![]() |
Cytat:
|
tak jak aukcja allegro z pamiatkami firmy "varanty viod if removed" ||
kiedys w gazecie pokazywali zdjecie pana kolo 50tki z rodzinka w koszulce "i'm gey" coz - oni sie uczyli ruska w szkole || |
wazne ze sie fajnie czyta :D
|
tam są naprawde durni ludzie (albo takich udają )!!!!
ciekawe czy brali udział w narodowym teście inteleigencji ,a jak tak to jakie mają IQ |
Cytat:
Super :spoko:. |
Simlock ;) ^_^ nie wiedziałem, że można takie coś wymyślić :P
|
A co sądzicie o tym !?
Mój kumpel pracuje w serwisie komputerowym i opowiadał mi taką historię: Kumpel: Serwis xxx, Słucham? Pani: Mam problem kupiłam dla syna prezent, grę komputerową eeee... coś tam, coś tam Hołk. Kumpel: Zapewne Tony Hołk tak? Pani: Chyba tak... ale ten problem tzn. chodzi o to, że wkładam płytę do szufladki i nic się nie dzieje tzn. tak jakby płyty nie było. Kumpel: Może płyta jest porysowana albo coś w tym stylu. Pani: Ale to kupione w innym sklepie niż komputer może trzeba ściągnąć SimLOcka? Kumpel: SimLock jest już ściągnięty. (W tym momencie cały serwis nasłuchiwał rozmowy) Kumpel: A może pani przeczytać co jest na płycie? Pani: Hawk. Compact Disc Recordable Cd-R80 700MB... Tu się pani rozłączyła, bo usłyszała śmiechy całego serwisu... |
Dzieki za super rady. Nie mam na tyle ziemi, rzeby zmieniadź jom co tszy dni. Wyżuciłęm przez okno, ale sie nie uziemił, bo się zawiesił...
Na dżewie. :smutny: . . . . PS Tak serio - osobiście jestem wdzięczny o2, że prowadzi takie durne forum. :spoko: Gdyby nie było tego typu bredni na o2, to jak myślicie - gdzie trafiłaby część tego geniuszu? - Między innymi tutaj niestety... Więc radujmy się bracia i siostry, że tamci nie poznali jeszcze uroków google'a i nie robią bydła tutaj!!! PS2 Większość z nich to chyba ośmiolatkowie? |
i podlewac regularnie, nie mniej niz dwie fazy na tydzien, najlepiej pradu zmiennego 230V
|
Cytat:
|
Lódzie pomuszcie!!!
Czy jest jakiś inny sposub? Mieżkam na 10 pietsze i nie mam jak uziemidź komputer!!!! Czy ta ziemia w doniczce wystarczy??? Z kury wielgie dzienki - jestescie super. |
Cytat:
|
Cytat:
Widze ze zmieniles avatarka :) |
Cytat:
|
Cytat:
:haha: |
a taka sytuacyjka !?
Miałem onegdaj w pracy problem z kompem, bo nie wskakiwała mi literka "Ł", (do dzisiaj zresztą nie wiem dlaczego tylko ta litera). Poprosiłem informatyka żeby coś z tym fantem zrobił, ale że bestia z niego trochę była leniwa, to zaczął marudzić że jak to tylko jedna litera to sobie jakoś poradzę. Tak więc chcąc uświadomić mu, że ta jedna litera może być naprawdę ważna, napisałem mu następującego mail***8217;a: "ZRÓB MI LASKĘ I NAPRAW TEN KOMPUTER" Za godzinę komputer był w porządku |
Tamto forum to tżeba raz na jakiś czas odwiedzać bo tam sa same perełki i tyle co sie tam człowiek moze pośmiać to nigdzie :haha: :haha: :haha:
|
Moze by tak na tym forum o2 umiescic linka do tego topica. Ale ludzie by sie zdziwili ze sa tematem smiechu :haha::haha::haha: ;) Tak jak to bylo z forum GryOnline czy jakos tak. Ilosc czytan nagle wzrosla. ;)
|
Cytat:
|
Karollu dobrete BEZ DYMU :D:D:D
|
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Niech żyje forum o2 :fala: |
Na tym forum http://forum.o2.pl/ jest prawdziwy zlot informatyków ^_^
Cytat:
|
A to znacie :> ?
