Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   odchodzę z forum przyczyny poniżej: (https://forum.cdrinfo.pl/f5/odchodze-forum-przyczyny-ponizej-44385/)

ThanatoS 12.12.2004 15:53

:gerda:

Predi 12.12.2004 15:50

jak dla mnie to juz zaczyna nosic znamiona dziecinady...... ludzie wezcie sie pobijcie, zwyzywajcie, zwyprzeklinajcie, cokolwiek ale na priv bo to juz drugi watek-klotnia gdzie memo dla iskierke a potem wszyscy podchycili i zaczeli obrazac kolejnych i tak w kolko

czero 12.12.2004 15:50

Namieszales i teraz odchodzisz. No coz - twoj wybor.
Na razie :piwo:.

legion 12.12.2004 15:46

dobra panowie ja tez odchodze bo @maj3 zalamal mnie negatywem :haha: buhahahah

moze zrobimy nowa akcje "Odejdz z forum......" a koledzy modowie jakis formulasz nam wyskrobia zebysmy mogli sami sie usuwac :haha:

Mily_ 12.12.2004 15:41

kurcze szkoda że odchodzisz... jak chcesz... narazicho i :piwo: na droge...

Remix 12.12.2004 15:38

Witam!

Buaahahahah maj3 ale mnie rozsmieszyles... myslisz, ze negatyw to ignor?

"wet za wet i ignore dla Ciebie" - polewka :)

legion 12.12.2004 15:35

@maj3 dzieki za negatyw jestes jak male dziecko z lopatka w reku :taktak: widze ze podniecaja cie te kropeczki :D
----------------------------------------------------------------------------------
tez jestem za zamknieciem tego tematu lub usunieciem

woitas 12.12.2004 15:25

proponuję usunąć TAMTEN wątek.
ten zresztą też...

legion 12.12.2004 15:22

@memo jakis miesiac(nie pamietam dokladnie) temu tez odchodziles czyzby juz naprawde :>
ty to wpadasz z jednej skrajnosci w druga po co te nerwy przeciesz to tylko forum ktos cie lubi ktos nie i tyle co chcesz zeby caly swiat cie wychwala za to ze jestes super no daj spokuj i po co ta szopka przed swietami:)

@maj3

mam nadzieje ze konstytucja przewiduje takich ludzi jak ty ale dobrze wiesz za co Turboni i nie tylko on tempi twoje wypowiedzi.
O kiedy odkryles ta funkcje :ignorowac

Predi 12.12.2004 15:19

ja uwazam ze memo mial prawo sie wkurzyc bo to on stal sie celem ataku, inna sprawa ze bronil sie chamskimi wypowiedziamy pod adresem innych (co nie powinno w jego przypadku nikogo dziwic) i stalo sie tak jak sie stalo
zegnaj memo, ja bym na Twoim miejscu i tak zostal, bo niewarto dla takiej rzeczy odchodzic..........

Turboni 12.12.2004 15:14

Cytat:

Napisany przez maj3
co się przejmujesz gnomami typu Turboni jest tu fajna funkcjana na forum ignore:ignorowac ja ją do takich gnomów stosuje

czy ktos cie prosi o zdanie - nie potrafiles normalnie rozmawiac i dawales negatywy za to ze ktos napisal cos zle o LG to twoja sprawa ale tez nie przeginaj.

@memo

juz nie raz pisales ze odchodzisz ale zawsze wracales :)
nie mam zamiaru ci przepraszac i takie rzeczy poniewaz ja nie czuje sie winny

co zrobisz czy odejdziesz czy nie to twoja sprawa.

ale czy trzeba do tego zakladac kolejny "bezsensowny" topic.

jak bys mial odejsc to milo bylo cie poznac i moze gdzies sie jeszcze spotkamy :papa:

Air 12.12.2004 15:14

Cytat:

Napisany przez maj3
co się przejmujesz gnomami typu Turboni jest tu fajna funkcjana na forum ignore:ignorowac ja ją do takich gnomów stosuje

widzę że następna osoba wyskakuje z obraźliwymi słowami!! Turboni chyba sobie nagrabił ^_^

Remix 12.12.2004 15:08

Cytat:

Napisany przez maj3

Witam!

Nie przeginaj.

Remix 12.12.2004 15:07

Witam!

a raczej zegnam...

trzymaj sie memorando... tak naprawde to nie masz powodu, zeby odchodzic z forum - ostra wymiana zdan to jeden z elementow zycia w spoleczenstwie... no ale jak napisal epol - Twoja sprawa.

kiewas 12.12.2004 15:07

Jeżeli chcesz odejśc to odchodź - twoja sprawa.

epol 12.12.2004 15:06

Cytat:

Napisany przez woitas
no i po co to było?
traskaniem japą nigdy nic się nie osiągnie.

pamiętajcie - milczenie jest złotem.
weźcie to sobie do serca, a bardzo ułatwicie sobie życie.

Masz swieta racje i tez tak staram sie robic, ale niekiedy trzeba przestac milczec i zaczac dzialac.

maj3 12.12.2004 15:06

woitas 12.12.2004 15:01

no i po co to było?
traskaniem japą nigdy nic się nie osiągnie.

pamiętajcie - milczenie jest złotem.
weźcie to sobie do serca, a bardzo ułatwicie sobie życie.

epol 12.12.2004 14:56

Cytat:

Napisany przez memorando
wiesz *******isz jak potluczony
to napisal pierwszy Turboni po drugie to wy mnie obraziliście pierwsi dopiero jak ktoś mnie ****al ja zacząłem ***ać innych. Nie twierdzcie że niemam racji !!!!! Żegnam wy macie prawo nazywać mnie muczącą krową potłuczonym a potem k***wa ****ki że odgryzam się????? żegnam jak jestem niegodzien usera to też tacy userzy jak Turboni i inni odpowiadać za swoje wypowiedzi żegnam i mam w d ludzi którzy pierwsi mnie obrażają a potem się dziwią reakcji. Stronniczość moderatorów aż do bólu

Narazie, Twoja sprawa.
Moze kiedys sie jeszcze spotkamy na jakims forum :papa:
Na droge :piwo:

B@rtek 12.12.2004 14:53

Cytat:

Napisany przez memorando
to napisal pierwszy Turboni po drugie to wy mnie obraziliście pierwsi dopiero jak ktoś mnie ****al ja zacząłem ***ać innych. Nie twierdzcie że niemam racji !!!!! Żegnam wy macie prawo nazywać mnie muczącą krową potłuczonym a potem k***wa ****ki że odgryzam się????? żegnam jak jestem niegodzien usera to też tacy userzy jak Turboni i inni odpowiadać za swoje wypowiedzi żegnam i mam w d ludzi którzy pierwsi mnie obrażają a potem się dziwią reakcji. Stronniczość moderatorów aż do bólu

Naprawdę odchodzisz???

Było miło, ale się skończyło :piwo:

:papa:

memorando 12.12.2004 14:49

odchodzę z forum przyczyny poniżej:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:20.