![]() |
Bagiński "Sztuka Spadania"
Jak w temacie... zalecam zajrzenie TUTAJ :)
|
Albo mi się wydaje, albo jest to już na naszym Koziołku ;)
|
ja widziałem trailer na mułku który zajmuje 20 mb...a trwa minute i w sumie nic tam nie pokazują :|
|
Hmmm.... to może właśnie to co znalazłem to tylko trailer :(
|
mnei jakos te filmiki nie kreca... chub-chub (czy jak to tam sie zwalo) bylo przyjamniej smieszne
a Katedra i TO (widzialem urywki w TV) niebardzo |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest 8 źródeł z czego jadna ma całość a 3 po jednej części. Nie zdziwiłbym sie jakby sie okazało ze to fake. Przekonam się jak ściągne początek.
|
Ja znalazłem coś na DC++. Zajmuje trochę ponad 140 Mb.
|
na emulu też jest coś w okolicach 150MB ale ta którą próbuje ściągnąć ma 350MB
|
na DC++ widze ze nazywaja to rowniez "Fallen Art", ale wydaje mi sie ze "Sztuka Spadania" poprawnie przetlumaczona to "Art of Falling" albo "The Art of Falling"...
|
Jak ktoś coś zasyśnie to niech da znać... u mnie teraz na mułku 5 0sób ma jakiś kawałek z czego tylko jedna całość. Dałem w sumie jakiś komentarz do pliku i jest to narazie jedyny komentarz jaki mam do tego pliku. Pomimo iż muł działa mi na łączu radiowym od 8 rano do 24 wieczorem to udaje mi sie na highid i razorbacku2 zassać przez tyle czasu kilka kilo. Niestety cały plik musi mieć więcej osób. Z drugiej strony ciekawe czy Bagiński nie popracowałby nad czymś pełnometrażowym... Chociaż zobaczcie ile czasu tworzył katedre a po jakim czase ukazała się "sztuka spadania". Chyba jednak teraz ktoś mu pomagał albo miał lepszego kompa do renderowania grafiki :).
edit: stan obecny to 465 kilo :D |
Cytat:
|
Mi też nie odpowiedział. Udało mi się pobrać ostatnią część... spróbuje ją podejrzeć
|
Cytat:
|
...i mam środkową część. Mam nadzieje że ktoś zassa teraz początek to się uda podejrzeć.
|
Cytat:
BTW: widze was chlopaki macie u mnie sloty :piwo: |
Cytat:
|
Ja widze... jest jeszcze jeden oprócz twojego i mojego.
na której jesteście pozycji w kolejce u mniego ? mi nic nie pokazuje.. nawet ze jest pełna. Chyba sie nie dopcham. |
Cytat:
i u mnie klikam na użytkownika i dodaje do znajomych i na tym sie kończy. Nick taki jak na forum :) |
Cytat:
|
Widzę że sprawa umarła nie widaać pełnego żródełka i nie zanosi się żeby sie pojawiło.
@ KarolluZ udało ci się podejrzeć czy to ten filmik?? Na torrencie jest filmik tego samego gatunku pt. "Undo". |
Sciągnąłem 50 ileś MB i dałem sobie spokój. Fake na 100%
|
Pojawił się na osloskopie :spoko:
|
To prawda :) http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=9808 . Właśnie zasysam...znaczy dopiero dodałem do zasysania. Jak ktoś będzie pierwszy, a napewno będzie to napiszcie jak wam się podobało :)
|
Cytat:
|
szkoda ze taka krotka ta sztuka spadani mogli by zrobic jakis porzadny film pelno metrazowy:D
|
Cytat:
|
mam ściągnięte 70%.... moze uda sie jeszcze dzisiaj zobaczyć :D
|
Cytat:
Jak obejrzysz to napisz czy warto było pobierać. Pozdro |
Cytat:
|
82%... i juz jest jutro :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no dobra.... zapuściłem muła na nocke i hmmm....owszem ściągnęło się. I prawdę mówiąc zwiastun kilkusekundowy z żabą był lepszy :). Jednak jak ktoś to ściągnie to niech mi wytłumaczy o co chodziło w tym wszystkim. Ogólnie od strony graficznej to "katedra" mi się bardziej podobała. Miała w sobie ten klimat oraz muze. A jak się dorzuciło do tego około 3 lata pracowania samemu nad nią to już w ogóle wgniatało w ziemie... Ale tak na marginesie podoba mi siez tego filmiku gościu z aparatem :)
Cytat:
|
Ja też juz po premierze domowej. Filmik troche sadystyczny. Graficznie ładny ale katedra była o wiele lepsza i z klimatem. Jeśli chodzi o jakość kopii to taka średnia.
