Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   tpsa to zlodzieje!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tpsa-zlodzieje-44317/)

memorando 11.12.2004 15:31

tpsa to zlodzieje!!

A więc jestem chyba pierwszym userem na forum który sklada oficjalnie sprawę do sądu przeciwko tpsa. Gnoje powiedzieli mi że zmienili neostradę na nowy numer i co się okazalo:) Niezmienili tego od pól roku i zabanowali mi neo. Mam teraz modem a w poniedzialek skladam pozew. Już mam adwokata i bandę zlodziei z sądu przygotowanych na ostrą jazdę. Powiem wam krótko sprawdzajcie zamówione uslugi w tepsie bo potem okaze się że nikt jej nie wprowadzil do systemu i placicie 2 razy więcej:) Skladam oficjalne wypowiedzenie im w poniedzialek plus sprawa o odszkodowanie zlamanie ustawy o prawie telekomunikacyjnym , zlamanie ogólne przepisow prawa kodeksu cywilnego:) Życzcie mi dobrze :))))

3|\/|3$s 11.12.2004 15:34

g00d luck ; ]

epol 11.12.2004 15:34

Zycze powodzenia :)

Oj, ty tymi sprawami w sadach sie wykonczysz :)

-Kowalik- 11.12.2004 15:46

Krowa która dużo muczy mało mleka daje,,,

Maciej 11.12.2004 15:48

"memorado -Jestem BOSKI" super podpis :)

mam nadzieje , że starczy ci kasy na adwokata ...;)

kodziu 11.12.2004 15:54

Jak tak dalej pójdzie to sam możesz zostać adwokatem bo będziesz miał obeznanie :spoko:
Ale z telekomuną możesz się rozprawic :)

Good Luck & Have Fun :P

Predi 11.12.2004 15:57

Cytat:

Napisany przez memorando
Już mam adwokata i bandę zlodziei z sądu przygotowanych na ostrą jazdę.

MEMO MEMO MEMO !!!! jestem z Toba :) daj im popalic

JAK CI BRAKNIE KASY NA SAD TO SIE NA FORUM ZRZUTE ZROBI (a jakbys sie nagloscnilo to mozna zrobic ogolnopolska akcje - pomoz Memo w walce z tepsa )

ps za***isty tekscior :D

B@rtek 11.12.2004 15:57

@Memo powodzenia :spoko:

Jest jeszcze sprawa z komputronikiem :D

Remix 11.12.2004 16:04

Witam!

Zycze Ci powodzenia, ale patrzac realnie nie wygrasz tej sprawy... a teraz optymistycznie: proces bedzie sie ciagnal latami, a jak w koncu wygrasz to i tak kasy nie dostaniesz.

No ale walcz jak masz czas, pieniadze i mocne nerwy.

ikar39 11.12.2004 16:09

-

krótko mówiąc powakl ich na ryj mnie tez wydymali

woitas 11.12.2004 16:11

życzę ci naprawdę powodzenia.

pamiętajcie, aby zawsze wymagać od tym *****i numeru zgłoszenia oraz imienia i nazwiska osoby przyjmującej je.
nie dajcie się zbyć, a jeśli mimo to nie będą chcieli wam tego podać, dzwońcie do upadłego.
bo to wasza kasa.

memorando 11.12.2004 17:06

Cytat:

Napisany przez Maciej
"memorado -Jestem BOSKI" super podpis :)

mam nadzieje , że starczy ci kasy na adwokata ...;)

dopoki siostra żyje i pracuje w sądzie to koledzy jej wszystko zrobią aby brat pani sędziny byl zadowolony a ona sama zaś tylko odwdzięczy się przyslugą co do krowy ryczącej... dalem im ostatnie ultimatum dnia 10.12 i przegrali bo w poniedzialek adwokat sklada pozew numery reklamacji mam nazwiska też i podstawy prawne bardziej niż żelazne po prostu sprawę wygram a oni będę kląć na pracownikow ktorych nazwiska widnieć będą w pozwie

memorando 11.12.2004 17:08

Cytat:

Napisany przez Bartek15
@Memo powodzenia :spoko:

Jest jeszcze sprawa z komputronikiem :D

sprawa zalatwiona polubownie.... mam duże upusty u nich teraz :) i lubię ich:D

czero 11.12.2004 18:02

Powodzenia!

Smartek 11.12.2004 18:24

Cytat:

Napisany przez memorando

serio czy sciemniasz?
i jakie upusty? :P wiecej szczegolow prosimy memciu! :)
pozdro ;)

Turboni 11.12.2004 18:34

Cytat:

Napisany przez memorando

a tak na prawde to niezly kit :>
:D:D:D

Edit:

bo moja sprwa jest w urzedzie ochrony konsumenta

a jak chcialem zalatwic z nimi polubownie to sie nie odezwali :)

memorando 11.12.2004 19:03

Cytat:

Napisany przez Turboni
a tak na prawde to niezly kit :>
:D:D:D

Edit:

bo moja sprwa jest w urzedzie ochrony konsumenta

a jak chcialem zalatwic z nimi polubownie to sie nie odezwali :)

bzdura mam zarejestrowaną firmę u nich jak na spokojnie pogadalem dali mi upust na stale 5 % przy zakupie okolo 3000 na firme i mam w dupie walkę z nimi bo mnie szanują i nawet dobry serwis mają pewnie dlatego z tobą walczą bo jesteś warszawiak a nikt nie lubi w pozxnaniu warszawy i warszawiakow:)

kodziu 11.12.2004 19:07

Eee, a mi to tylko z komputronika maile przysłali że nici z płyt :)

Turboni 11.12.2004 19:08

Cytat:

Napisany przez memorando
bzdura mam zarejestrowaną firmę u nich jak na spokojnie pogadalem dali mi upust na stale 5 % przy zakupie okolo 3000 na firme i mam w dupie walkę z nimi bo mnie szanują i nawet dobry serwis mają pewnie dlatego z tobą walczą bo jesteś warszawiak a nikt nie lubi w pozxnaniu warszawy i warszawiakow:)

wiesz *******isz jak potluczony 5% upustu jak kupujesz za okolo 3000 to chyba dali ci zeby cie splawic :)
a co ty chcesz od warszawiakow masz jakis uraz psychiczny - zastanow sie co piszesz bo ostatnio widze ze masz same problemy i chyba nie mozesz sobie z nimi poradzic i szukasz jakiegos pocieszenia na forum :(

forest 11.12.2004 19:25

Cytat:

Napisany przez memorando
pewnie dlatego z tobą walczą bo jesteś warszawiak a nikt nie lubi w pozxnaniu warszawy i warszawiakow:)

Co ty gadasz człowieku?
Jak czytam ostatnie posty Twojego autorstwa to niezła farsa z tego wychodzi.
Pozdrawiam
F.

Maciej 11.12.2004 19:34

Cytat:

Napisany przez Turboni
wiesz *******isz jak potluczony 5% upustu jak kupujesz za okolo 3000 to chyba dali ci zeby cie splawic :)
a co ty chcesz od warszawiakow masz jakis uraz psychiczny - zastanow sie co piszesz bo ostatnio widze ze masz same problemy i chyba nie mozesz sobie z nimi poradzic i szukasz jakiegos pocieszenia na forum :(

:spoko: Dobrze gadasz ... :piwo:

47 11.12.2004 19:35

Co nie którzy musza się dowartościowywać na forum: żałosne to i straszne ;(
Pozdro

Kasprzak 11.12.2004 19:40

Memo...5% to ja dostaje za to ze kupilem u nich czesci za 5000zl...(wujas chcial kompa to skladalem...ale mniejsza o to)
Dali tobie 5% zebys sie cieszyl jak dziecko z pozytywki, a tak naprawde pozbyli sie ciebie.
Co do sprawy z TPSA-są minimalne szanse (u mnie byla walka z rachunkami - nie przez sądy - ale wygralismy w domu z TPSA. Okazalo sie ze zle dane wpisywali i liczyli mi podwojnie...ehhh...dluga historia) sądownie ciezko bedzie wygrac.Ale zycze powodzenia memo

Turboni 11.12.2004 19:42

Cytat:

Napisany przez Maciej
:spoko: Dobrze gadasz ... :piwo:

dzieki i nawzajem :piwo:

takie male OT:)

