![]() |
Cytat:
Tak nawiasem mówiąc mam 47 punktów - czyli guru :) |
Cytat:
No to teraz zabieram się za teścik :fiu: || |
Ilość załączników: 1
W załączniku dałem odpowiedzi
symbol "X" - oznacza prawidłowa odpowiedź. Dlatego w załączniku aby nie psuć zabawy, kto nie chce nie musi ściągać :) |
Cytat:
6800 GT - DDR3 (sa tu wyjatki asus'a) |
Cytat:
|
Cytat:
przed kupnem z 2 tyg siedze w necie i nadrabiam zaleglosci |
mnie to tylko sprzet interesuje co okolo 2 lata jak trzeba kompa zmieniac :D W przeciagu tych dwoch lat jakos sprzetem sie wogole nie interesuje (no oczywiscie poza nagrywarkami :) )
geforce 6800, ddr3 - pierwsze slysze :) |
Cytat:
|
ja sie meczyłem z kumplem no i jest efekt :spoko:
a tak powaznie to chyba z 13 pytan to trafilismy fuksem |
Cytat:
Cytat:
Każdy miał jakiś problem ;) |
Hmmm. 36 pkt i w pełni zgadzam się z tym co nimal napisał - w Googlach jest wszystko :idea:
|
Myślałam, że bedę lepsza... :)
|
Było parę kwiatków.
Kiedy mówimy o konfiguracji sprzętowej Dual Channel - i wychodzi, że gdy pamięć pracuje z podwójną przepustowością ;) Karty graficzne z _procesorami_ GeForce 6800 wyposażane są w pamięci: odpowiedź co najmniej wątpliwa (bo są różne). Naciąłem się na _gniazdo_ dvi-i - też dziwna odpowiedź. |
Cytat:
ciekawe :) |
Cytat:
|
33 punkty bez podpowiedzi
tylko np pytanie Monitor LCD o przekątnej 17 cali posiada rzeczywistą rozdzielczość wynoszącą: ...jest bez sensu bo przecież mają różną rozdzielczość dedykowaną. |
29 punktow
ale 90%tych rzeczy nie jest potrzebna... zasmieca tylko umysl i powoduje wzrost samo oceny i punktow w tym tescie :) Wazne, zeby wiedziec gdzie tego szukac jak naprawde bedzie potrzebne |
ehh tylko 27pkt - ale bez podpowiedzi zadnych
|
na kazde z tyh pytan mozn znalesc odpowiedz w 10sec na googlach - i tyle wystarczy wiedziec :) najwazniejsze zeby wiedziec gdzie infa szukac
a kod dostepu do archiwum sie przyda niejednej osobie :) |
23 punkty, jestem zadowolony, mam dopiero 13 lat i sprzetem zaczalem sie doglebnie interesowac w tym roku :)
|
Cytat:
a osób z 50pkt troche jest... |
marian ! :P
|
:)
|
a ja mam gdzies takie tesy :haha: wazne ze wiem ze athlona niewsadza sie w slot ISA :P
|
Dostalem zalednie 28 pkt.(nie korzystałem z internetu w czasie testu, ani innych zrodel pomocniczych). Moim zdaniem test powinien składać sie rowniez z pytan z dziedziny programowania, obslugi systemu windows i linux, wtedy bylby bardziej obiektywny... Skad mam niby wiedziec, jakiego procesora nazwa kodowa byl Dothan, do teraz nie wiem i nie chce wiedziec... Bardziej interesuje sie programowaniem i dlaczego poziom mojej wiedzy komputerowej miałby wyznaczać test na znajomość jakiś tajemniczych haseł typu centron, dothan i łącze krawedziowe - ta nazwa akurat mi sie tylko kojarzy z slotem 1, a tam nie bylo takiej odpowiedzi...
-----edit--------- Dopiero teraz doczytałem ze tam pisało Narodowy Test WK kategoria: sprzęt, mam nadzieje ze będą również kategorie systemy operacyjne, oprogramowanie i programowanie... |
32 pkt ale jak dla mnie to to jest test raczej dla serwisanta, ile nozek, kto wynalazl taki a taki procesor, taka a taka karta graficzna moze lub ma to lub to, a nazwa czegos to jest nazwa..... eh masakra, mam wiedziec wszystkie szczegolki o wyszstkich ukladach? a moze tak test z wiedzy takiej wiecie, bardziej codziennej?
|
28 pkt.
|
25 pkt. :pisze: oczywiście bez korzystania z jakiejkolwiek pomocy :)
Cytat:
|
zaprosty ten test :nie:
|
29pkt
pare baboli w quiz'ie bylo "Łącze krawędziowe to ..." heee??? Karty graficzne z procesorami GeForce 6800 wyposażane są w pamięci ... nie tylko ddr3 |
Narodowy Test Wiedzy Komputerowej - sprzęt
Cytat:
A to moje wyniki: http://img116.exs.cx/img116/1060/test13.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:30. |