![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A co do Halo2 to wyjdzie też i na PC tyże gdzieś za ~pół roku... ... Polecam... :piwo: |
Ale kilmacik to mi najlepszy zrobil MEDAL of HONOR ! PAmietam jak sciagnalem naraz te pierwsze 3 czesi. Allied asault, spearhead i breakthroug czy cos kolo tego ;) Gralem codzien po kilka h i dotego ogladalem w miedzy czasach tylko filmy wojenne o 2 wojnie ;) Panowie co to byl za klimat ;) Myslalem ze jak wyjde na dwor to hitlerowcy beda za kazdym rogiem ;D;D;D
|
Moj blad :(
|
Cytat:
Cytat:
|
Ktos nie rozumie skrotu FPS ?? FPS = First Person Shooter
|
Hehehe, a Larry 8 się liczy? Wypasiony :)
Troche grafa skaszaniona :/ ale reszta z trainerkiem wypasik :P A poziom trudności tej gierki jest najtrudniejszy z wszystkich gier jakie wymieniliście!!! Po prostu nie możliwe do przejścia bez "trainera +15" :> Teraz trzeba poszukać hl2 :spoko: Mam nadzieje że ruszy.... |
Cytat:
|
Mi chodzilo o komputery osobiste nie o Xboxy ;(
|
jasne, że można :P
no i zrobione ;) |
Cytat:
|
Cytat:
tylko powiedź na co głosowałeś a odejme i dodam do Halo2 ;) |
a vampire - the masquerade bloodlines to fps?
świetna gra, z zaj...tym klimatem... |
Cytat:
PS: Szkoda, że już głosowałwem, tak by Halo 2 miało 1 głos ;) |
Cytat:
Cytat:
za HL2 przemiawia jeszcze jedno... MODY, masa modów, może jeszcze nie teraz, ale niedługo powinna być dosłownie ich inwazja ;) |
Zadna z powyszych :)
|
Cytat:
|
A co powiecie na Jacka orlando ?
Jest jeszcze hicior KANGUREK KAO-tam to jest prawdziwa demolka!!! No bo w jakiej grze rozwalisz ogonem skałę? |
Cytat:
Cytat:
|
vote ... PAINKILLER!!!
przechodzilem kilkanascie razy!!! jednak zmodowany przez polakow silnik pierwszego HL'a (1999!) robil kilka miesiecy temu wrazenie ... ale ... nowym krolem zostaje HL2 plusy za ... za blokowy/podworkowy klimat ... za place zabaw za pheromone grenade ... za zmodowany manipulator/anti-gravity gun a minusy za ... za nudna jazde pojazdami |
wg mnie, to bezapelacyjnie hl2.
szkoda tylko, że po betatestach wycięto z niej pewne fragmenty. no, ale to już nie od nas zależt. |
FPS - First Person Shooter - pasuje jak najbardziej ;)
dodałem do ankiety Painkillera i Mortyra 2 (więcej już się nie da :| ) no chyba, że usune Mortyra 2 i dam coś innego ??? Half-Life 2 i wszystko inne się chowa przy niej, silnik Source jest po prostu genialny, żeby nie powiedzieć że inteligentny, nawet na słabej karcie gra wygląda wyśmienicie klimat jak najbardziej zachowany z Halfa jedynki, którego przeszedłem z 5 razy :D ciekawe ile razy HL2 przejde :> ale to się pomyśli dopiero po wyjściu pierwszego patcha ;) ps. czekam na HL3 || |
Cytat:
|
Half-Life 2 - nikt mi nie powie ze nie jest to obecnie jedna z najlepiej wygladajacych/wciagajacych/klimatycznych i wogole... gierek! ;)
|
Cytat:
Są pojazdy (a'la Halo), Head shoot'y mile widziane :D PS: Wspaniałe vertex shader'y na WODZIE ! edit: @-Sid-The-Rat=> Przesadzasz... "idź zabij, idź zabij" -> to na jakim poziomie trudności grałeś? Nie możesz sobie tak biegać beztrosko i łupać gdzie popadnie... A co do fabuły to w grach tego typu nigdy nie była wysokich lotów. Ot to tylko FPS, a nie RPG ... |
zdecydowanie najlepsza, najbardziej wyczesana gra tego roku jest hl2