5% od 3000 to dostaje 150 zeta rabatu czyli wychodzi po cenach normalnych w sklepach a nawet drozej bo jak sie dobrze poszukac to mozna znalesc ceny super :)

a te ceny super mozna znalesc nie majac nawet firmy i kupujac na osobe prywatna :) wiec :>

juz wiecej nie pisze bo szkoda pisac :)

Posłany 11.12.2004 19:52

Cytat:

Napisany przez Smartek
serio czy sciemniasz?
i jakie upusty? :P wiecej szczegolow prosimy memciu! :)
pozdro ;)

heheh... Chcemy też tepsę straszyć? ;)

Ja tam z tepsą nie mam nic wspólnego i niech tak zostanie =)

ThanatoS 11.12.2004 19:56

Hmm, Memo na 5 % to bym nawet nie patrzyl, jak masz na firme to kupuj w hurtowni a nie u tych detalistow.

Co do tej sprawy, to juz nie moge zliczyc ile ty spraw robisz, normalnie smiech na sali. Zreszta adwokaci kosztuja za darmo frajera nie znajdziesz.

-Sid-The-Rat=> 11.12.2004 20:36

tepsa? tepsa ma klienta w dupie - ukladac sie nie bedzie a strona pozywajaca placi za WSZYSTKIE ekspertyzy bieglych z gory, zwrot dostaje dopiero po wygranym procesie [a i to nei zawsze]

prawnika akurat mozna znalesc za friko, jednak nie jest to dobry prawnik - bo to albo znajomy [a trzeba byc lubianym i to bardzo zeby prawnik tracil dla nas za darmo czas, a to trudne z trudnym charakterem] albo glodny praktyki student/aplikant, ktory moze sie podjac reprezentowania nas w sadzie [ale nie jako adwokat! i bez przyslugujacych mu uprawnien] - mi znajomy pomogl w sprawie z jednym z warszawskich sklepow, zadnego chodzenia po sadach nie bylo [bardzo duzo zachodu kosztuje zalozenie sprawy], wystarczyly 3h nad kodeksem i zapisami ustaw oraz orzeczeniami prezesa uokik'u zeby napisac ladne pismo do sklepu po ktorym rura im zmiekla [uokik moze nakladac na podmioty gospodarcze kary finansowe w postaci % od rocznego dochodu/obrotu - to sa POWAZNE kary, niejeden sklep musialby sie zamknac po nalozeniu takiej kary]

zreszta, dobrze napisal to kowalik [pozdrawiam] - za duzo tu muczenia...

memorando 11.12.2004 21:37

powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli po za tym polkomtel sprawa się rozwiąla dalem im dowody na piśmie i oddali kasę. Po za tym tepsa uznała reklamację i w sądzie sprawa będzie toczyć się o brak bilingów. Po trzecie prawnik kosztuje?? Jak masz w rodzinie prawnika i to sędziego to zazwyczaj są to tzw przysługi koleżeńskie i dlatego niepłacę nic. Co do dużej ilości spraw miały być 3, 1 wobec polkomtela dzięki mojej cierpliwości rozwiązana pozytywnie, nawet niemusialem iść do sądu, sprawę chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat??? hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu.. Po czwarte mam łeb na karku i zanim w coś się walnę analizuję od podszewki . W wypadku tepsy mam mocne podstawy kwity listów poleconych kopie reklamacji nr wniosków reklamacyjnych i oni zaś mają zero podstaw aby wyjść z tego w prosty sposób , po za tym sprawa nie będzie toczyć się latami ale najwyzej rok a dlaczego??? niejestem warcholem wystarczy że wydadzą mi bilingi i przeprosiny na piśmie. Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.

jedna osoba pozytywna reputa i niezgadujcie kto bo niezgadniecie reszta no coment 6 negatywów

Remix 11.12.2004 21:47

Witam!

memorando przed okresem jestes czy jak?
ja myslalem, ze taki uzytkownik jak Ty z lbem na karku to nie robi tylu bledow ortograficznych... no ale sie pomylilem... widac plytko analizowales swoja wypowiedz.

