![]() |
Ja polecam NeoMule lub płatny ProMule
|
Na pewno wybrać jakiś nieleecherski. Po co masz szkodzić sieci, użytkownikom, samemu sobie? Jak nikt nie będzie udostępniał to nikt nie będzie ściągał. A z LSD można nabawić się szybko banów za zbyt szybkie odpytywanie klientów.
Ja polecam Morph XT. |
Cytat:
A może jakiś syf się do mnie przyczepił? Jeszcze muszę poskanować kompa, narazie nie mam czasu (GTA-SA :D). Cytat:
A co do mod'ów na eMule to już sam nie wiem... Jedni mówią, że "full-wypas" inni, że goowno, jescze inni, że tylko "zwykłe", inni że leech'erskie są najlepsze. A ja się na tym w ogóle nie znam... ... Co mam wybrać? Będę rad za wszelkie uwagi. PS: I czy jak przeciągnę temp w nowe miejsce, ta "nakładka" nie skaszani mi tego co już się ściągnęło (nie mam miejsca na backup'a) |
Ale on ma 640 na która ne ma limitów. Dopiero po przejsciu (odnowieniu umowy po 12 miechach) na 1024 sa limity 25GB/miesiąc
|
Berion:
a prubowales na innym p2p jak wyglada sprawa z transferami ?? piszesz ze masz Neo...ponoc TelePies(TP.SA) wprowadzila limity na sciaganie danych dla Neo..z tego co slyszalem po wyczerpaniu takowego limitu nie odcinaja calkowicie lacza a zmniejszaja transfery ;-/ |
Alex też to dostaje, ale nika nie dostaje tylko informacje. Dostaje również takie teksty, aby wstąpić do jakieś grype lechów ;) i używać LSD w najnowszej wersji :-o
Wogóle na eMule spam dostaje :klnie: Pozdro :D |
Jest prosty sposób na te wiadomości:
ustawienia-bezpieczeństwo-wiadomości-filtruj wiadomości zawierające - i tu wpisujemy treść spamu i po kłopocie :) |
ja dostaje tez takie ...
Cytat:
|
U mnie to samo się pojawia, ale nie ma się o co martwić ;)
:nie: kompletnie o nic ;) A co do tranferu to pewnie mułek ma zły dzień |
Cytat:
Mod LSD, jak rowie Bionic i pochodne sa uwazane za mody leecherskie i jako takie moga byc banowane na serwerze. Nic mi do tego, co kto uzywa...ale ostrzegalem :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zachęcam do instalacji "narkotykowego" moda, którego można ściągnąc z http://members.lycos.co.uk/salat3/ - zawsze najnowsze wersje w najnowszych wersjach :)
|
Transwery u mnie OK
SDI - przeważnie ~10Kb/s czyli tak jak zazwyczaj (High ID) Więc wina nie leży w wersji klienta |
A jak u Ciebie z transferami? U mnie tragedia... ~2Kb/s na każdy plik (NEO+640), a siedzę już z 4h [!]
Mój jest v0.42e... ... wiec nie wiem czy to akurat jego wina :( |
Też to ostatnio miałem :ysz:
...i niewiem o co chodzi ??? Ale dzieje się tak po zainstalowaniu nowego eMule 0.44d |
eMule -> Failed The Secury Identification
Ostatnio dostaje takie wiadomosci :klnie:
*** Rozmowa rozpoczęta : gerardusmak - 2004-11-16 20:13:12 [20:13:12] gerardusmak: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [20:14:01] *** Odłączony Transfer też nie najlepszy... ... Na Razorback'u, eDonkey Server itp... na wszystkich ! Co się dzieje? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:27. |