![]() |
Szukam Windows XP 64BIT 360dniowa
Witam!
Temat nie bedize zamkniety bo to jest legal. Na www microsoftu jakos nie moge znaleźć, ma ktoś link do tegoż Windows'a i miejsca gdzie mozna nabyc seriala na te 360 dni? (of korz legal z www ms)... z góry bardzo dziekuje; ) |
Kod:
http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso |
Cytat:
|
360cio dniowy - cwaniak :)
pewnie i tak co miesiac robisz format :P ;) |
Cytat:
heheh podobnie robie z Windows Server 2003 - co nie jest zabronione jest DOZWOLONE ^_^ :spoko: P.S. najlepsze jest to że wszystko jak najbardziej legalne pozdro |
tak samo jak malo kto wie, ze NAV ma licencje na rok ;)
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Aaaa.... co z serialem? Bo bym chciał./..legala seriala ;D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Microsoft popisal sie nie znajomoscia polskich realiow - dal nam zupelnie rezplatnie windowsa
tzn juz wszesniej to robil, ale teraz jest to legalne :) malo kto ma jeden system przez rok... a moze to jest pruba unicestwienia wszystkich z nielegalnym softem :] - taki podstep |
Wiesz co Baku... Załamałeś mnie. Ty stary user forum szukać nie umiesz. Pare razy podawałem adres skąd zassać wxp64 i skąd można numerek legalnie zdobyć... :ysz:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...8&highlight=64 Na przyszłość używaj wyszukiwarki (sory mam dziś bardzo zły dzień). |
Cytat:
|
Cytat:
@Baku, a czy Ty próbowałeś uzyskać cd-key od M$ !? Skoro to trial i to za free to w sumie zawsze warto jeździć na swoim cd-key'u :) edit: a czy ktoś przyglądał się bardziej temu systemowi ? |
Rozumiem, że to już tylko na 64bitowe maszyny i na Athlonie XP nie ma co instalować?
|
WinXP 64bitowy jest zaprojektowany dla procesorów 64bitowych :) Także instalacja na innych prockach się nie powiedzie. Jednak ciekawi mnie w którym momencie winda wykryje ilo bitowego mamy procka ? Może ktoś przetestuje :>
EDIT: Napisałem dzisiaj maila do M$ i w ciągu niecałych 15 minut mi odpisali... "Thank you for contacting the Microsoft WinXP 64-Bit Edition Order Administration. We have received your e-mail regarding the trial product and will respond to your inquiry within 2 business days." No to sw33t :D Zostaje tylko czekać... |
Cytat:
ps: Kto dał liczbę postów i reputacji do osobnych linii? Brzydko to wygląda... |
Cytat:
trudno wszystkim dogodzić, szczególnie tym wybrednym 8 ) |
Cytat:
A ciasteczko chętnie, ale, że przez net to trudne, to powiedz mi w zamian jak jest "macierz" po angielsku ;) |
nie rozmawiajmy o gustach...bo mnie to lotto.
oglądałeś matrixa? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@ Maciej - masz na myślli film? Za dużo tych matrixów dzisiaj ;) |
Cytat:
Ale z drugiej strony... Retail czyli końcowa wersja czy jak !? A ile to Ciebie wyniosło i czy kupiłeś ją dla siebie czy dla firmy !? A za ile ją kupiłeś ? |
Cytat:
|
Cytat:
beda opowiesci dziwnej tresci :D |
Cytat:
|
Cytat:
ja nie chce bo nie chce mi sie znowu ciebie osmieszyc nie chce dyskutowac bo twoj rozwoj inteligencji zatrzymal sie na etapie przedszkola, a twoje problemy skieruj to jakiegos pisma dla kobiet to bedziesz mogl sobie pogadac i nawiazesz nowe znajomosci. nie obrazam cie wiec ty mnie tez nie obrazaj - ja nie twierdze ze jestem alfa i omega jeszcze duzo mi brakuje a czlowiek uczy sie cale zycie, a ty widze ze jestes specem od wszystkiego, wiesz wszystko ale ci troche nie wychodzi. usiadz sobie pod niebieska wiata , odprez sie i poczekaj na pks, ktorym pojedziesz na dworzec kolejowy tylko nie miej nic przy sobie bo cie znowu okradna i pare osob z allegro bedzie nie zadowolonych - a siostra w takich sprawach juz nie pomoze. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
BOŻEEE!!! memo wrocil???
mamo a juz niby miales nie wracac... jak to ludzie szybko zdanie zmieniaja ;)ehhh ;) pozdro ;) |
mallow - gratulejszyn za subtelność :)
ms posyłał owszem, ale sp2, nie triale windowsów, choć pewnie i to można zrobić, pamiętać trzeba, że MS jest firmą bogatą, którą na niektóre fanaberie stać a wersje RETAIL to najczęściej na warezach leżą.. ms z tego co wiem tego windowsa jeszcze nie wydał, doprowadzając tym coraz większą grupę userów do lekkich nerwów |
memo :) Napisz coś fajnego :) Co robiłeś przez ten tydzień ? :>
Ludzie, kiedy znowu zrobimy spotkanie na chacie?? A do tematu to... Przeciez ta wersje xp64bit to jest chyba juz finalna.... a memo .. moze jeszcze napisze że ma po polsku to już wogóle breszka ;D |
jakoś wątpie aby M$ wysłał mi bezpłatną wersje winxp 64 bit... W sumie na ich stronie pisze, że niby free, ale dziwi mnie fakt, że jak chcę zamówić winxp64bity to wszystko jest po angielsku :| Czyli de facto jakby wysyłali oni to z zagranicy od siebie to by im się nie kalkulowało bo przecież musieli by płacić jakieś tam śmieszne podatki, dlatego wstrzymałem się z zamawianiem xp 64bit za free bo uważam że to nie jest tak do końca za free. W0 firmie w której pracuje było pełno SP2 na krążkach... Zatem było to samo sp2, a nie chociażby trialowy xp z sp2 :D a szkoda...
A co do memo... to wrócił, bo miał do tego prawo. Uważam, że to jest forum dla każdego. Także jak macie coś do memo to proszę załóżcie sobie nowy topic, albo załatwcie to poza forum [może na gg !?] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:34. |