Po doświadczeniu niezliczonej ilości przeróżnych kłopotów z komputerem, zdesperowany użytkownik, zadzwonił do serwisu technicznego: Technik: Witam. W czym mogę pomóc? Klient: Z zasilacza mojego komputera unosi się dym... Technik: Wygląda na to, że potrzebuje pan nowego zasilacza do komputera... Klient: Nie, nie, wcale nie! To trzeba tylko zmienić coś w plikach startowych. Technik: Proszę pana, to, co pan opisał, to zepsuty zasilacz Musi go pan wymienić. Klient: W żadnym wypadku! Ktoś mi powiedział, że wystarczy tylko zmienić pliki startowe, żeby się pozbyć tego problemu! Niech mi pan tylko poda właściwe komendy. Przez następnych 10 minut, pomimo wysiłków technika w wyjaśnieniu problemu i jego rozwiązania, klient uparcie twierdził, że to on ma racje. W końcu zirytowany technik powiedział. Technik: Przepraszam. Zwykle nie mówimy o tym naszym klientom, ale jest taka nieudokumentowana komenda w DOS'ie, która załatwia ten problem. Klient: Wiedziałem!!! Technik: Proszę tylko dodać linie "LOAD BEZDYMU.COM" na końcu pańskiego pliku CONFIG.SYS, i wszystko powinno zacząć działać. Proszę zadzwonić i powiedzieć jak poszło. Dziesięć minut później, klient oddzwonił. Klient: Nie zadziałało. Z zasilacza ciągle unosi się dym. Technik: Której wersji DOS'a pan używa? Klient: MS-DOS 6.22. Technik: A no widzi pan, od razu trzeba było tak mówić! Tak naprawdę to tu leży problem. Ta wersja DOS'a nie obsługuje komendy BEZDYMU. Musi się pan skontaktować z Microsoft'em i zapytać ich o łatkę na system obsługującą tę komendę. Proszę zadzwonić i powiedzieć jak panu poszło. Po około godzinie, telefon znowu zadzwonił. Klient: Będę potrzebował nowego zasilacza. Technik: Jak pan do tego doszedł? Klient: No wiec, zadzwoniłem do Microsoft'u i powtórzyłem ich technikowi to, co pan mi powiedział, a on zaczął mnie wypytywać o wytwórcę zasilacza. Technik: I co panu powiedział? Klient: Że mój zasilacz nie jest kompatybilny z komendą BEZDYMU. ----------------------------------------------------------------- Ilu techników Microsoftu potrzeba do wymiany żarówki ? - ... - Żaden tego nie zrobi. Po prostu zadeklarują ciemność jako nowy standard. |
Masakra:ysz: Jak zacząłem to czytać, pomyślałem, że chwile padne... Takie brednie pisać...:blee:
|
To lepsze od "Głupi i Głupszy"
Ten tekst mnie rozwalił: "przed odkręceniem obudowy trzeba się uziemic." :buu: |
Cytat:
Ale do tego potrzeba stacji dyskietek za 200 zł, dyskietek o pojemności 100 mb i podłączenia się pod min 220V :> |
pykson - la epomysle jaka pojemnosc ma taka pamiec przenosna typu monitor ^_^
glupota ludzka granic nie zna... czyzby na forum o2 wypowiadala sie lektorat przewodniczacego andrzeja i pieknego romana :> ^_^ |
Cytat:
a propos nie wiem, gdzie o tym czytalem (moze nawet na tym forum), ale podobno przypadek autentyczny: dwie kobity w biurze, obie siedza przy swoim PCcie pierwsza do drugiej: - skopiuj mi ten dokument, ktory zrobilas, na dyskietke druga probuje, probuje, i po chwili: - nie da sie, bo jest za duzy, komputer mi pisze, ze plik nie zmiesci sie na dyskietce na to pierwsza wola: - to wiesz co, skopiuj go sobie na pulpit i zamienimy sie monitorami! |
No moja mama jeszcze jakieś dwa lata temu również myślała, że komputer to monitor ^_^ - ale ją uświadomiłem :D
|
Cytat:
^_^ |
:haha: :rotfl: :haha:
Wymiekam!. |
To może ot takie sytuacyjki.....
