![]() |
50 rocznica ślubu - not too bad :-)
Taki może dość prywatny topic, ale myślę, że sytuacja nie jest bardzo powszechna, więc pozwolę sobie pochwalić się :)
Otóż moi dziadkowie obchodzą dzisiaj 50 rocznicę ślubu, liczbę - przyznam - dość imponującą. Cieszę się, że mogę być tego świadkiem i życzę im przynajmniej kolejnych kilkunastu rocznic :). Plus oczywiście wiele innych rzeczy :) Happy Anniversary for them! :) :sylwek: :sluze: :najlepsz: ps: A 50 rocznica to w ogóle jaka, złota? Platynowa? :) |
Cytat:
A tak wogóle to życzę im diamentowej (60) albo jeszcze więcej... :sluze: |
Mój wujek z ciocią, gdy obchodzili, to odnowili sobie śluby, zaprosili masę gości i było drugie weselicho :)
A na przyjęciu otwarli piętnastoletnią butelkę koniaku o poj. 5 l. przywiezioną jeszcze za PRL z Jugosławii. Jeden kieliszek = zakręcenie, 2 kielonki i pod stołem ^_^ PS: A jednak, gdy się para dobierze, to może przetrwać do końca... |
No to nic tylko pogratulować :sluze: :sylwek:
|
Gratulacje tylko pozazdrościć szczęśliwego życia ;] naprawdę jestem pełen podziwu :)
|
Nic tylko gratulować - piękny okres... :sluze: :ognie:
|
Prawdziwa okazja :)
Pogratulować i życzyć szczęśliwej parze 60 rocznicy albo większej :spoko: :sluze: |
No to Congratulations :sluze:
|
moi dziadkowie dwa lata temu mieli 60 .. niesetety 61 nie dożyło żadne znich.
|
Diamentowa tak?... Powiem dziadkowi, pewnie będzie przerażony ;)
|
Cytat:
No to go nieźle szarpnie... ^_^ |
gra-tu-la-cje dla ba-bci i dziad-ka! :)
|
ja tez sie przylaczam do gratulacji :sylwek:
|
No to BIG CONGRATULATIONS for them...
:sluze: |
No to szykuje Ci sie ladna imprezka.
Nic tylko pogatulowac i zyczyc kolejnych szczesliwych lat tej parze :sluze: :fala: A moze ktorys z nas za troche ponad pol wieku zalozy podobny temat, ale chwalac sie ze to on ma taka okazje? |
Cytat:
|
a znacie jakiegos linka do zdjec z tej imprezy
chodzi o to ze moj dzidzio tez byl na tym ale slyszal ze w internecie sa juz zdjecia i musi je zobaczyc na ekranie monitora chociaz ma je juz w albumie |
No to nic innego jak tylko pogratulować :) :piwo:
:sluze: |
moje gratulacje :piwo: niech dozyja razem drugie tyle albo i wiecej! :piwo:
:sluze: :sluze::sluze: |
gratuluje, chociaz temat z przed roku
a dzidkowie Andrzeja szykuja sie do 51 rocznicy |
Cytat:
|
o kuchnia ale wpadka :D
nawet nie zwrocilem uwagi na date postu... :) ale i tak gratuluje zblizajace sie 51 rocznicy :) |
Niedługo.. ;) Ale i tak dzięki :)
|
Witam !
Sam też się złapałem na tym, że nie zauważyłem, że to temat sprzed roku.... Ale skoro zbliża się 51 - rocznica - to można znów złożyć życzenia Dziadkom @andrzejj9 'a - przede wszystkim dużo, dużo zdrowia !!! I wielu kolejnych wspólnych rocznic !!! :zespol: A prawdę mówiąc to temat jest też trochę na czasie dla mnie - bowiem w same święta - 25 grudnia właśnie 50 - rocznicę ślubu mają moja Ciocia i Wuja - zaproszenie już mam od ponad miesiąca ;) - będzie Msza w kościele, a potem mała imprezka w lokalu :) ro29 |
Cytat:
|
no nietypowo :) najlpeszego dla dziadków :) może następne 50 lat będzie troche przesadzone, ale życze im dalszego szczęścia we wspólnym życiu :)
|
pogratuluj dziadkom :)
:ognie: |
Coraz lepsi archeolodzy się zdarzają - nie ma co :D
Ale z okazji nadchodzącej 51 rocznicy ślubu życz dziadkom wszystkiego najlepszego ode mnie :) |
skoro tak to i ja wypije :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |