![]() |
Cytat:
p.s mam dwie 66.00 i nieoddam ich |
Cytat:
A teraz :KUPIĘ,SPRZEDAM,ZAMIENIĘ. memorando! zanim coś palniesz to pomyśl. (wolę placić abonament za 9 numerów i 1400 zeta)- to było niepotrzebne. |
Cytat:
Nie o to mi chodzilo :) |
Cytat:
|
taa duze auta juz niewystarczaja :haha: :haha: :haha: joke ;)
|
Cytat:
|
maniacy :haha:
|
Cytat:
Oj jak komorka mi zdycha gdy oglądam neta to wyję z bólu:) aha epol niezapomnij i czytaj pw ważne motka a925 zalatw soft i inne:) moją komóreczkę kocham a po wgraniu softu 5.27 do 6600 bateria trzyma mi o 2 dni dłużej:D |
Ojojoj memorando ty komorkoholiku :D
Ja CI tylko wspolczuje jak Ci ktorys fon sie rozladuje albo zalaczy alarm w srodku nocy. Mnie takie przypadku w****iaja nieziemsko. Spie sobie smacznie, a tu jakis fon zaczyna dzownic, no to sru z wyra i trzeba go zlokalizowac w "stercie" fonow. Mowa oczywiscie o tym jak mam wiecej fonow do naprawy/sprzedania/testowania lub cos w tym stylu :) |
Paaaaaaaaaaaaanowie.... ta motka w erze z 50zl abonamentem.... 374zl albo dyche mniej, nie pamietam... brat ma SE T630 za 60zl ;]
|
Cytat:
|
przepraszam ale nie piję po za tym walentines dobra whisky:D
|
a jak tam szczesliwe zycie rodzinne? miales nas na slub zaprosic, wydajac 1.5k na telefon mozesz pewnie niezle party zrobic - alkohol przyniesiemy wlasny
|
powiem krotko..od*****o mi zmieniam co 2 miechy fona na jakiegoś z symbianem teraz upatrzylem sobie komunikatora za 2000 zeta w usa i mam możliwość a jeszcze mi p900 się podoba:D
|
... fajne hobby mają niektórzy ludzie na tym Forum :\ :ysz:
|
@memorando tak czytam, czytam.......szok :\
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A byles memcio tak zle nastawiony do idei :)
Nosic ze soba dwa fony :\ Jak juz wspomnial Pawel_k to Ciebi dodzwonic trzeba sie umiec ^_^ A tak pozastym to trzeba miec az 9 nr Twoich... Cytat:
|
Cytat:
|
wiesz to mozna leczyc ;)
nawet gdy jest sie pierwszym gsmholikiem w polsce <joke> ;) ja mam jeden numer i jedna komore i mam dosc :P |
heh dodzwoni się bo dwie komory noszę w jednej zmieniam kartę w drugiej nigdy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
p.s epol przyznaj mi rację że jestem boski piękny cudowny inteligentny genialny:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja jestem przywiazany do mojego nr z IDEI. Wszyscy go juz maja. |
Cytat:
|
Cytat:
Jest to 600 XYZ WYZ :) |
Cytat:
1 numery to 509 777 177, 509 777 277, 509777377 ,509 777477 niebrzęczą mi bo mam karty sim na biurku jak chcę używać wsadzam w fona i dzwonię do berlina aby zzużyć kaskę:D więc są to numery dla wybranych i teraz już chyba rozumiesz?:) p.s jaki ja jestem wspaniały i mądry:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
p.s jestem boski wielki piękny i szalony <lol> |
epol ty burzuju :P ma ten numer chociarz 600xxxxxx czy to zwykle 605555222 ;)
|
Ja nie kapowalem z tym brzeczeniem :)
Tak na marginesie to mam do sprzedania Złoty numer z ERY :) |
dokladnie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
a z brzeczeniem to zapewne zeby sprawdzic ze memorando rzeczywiscie ma takie jka pisal wyzej ;) |
No ja też nie kapuję :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
andrzejj no niestety nie wiem nic o nim, poza tym ze fajnie wyglada ;D i ma lampe byslkowa :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Znalazlem haczyk w tej ofercie ery (niestety juz po podpisaniu umowy) - nie mozna kozystac z servisu i-boa :buu:
:> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli chodzi o obsługę w Plusie - to poza jednym przypadkiem (pani w salonie bardzo niedoinformowana (Andrew wiesz o czym mówię :D ) byłem zadowolony z obsługi. Teraz jestem w IDEI (może nie do końca jestem szczęśliwy z tego powodu - ale na razie nie mam powodów do narzekań) i zobaczymy jak się ułoży współpraca :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ad2 i 3 - zgadzam się :) |
Cytat:
1 za***isty fon 2 obsluga techniczna 3 szacunek dla klienta dla tego era i idea jest dla mnie jest dobra plus zas to dno |
Cytat:
|
Cytat:
p.s niewiesz z skad moznd ssac do motki a925 sofa angielski i jak era gprs ustawic? sorry pisze z tejmotki |
Cytat:
|
Dla zainteresowanych.
Ceny niektórych telefonów na http://www.nokia.com.pl/nokia/sklep/.../telefony.html są porównywalne z cenami aparatów w "promocjach" niektórych operatorów.Np. NOKIA 6600. |
@Koolo - Oj chyba mnie nie zrozumiales. Chodzi mi o to ze w tym czasie juz nie bedzie lepszej ofery. Zawsze ten kto wypuszcza oferte ostatni ma ja o pare groszy tansza w niektorych uslugach. Tak wiec...a nic juz.
@memorando - co takiego? Pierwsze o tym slysze. Ja mam za zerwanie umowy kilkaset zlotych (idea). A sprawdze na nowej umowie od bacika ktora wczoraj kurier przywiozl :) Cytat:
To nie jest mozliwe :) |
hahah idea dobra??? pewnie bo teraz bulisz za zerwanie umowy tak jak za model fonu wiec weź 6600 zabulisz 2550 zeta za zerwanie umowy a w erze?????? tylko 900 zeta więc zastanowcie się czy oplaca aż się tak idea
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@ Pagerus No może to zrobię, ale sam nie wiem.. Tyle już czekałem, że może po prostu przyzwyczaiłem się do czekania i już nie chcę telefonu ;) Poza tym sam nie wiem, czy ten CX65 rzeczywiście jest taki super? |
Cytat:
|
Ale w idei T610 maja za 300pln a w Erze T630 maja za 60 pln :D - rozwiazanie:
przy wyborze operatora kieruj sie cena upaczonego aparatu :D |
To może byś sobie w końcu Andrew sprawił ten telefon w IDEI??? :>
|
Cytat:
abonament - 36 złotych - 50 darmowych minut cena za minutę - 0,73 grosze wysłanie sms-a - 20 groszy wysłanie mms-a 29 groszy połączenia do IDEI i na stacjonarne - 31 groszy za 2 złote miesięcznie Do tego Siemens CX 65 za około 300 złotych w porównaniu do 1200 w tej Twojej ofercie Ery... Przykro mi, ale oferta IDEI jest po prostu lepsza pod każdym względem... A z mojego punktu widzenia ERA dała to, co wszyscy tylko, że w cenami telefonów po cenie (przynajmniej te, które mnie interesują), w jakiej można je kupić nowe na Allegro lub na giełdzie. I dlatego dla mnie to żadna oferta... |
Cytat:
Nie widzę tu miejsca na żadne emocje i sentymenty po prostu nie wiem czy brać to czy jeszcze trochę poczekać (wiem że tak czekać to można bez końca bo zawsze będą coraz lepsze oferty). Myślę też że znam znaczenie takich pojęć jak marketing i wolny rynek. |
Cytat:
Przeciez IDEA wprowadzila pare tygodni temu oferte to pzeciez now nie bedzie zmieneiac, bo ERA ma doslownie o pare groszy taniej. Czlowieku zawsze tak bylo, jest i bedzie ze oferta innego opa wypuszczana po kunkurencji bedzie o pare groszy tansza. Prawie tak samo jest z TakTakie i POPem. |
Mi tam ceny aparatow odpowiadaja - t630 za 60 pln a za 11 dni konczy mi sie umowa Hmmm... :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jestem z erą od kilku lat - właśnie konczy mi się okres umowy i powiem tak - jak ich lubiłem bo pomimo wszystko mieli kilka plusów to to co mi zaoferowali abym podpisał umowę na KOLEJE DWA LATA to taki badziew że faktycznie przejdę na prepaida - ktoś już tu wstawił takiego posta że oni chyba nie myślą dając takie oferty abonentowcom (porównywalne do ofert prepaidowych).
pozdro, Marcin |
Cytat:
|
prepaid i w d... umowe :)
|
Cytat:
|
Kurde, czy Wy widzieliście ceny telefonów?? Co to niby za oferta...
|
Cytat:
W erze tez tak jest, że na kolejny rok można bez telefonu przedłużyć umowę :taktak: |
Cytat:
Ja przedluzam nie biorac telefonu a za to bioac duzo dodatkowym minut/uslug itd. no i umowe tylko na rok chce! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem że wszyscy operatorzy są tak samo zachłanni i niema lepszych ani gorszych a odpowiedź konkurencji to kwestia czasu (miałem abonament 5 lat w plusie i ich olałem) ale potrzebuję dobrego aparatu (mam nokie 3410) i dlatego jestem zainteresowany dzwonię też gdzieś tak za 60 zł miesięcznie (w Heyah-u) a większość znajomych ma telefony w erze
|
Jed(y)na :\
Cos mi tu smierdzi. Specjalnie nazwa podobna do Jednej Z IDEI :) Nie moge znalezc czy te darmowe minuty sa to all sieic i o all porze i czy przchodze na ile miesiecy? |
jedyny kruczek to lojalka na dwa lata...
|
Nowa oferta GSM (ery)?
Nowa oferta ery http://www.era.pl/index.php/id=u_reg...0/section=indy
co o niej sądzicie chyba zaczynają spuszczać z tonu ;-) czy jest gdzieś w tym jakiś haczyk ? Na razie mam heyah- a i jestem zadowolony ale przydałby się jakiś nowy aparacik np. Nokia 3220. :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:10. |