![]() |
Moje gratulacje :fala:
Daj znac jak sie autkiem jezdzie. Zycze szerokiej drogi i gumowych drzew :) |
Ciesze się że samochodzik nie przeszedł koło nosa, ale i tak niezazdroszcze tych kilku dni poszukiwań paragonu/ rozwiązania.
Ps. Chyba zaczne brać udział w promocjach:) |
JJaaaaaa co za historia, heheh dawno mnie tu ne było i tak sobie czytam sukcesywnie.
Za miesiąc mówisz bedziesz jedził.... I tak pomyśl ze stoisz sobie w tłumie a osoba wreczająca kluczyki... " niestety nie ma Pan rachunku ;p ".....ja bym sie pochlastał. Ale Bajka luuuubie takie... samochodzik jak znalazł |
Czytając pomyślałem sobie co ja bym zrobił na twoim miejscu gdyby przez ten paragon nie udało się odebrać samochodu..poprostu masakra by była:blee:
naszczescie ci sie udało, wiec gratulacje :piwo: |
No to gratulacje :piwo:. Az mi Cie zal bylo ze przez taka blahostke samochod przejedzie Ci kolo nosa.
|
no no a juz myslalem ze sie nie udalo... bo taka cisza byla
GRATULACJE!!!!!!!! |
No gratulacje !!! :) I napisz nam relacje jak wsiadziesz do nowego autka heh ;)
P.S. Zdjecie tez by sie przydalo ;) Pozdro |
gretulejszyn...
|
to szerokich drog i gumowych drzew :)
|
@Ziele
Farciaż z Ciebie (pomijając przeprawy z rachunkiem)... ... Napisz jak się siedzi w nowym autku ( :mruga: ) |
Cytat:
Miłej jazdy :) Miałeś szczęscie. To dobrze :fala: :fala: |
GRATULACJE :)
to teraz pewnie spokojnie dochodzisz do sibie po stresie poszukiwan :) :piwo: |
Jeszcze nie... wręcznie ze niecały miesiąc (fiat albea)
|
Cytat:
|
Muszę wam powiedzieć że... UDAŁO SIĘ :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Co prawda nie mam oryginalnego rachunku ale odpis z geanta z poręczeniem zakupu. W bazie znaleźli dokładnie mój rachunek :D Oczywiście trzeba było podac co na nim było. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za zainteresowanie i chęć pomocy.
Mała ciekawostka. Ktoś w geancie wywiesił ogłoszenie ze kupi taki rachunek za 250zł i podał nr telefonu komórkowego.... ciekawe kto to :> |
Ja bym dał szybkie ogłoszenie do prasy kobiecej typu Poradnik domowy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A mieszkanie ile razy przeczesałeś? Bo chyba przyniosłeś ten rachunek do domu?
|
@wolfdog pomocy nigdy za malo ;)
|
Kurcze ja bym chyba zawalu dostal jakbym nie mogl znalezc tak cennego rachunku :),
mam rachunek na dosie ale niestety z ostatniej soboty z krakowskiego Geanta takze chyba z pomocy nici ale moge popytac znajomych |
Może zagadaj z kasjerkami z tego marketu, mnóstwo ludzi zostawia rachunki przy kasie może wszystkie lądują w jakimś pojemniku na rachunki...
|
Cytat:
Dawaj ogłoszenie do radia/gazety! ;) |
Najlepiej by było znaleźć osobe która też brała w tym udział bo napewno ma rachunek. Teoretycznie miałem dzisiaj dzwonić do Warszawy ze mam rachunek i później go jakoś wysłać. Nie powiedzieli jednak ze to jest ostateczny termin wiec myśle ze sie nie obrażą jak poczekam do konca tygodznia.
|
bylo, ale tez sie pod nie podepne, bo nie padla odpowiedz :)
|
A do kiedy masz czas, aby pokazac rachunek?
Chyba tego pytanka jeszcze nie bylo :) |
Cytat:
ja tobie radze tak: usiadz sobie spokojnie, zrelaksuj sie i przypomnij sobie powolutku jaka droga byla od zakupow do domu, i pomysl co zrobiles z rachunkiem... |
Juz pisałem że się odpłace :D dam 1000zł za rachunek. Obzdwoniłem juz wszystkich znajomych. Dałem info w Geancie i na przystankach koło Geanta. Znajomy także puścił info w radio taxi :D....i narazie nic.
|
Cytat:
zaoferuj kasę za ten paragon. może nawet w lokalnej gazecie, nie wiem. wiem z autopsji, że ludzi są "chętniejsi" :P do pomocy, jeśli się ich odpowiednio zmotywuje. autko kosztuje kilkadziesiąt tysięcy, więc parę stówek warte jest poświęcenia. co o tym sądzisz? |
Cytat:
yahol rulezzzzz :) Cytat:
|
Cytat:
JAk znajde rachunek to na pewno Ci go dam, ale wydaje mi sie że nie :/ |
Cytat:
Proponuje, zebys tak zrobil i opisal co sie dzialo. @yahol to jak w tym polskim filmie teraz nie pamietam tytulu.Co robili zdjecia, wywieszali na scianie z napisem tych klientow nie obslugujemy.Czy cos w tym stylu:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
przy pelnym autobusie ludzi podejsc do starszej kobiety i glosno powiedziec "przepraszam, ze ustapi mi pani miejsce?!" caly czas sie zbieram :) |
niezle :)
|
Cytat:
Ktoś na tym forum kiedyś zapodał liste takich wstawek || To musiałbo być dobre :) jak ludzie reagowali ?? |
Cytat:
Sluchajcie! papier toaletowy sie skonczyl!!! Teraz straznicy maja moje zdjecie i mnie nie wpuszczaja! Nie lubie Geanta! |
Cytat:
moje domysly sa sluszne :> czy nie :D |
Cytat:
|
Od czasu afery z kabina do przebierania - nie wpuszczaja mnie do srodka :D w Geancie :D
Kabla do MP3 Playera Siemensa tez nie mam :D |
Kompa może nie ale na pewno sie odpłace za pomoc.
|
JA znam gościa który może mieć coś takiego. Często gra w takich konkursach :P
Zapytam sie :) A jak znajde to kupisz mi kompa :D ok? (joke, ale fajnie by było) |
Dzięki za słowa otuchy.
|
ja niestety nie mam takich rachunkow :(
ale trzymam kciuki ze moze ktos bedzie mial bo szkoda byloby zeby odjechal bez ciebie |
o bosh, wspolczuje i trzymam kciuki Ziele! :)
pozdro ;) |
Nieźle... a tak niewiele brakowało :D Dziękuję za starania. Ja juz obdzwoniłem wszystkich znajomych. Szukam dalej....
@Czołgista I jak poszukiwania? |
To teraz uwazaj - mam rachunek na Bryze z Geanta z dnia 24/10/2004 ale na wage 2.8 kg :)
|
Cytat:
W takim wypadku popytam znjomych. |
eee tam ja mam sposob. Wlam sie w nocy do supermarketu zapie***l kase fiskalna i wdomu porob probne wydruki paragonow. :haha: Moze pomoze ;)
|
Cytat:
|
Samochód ale narazie to jest cukierek za szybką bo nie mam rachunku :( a przydałby się jak najszybciej.
|
Ale nieszczęście :(
Napisz chociaż co wygrałeś.... i do kiedy musisz znaleźć ten rachunek :P |
NIe klucze w lodowce, na choince, bieganie za paragonem jak w bajce po prostu totalny odjazd ^_^ ^_^
Paragonu z Geanta nie mam. |
Cytat:
|
Cytat:
scena jak z kreskowki, wkoncu go zlapalem, ale nabiegac sie musialem :) |
I gdzie tu sprawiedliwość.... raz człowiekowi sie poszczęści a tu lipa przez jeden głupi papaierek.
|
Cytat:
Albo poszukaj kolo marketu, moze jakis znajdziesz |
albo zwiedzanie farmy posła leppera ^_^
hmm, a swoją drogą, to poszukaj w najgłupszym miejscu, gdzie nie zaglądałeś. kiedyś schowałem klucze od mieszkania do lodówki. ile ja się ich naszukałem :P |
Pewnie wygral toster, albo wycieczke do wejherowa i sie nie chce przyznac ;)
|
No spoko ! piwo lubię lecz nie jest to najważniejsze !
Bo najważniejsza jest pomoc koledze! O tej godz. nie będę szukał bo to niewykonalne . Jak jutro (dziś) znajdę rach , to dam znać. |
Jak nietrudno sie domyślić chodzi o wygraną i pech chciał ze rachunek (który specjalnie odłozyłem) gdzieś wcieło. Przegrzebałem całe mieszkanie :(. A Piwo to obojętnie... daję wybór bo kazdy ma swoje gusta.
|
Cytat:
Nie napisałeś o jakie piwo chodzi ! bo jak Marki Tessco , to z góry dziękuję ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Narazie niech to będzie tajemnicą....a skrzynka piwa piechotą nie chodzi :D
|
Jesli mozesz to wyjasnij prosze do czego moglby sie przydac rachunek z marketu :)
|
Pilnie poszukuje rachunek z zakupów w Geant
Na którym jest zakupiony proszek Bryza lub Dosia o wadze powyżej 3kg w dniach od 18.10.2004 do 31.10.2004. Jeśli ktoś z was albo znajomych taki posiada to proszę pilnie o kontakt. Skrzynka dobrego piwa lub równowartość w zamian za rachunek!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |