![]() |
uusseerr[[PL]] :D
Ale rzadko bywam na osiolku, eh to łącze... |
Mój nick na emulu: mgit [PL]
|
[LeD][NLeD]Pat[ACN]
|
Wole DC++...
|
|
nie mam eMule :>
|
kiewas[pl]
:) |
Cytat:
Czero [PL] [CHN] [KOR] |
adbok [ePlus] PL
|
M@X.666/PRiSON[PL][DiVX][EBOOK][MP3][XBOX] - slot exchange mile widziany ;-D
|
no dobra moj Zdzichu[PL]
taka odskocznia od rzeczywistosci, bo Zdzichu_Klodka[pl] - bylby za dlugi ;) |
Mój nick to http://emule-project.net :P
|
Cytat:
Jeśli przenosi się cały folder emula to nic nie ginie. Tak samo jak podmienia sie tylko binarki na nowsze wersje. Ja mam zawsze zrobionego w miare nowego backupa tego folderu... wkoncu nic nie było resetowane od ponad roku i szkoda było by to stracić :D |
KiZiO [pl][***]
*** - nazwa klienta z którego aktulanie korzystam |
a ja... pewnie nigdy nie zgadniedie... coz: nimal ^_^
|
To mój nick [PL]BananaCoctail[osloskop.net] .Serwer pierwszy lub drugi na liście, po Razorback2.
|
Necinc. z kropką na końcu ;) Od dzisiaj zostawiam kompa na kilka tygodni, Silent Hilla 4 muszę mieć :D (mam nadzieje, że nie braknie prądu :>
|
porażka panowie.... nie dość że znam IP kolegi, port i xsywke to nie widzę go na mule...po przez tego śmiesznego czata też nie moge sie połączyć... dziwna sprawa...
@adixo.... jak zrestartowałem muła to nagle nie widzę już Ciebie :|, mam Ciebie na liście kontaktów ale jesteś niedostępny |
[PL]_zelea_[PFO] kazda nocka jak tylko spie w domu od 22 - 7 rano...
serwer obojetny mi... |
Nie no wszystko fajnie . TYlko skad mam wziac wasze ip klienta?? bo port mozna sie domyslic. Sory jak to bedzie dla niektorych banalne pytanie ale jednak zapytam ;D
|
heh raczej uzywalem domyslnego nicka, dzis dopiero zmienilem na zuk4u :)
|
siwy_mw[PL] na Razoback2
|
Eliasz [PL]
Ale ma LowID więc wiecie jak jest, różne servery, jak się uda to Razoback2. Chociaz ostatniocoraz mniej sciągam przez mula. Do mp3 spoko jest tez SoulSeek. |
Moja ksywka:
ClassicGOD [PL] rezyduje tylko i wylacznie na Razorback'u 1 - jedyny server jaki mam na liscie :> |
Bartek [PL]
|
Smolik [ PL ] :mruga:
|
mensir67pl
|
Longhorn PL takie sobie :)
|
Stefan Ubajerzony nick :) Można kliknąć i dać slota :D
|
Aby dodać znajomego to trzeba w ekranie wiadomości kliknąć w puste pole użytkowników znajomych, potem dodaj znajomego i można wstukać IP porti ksywke.
Aby dać slota prawą myszką na znajomym i tam na dole : ustanów slot dla znajomych" Napisałem jakby ktoś nie wiedział ;p |
epol ale bywam ostatnio badzo rzadko.
|
Byla taka akcja na osiol(com - pozniej osiol.net) dawania slotow przy rozpoznawaniu sie na "fake file osiol" - szlo dobrze, ale jak zwykle podszywacze wykozystali to i ...wiadomo.
sam zmieniam nicka dosc czesto, sloty daje tylko pewnym znajomym i na okreslone pliki. Wszyscy musza miec rowne szanse. Inaczej idea osiolka zostaje wypaczona. I nie ma sensu. Tworzenie grup wzajemnej adoracji i wspomagania itepe to troche wbrew osiolkowi. |
Ella [PL] [CHN]
Ella dlatego, że lasek zazwyczaj nie banują, a [chn] domyślcie się sami :P |
Ilość załączników: 3
a ja powiem tak.... mam zaznaczone dwie takie opcje w mule... i na liście kontaktów mam ZIELE i ADIXO... i adixo ma u mnie slota a ziele już nie może mieć bo tą opcje mam nieaktywną :| o co w tym wszystkim chodzi ?
|
BerionTeam :piwo: ale też żadko jestem
|
[dvdr@oslo]berserker[PL]
|
no jak wszyscy to wszyscy moja to: @ndy_PL
Pozdro |
materquater
;) |
Cytat:
^_^ |
... default to a69 lub AleX69
linux'owy mlnet przydziela mi ksywki ostatnim restartem mialem rjaasw ... teraz mam ltpdcm :mruga: |
a co mi tam, też zapodam ;p
st@nley_the_great RazorbacK Member |
gallus [pl], ale rzadko bywam na mułku, bo transfery mnie zniechęcają :blee:
|
Cytat:
edit: ciekawe czy jak muła przegram na inną partycje to czy zachowa mi sie lista kontaktów... |
xyfka na eMule:
MacGyver [PL] Zasiaduje głownie na Razorback 2 :) |
moja xsywka to -==[ KarolluZ ]==- PL :)
|
Jakie macie ksywki na emule ?
Tak właśnie miło mi się rozmawia z kolegą Karolluz na emule jak przez gg :):)i wreszcie doszliśmy jak się daje znajomemu slota aby szybciej pobierać.
Wspólnie wpadliśmy na pomysł abyście podawali w tym topicu swoje ksywy w emule co mogło by wydajnie poprawić nam wszystkim prędkość pobierania poprzez dawanie slotów. Co wy na to :idea: ps. moja ksywka to Adixo PL :jezyk: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:37. |