painkiller byl dobry, ale jesli ktos, tak jak ja, najpierw przeszedl to na nightmare a potem na traumie to wie, ze ta gra jest za drugim razem po prostu NUDNA! smaczku dodawaly karty tarota - ale np wyjatkowe tej grze zaszkodzily 'cudadzne' sikrety pochowane w miejscach gdzie malpa na prochach by nie wlazla [miasto na wodzie rules] ps. painkiller jest bardzo latwa gra, nawet na traumie farcry? a co to jest farcry? dzwiek z dupy, grafika owszem, kopala, ale grafika to nie wszystko - idz, zabij, idz zabij a do tego troche skwaszony manewr z mutanto-alienami, nie podobal mi sie doom3 - gra rewolucyjna technicznie - 100% stencilowate oswietlenie budzi respekt, to ze ta gra w 640*480 wyglada dobrze tez nie jest do pominiecia - ale rozgrywka? durniejszej nie bylo - potwory wyskakujace ze scian i z otwieranych schowkow.. matko, przynajmniej arsenal jest znosny - bo ten z hl2 [do magnum 18 naboi? aaAAAGH] miewa slabe momenty moh:pa - zmeczylem to cos [kosztuje tyle samo co hl2!], wymagania sprzetowe CHORE! 9800xt 1gb ramu a to go.. potrafi sobie przyciac! czas wgrywania map to jakas prowokacja, tak samo walka - jungla, niesmiertelni towarzysze broni i powtarzany na kazdej mapie 20 razy schemat - idziesz, wyskakuje 12 japoncow, zabijasz 12 japoncow idziesz dalej... rinse and repeat hl2 tez zasluguje na brawa za bardzo dobre dostosowanie silniczka do slabszych i starszych kompow - wszyscy ktorzy twierdza ze ta gra jest przereklamowana niech kupia sobie te gre.. nie znam nikogo zawiedzionego [znam tylko tych ktorym gralo sie za szybko] ta gra ZABIJA wygladem - kto pozna swoje osiedle? http://img114.exs.cx/img114/336/d1_canals_070004.th.jpg |
no mnie tez wlasnie koncze ssac hl2 to odrazu zapodam far cry zeby sie ssalo :)
|
Cytat:
A co poziomu, to zobaczę - po niektórych przejściach w PK pewnie wyćwiczyłem sobie trochę refleks, ale generalnie nie lubię grać na wysokich poziomach trudności. Ale zobaczymy :) |
Cytat:
|
W PainKillera grałem i naprawdę mi się podobał. A niedługo wyjdzie dodatek :) I to za 19.99 :spoko:
A ten Far Cry rzeczywiśćie taki dobry? Bo leży u mnie już od kilku miesięcy, a jakoś nigdy nie miałem okazji go zainstalować... |
Zmieniam zdanie:
Halo 2 [!] |
Quake 3 Arena :D for ever :)
EDIT: FarCry był w miare :spoko: |
Painkiler ;)
ze starszych ut2004 z bardzo starych ut1 :spoko: z muzeum red alert [wiem wiem to nie fps ale jak sie pojedzie czolgiem na czolg to jest dethmacz ;)] |
Half-Life 2 :D
|
chmmm... a gdzie Mortyr 2: For Ever PL ?? :P
gierka wypasiona... http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_m/6888/6888_1051_3.jpg |
a gdzie w sadzie PAINKILLER?!
|
no nie mam jeszcze :D
ale to kwestia paru dni teraz mam inne rzeczy do zassania :D :piwo: |
nie mam zdania - nie grałem...
|
Cytat:
Medala mam ale musze się przyznać, że jeszcze nie grałem :piwo: |
1.nie mam - zaraz bede mial.
2.nie mam. 3.nie mam. 4.nie mam. 5.mam - ale nie gralem jeszcze :) |
FarCry
A co do HL2 to nie wiem bo nie grałem. Czekam, aż przyjdzie :D |
@REi
Po co zrobiłeś dwa tematy? FarCry/Painkiller |
ja nie mam zdania bo hl2 - przereklamowany, reszte nie gralem a najlepszy w tym roku i tak byl thief 3 :spoko:
|
nie mam zdania :P
1. nie grałem 2. jw 3. jw 4. jw 5. jw |
COD:UO - może dlatego, że w inne z powyższych gier nie miałem okazji zagrać :haha:
|
jemu chodziło chyba o gry FPP a nie FPS'y
|
Najlepsze FPS mają stare gry, bo mają małe wymagania sprzętowe. ;)
A jak można robić taką sondę przed końcem roku? |
Najlepszy twoim zdaniem FPS 2004 roku.
Głosujcie ^^
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |