![]() |
lite-on
kiedy będzie test lite-on SOHW-1653S
|
Dobre pytanie... :>
:) |
juz nic nie powiem :D
|
Cytat:
Która próbuje swoimi nowoczesnymi napędami o nieprzeciętnej stylistyce :O I maksymalnie dobrą jakością nagrywania :spoko: Konkurować z tak renomowanymi firmami jak BenQ, Waitec, LaCie Oraz przereklamowanymi Nec, Pioneer, Plextor, Sony Zdobywać nowe przestrzenie rynkowe :taktak: I ma na to bardzo duże szanse :tak!: Ze względu jednak na małą, jak narazie, popularność tych napędów w Polsce Recenzji tego napędu można się spodziewać najwcześniej w trzecim kwartale przyszłego roku :wesswiat: PAPa :papa: ^_^ |
Vizzard: Jesteś moim bogiem :P
A faktycznie na cdrinfo.pl z recenzjami są chłopaki trochę do tyłu (dobrze, że chociaż bazę napędów uaktualniają w terminie :P ) |
Cytat:
Jakieś dziesięć przykazań napisać czy coś ... :> :jezyk: |
Zacznij od manifestacji w postaci jakiegoś kompa gorejącego (krzaki już takie oklepane)
:P |
VIZZARD manifestuje codziennie - plyte gorejaca w spawarce :P
|
Cytat:
Właśnie! Tak naprawdę pomimo wielu zdań krytyki zewsząd Cały czas używam NERO BURNING ROM :ognicho: Może to wystarczy? :> Przynajmniej na razie ... :jezyk: :czar: |
:piwko2:
NERO chyba wystarczy - w końcu jego słynny imiennik też był uważany swojego czasu za boga :P A potem tylko spalił Rzym :D |
Cytat:
I bardzo tego żałował :smutny: ^_^ |
idz precz
zly NERO-nku :> |
Ale bez niego nie byłoby np Quo Vadis i innych tętniących patosem filmów :P
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Bo nie wiem czy nastarczę choćby na zgrzewkę takich :smutny: No wiecie ... jak przyjdą turyści :> |
[QUOTE=VIZZARD]A przez ile godzin się pali? :idea:
Bo nie wiem czy nastarczę choćby na zgrzewkę takich :smutny: No wiecie ... jak przyjdą turyści :>[/QU Pali się wiecznie. :mruga: |
[QUOTE=adax]
Cytat:
Czuję się urażony :wsciekly: Że mi kit na takim poziomie wciskasz :podbite: |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/ Zapowiedź recenzji LiteOn SOHW-1653S Do naszego laboratorium trafił właśnie napęd LiteOn SOHW-1653S, czyli następca testowanego nie tak dawno temu modelu 1633. Podstawową róznicą względem poprzedniego modelu jest tutaj maksymalna prędkość zapisu płyt DVD-R, która w modelu 1653 wynosi x12, (w 1633 było x8). Czy występują inne znaczące różnice między wspomnianymi napędami? Przekonamy się już wkrótce po wykonaniu testów. Ale się pospieszyli po byku :bicz: !!!!!!!!! mam tą nagrywarkę już ponad miesiąc!!!!!!!!!!! |
Cytat:
To ty chyba jakis beta tester jestes i dostales ja jakos prototyp || Przeciez w Polsce pojawily sie dopiero w tym tygodniu 8 ) :> |
Cytat:
|
Cytat:
:| ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:fiu: BTW Acha! NC - to nie Norton Commander :nie: || |
Cytat:
|
Cytat:
:idea: |
Cytat:
|
bios CS0G
na biosie CS0G płyta DVD -platinum 8x co sądzicie o tym wykresie i napiszcie jakie pi i pif jest dobre!!!!!!! :piwo: :cool: czy :nie:
|
Cytat:
I znowu wszyscy będą się wkurzać. (( A swoją drogą ciekawe który biosik zapodadzą do testów ??? Ps.Ten post powyżej już gdzieś widziałem ;) |
Cytat:
Ciekawe kiedy pokaże się moj artykul nt. BookType :| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:39. |