Pewien gość w sklepie chciał kupić szesnastocalową kartę graficzną. Zapytałem czy nie ma czasem na myśli monitora. Odpowiedział, że tak ***8211; chodzi o monitor. Potem spytał czy musi kupować nowy i czy nie da się tego podrasować na 16***8221;... Klient: Co Pan robi? Informatyk: Zmieniam Panu monitor z 15***8221; na 17***8221;. Klient: Super! Czy mój komputer będzie teraz działał szybciej? Klient: TEN MONITOR NIE DZIAŁA! Sprzedawca: A w czym jest problem? Klient: WE WTYCZCE BRAKUJE JEDNEGO BOLCA! Klient zakupił monitor 14***8221;. Jak większośc kabli, tak i w tym brakowało kilku pinów. Wytłumaczyłem mu, że to normalne. Na co Pan wykrzyczał: Klient: ZAPŁACIŁEM ZA CAŁY MONITOR I MAJĄ BYĆ WSZYSTKIE BOLCE! Klient: Czy ten monitor jest z najnowszą wersją Internetu? Inny mądry Pan skarżył się, że jego komputer wciąż wyświetla: "Can***8217;t find the printer". Klient: Panie, ja nawet trzymam mu tę drukarkę przed monitorem, a ten baran nic... Jak już kiedyś pisałem, zajmuje się drukarkami i ich eksploatacją, wczoraj wpadła do mnie klientka: Bystra: Dzień dobry, potrzebuję tusz do...(chwila skupienia)...LENOXA, czarny i kolor... Ja: do LEXMARKA... - i nie zdążyłem skończyć zdania, bo ona na to: - Aha, to nie, dziękuję... - i wyszła. Autentyk z pracy (zakładam stałki). Po instalacji sieciówki (w98) standardem jest usuwanie karty dial-up coby winda miała mniej powodów do wysypania.Internet działa,ping do bramy,ping do dns,dziękuje i do widzenia pełna kultura.Po powrocie do firmy zastajemy ogólną radość.Cytuje " pani zadzwoniła że podczas instalacji pracownik ukradł jej karte dial-up,bo przed instalacją miała ją napewno a teraz niema".Musieliśmy się wrócić i zainstalować dial-upa. |
Cytat:
^_^ |
ojejku sorry ze nie edytowalem ale to zasluguje na osobny post hehe:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
:\:|:rotfl::haha: Ale te tematy rozbrajaja na: http://www.forum.o2.pl/forum.php?id_f=28 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szkoda ze rodzice tych "ludzi"- chyba nie za bardzo dobre okreslenie dla nich, nie wiedzieli co to guma...:haha:8 ) |
pieknie niedlugo beda zadawac pytanie jak wykrecic srubke czym oraz jak instrukcja do tego potrzebna :D
|
Cytat:
Cytat:
:wow: :sciana: |
Cytat:
yyyy...to jak to jest z tym uziemieniem?? A jak mi cieknie z kranu woda to bedzie OK?? A jak sie dotykam kaloryfera w celu uziemienia to lepiej żeby był gorący czy zimny?? :haha: |
ehhh co to za swiat... ja wracam do matrixa.. wraca ktos ze mna?
|
Cytat:
Brakuje mi tam buziek przy wypowiedziac. |
I co ludziska niezły znalazłem temat :D jak to czytałem to prawie narobiłem w spodnie.Najlepszy jest "doradca doradcy" z tym swoim "komputer nie działa bez FDD" ^_^ jajcarze nie z tej ziemi :spoko:
|
Cytat:
|
Napewno :\ :fiu:
|
Przeciez oni sobie jaja robia.
Az tacy idioci nie istnieja przeciez... prawda?? |
Cytat:
|
Goscie przesadzaja ale prawda jest taka ze naelektyzowany czlowiek (np. w welnianym sweterku :) ) moze za pomoca dotyku wyladowac ladunek na HDD i go popsuc. Moj znajomy student elektroniki mial taki przypadek :)
|
Chłopaki wymiataj. ^_^ ^_^
Czasem jest dobrze sie posmiac ^_^ |
Yesoo... powiem tyle: sformatujcie sobie mózg...
|
jestem pod wrazeniem :D
az napije sie :piwo: |
Pewnie to wiedza na zasadzie.
Kolega kolegi powiedział, a kolega kolegi wujka był obcokrajowcem i nie mógł tego dosłownie przetłumaczyć :P. |
Przez chwile mialem wrazenie ze to ktos specjalnie pisal...:)
bez komentarza |
^_^
|
A to jest najlepsze! (trochę off top, ale jaki!!!)
Cytat:
|
brak mi slow jak to zobaczylem , :ysz:
|
:wow: Będę miał czytania na cały tydzień. Dobrze jest się czasami pośmiać , chociaż może wypadałoby płakać czytając niektóre wypowiedzi. Ale co mi tam, lepiej się śmiać niż płakać :haha: :haha: :haha:
|
...:| Jestem podwrażeniem, jak ludzie mogą być głupi
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tam są same GŁĄBY :ysz: pseudo-informatycy, którzy wsadzą do cdromu płyte dvd i zmartwią sięczemu nie działa :haha: :haha: |
Cytat:
Tutaj tez jest fajne: Cytat:
Cytat:
|
O w k***e! Niezle z typem jada, podobne troche do "Plyta DVD lepszym Antyradarem od CD" pozdro ;)
|
Co o tym sądzicie:))"Zlot informatyczny"
Nie wiem czy taki temat był poruszony bo ciężko by go było znaleźć ale napiszcie co ewentualnie o tym sądzicie?? :wow: :wow: :wow: :wow:
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2944452&start=0 Dzięki za wypowiedzi :cool: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:41. |