A teraz powiem cos od siebie... rodzina w sadzie Ci nie pomoze, bo masz zakrotkie lapy zeby podskoczyc do tepsy - tutaj liczy sie kasa, a oni maja jej w ch***, a w takim kraju jak Polska to moga przekupic kazdego. W sumie nie o przekupienie tutaj chodzi bo ich po prostu stac na olewanie Ciebie i sadow.

Turboni 11.12.2004 21:53

Cytat:

Napisany przez memorando
powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli

chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat??? hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu..

Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.

po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie:(

sam chciales zalozyc sprawe a mam ci zacytowac to co pisales na gg :> (po co - wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca :(

ty mnie zaliczasz to spojrz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .

czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.

na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi :(

memorando 11.12.2004 21:58

Cytat:

Napisany przez Turboni
po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie:(

chciales a mam ci zacytowac to co pisales na gg :> (po cobo wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca :(

ty mnie zaliczasz to spojz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .

czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.

na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi :(

di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego

Turboni 11.12.2004 22:08

Cytat:

Napisany przez memorando
di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego

czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem :>

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego :)

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac

memorando 11.12.2004 22:18

Cytat:

Napisany przez Turboni
czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem :>

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego :)

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac

buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna??? mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty:) nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji

AleX69 11.12.2004 22:24

memo@ nei chce mi sie tu pisac wywodow ... pozyjemy zobaczymy ... powodzenia :spoko:

Cytat:

Napisany przez memorando
... powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak ...

to tez tak zrobilem pare lat temu :D
to taksowkarz opowiadal mi jak to szkotow za skapstwo wyrzucili z ich kraju i zamieszkali w wielkopolsce ... tak pojawili sie pierwsi poznaniacy
a jak by atomowka pizgnela w rynek z kosiolkami to by frytki zasypaly cala polske

poznaniacy to bardzo mili ludzie ... umieja pic nie za swoje

btw ... a ty to tam jestes chyba od niedawna :>

Turboni 11.12.2004 22:25

Cytat:

Napisany przez memorando
buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna??? mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty:) nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji

wiesz co nie chce mi sie juz pisac bo ta wymiana zdan do niczego nie prowadzi.

ale twoje opowiesci dziwnej tresci mnie ostatnio rozwalaja.

a rozmowe zakoncze cytatem "krowa ktora duzo muczy malo mleka daje" i wiecej tu nie napisze bo mi sie juz poprostu nie chce a jak masz cos do mnie to napisz to na priv.

Maciej 11.12.2004 23:24

Turboni
nie ma co z nim wogóle dyskutować ...daj sobie spokój i luz.
Bo oberwiesz jeszcze od memorada ...DEZAPROBATE tak jak Ja : :haha:

Kasprzak 11.12.2004 23:33

Proponuje zamknąć temat bo nie ma sensu, chyba ze w tym samym memorando napiszesz ze pozywasz ATI za niedopracowane sterowniki...Czlowieku co ty kombinujesz?Najezdzasz na Turboniego jakby nie wiem co powiedzial - a powiedzial wszystko ok. I bez ciagniecia tematu

PS.memorando - Dzieki za DEZAPROBATE

woitas 11.12.2004 23:38

dawno już nie było takiej zadymy na tym forum... :D

siwy_mw 11.12.2004 23:48

Cytat:

Napisany przez woitas
dawno już nie było takiej zadymy na tym forum... :D

no fakt jakies 10 dni temu ^_^ ^_^ ^_^

mr_spock 11.12.2004 23:49

@memo -
"dopoki siostra żyje" - a co, niebawem wybiera sie na temten swiat? ;)

Sory, ale tylko jelop wierzy tepsie na slowo...

