Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Bagiński "Sztuka Spadania" (https://forum.cdrinfo.pl/f5/baginski-sztuka-spadania-43533/)

KarolluZ 28.11.2004 00:39

Bagiński "Sztuka Spadania"

Jak w temacie... zalecam zajrzenie TUTAJ :)

Patrixs 28.11.2004 00:41

Albo mi się wydaje, albo jest to już na naszym Koziołku ;)

KarolluZ 28.11.2004 00:43

ja widziałem trailer na mułku który zajmuje 20 mb...a trwa minute i w sumie nic tam nie pokazują :|

Patrixs 28.11.2004 00:43

Hmmm.... to może właśnie to co znalazłem to tylko trailer :(

mr_spock 28.11.2004 00:48

mnei jakos te filmiki nie kreca... chub-chub (czy jak to tam sie zwalo) bylo przyjamniej smieszne
a Katedra i TO (widzialem urywki w TV) niebardzo

smolik 28.11.2004 01:37

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
ja widziałem trailer na mułku który zajmuje 20 mb...a trwa minute i w sumie nic tam nie pokazują :|

Jest na mułku chyba pełna wersja bo waży 350 MB.

KarolluZ 28.11.2004 02:19

Cytat:

Napisany przez smolik
Jest na mułku chyba pełna wersja bo waży 350 MB.

Dzęki za info..zaraz lukne.... mam nadzieje że to będzie to....

smolik 28.11.2004 12:12

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
Dzęki za info..zaraz lukne.... mam nadzieje że to będzie to....

Daj znać jakie są wyniki luknięcia :mruga:

Ziele 28.11.2004 12:25

Jest 8 źródeł z czego jadna ma całość a 3 po jednej części. Nie zdziwiłbym sie jakby sie okazało ze to fake. Przekonam się jak ściągne początek.

Piotr4s 28.11.2004 12:26

Ja znalazłem coś na DC++. Zajmuje trochę ponad 140 Mb.

Ziele 28.11.2004 13:49

na emulu też jest coś w okolicach 150MB ale ta którą próbuje ściągnąć ma 350MB

shuma02 28.11.2004 15:21

na DC++ widze ze nazywaja to rowniez "Fallen Art", ale wydaje mi sie ze "Sztuka Spadania" poprawnie przetlumaczona to "Art of Falling" albo "The Art of Falling"...

KarolluZ 28.11.2004 17:06

Jak ktoś coś zasyśnie to niech da znać... u mnie teraz na mułku 5 0sób ma jakiś kawałek z czego tylko jedna całość. Dałem w sumie jakiś komentarz do pliku i jest to narazie jedyny komentarz jaki mam do tego pliku. Pomimo iż muł działa mi na łączu radiowym od 8 rano do 24 wieczorem to udaje mi sie na highid i razorbacku2 zassać przez tyle czasu kilka kilo. Niestety cały plik musi mieć więcej osób. Z drugiej strony ciekawe czy Bagiński nie popracowałby nad czymś pełnometrażowym... Chociaż zobaczcie ile czasu tworzył katedre a po jakim czase ukazała się "sztuka spadania". Chyba jednak teraz ktoś mu pomagał albo miał lepszego kompa do renderowania grafiki :).

edit: stan obecny to 465 kilo :D

smolik 28.11.2004 21:56

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
... edit: stan obecny to 465 kilo :D

Ja mam całe 453 kB, próbowałem pogadać z tym kolesiem co ma całość ale zero odzewu. Pozostaje czekać.

Ziele 28.11.2004 23:12

Mi też nie odpowiedział. Udało mi się pobrać ostatnią część... spróbuje ją podejrzeć

KarolluZ 28.11.2004 23:29

Cytat:

Napisany przez Ziele
Mi też nie odpowiedział. Udało mi się pobrać ostatnią część... spróbuje ją podejrzeć

ja mam kawałek środkowej części... ale nie można czegoś podejrzeć jak nie ma się początku... na chwile obecną mam 5 mb :D ale wypas...

Ziele 29.11.2004 00:00

...i mam środkową część. Mam nadzieje że ktoś zassa teraz początek to się uda podejrzeć.

smolik 29.11.2004 00:29

Cytat:

Napisany przez Ziele
...i mam środkową część. Mam nadzieje że ktoś zassa teraz początek to się uda podejrzeć.

U mnie też sie troche ruszylo ale co z tego skoro do tego kolesia co ma calość chyba sie nie dokopie.
BTW: widze was chlopaki macie u mnie sloty :piwo:

KarolluZ 29.11.2004 00:37

Cytat:

Napisany przez smolik
BTW: widze was chlopaki macie u mnie sloty :piwo:

A widzisz mój komentarz ? Na mułku mam xsywke --=[ KarolluZ ]=-- PL. a Tak na marginesie jaką Ty masz xsywke i jak mogę konkretnemu userowi przyporządkować slot ? W ustawieniach muła włączyłem Pawcio slots i coś w stylu Brandwitch...bla bla bla..on focus.... coś w tym stylu i ustawiłem cyferke 2. Czy to to ? Aktualnie muł działa na profilu brejdaka a mi nie chcę się tam zaglądać ;) , a z miłą chęcią przydzielił bym wam slota :)

Ziele 29.11.2004 00:51

Ja widze... jest jeszcze jeden oprócz twojego i mojego.

na której jesteście pozycji w kolejce u mniego ? mi nic nie pokazuje.. nawet ze jest pełna. Chyba sie nie dopcham.

smolik 29.11.2004 00:54

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
A widzisz mój komentarz ? Na mułku mam xsywke --=[ KarolluZ ]=-- PL. a Tak na marginesie jaką Ty masz xsywke i jak mogę konkretnemu userowi przyporządkować slot ? W ustawieniach muła włączyłem Pawcio slots i coś w stylu Brandwitch...bla bla bla..on focus.... coś w tym stylu i ustawiłem cyferke 2. Czy to to ? Aktualnie muł działa na profilu brejdaka a mi nie chcę się tam zaglądać ;) , a z miłą chęcią przydzielił bym wam slota :)

szczerze powiedziawszy to nie wiem jak będzie u ciebie. Ja mam emule Plus
i u mnie klikam na użytkownika i dodaje do znajomych i na tym sie kończy.
Nick taki jak na forum :)

KarolluZ 29.11.2004 22:06

Cytat:

Napisany przez smolik
szczerze powiedziawszy to nie wiem jak będzie u ciebie. Ja mam emule Plus
i u mnie klikam na użytkownika i dodaje do znajomych i na tym sie kończy.
Nick taki jak na forum :)

Wiem, dodałem już Ciebie do listy znajomych i nawet wczoraj jakiegoś mesejdźa wysłałem :D. Nie wiem czy on do Ciebie doszedł... a tak BTW to mam z 43 MB :D Bagińskiego

smolik 02.12.2004 12:55

Widzę że sprawa umarła nie widaać pełnego żródełka i nie zanosi się żeby sie pojawiło.
@ KarolluZ udało ci się podejrzeć czy to ten filmik??
Na torrencie jest filmik tego samego gatunku pt. "Undo".

Ziele 02.12.2004 13:48

Sciągnąłem 50 ileś MB i dałem sobie spokój. Fake na 100%

smolik 04.12.2004 16:10

Pojawił się na osloskopie :spoko:

KarolluZ 04.12.2004 20:07

To prawda :) http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=9808 . Właśnie zasysam...znaczy dopiero dodałem do zasysania. Jak ktoś będzie pierwszy, a napewno będzie to napiszcie jak wam się podobało :)

Piotr4s 04.12.2004 20:23

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
To prawda :) http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=9808 . Właśnie zasysam...znaczy dopiero dodałem do zasysania. Jak ktoś będzie pierwszy, a napewno będzie to napiszcie jak wam się podobało :)

Mam pytanie... banalne dla Was. Jak to można ściągnąć??? Mam eDonkeya ale nie wiem jak skorzystać z tych linków :ysz:

legion 04.12.2004 21:40

szkoda ze taka krotka ta sztuka spadani mogli by zrobic jakis porzadny film pelno metrazowy:D

smolik 04.12.2004 22:01

Cytat:

Napisany przez pppnet
Mam pytanie... banalne dla Was. Jak to można ściągnąć??? Mam eDonkeya ale nie wiem jak skorzystać z tych linków :ysz:

Kopiujesz link i wstawiasz do eDonkeya.