|
Cytat:
Moim zdaniem filmik wgniata w krzesło grafiką, animacją, samimi postaciami....dla mnie bomba :> Filmik się nazywa Fallen Art, czyli Sztuka spadania...z resztą wszyscy wiedzą bo oba tytuły są znane :jezyk: a chodzi w tym o to, że ten "generał" zrzuca tych biednych zmutowanych żołnierzyków, inny człenson robi im fotki (fajnie wygląda ;p ), a kolejny w baraku na tej piekielnej machinie z tych "klatek" produkuje filmik.....iiiiii......powstaje tytułowy Fallen Art. Nie wiem czego tu można nie rozumieć, chyba się Karolu nie wyspałeś ^_^ ^_^ ^_^ ale i tak :glaszcze: RespecT 4 U. EDIT Nie ma co rzeczywiście porównywać z katedrą...miała to "coś" w sobie. |
Jakis taki ....komercyjny i z lopatologicznym przeslaniem jest ten film, zdecydowanie Katedra byla lepsza.
A scignelo mi sie przez noc. Dalem releasa. |
Zdecydowanie "Katedra" batdziej mi sie podobała, miał ten swój mroczny klimacik, który mi się cholernie podobał. Szczerze powiedziawszy spodziewałem sie czegoś w tamtym stylu ale mi mo to "Sztuka spadania" jest :spoko:
|
Wlasnie ogladalem i musze powiedziec, ze naprawde mi sie podobal.
Animacja jest zrobiona bosko, tresc tez calkiem calkiem, choc popieram was - "Katedra" byla troche lepsza ;). |
Mnie też Katedra bardziej się podobała poprzez swój mroczny klimat no i lepsze efekty wizualne. Jednak Sztuka spadania też zrobiona jest po mistrzowsku ;)
|
Ciekawe co na to wojskowi :D Dokładnie pokazał jak traktują żołnierzy :P
|
Obejrzałem "Fallen Art" i musze powiedzieć, że się zawiodłem, spodziewałem się super filmiku z super mikro-fabułką, a moim oczom ukazał się obraz który przypominał raczej przerywnik między etapami gry "Cannon Foder" lub "Command and Conquer". Jestem zawiedziony, po wielkim Tomku - oskarowym twórcy, spodziewałem się raczej "oskarowego" i bardziej ambitnego filmu.
Pozdrawiam |
A można by i to zasysnąć... ciekawe w jakim to jest utrzymane klimacie.. właśnie dodałem do zasysania :D zajrzyjcie TU
|
Mi się konczy już ściągać... ale wolno idzie. Jest moze gdzieś na sieci dokument jak on to robił? Coś takiego jaki kiedyś puszczali w TV.
|
Cytat:
|
Rain... to dla mnie kompletny oldschool.. W tamtych czasach zrobić coś takiego... po prostu podziwiam :)
|
ja dopiero dzisiaj przylookalem na osloskopie - ahh ta moja nieuwaga :P - filmik jakis dziwn y w porownaniu do katedry.. :), ale moze byc - tutaj chyba bardziej chodzilo o szczegolowosc i wyglad graficzny i to im sie udalo - bosko!
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12. |