Ja zanim zaczolm dzwonic "darmowe weekendny" 3X zadzonilem na blekitna linie zeby sie upewnic ze jest aktywowane

5%??!!tyle,to ja mam w sklepie spozywczym pod blokiem, bo mnie sprzedawczyni lubi... bez jaj

siwy_mw 11.12.2004 23:50

Cytat:

Napisany przez mr_spock
5%??!!tyle,to ja mam w sklepie spozywczym pod blokiem, bo mnie sprzedawczyni lubi... bez jaj

fakt 5% to zaden upust tylko czysta kpina ze strony kopmutronika :|

mallow 12.12.2004 01:15

ojjj "memcio", do tej pory to Cie bronilem, ale teraz to przestane... bo te % to mnie ro****alo :D za te 5% to bym sie wysrac na nich nie chcial... jedziesz po wszystkich nie wiadomo za co... a co do sprawy z tp sa... to powiedziec moge Ci tyle... ze moj pra (albo jeszcze raz pra)-dziadek sie sadzil z carem rosji... dlatego teraz moi rodzice nie sa znajomymi kulczyka :D:D:D:
pozdro ;)

memorando 12.12.2004 09:39

Cytat:

Napisany przez mallow
ojjj "memcio", do tej pory to Cie bronilem, ale teraz to przestane... bo te % to mnie ro****alo :D za te 5% to bym sie wysrac na nich nie chcial... jedziesz po wszystkich nie wiadomo za co... a co do sprawy z tp sa... to powiedziec moge Ci tyle... ze moj pra (albo jeszcze raz pra)-dziadek sie sadzil z carem rosji... dlatego teraz moi rodzice nie sa znajomymi kulczyka :D:D:D:
pozdro ;)

5% owszem bylo ale jeszcze coś....i niemogę gadać na ten temat facet z federacji konsumenta powiedzial że tylko frajer będzie się sądzić bo sąd uzna to za warcholstwo po za tym zapis mają na stronie komputronik za błędy nie odpowiada... i jeszcze jedno 5 % plus 5 % daje 10 % i plus to co dostalem osobno a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne:D tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim:D

memorando 12.12.2004 09:44

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
Proponuje zamknąć temat bo nie ma sensu, chyba ze w tym samym memorando napiszesz ze pozywasz ATI za niedopracowane sterowniki...Czlowieku co ty kombinujesz?Najezdzasz na Turboniego jakby nie wiem co powiedzial - a powiedzial wszystko ok. I bez ciagniecia tematu

PS.memorando - Dzieki za DEZAPROBATE

co do negatywa dla was jak nie ma opisu pod spodem to niejest negatyw ostry ale mający na celu nawrócić was na wlasciwe tory. Nieopisalem calej sytuacji z tepsą jak poprosicie wyjąsnię wszystko. Fakt niejesteście jasnowidzami dlatego też opiszę jutro dokladnie sprawę a może zmienicie zdanie. Pozdrawiam

Maciej 12.12.2004 10:50

Cytat:

Napisany przez memorando
[...]a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne:D tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim:D

To co myślisz o Turboni`m zostaw to dla siebie,,,albo powiedż mu to na priv lub spotkajcie się. Nie będziesz wykorzystywał Forum aby komuś ubliżać publicznie, a tym bardziej obrażał kogoś, Jak pisze regulamin ...nie będą tolerowane wypowiedzi, których forma lub treść może sugerować niedostosowanie wiekowo-emocjonalne w jakimkolwiek stadium.
Nie jesteś godzien usera tego Forum...przegiołeś na całej linii.

bgn 12.12.2004 11:33

skończcie panowie tę bezsensowną pyskówka. Memo nie zaczynaj od początku - bo znowu będziesz olewany na Forum, a i reszcie tzw."dyskutantów" zimna woda by sie przydała. W sumie post i dyskusja o pierdołach - nic mi do nich- ale że wam sie tak chce. Chce Memo łazić po sądach -to niech łazi jeśli nic innego nie ma do roboty, nie musicie mu udawadniać, że jest idiotą i odwrotnie.
P.S. Jak przeczytałem dokładnie - to w tym rozdwnictwie zielonych i czerwonych kwadracików widać zupełny bezsens. Memo daj czerwone wszystkim zarejestrowanym, a potem wal po zielonych. Większości przecież to i tak wisi

czero 12.12.2004 13:14

Cytat:

Napisany przez bgn
[...] W sumie post i dyskusja o pierdołach [...]

Tez tak uwazam i proponuje ja zamknac.

legion 12.12.2004 13:15

Cytat:

Napisany przez memorando
5% owszem bylo ale jeszcze coś....i niemogę gadać na ten temat facet z federacji konsumenta powiedzial że tylko frajer będzie się sądzić bo sąd uzna to za warcholstwo po za tym zapis mają na stronie komputronik za błędy nie odpowiada... i jeszcze jedno 5 % plus 5 % daje 10 % i plus to co dostalem osobno a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne:D tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim:D

oj memo troche przesadzasz juz :bicz: nie wiem ty czasem masz dziwne okresy przed miesiaczkowe :mruga:
ale mysle jak koledzy nad mna zeby dac sobie juz pokoj :D

Turboni 12.12.2004 13:17

Cytat:

Napisany przez memorando
olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne:D tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim:D

po pierwsze nie obrazaj mnie bo teraz przeginasz
zebrakiem to moze ty jestes ale nie ja
a na mobo ci nie zalazalo - zarty ^_^

twoje wypowiedzi z gg

Memorando CDRInfo (7-11-2004 17:32)
odwolali mi zamowienie
****a nie odpuszcze im *****
37 plyt albo odszkodowanie
Memorando CDRInfo (7-11-2004 17:37)
ale mam prawo wytoczyć im sprawę że zamowilem mobo a przez nich stracilem cenny czas na zamowienie i zgodnie z prawem wygram z nimi na razie prawnik szuka punktu zaczepienia muszą podać podać przyzynę na piśmie mi że odwolali więc mnie ten mail nie obchodzi
niewywiązali się
z umowy
wytoczę im też sprawę
Memorando CDRInfo (7-11-2004 17:41)
wytoczę wam sprawę ponieważ :
a:\ zamowienie jest umową zgodnie z prawem kodeksu cywilnego
b:\ prawnika mam i też potwierdza że mam prawo rządać od was odszkodowania dlatego też w poniedzialek oczekuję na informację jakie zadoścuczynienie mi zaoferujecie nie obchodzi ,mnie że wasz pracownik się pomylił pojadę do urzędu praw konsumenta i dowiem się jakim prawem rezygnujecie w końcu anulowaliście bez niczego i bez prawa odpisu? to parodia w/g was zamowienie jest prawnie uznane więc ladnie wam zalatwię sprawę sądową
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:02)
Art. 23. Kto wbrew obowiązkom określonym w art. 5 nie podaje danych, o których mowa w art. 5 ust. 2, 3 lub 5, albo podaje dane nieprawdziwe lub niepełne, podlega karze grzywny
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:03)
1. Umowy zawierane z konsumentem bez jednoczesnej obecności obu stron, przy wykorzystaniu środków porozumiewania się na odległość, w szczególności drukowanego lub elektronicznego formularza zamówienia niezaadresowanego lub zaadresowanego, listu seryjnego w postaci drukowanej lub elektronicznej, reklamy prasowej z wydrukowanym formularzem zamówienia, reklamy w postaci elektronicznej, katalogu, telefonu, telefaksu, radia, telewizji, automatycznego urządzenia wywołującego, wizjofonu, wideotekstu, poczty elektronicznej lub innych środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204), są umowami na odległość, jeżeli kontrahentem konsumenta jest przedsiębiorca, który w taki sposób zorganizował swoją działalność.";
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:04)
Sprzedawca jest obowiązany wydać kupującemu wraz z towarem konsumpcyjnym wszystkie elementy jego wyposażenia oraz sporządzone w języku polskim instrukcje obsługi, konserwacji i inne dokumenty wymagane przez odrębne przepisy.
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:05)
3. Jeżeli sprzedawca, który otrzymał od kupującego żądanie określone w ust. 1, nie ustosunkował się do tego żądania w terminie 14 dni, uważa się, że uznał je za uzasadnione.
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:06)
Art. 12. 1. W przypadku zaspokojenia roszczeń wynikających z niezgodności towaru konsumpcyjnego z umową sprzedawca może dochodzić odszkodowania od któregokolwiek z poprzednich sprzedawców, jeżeli wskutek jego działania lub zaniechania towar był niezgodny z umową sprzedaży konsumenckiej. Do odpowiedzialności odszkodowawczej stosuje się przepisy Kodeksu cywilnego o skutkach niewykonania zobowiązań.
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:14)
masz szanse na odszkodowanie
i wplacasz 8 % i wygrywasz do 75 % wartości rzeczywistej towaru
za 2 może 3 lata
ale wygrasz
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:16)
plus procenty lombardowe

mam wyciagnac wiecej rzeczy zeby cie osmieszyc co pisales do mnie :>
wyciagne bo nie bedziesz mnie obrazal na forum
pisalem ci ze jak masz cos do mnie to pisz na priv

Memorando CDRInfo (3-11-2004 19:35)
chcesz kotlecika?
Memorando CDRInfo (3-11-2004 19:36)
dobry kotlecik ze smażonej żony

Memorando CDRInfo (24-11-2004 9:25)
madafaka buraka lol
Memorando CDRInfo (24-11-2004 9:26)
<>
Memorando CDRInfo (24-11-2004 9:28)
era dzwoni do mnie i mowią pan nieplaci faktur od roku ja na to wyślę faksem wyslalem a ta baba dzwoni przepraszam ale niezaksięgowaliśmy tych faktur

(nie zaksiegowali faktur przez rok - smieszne :) jak nie maja wplywu kasy za fv przez 3 miesiace to wylanczaja telefon)

Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:49)
kasa kasa $$$$$$$$$$$
Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:49)
jak każdy biznesmen patrzę tylko na $$$$$$$ i gajerki
Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:50)
morda może być poszrpana ale gajer musi być minimum pierre cardin i żadnych bialych skarpet jak preferują polscy pseudo biznesmeni
Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:50)
i kanty jak brzytwa

Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:12)
hehehe w****ia mnie wymalowala mnie markerem
Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:12)

Memorando CDRInfo (19-11-2004 19:27)
****a
***ana ****** w dupe przez oczy
uff turbusiku ulzylo
nienapisze jej to tobie napisalem
Memorando CDRInfo (19-11-2004 19:28)
forma terapi odstresowującej

LECZ SIĘ BO BĘDZIE ZAPUŹNO

prosze o :gerda: bo nie ma sensu ta dyskusja

legion 12.12.2004 13:26

@Memo ciekawa teoria i niby ci nie zalezalo :> z tego co przeczytalem to wynika cos innego niz z tego co mowisz :)

ale panowie dajcie juz spokuj bo tak sie znienawidzicie przed swietami i po co :D

P.S
Memo troche mi zal ciebie ale kiedy ja bylem nie grzeczny to dawales mi dobre rady a teraz tobie by sie przydala popraw sie :) bez obrazy

epol 12.12.2004 13:27

oj, Memorando naprawde przegiales. Tolerowalem wszystkie Twoje wybryki, zaczepki itd., ale zeby publicznie obrazac kolegow-userow to jest niedoprzyjecia.
Zachowujesz sie gorzej jak pierwszoklasista. Jesli nie wierzysz to przeczytaj swoje wypowiedzi z kilku ostatnich tygodni. Ty tutaj wywolujesz wiekszosc awantur, najezdzasz na innych i co najciekawsze probujesz sie tutaj dowartosciowac kazac wszystkim pisac, ze jestes "Boski". To jest smieszne.
A zeby jeszcze bylo ciekawiej to sam jako pierwszy byles napalony na sprawe w sadzie z Komputronikem i twiedziles ze masz wygana w kieszenie. A 5% upustu to nic. Oni i tak na tobie zarabiaja, ich marza jest wieksza. A jak masz firme to kupuj w hurtowni.
Pamietaj o jednym - kolegom Twojej siostry tez znudzia sie w koncu Twoje problemy z sadami itd. Nadejdzie moment gdy powiedza oni STOP i bedziesz musial sam za to placic.
Badz tak mily i uzywaj znakow interpunkcji, bo Twoje wypwoiedzi sa strasznie nieczytelne.

A na koniec malutki joke of kors :P - Uwazaj, abysmy Ciebie do sadu nie podali, bo straszysz nas DEZAPROBATAMI i SĄDAMI, a to podlega pod paragrafy :D ^_^

EDIT:
Maciej, czy Memo dostal BANAnka :banan: ???

ThanatoS 12.12.2004 13:41

:gerda:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:07.