![]() |
16x DVD-R w 5 min 19 sec - nadchodzi LG4163B :)
|
no i ???
|
Cytat:
Już zamówiłem cztery sztuki :> A wykres walnąłem se na pulpit i robi za tapetę :D |
@kataryniarz
a moglbych chociaz troche przetlumaczyc te "domki" bo tego dialektu to nie kumam :D P.S. VIZZARD odstapisz mi z jedna ;) |
menu: Fairu (File), tesutocośtam, nie wiem, herupu (Help)
[no co znam tylko kanę a z kanji tylko 4 znaki] [12:24:14] Data Daisuku (Data Disc) cośtam Tam gdzie masz DVD-R (nad tym) - Daisuku (Disc) I jeszcze jestem w stanie przetłumaczyć: Od góry Jitta (jitter) (nad okienkiem 1/3) Na samym dole Intafiiso - interface Baasutoreeto (nie mam pojęcia - to czarne) |
Cytat:
Jedną kupiłem na zapas :D |
a ja tez moge poprosic o jedna sztuke :>
bardzo chcialbym miec LG :D |
Panowie nie róbcie sobie jaj, to bardzo poważna sprawa :))
|
Cytat:
Muszę tylko trochę poczekać - bo podobnoż w świątecznej ofercie LG Napędy mają być dostępne za 1.22zł - tylko trzeba umowę na dwa lata podpisać Że będzie to jedyny napęd w kompie :> I jeszcze całe dwa lata trzeba nosić koszulkę LG - tę samą :D A co tysięczny klient ma dostawać napęd jako breloczek do kluczy :ja_chce: |
Cytat:
to ze szybko czyta bo raczej nie wiadomo jak nagrywa i ile czasu mu to zajmuje :( |
Cytat:
a co do koszulki to ma sie rozumiec ze oczywiscie nie prana musi byc :D a breloczek fajna sprawa tylko troszke przyduzy ale moze tak ma byc brelok zaczepno - obronny :) |
Cytat:
:peace: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kupujesz tysiąc sztuk :taktak: A breloczek już ci dynda ^_^ :mruga: |
i to nie jeden breloczek tylko 1000 sztuk + jeden gratiss :D
|
no bede mial zapas na kilka stuleci:D ale czy gwaracja wytrzyma zab czasu :D i czy servisy przetrwaj gdy nagle zwali sie im na glowe tysiac sztuk to sa pytania ale breloczek bedzie dyndal :spoko:
|
Cytat:
A tak z innej strony , np. Pionek pali x8 w 7 min z groszem , to nie wiem za bardzo jak zareagować na wieść że LG paląc x16 radzi sobie w niewiele ponad 5 min. :| W sumie kilka dni byłem nieobecny :O |
Cytat:
Najważniejsze, że w jednej chwili można wypalić 1000 płytek. 8 ) A póżniej ile radości. :piwo: :) |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
No właśnie! Gdzie byłeś?!? Przez kilka dni żadnej lufy na forum :smutny: :mruga: A co do darmowych minut - to nie przesadzaj! :nie: Doceń te dwie minuty! Tam się konstruktorzy męczą :paker: Żebyś w tym czasie i płytkę wypalił i siku zrobił i ręce umył A ty tu z takimi tekstami wyjeżdzasz :\ Taki posiadacz LG - w czasie gdy ty wstajesz do WC On już następną płytkę wkłada A ty przychodzisz - i masz dwie minuty w plecy! :czytaj: :czar: |
Cytat:
:D |
Cytat:
jak milo :) |
Turboni!
No i w końcu avatarek ci się udało przerobić! :piwo: Nawet pasuje do ciebie! :mruga: |
no ladnie Turboni :D
|
dzieki chlopaki wielkie :piwo:
|
Cytat:
@Vizzard Druty uległy piątkowej nawałnicy + sprawność dzaiłania chłopców z TPSA, no i przez 4 dni byłem odcięty od świata ! Plus jeszcze kilka by ochłonąć z wrażenia że internet znowu chodzi ! |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
Chłopcy z TPSA z pewnością lubią robić na drutach :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tutaj kilka rewelacyjnych wykresow z palenia :spoko: : wykresy 4163B
Moze na swieta wrzuce juz swoje... chyba, ze NEC 3520 bedzie wczesniej :cool: |