![]() |
Ostatnio zbyt często na tym forum nie bywam, ale dla Ciapka zawsze wszystkiego naj....
|
Witam witam!
Mimo że wspominałem, że 2 grudnia nie spędze jakoś specjalnie to w małym gronie kumpli udalismy sie do pubu i troszku posiedzielismy w miłej atmosferze. Piątek był dla mnie ciężkim dniem. Dziś byłem na uczelni lecz bardzo krótko. Jutro 12 godz. :| Dzieki za wszystkie życzonka ponownie! Pozdrawiam! |
sorry ze tak spoznione ale wszystkiego naj dla naszego moda :D :piwo:
|
a ja nie bede wymyslal jakiejs wymowki, jak pozostale "klamczuchy" ;)
spoznione, ale szczere zyczenia urodzinowe Ciapek, duzo zdroofka, pieniedzy (bo chociaz ponoc szczescia nie daja, to jednak pomagaja byc szczesliwym) wkrotce odzyskasz kolory Switstak, bedzie lepiej! (nie usuwaj z dysku wersji kolorowej, bo bedziesz musial recznie kolorowac tego w gray'u ;) ) |
ja standardowo: Wszystkiego Najlepszego Ciapuś :-)
pozdro ;) |
100 latek :piwo:
|
Byłem w "Mikojajkach", więc nie mogłem...
Ale lepiej późno... :) Wszystkiego najlepszego! Dużo poczucia humoru życzę! No i co by dziengi byli! ;) |
SORKI CIAPUCH powinienem byc jednym z pierwszych ale problemy z PC i LIVE i zaleglosc sie zrobila na forum. ZDROWIA I SZCZESCIA ZIOM !! CO by ci ziemia lekka byla !!!
|
najlepszego :piwo:
|
Trochę spóźnione, ale jak mógłbym się nie dopisać :)
Wszystkiego Najlepszego Ciapek i jak najszybszego rozwiązania wszelkich problemów :) :sluze: |
Nie było mnie wczoraj cały dzień w domu a co za tym idzie nie było mnie także na forum... Więc dzisiaj: syskiego najlepsego łod Miłego_ hej... :piwo:
|
Ciapek Wszystkiego Najlepszego !! Żyj nam 100 lat !!
|
Ciapku, wszystkiego najlepszego z okazji Twojego święta, spełnienia marzeń, zdrowia i czeko sobie jeszcze życzysz
:fala::fala: :fala: |
fszystkiego najlepszego.... :)
|
wszystekiego najlepszego sto lat :piwo:
|
chears ... :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego dla czlowieka, ktory pomogl mi stawiac peirwsze kroki na ym forum. Dal czlowieka, ktorego miedzy innymi ja wybralem moderatorem. Dla dobrego czlowieka. STO LAT, CIAPKU!
|
:na_ucho: :piwko2: :przybij5: :na_ucho: :konf: :piwo: :piwko2: :sylwek: :konf: :tancerka: :tancerka: :tancerka: :papa: :papa:
|
Zdroweczko :piwo:
|
100 lat i jeden dzien
|
no to ja też się podliżę ^_^
100 latek i jeszcze więcej :sylwek: |
Wszystkiego Najlepszego !!! :piwo:
|
:)
Dziękuje Wam kochani za pamięć i wogóle za ciekawe życzonka. To już, a może tylko 21 lat. Przyznam szczerze, że im jestem starszy tym czas bardziej mi ucieka i nie chce się liczyć lat, ale... to chyba większość z nas tak ma. Teraźniejszych urodzin w jakiś szczególny sposób nie obchodze. Początek grudnia a u mnie nawartswiła się kupa problemów i zmartwień. Powodem dla którego nie wyprawiam żadnej impry czy coś w tym stylu jest np. szkoła, którą mam w weekend. Mam jeszcze kilka innych problemów, które nieco przyćmiły mi chęć samego świętowania. Jeszcze raz dziękuję tym, którzy o mnie pamiętali i tym którzy jeszcze się tutaj wpiszą w co niewątpie ;) Wasze zdrowie! :piwo: |
Wszystkiego naj :piwo:
|
Dużo zdrówka i posłusznych userów :piwo: :sluze: ;)
|
Pomyslnosci :piwo: :piwo: :piwo:
|
Wszystkiego Dobrego Ciapku....:piwo:
|
Wszystkiego co najlepsze:):piwo:
:zespol: |
Wszystkiego najlepszego ;) 100 Lat :piwo:
|
100 LAT :piwo:
:sluze: |
najlepszego! :piwo:
|
Wszystkiego naj :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego naszemu modowi: zdrówka, szczęścia, lepszej nagrywary i co sobie jeszcze zażyczysz...
Pozdro :spoko: |
100 lat Szczęścia Zdrowia i Kasiory :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
|
100 lat :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
niech zyje nam nasz moderator kochany (ale kadze ;) |
wszystkiego dobrego :)
:piwo::piwo::piwo: |
Wszystkiego naj*
:piwo: :sluze: |
100 lat, sto lat, niech żyje nam! 8 )
|
... dużo sdrufca & pyfca & kaski ( na nowy procek ofkors) :piwo: :kasa:
|
100 lat i wszytkiego najlepszego :sluze: :piwo: :fala:
|
100 lat :piwo: Szczęścia zdrowia
|
LOL, ale okazja :piwo: WSYZTSKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! :ognie:
|
100 lat :piwo: , wszystkiego najlepszego. I jak najmniej rozdanych banankow heh.
Pozdro |
Wszystkiego najlepszego z okazji przekręcenia licznika o kolejny rok :mruga:
|
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: 100 lat! :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
Wszystkiego dobrego! ;)
|
najlepszego mr Ciapek ;) :piwo: :piwo:
|
Wszystkiego Najlepszego dla Naszego moderatora :piwo: :piwo: :piwo:
|
:piwo: Wszystkiego najlepszego :)
|
Wszystkiego najlepszego....Spełnienia marzeń... i zachcianek :) I of korz żebyś pływał w "złotym płynie"
|
:piwo: Wszystkiego najlepszego Ciapku! :piwo:
|
Idzie misio, idzie konik, malpka, piesek no i slonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi zyczeniami. Bo to dzien radosny wielce - masz juz jeden roczek wiecej !
Wszystkiego najlepszego :) |
100lat i milion postow :D
:piwo: |
100lat
:piwo: |
Zrdowia przy kompie życzę i obyś jak najrzadziej używał klawiszy backspace i delete :D
:fala: |
Urodziny obchodzi...Ciapek
Wszystkiego najlepszego, sto latek i dużo złocistego napoju :piwo: :piwo: :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42. |