![]() |
Cytat:
Zauważyłem że nie każde stery działają. Te nowsze miały problemy a wersja 52.16 działa bez problemu. Znalazłem również bardzo ciekawe poradniki do tego windowsa, może komuś sie przyda: http://xp.net.pl/art/windows2003_workstation.html |
A DX zaistalowales i ustawiles przyspieszanie sprzetowe grafiki na full?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A instalowales stery pod Xp'ka? Ja swojego GF FX 5200 zaistalowalem na 2003 ze sterami od XP is migal
|
Cytat:
|
98se
|
Cytat:
A może ten W2k3 Serv da się skonfigurować odpowiednio tylko pod multimedia? Tylko zabawy by z tym było trochę... |
Cytat:
MA troche niepotrzebnych rzeczy ale pracuje nad tym. Najbardziej przeszkadza mi brak sterowników :/ |
Cytat:
Cytat:
Jeżeli komp nie musi działać Ci nonstop, to zainstaluj sobie do gier WIN98 SE i jako 2gi sys ten 2003 Server. |
Sorka że nie w temat i z takim off topiciem wyjeżdzam ale temat o windowsie i może ktoś pomoże :/
Czy istnieją jakiekolwiek stery do geForce'a 2 pod windows server 2003? Chciałem pograć a brakuje opengl :/ Na stronce nvidi tylko xp bądź win 2003 ale edycja 64 bit :C |
Oki, wszystkim bardzo chciałem podziękować za pomoc. Udało mi się wreszcie zainstalować XP. Chodzi idealnie, choć mój komp, to żadna rewelacja (Duron 700, 128 MB DDR) karta TV chodzi bez problemów na tych sterach. Wielkie dzięki! :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Naprawdę nie moge złego słowa na Me powiedzieć/napisać . Tym którym to instalowałem też nie , choć byli "rzeźbiarze" , którzy po pół godziny dzwonili że im padło, choc ja katowałem wczesniej kompa , na grach , filmach i programach przez pare godzin i nic szczególnego się nie wydarzyło. Tak więc najepiej bedzie jak Atlantis sam "organoleptycznie" :haha: doświadczysz , czego Ci trza i co Ci pasuje 8 ) |
kiedys mialem laptopa i niestety nie moglem zainstalowac wszystkich driverow do niego - brak nawet na stronie producenta wiec zainstalowalem winde me i wykryla wszystko i tez na nia nie nazekalem
|
... a ja nie dam słowa złego powiedzieć na WinME, posiedziałem na nim ponad półtora roku i żadnego niebieskiego ekranu, żadnej zawieszki, żadnych problemów, oczywiście wyłączenie przywracania systemu to pierwsza rzecz po instalce. Może to szczęście, a może dbałość o system. A jak pięknie palił płytki na wiekowym LGx12, aż się łza w oku kręci.
|
Ściągnij dirvery do karty i zainstaluj XP.
|
98se + service pack
|
jesli chodzi o karty TV to rozsądniej jest instalować Win98SE. Chociaż WinMe nie jest zły miałem i wiem.
|
To prawda!! Na swoim komputerze zainstalowalem raz ten system ... chodzil doslownie minute ... pozniej to juz tylko Blue Screen'y
|
Wybierz 98 SE !!
Windows millenium to takie gówienko że sie w pale nie mieści :D Minute po postawieniu systemu jak sie dobrze postarasz, a czasem nawet nie :P masz już na wstępie bluescreena :C |
Miałem podobną już nie pamietam nazwy Ale napewno Pixel View i też nie mogłem znaleść sterów. A później poszła z dymem :'(
|
PixelView PlayTV Pro
Jakby ktoś miał do tego stery to będę bardzo wdzięczny. Jak za pierwszym razem zainstalowałem u siebie XP to niby działała, ale w połowie rozdzielczości, za drugim podejściem przy próbuie uruchomienia wywalało mi już tylko jakiś komunikat o błedzie. Jak ktoś może pomóc to będe bardzo wdzięczny. |
98se
|
Jak juz masz do wyboru te dwa systemy to 98se , ME to straszny niiewypal .
ps. jaka to karta ze nie dziala na XP ? moze to kwestia odpowiednich sterownikow ? |
ME to wg mnie największy shit jaki powstał w stajni M$, już lepszy jest 98SE.
Ale to tylko moje zdanie :P |
Windows 98 czy Me
Witam!!!
Co powienienem zainstalowac mając do wyboru W98 lub Me? Niestety nie mogę zainstalować 2000 czy XP, bo nie działa mi na tym karta TV, której często używam. Dwa razy próbowałem już z XP i kończyło się na tym, że jeszcze tego samego dnia musiałem wracać do 98. Co w takim razie sądzicie o Me? W końcu jest nowszy od 98, a kilku moich znajomych chwaliło ten system, a pracują na nim już od kilku lat. Co o tym myślicie? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:20. |