![]() |
Awatar !!!
Jestem za tym zeby kazdy user mial tak jak nazwe przy rejestracji, tylko raz mozliwosc dodania obrazka, bez jego mozliwosci zmian.
co Wy na to |
:nie:, bez sensu, ale to tylko moje zdanie ;)
|
jesteś wzrokowcem ...że rozpoznajesz userów po obrazkach?
myślę, że ten pomysł nie przejdzie. |
Cytat:
|
Wiesz - zgadzam się z Tobą i też często rozpoznaję ludzi po awatarkach, ale patrzę też z drugiej strony - nie znoszę przymusu, w żadnej praktycznie kwestii. A ten jest według mnie, po prostu niepotrzebny.
|
Cytat:
|
Ja też ale sam raz na pół roku-rok zmieniam av, w innych okolicznosciach czesciej ale to zalezy od sytuacji(czyli jak jestem 'weteranem' na jakims forum to rzadko zmieniam... a jak zaczynam dobiero siedziec na forum, ew. wracam do dluuugiej przerwie(np tutaj ;)) to często aż znajde mi odpowiedni ;) )
|
Zagłosowałem PRZECIW :taktak:
|
moj pierwszy avatar byl o doope roztrzas takze wole miec wybor wiekszy niz w malzenstwie ;) :P :P
|
pomysl do.... owszem mozna ograniczyc np raz na pol roku lub cos ale w ogole???
|
Zagłosowałem "przeciw" i podobnie jak Maciej twierdzę, że to nie przejdzie...
|
Raczej nie.....
....zdecydowanie przeciw. |
Jestem przeciw, ale można by było wprowadzić, regułę, że avatarek można zmienić tylko raz na np. miesiąc...
|
OMG... co za herezje ;-/
wedle mnie kazdy powinien miec taki avatar jak mu sie zywnie podoba i.. mozliwosc jego zmiany nawet tysiacpiecsestodziewiecset razy dziennie ;P |
Ja głosuje na przeciw temu pomysłowi .... :)
|
hmm... czyzby komus ujawnily sie pociagi do totalitaryzmu? hehehe, uwaga bo wojna sie szykuje... zart oczywiscie siwy :piwo: :spoko:
jednak jestem przeiwny, bo czesto ten pierwszy awatar nie jest tym co by sie chcialo, raczej zostaja te kolejne... 2, 3 ... pozdro ;) |
Witam!
Oczywiscie przeciw! bezsensowny, ograniczajacy userow pomysl... jak ktos chce miec tego samego avatara przez dlugi czas to nie potrzebuje przymusu. |
eee tam :nie:
i przenosze... |
tez przeciw :)
|
nie :)
|
:kreci_gl: :nie!: :kreci_gl:
|
skoro tak wszystcy na nie to z kąd sie wzieło 15% głosów za?!
|
Co to się qrwa jakiś sejm robi czy co? Wybory się zbliżają? :) Pomysły z kosmosu... ;)
Pozdrawiam, |
choc osobiscie uwazam ze nie powinno sie zmianiac avatara, to jednak jestem przeciwny blokownaiu sdostepu do jego zmiany - sam zmianialem raz, z takiego samego na taki sam :) tylko zoptymalizowany (obecnie wazy 1kB :D )
za to mozna by ograniczyc systemowo wielkosc podpisow, choc obecnie userzy jakos przestrzegaja rozsadzku i juz nie widuje sie podpisow po kilkaset kilo :) |
Nie będzie ograniczania. Jak dla mnie, to możecie zmieniać avatary nawet codziennie :)
|
Pomysl nie przejdzie.
Jestem wzrokowcem i ozpoznaje ludzi po avatarkach. Jednak pomysl o tym ze nikt do niczego nie lubi byc zmuszany. |
Cytat:
|
Cytat:
odpowiedzialny za cały ten burdel na off topic'u ;) ciapek |
Cytat:
|
Cytat:
|
Uprzejmnie donoszem - ze oba Wysoka Administracjo!
Do wyboru Podpisano: Wzorowy forumowicz. |
Przeciwko !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
oczywiscie ze przeciw..
|
Nie ma co robić przymusu.
|
zakaz zmiany moglby byc nieco za ostry
nie lubie, jak ktos czesto zmienia avatara, ciezko mi sie potem polapac wg mnie dobre byloby takie rozwiazanie, ze jezeli ktos chce zmienic avatar to: wstawia nowy obrazek do swoich ustawien system zmniejsza o 50% nowy i poprzedni obrazek i np. przez 1 miesiac wyswietla pomniejszone oba, tak zeby plynnie mozna byloby sie przestawic na nowy. po miesiacu zostaje tylko nowy w normalnej wielkosci. :D wiem, komu by sie chcialo myslec na przerobka... moj byly wykladowca z matmy powiedzialby: "Niech Pan buduje pojazd kosmiczny i leci na Marsa!" |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:05. |