Ziele 04.12.2004 22:32

mam ściągnięte 70%.... moze uda sie jeszcze dzisiaj zobaczyć :D

Patrixs 04.12.2004 23:45

Cytat:

Napisany przez Ziele
mam ściągnięte 70%.... moze uda sie jeszcze dzisiaj zobaczyć :D

Ja mam 15%... może uda mi się zobaczyć... w tym roku ;)
Jak obejrzysz to napisz czy warto było pobierać.
Pozdro

legion 04.12.2004 23:55

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Ja mam 15%... może uda mi się zobaczyć... w tym roku ;)
Jak obejrzysz to napisz czy warto było pobierać.
Pozdro

odrazu mowie ze warto dla tych co maja stycznosc z grafika i 3Dmaxem warto zobaczyc:)

Ziele 05.12.2004 00:05

82%... i juz jest jutro :D

Patrixs 05.12.2004 00:07

Cytat:

Napisany przez Ziele

Znaczy się, już jest dziś ;)

smolik 05.12.2004 00:16

Cytat:

Napisany przez Ziele

Kurcze to ja dopiero wystartowałem mam 0,1% :blee:

Patrixs 05.12.2004 00:17

Cytat:

Napisany przez smolik
Kurcze to ja dopiero wystartowałem mam 0,1% :blee:

Czyli możesz przewidzieć, że premiere w domu będziesz miał dopiero w przyszłym tygodniu ;)

smolik 05.12.2004 00:30

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Czyli możesz przewidzieć, że premiere w domu będziesz miał dopiero w przyszłym tygodniu ;)

Oj nie wiem bo ciągnie z zawrotną predkością 6 kB czyli jeśli sie utrzyma to ok 7 h do premiery. Już mam 1,3% :piwo:

KarolluZ 05.12.2004 09:01

no dobra.... zapuściłem muła na nocke i hmmm....owszem ściągnęło się. I prawdę mówiąc zwiastun kilkusekundowy z żabą był lepszy :). Jednak jak ktoś to ściągnie to niech mi wytłumaczy o co chodziło w tym wszystkim. Ogólnie od strony graficznej to "katedra" mi się bardziej podobała. Miała w sobie ten klimat oraz muze. A jak się dorzuciło do tego około 3 lata pracowania samemu nad nią to już w ogóle wgniatało w ziemie... Ale tak na marginesie podoba mi siez tego filmiku gościu z aparatem :)

Cytat:

Napisany przez pppnet

Ja mam zaznaczoną w mułku opcje "szukaj linków ED2K w schowku". Wtedy wchodzę na osloskopa [lub inną linkownie] zaznaczam linka ed2k i biorę kopiuj i w tym momencie odzywa się muł z pytaniem czy dodać to do ściągania :). Wiem, że w innych mułach kopiowało się link ed2k i mozna go było wkleić w zakładce szukaj, bo było tam takie miejsce, ale w moim mule jest inaczej.

Ziele 05.12.2004 11:32

Ja też juz po premierze domowej. Filmik troche sadystyczny. Graficznie ładny ale katedra była o wiele lepsza i z klimatem. Jeśli chodzi o jakość kopii to taka średnia.

Memphisus 05.12.2004 11:37

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
no dobra.... zapuściłem muła na nocke i hmmm....owszem ściągnęło się. I prawdę mówiąc zwiastun kilkusekundowy z żabą był lepszy :). Jednak jak ktoś to ściągnie to niech mi wytłumaczy o co chodziło w tym wszystkim. Ogólnie od strony graficznej to "katedra" mi się bardziej podobała. Miała w sobie ten klimat oraz muze. A jak się dorzuciło do tego około 3 lata pracowania samemu nad nią to już w ogóle wgniatało w ziemie... Ale tak na marginesie podoba mi siez tego filmiku gościu z aparatem :)

Ja mam zaznaczoną w mułku opcje "szukaj linków ED2K w schowku". Wtedy wchodzę na osloskopa [lub inną linkownie] zaznaczam linka ed2k i biorę kopiuj i w tym momencie odzywa się muł z pytaniem czy dodać to do ściągania :). Wiem, że w innych mułach kopiowało się link ed2k i mozna go było wkleić w zakładce szukaj, bo było tam takie miejsce, ale w moim mule jest inaczej.

ooooohhh.....nie czający jakiś z samego rańca jestes ^_^
Moim zdaniem filmik wgniata w krzesło grafiką, animacją, samimi postaciami....dla mnie bomba :>
Filmik się nazywa Fallen Art, czyli Sztuka spadania...z resztą wszyscy wiedzą bo oba tytuły są znane :jezyk: a chodzi w tym o to, że ten "generał" zrzuca tych biednych zmutowanych żołnierzyków, inny człenson robi im fotki (fajnie wygląda ;p ), a kolejny w baraku na tej piekielnej machinie z tych "klatek" produkuje filmik.....iiiiii......powstaje tytułowy Fallen Art.
Nie wiem czego tu można nie rozumieć, chyba się Karolu nie wyspałeś ^_^ ^_^ ^_^ ale i tak :glaszcze: RespecT 4 U.

EDIT

Nie ma co rzeczywiście porównywać z katedrą...miała to "coś" w sobie.

yahol 05.12.2004 13:16

Jakis taki ....komercyjny i z lopatologicznym przeslaniem jest ten film, zdecydowanie Katedra byla lepsza.
A scignelo mi sie przez noc. Dalem releasa.

smolik 05.12.2004 18:31

Zdecydowanie "Katedra" batdziej mi sie podobała, miał ten swój mroczny klimacik, który mi się cholernie podobał. Szczerze powiedziawszy spodziewałem sie czegoś w tamtym stylu ale mi mo to "Sztuka spadania" jest :spoko:

czero 06.12.2004 19:53

Wlasnie ogladalem i musze powiedziec, ze naprawde mi sie podobal.
Animacja jest zrobiona bosko, tresc tez calkiem calkiem, choc popieram was - "Katedra" byla troche lepsza ;).

Piotr4s 06.12.2004 19:59

Mnie też Katedra bardziej się podobała poprzez swój mroczny klimat no i lepsze efekty wizualne. Jednak Sztuka spadania też zrobiona jest po mistrzowsku ;)

Ziele 06.12.2004 21:07

Ciekawe co na to wojskowi :D Dokładnie pokazał jak traktują żołnierzy :P

Patrixs 06.12.2004 22:33

Obejrzałem "Fallen Art" i musze powiedzieć, że się zawiodłem, spodziewałem się super filmiku z super mikro-fabułką, a moim oczom ukazał się obraz który przypominał raczej przerywnik między etapami gry "Cannon Foder" lub "Command and Conquer". Jestem zawiedziony, po wielkim Tomku - oskarowym twórcy, spodziewałem się raczej "oskarowego" i bardziej ambitnego filmu.

Pozdrawiam

KarolluZ 10.12.2004 22:06

A można by i to zasysnąć... ciekawe w jakim to jest utrzymane klimacie.. właśnie dodałem do zasysania :D zajrzyjcie TU

Ziele 10.12.2004 22:15

Mi się konczy już ściągać... ale wolno idzie. Jest moze gdzieś na sieci dokument jak on to robił? Coś takiego jaki kiedyś puszczali w TV.

smolik 10.12.2004 22:33

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
A można by i to zasysnąć... ciekawe w jakim to jest utrzymane klimacie.. właśnie dodałem do zasysania :D zajrzyjcie TU

No właśnie też się zastanawiam... i chyba zassam bede miał całą kolekcję. :cool:

KarolluZ 11.12.2004 20:50

Rain... to dla mnie kompletny oldschool.. W tamtych czasach zrobić coś takiego... po prostu podziwiam :)

Smartek 15.12.2004 19:02

ja dopiero dzisiaj przylookalem na osloskopie - ahh ta moja nieuwaga :P - filmik jakis dziwn y w porownaniu do katedry.. :), ale moze byc - tutaj chyba bardziej chodzilo o szczegolowosc i wyglad graficzny i to im sie udalo - bosko!
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12.