Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gothic? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gothic-44597/)

Nelvin 15.12.2004 18:14

Gothic?

Ludzie śmiech mnie bierze jak takie teksty czytam:
GOTHIC 2CD PL
-Doskonała,szczegółowa grafika 3D
-Olbrzymi, zmieniający sie z upływem czasu świat gry
-Ponad 250 niezależnych postaci, każda z własną pamięcią, charakterem i emocjami
-4 klasy postaci do wyboru - mag, wojownik, złodziej i mnich
Kto grał w Gothica wie o co mi chodzi
PS. Wiem że to nieodpowiednie forum ale tak wyszło :)

smolik 15.12.2004 18:59

Cytat:

Napisany przez Nelvin
Ludzie śmiech mnie bierze jak takie teksty czytam:
GOTHIC 2CD PL
-Ponad 250 niezależnych postaci, każda z własną pamięcią, charakterem i emocjami
Kto grał w Gothica wie o co mi chodzi
PS. Wiem że to nieodpowiednie forum ale tak wyszło :)

Nie wiem nie grałem ale opierając się na twojej opini pozostaje tylko stwierdzić:
"Reklama dźwignią handlu" :mruga:

Posłany 15.12.2004 20:28

Jak na rok wydania gry była doskonała...
Nie tak znowu olbrzymi ale jeśli wziąć punkt wyzej pod uwage to duzy...
Przesada... Tzn. moze i tyle jest postaci ale one nie odgrywaja kluczowych rzeczy
Jakby coś: Mag, Paladyn, Najemnik

A gdzie tak pisze? Chyba nie na pudełku ;]

PS. Gothic r00xuje :)

Nelvin 16.12.2004 06:33

Ten teks czytałem na pewnej aukcji i to jest g Gothicu 1. I bardzo się zdiwiłem. Najbardziej uśmiałem się przy tych 4 postaciach do wyboru...

Tribunal 16.12.2004 12:08

niezły polew z tymi postaciami to juz przegiecie
P.S
wie moze ktos kiedy wyjdzie Noc kruka?

tengu 16.12.2004 13:59

No taka szczegółowa to ona nie jest, ale w czasie powstawania to było coś
Hmm... Z tym zmienianiem to nie jest tak do końca (mogliby sprecyzować)
Postaci dużo ale z tą pamięcią i emocjami to trochę przesadzili
A to już mega lol :D ^_^

Nelvin 16.12.2004 15:45

Noc kruka

Noc kruka CDprojekt zapowiada na styczeń 2005rok. Tak jest na oficjalnej stronie Cdprojektu.

Tribunal 16.12.2004 16:53

:/ kurde przeginją troche z tym dodatkiem...
miał być we wrześniu w tym roku :wsciekly:

Posłany 16.12.2004 20:25

Heh ja myślałem że o GII piszemy - dopiero pozniej sie "skipłem" a G2:NK ma wyjsc w pierwszym kwartale 2005 a przypomne iż poczatkowo miał wyjść w kwietniu 2004...

Dinx 17.12.2004 22:14

Gothic !!!!!!!!!

Wypowiadam wojnę tym co nie doceniają Gothica !!!!!!!!!
Do mnie barbarzyńcy !!!!!!!!!!
Wytnę Was w pień !!!!!!!!!!! dranie

Posłany 18.12.2004 12:58

Cytat:

Napisany przez Dinx
Wypowiadam wojnę tym co nie doceniają Gothica !!!!!!!!!
Do mnie barbarzyńcy !!!!!!!!!!
Wytnę Was w pień !!!!!!!!!!! dranie

A Innos w swej mądrości tak uczynił...

Tribunal 18.12.2004 13:07

Innos to leszcz barowy prawdziwy jest tylko Adanos:p
Znalazłem w kazzie niemiecka wersje gry juz ciągne:D

Nelvin 18.12.2004 13:19

Tribunal ty nazywasz się fanem Gothica? Nie wiesz co ja przechodze. Gothicka NK zapowiadali na marzec 2004 i od tej pory czekam na NK. Nareszcie CDP zapowiedziało na styczeń i mam nadzieję że już premiera się w styczniu. ORYGINALNY GOTHIC RULEZZ.
Każdy fan tej gry powinien mieć oryginała. Bo puźnie będziecie płakać że G3 w polsce nie wyjdzie, a w tedy będę naprawdę zły.

Posłany 18.12.2004 13:57

Cytat:

Napisany przez Nelvin
Tribunal ty nazywasz się fanem Gothica? Nie wiesz co ja przechodze. Gothicka NK zapowiadali na marzec 2004 i od tej pory czekam na NK. Nareszcie CDP zapowiedziało na styczeń i mam nadzieję że już premiera się w styczniu. ORYGINALNY GOTHIC RULEZZ.
Każdy fan tej gry powinien mieć oryginała. Bo puźnie będziecie płakać że G3 w polsce nie wyjdzie, a w tedy będę naprawdę zły.

Och true... Ja tam opłakuję siebie że mam gre w wersji "NA PLATINUM'ach" Ale cóż: koledzy mówili że fajna gra... A że ja ogólnie gier nielubie to pirata wziąłem ale później łaaaaaaaa była jazda chyba z 2 miesiace (GI i GII)

Nelvin 18.12.2004 14:21

Ja mam obie wersje platinum i g1 też kupiłem z extra gry :P

Dinx 20.12.2004 08:19

Cytat:

Napisany przez Nelvin

Nelvin masz rację!!! Każdy kto naprawdę docenia walory tej gry powinien miec oryginał.Przyznam się iż zacząłem od kopi zapasowej.Kiedy jednak zobaczyłem co sobą reprezentuje kupiłem oryginał pierwszej części.Drugą część kupiłem z rynku wtórnego, dość długo szukając.W sklepach już tej pozycji nie ma - przynajmniej ja znaleźć nie mogłem.
Na Noc Kruka czekam od lipca 2004. Miałem złożone zamówienie w Play'u, które po przesunieciu z października na pierwszy kwartał 2005 roku przez Cdprojekt zostało skasowane. Teraz widze iż Play jeszcze nie ma w ofercie tej pozycji ( mają chyba najniższe ceny ). Czekam, może się pojawi na dniach.
Próbowałem też zasięgnąć informacji bezpośrednio w cdprojekt czy termin - styczeń 2005 jest już pewny i ostateczny. Niestety nie otrzymałem odpowiedzi. Ktoś wie coś wiecej, dokładniejszy termin, jakaś gwarancja wydania?
Ciekawe kiedy w Polsce pojawi się Gothic III.
Piszcie do polskiego wydawcy iż jesteście zainteresowani.Niech wiedzą że warto już zacząć rozmowy z Niemcami :).
Czy ktoś z Was zna grę która jakościa , klimatem przypomina grę Gothic ?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:11.