![]() |
Skoro twierdzicie że nikt nie wpuszcza do sieci samego dubbingo bo nie da się go dopacowac do filmu to ok. Ale moim zdaniem da się dopacować audio do video.
|
Cytat:
|
OK skoro tak twierdzicie to dzięki. Ale moim zdanie dopasować dzwięk do video to żaden problem.
|
Widziałem orginalnego garfielda. Był super. Ale z dubbingiem też mi się podobał.
|
Cytat:
Nie każdy musi się uczyć angielskiego bo filmy to jednak nie jest koniec świata. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Dubbing shreka2 można było dopasować bo czas trwania mp3 i obrazu się zgadzał a potem np. za pomocą programu VirtualDub poprzez ustawienie interleaving'u czy jak tam :) To jest nie wypał, bo gdgyby to było skuteczne jak np. napisy to już dawno ktoś wpadłby na taki pomysł... |
Cytat:
|
Cytat:
Sam dubbing byl dostepny na osiolku. |
Do shreka sie zgodze, ale do garfielda to po prostu ladnie przeczytane napisy - zadnych odwolan do "polskich realiow" ;-(...
|
Ja też pytam o dubbing. Lektora też nie lubie. A nieraz dubbing jest sto razy lepszy od orginału. Np dubbing shreka czy garfielda!!!
|
Cytat:
|
Są programy które robią synchro scieżki audio ze sciazką video więc chyba nie będzie problemu. Tylko skąd sciągnąć tą scieżke audio??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mallow to się ucz ja tam wole ogłądać film po polsku :)
|
A skąd można było sciągnąć ten dubbing do "Shreka 2"??
|
Dubbing?! Napisy?! Angielskiego trza sie uczyc!! :D
|
Cytat:
który można było sobie ściągnąć z sieci, był to dubbing do "Shreka 2" :peace: :peace: |
generalnie to jest wykonalne w bardzo latwy sposob, ale nikt zapewne tego nie robi...
slyszalem o jakis rzeczach z syntezerami mowy Ja jestem tradycjonalista, wole napisy (ewentualnie lektora) od dubingu wiec sie nie bawilem :) |
raczej nikt nie wypuszcza do sieci "samego" dubbingu, wszystko jest zlepione z obrazem...
|
Czy można skądś sciągnąć dubbing do filmu??
Skąd moge wziąść dubbing do filmu?? Czy istnieje wogóle taka możliwość??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:54. |