl of Warcraft
Jak w temacie nie wie kotś ile wynosi abonamnet za granie w sieci? BO przymieżałem sie do tej gry ale cena(299zł) troche mnie zbiła:/
I czy nie wiecie czy "inni" dystrybutorzy gier podchodzą do tego abnomentu? |
abonament 10 dolcow miesiecznie
edit: ale napewno z czasem pojawia sie amatorsie serwery darmowe , naszpikowane cheaterami.. |
cheaty to plaga a 10 dolców to ile na złotówki? 40 zł?
|
Cytat:
A nie 11 euro?? Jakoś jest tak że za jeden miech 12 euro, za dwa 11 a z góry za trzy miechy 10 euro(znaczy łacznie 30)... tak przynajmniej pisało w jakiejś gazecie :) PS A dolar kosztuje teraz coś koło 3zł :D |
Cytat:
|
http://www.cdprojekt.info/forum_show...16258&idPost=0
Szukanie nie boli. Tylko nie twórz postaci na serwerze PVP bo grać się nie da od ostatniego patcha. A poza tym - gra super. |
jak ktos ma zbedna kase to ta gierka jest jej warta! gralem jak byl okres beta i bylo super, tylko zaczalem 3 dni przed koncem jej trwania... :(
pozdro ;) |
ok dzieki za pomoc trice duzy ten abonament ale coś wymyśł jak tylko bede miał jakas kase to sobie zapodam ta gierke
|
Jeżeli komuś szkoda kasy polecam Guild Wars, gra MMORPG robiona przez byłych programistów Blizzarda i dodatkowo za darmo. Grafika powala.
http://www.guildwars.com/ |
Cytat:
|
To nie dużo nawet zobacze może poczekać na dodatek do NFS:U2;)
|
Ale czy nie wystarczy w takim razie wykupic aobnament (zalozenie konta) i grac na 'backupie"? Placisz wtedy tylko za abonament a gre oczywiscie masz "legalna inaczej", ale gra i tak sprawdza chyba tylko dane Twojego konta ktore sobie legalnei zlaozysz za te 10 dolcow... Niech mnie ktos oswieci czy mam racje?
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Po wstępnym opbliczeniu rok grania kosztuje 560 zł (w przyblizeniu)
|
Ale gra jest wypas.
Nie chce mi się wypisywać na ilu rzeczach zaoszczędziłęm grając w WOW. Jednak po ostatnim patchu pier.... tą grę. Nie zrozumię jak w tak błachy sposób mozna popsuć coś niepowtarzalnego ??? -edit- polecam Guild Wars, grałem w betę. Super. |
a gra ktos w MU moze? jak nie to moze zacznie? :)
ja mam 37lvl - z checia bym z kims pochodzil.. pozdro ;) |
@Tribunal byl juz taki temat :D nie lubisz opci szukaj :)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=42461 |
Cytat:
podobnie ja ostatnio rzadziej gram w tibie, bo krety wprowadzili kolejkowanie (oczywiście tylko dla osób nie płacących abonamentu), w efekcie czego trzeba czasem czekać nawet godzinę :| mam to gdzieś... |
Cytat:
|
faktycznie link
oto sztandarowy przykład, jak można zj...ać coś, co dobrze działało. a wystarczyło tylko to przetestować na zamkniętej grupie userów... sama idea w wow jest dobra (na tibia się sprawdza), ale rozwiązanie już nie do końca. ps. guild wars jest płatna? |
Gdyby ktoś był zainteresowany, ruszyła fajna stronka opisująca zasady systemu honoru http://www.wow-europe.com/shared/wow...e/en/index.htm
|
Na jakich serwerach gracie, jakie tam wersje są ?
|
Cytat:
|
Podaj stronke prosze, znaczy "wersja" jakis "wczorajszy" bylem pisząc to ;)
Chodzi mi o to na jaka wersje musze miec aby tam grac, bo jak ostatnio(dwa miesiace temu) bralem sie za WoW to wiem ze bylo tego troche 1.2.4 , 1.3.1 i jeszcze jakies chyba, tak samo z patchami, wiec sie pytam tylko. Od dawna gram w MU i stad chyba pytanie "jaka wersja clienta?":) bo tez tego jest tam troche |
|
Cytat:
A tak BTW wow'a - ponoc panowie z Blizzard umozliwili stosowanie makr.... zenada. Widac ze Blizzard zszedl na psy.... wszyscy najlepsi przeszli/stwozyli do ArenaNet i zrobili Guild Wars ;) |
Cytat:
Spoko niech odchodzą bo drugiej takiej gry jak WOW nie zrobią. Wypalili się ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pierwsze słyszę że trzeba mieć jakiś wymagany xp zeby wejść do miasta ??? Oczywiście, żeby dojść tam żywym, bo to żadna sztuka dojść jako "duch". Problemu (sporu) nie rozwiążemu tutaj. Możliwe że w GW grałem zbyt krótko bo co można zobaczyć w ciągu 1 dnia grania. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wowstatus.net/serverlist_r_down.php zobacz tą liste, widzisz tam kolumne "version" wlasnie o to pytalem
|
to wlasnie sa servy pirackie _^_ na oryginalnych jest zawsze najwyzsza a na takich wlasnie gra AIR.
powiem ci tyle - gralem na oryginale od kumpla, jak sie dowiedzialem ze sa piracke servy to czym predzej posciagalem potrzebne rzeczy i.... oprocz nazwy chyba ma to gowno wspolnego ze prawdziwa gra, jak niebo a ziemia. PS. i tak GW jest lepsze ;p |
Baardzo jestem ciekaw jaka jest ta roznica pomiedzy tym niebem a ziemią ??
|
Super, od dzisiaj wchodza Pola Bitewne :jupi:
|
Mój kolega jeden właśnie od swojego kolegi pożyczył WoW i sobei oglądałem jak to wygląda. No muszę przyznać, że całkiem całkiem. Ale od zawsze jakoś mnie średnio podniecały MMORPGi :P Zawsze wolałem klasyczne cRPG, bądź (ostatnimi czasy) MUDy. Zwłaszcza MUDy :cool:
|
wreszcie zrobiłem 60 lvl !!!
Gram dalej w poszukiwaniu oręża :D |
Air daj Screena postaci!
A i tak GW jest lepsze PS 17 level Elementalist\Mesmer |
Cytat:
|
Nieżle Air niezłe:D
Ale mis ie juz WoW znudził... Wole GW |
Cytat:
Czekaj na screeny. |
Cytat:
|
Nie chodzi o tyle ludzi było bardzo duzo na moim servie 100osób grało tylko ze jak juz sie tdobije 60level to gra mnie zaczeła nudzic w koncu mnie kumple wyciagneli zeby jeszcze sobie leveli ponabijać(na pirackich servach nie m a ograniczeń levelowych) i sie dobiło do 225lvl to w końcu zabiłęm Onyxie... i mi sie juz grać nie chaiło(Shaman Tauren jakby ktoś pytał)
|
Cytat:
Nie chcę Cię obrażać, ale właśnie powyżej opisałeś jaką bzdurą jest gra na serwerach bez nadzoru. |
Cytat:
|
Cytat:
Battleground'y i instancje dla wysokich levelów nigdy się nie znudzą :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:30. |