![]() |
Można równiez usunąć DRIVERCACHE oraz DLLCACHE32 (z system32).... ale wtedy łindołs nie będzie taki piękny (z tą pięknością to joke...)... będzie jakies 600mb wiecej (przynajmniej u mnie tak jest)... a win mi zajmuje...940mb ... tyle że ja mam WINXPMCE2005 i On ma tamte duperele dodatkowe to można odjąć jakieś hmm... 200-250mb może i 300 :)
|
thx - 13 pkt poszło :)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
ponadto: Cytat:
|
nie chciałem zaczynać nowego watku.
mogę usunąć to g...no? http://img148.exs.cx/img148/1360/pic2vv.png |
Tka sobie patrze ze niedługo będe miał rocznice windy (odpukać :piwo: ).
|
winda
wazne ze wszystko dziala bez problemow !!!! :mruga:
w sumie nie polecam usuwania folderow !!! tylko ich zawartosci !!!! i to nie bardzo , bo naprzyklad po zmianie biosu na mobo winda moze nie wstac !!!!! |
gallus gonie cie z winda :)
|
u mnie windows ma 1,67Gb ! bawilem sie w wywalanie ,zeszlem do 700mb ! ale !!!!
winda chodzila dobrze do czasu !! w sumie na raptorze 74GB winda + programy zajmuja 8GB wiec mi to rybka |
u mnie też troq zajmuje :|
ale formata nie zrobie, bo postanowiłem jak najdłużej utrzymać Winshita :D http://img115.exs.cx/img115/1079/xp.jpg |
O cholera tak sobie teraz zerknąłem na swojego Windowsa i zajmuje on prawie 1,9 GB. niedługo braknie miejsca na dysku.
Co mozna wyrzucić z windowsa bez konsekwencji?? |
usuwalem oczywiscie nlitem a potem wypalilem na plyte - nie kombinowalem z usuwaniem wiekszej ilosci rzeczy bo nie chcialo mi sie dluzej eksperymentowac
Cytat:
|
Cytat:
podeslij co pokasowales :spoko: |
1. napisz sobie bata który będzie go czyścił podczas uruchamiania kompa :P
2. chyba tak ;) PS u mnie tylko 35MB :D |
a co zrobić żeby ten folder nie uzupełniał mi się automatycznie co jakiś czas?
czy ma to związek z aktualizacjami które wingroza pobiera za moimi plecami :> ? |
u mnie zajmuje 596 mega :)
|
Cytat:
|
wykasuj zawartosc na 100%, bez obaw nic sie nie stanie i bedzie dzialalo jak trza :)
ps. u mne katalog windows zajmuje tyle: |
U mnie ten folder jest pusty i komp działa jak należy.
To pewnie pliki kopi zapasowej lub jakies automatyczne aktualizacje (wszystko takie mam wyłączone u siebie) |
na 99% mozesz go z czystym sumieniem wywalic w kosmos bez obaw :)
jesli nie jestes do konca pewnien to od czego jest kopia zapasowa :> |
Czy moge bezpiecznie usunąć jeden katalog w XP?
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
Chodzi o to ze to mi zajmuje 500mb a wiem ze jak system zaczal pobierac poprzez automatyczne aktualizacje SP2 to mi sie to zrobilo. Sp2 nie instalowalem bo przerwalem aktualizacje zanim zaczal cos instalowac, a ten syf pozostal (są tam chyba kopie wszystkich plików w systemie) . |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |