Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak Wam tutaj leci ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-wam-tutaj-leci-44645/)

czero 20.12.2004 16:52

Cytat:

Napisany przez epol

Czekamy na Twoj powrot.

Dokladnie! Milo by bylo ;) :piwo:

epol 20.12.2004 16:09

Cytat:

Napisany przez misz_masz
Ciesze się, że wprowadziłem troszeczkę nostalgicznej atmosfery na forum. Mam nadzieję również,że nadejdą czasy, w których będę dysponował taką ilością wolnego czasu aby przebywać na forum wciąż i wciąż.

W tym miejscu chciałem złożyć wszystkim userom najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne. Trzymajcie się ciepło i zdrowo. Do siego roku...... :piwo:

Nawzajem http://forum.cdrinfo.pl/images/smili.../wes_swiat.gif

Czekamy na Twoj powrot.

kiewas 20.12.2004 15:32

Cytat:

Napisany przez misz_masz
Ciesze się, że wprowadziłem troszeczkę nostalgicznej atmosfery na forum. Mam nadzieję również,że nadejdą czasy, w których będę dysponował taką ilością wolnego czasu aby przebywać na forum wciąż i wciąż.

W tym miejscu chciałem złożyć wszystkim userom najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne. Trzymajcie się ciepło i zdrowo. Do siego roku...... :piwo:

Nawzajem :) :piwo:

Pagerus 20.12.2004 15:30

Cytat:

Napisany przez misz_masz

Wielkie dzięki i wzajemnie :piwo: Wypijmy za to, aby misz_masz szybko do nas wrócił :piwo: :piwo: :piwo:

misz_masz 20.12.2004 14:42

Ormianin 19.12.2004 02:16

Cytat:

Napisany przez tomgoo
Misz_Masz miło że wpadłeś. Ja także z okazji świat zaglądnałem
[...]

Tomgoo alez Ty tez jestes zbyt nie czestym gosciem :) wobec tego ja ciebie bardzo serdecznie pozdrawiam... stare czasy na chacie CDRINFO :)

tomgoo 18.12.2004 13:28

Misz_Masz miło że wpadłeś. Ja także z okazji świat zaglądnałem
Widzę , że stara gwardia się zebrała więc nie omieszkam tez cos wystukać :pisze: :) Stare znajome mordki :) ale nadal trwamy 8 )
Ilez to czau na forum się spędziło aż strach pomysleć. Wspaniale powspominać ...
Przy okazji życzę wszystkim formułowiczom starym oraz obecnym wesołych swiąt i świetnego sylwka :piwo:

Pagerus 18.12.2004 12:53

Głównie po avatarku - ale z ksywki też pamiętam :) Pozdrawiam :piwo: i życze Wesołych Swiąt i udanej zabawy sylwestrowej :)

paja 17.12.2004 21:15

hehhh aż miło sie zrobiło poczuło sięto stare dobre forum :)

misz_masz pięknie nas rozruszał

Kris 17.12.2004 14:51

Ja, ze względu na niezbyt długi staż, nie pamiętam Cię, natomiast pozdrówka serdeczne.
Poza tym leci mi tak samo dobrze kiedy trzeba... :) ;)
:piwo:
Pozdrawiam,

yahol 17.12.2004 14:11

Cytat:

Napisany przez misz_masz
Dziekuję Woitas za zaproszonko. :jem: :serdusz: Miło mi niezmiernie, że starzy kumple okazali się bardziej prężni niż moi userzy na PFO.

A w ten kosmaty ryjek - chcesz???
Ba wrecz sie domagasz!!!
Misz-Masz jak w banku :D

misz_masz 17.12.2004 13:29

Cytat:

Napisany przez woitas
witam ponownie.
pamiętam, oj pamięta, :P

zaproszonko poszło na maila.

Dziekuję Woitas za zaproszonko. :jem: :serdusz: Miło mi niezmiernie, że starzy kumple okazali się bardziej prężni niż moi userzy na PFO.

puch 17.12.2004 12:09

Oczywiście pamiętam Sąsiada! :)

Sam też rzadko bywam, niestety. :smutny:

Smartek 17.12.2004 12:02

@misz_masz, oczywiscie, ze Cie pamietamy :) - mi szczegolnie zapadl w pamiec krecik, hehe :).. co do zaproszen - widze, ze woitas juz poslal, sie spoznilem :/...
fajno by bylo jakbys wpadal tu jak po staremu..
pozdro ;)

woitas 17.12.2004 11:44

witam ponownie.
pamiętam, oj pamięta, :P

zaproszonko poszło na maila.

misz_masz 17.12.2004 09:15

Dziękuję wszystkim za życzliwe słowa oraz za zaproszenia do powrotu na forum. W szczególności zozbawiły mnie: :)
Cytat:

wszyscy nauczyciele zapadaja mi w pamieci :) pozdr
Cytat:

wow misz_masz nasz pan nauczyciel
te wypowiedzi. Miło wiedzieć, że ktoś pamięta.
Co do częstszego bywana tutaj to moze być problemik ponieważ za bardzo pochłania mnie po pierwsze praca zawodowa po drugie moderka na PFO a po trzecie i najważniejsze i ku mojej rozpaczy nie mam teraz kompa w domu i mogę jedynie pisać z pracy. :smutny: Niestety mój domowy uległ totalnemu zniszczeniu poprzez spalanie w wyniku zbyt silnego cwilowego napięcia prądu. Oczywiście wykopałem topór wojenny z wojuje z Zakładem Energetycznym ale cos ta wojenka się przedłuża i wydaje mi sie,że stoję na straconej pozycji.
Mimo to nie tracę nadziei na lepsze jutro i dobrego chumoru.

Pozdrawiam wszystkich. Michał

ps.
jesli ktoś by miał wolne zaproszenie na GMAIL i mógł sie podzielić to byłbym zainteresowany :)

paja 17.12.2004 00:43

wow misz_masz nasz pan nauczyciel ;)

czekamy aż wrócisz :P

Eliasz 17.12.2004 00:13

Ja pamiętam ale tylko tak po avatarku i po ksywce.
Qurcze jak ktoś rąbnie dobrego (ciekawego) avatara to się to pamięta przez długi czas.

Oj jakoś leci, niestety coraz szybciej, święta, nowy rok, studniówka i ... :ysz: matura :\ masakra co to będzie;)

mr_spock 16.12.2004 19:32

wszyscy nauczyciele zapadaja mi w pamieci :) pozdr

B@rtek 16.12.2004 19:28

Ja nie pamiętam, bo jestem tutaj od lipca, ale pozdrawiam starszego usera :piwo:

Bywaj częściej :taktak:

P.S.
To już ponad 1800 postów :D

epol 16.12.2004 17:49

Jasne, ze pamietam :) :piwo:

U nas wszystko jak widac dobrze. Za tydzien swieta, a potem sylwek. Oj jak ten czas leci.

czero 16.12.2004 17:47

Oczywiscie ze pamietam ;).

A u nas jest git! ;).

CIAPEK 16.12.2004 17:45

Cytat:

Napisany przez misz_masz
(...)
PS.
Jeśli Panowie Modkowie uznajecie ten topic za bezwarościowo-beznadziejny to usuńcie go bez krempacji.(...)

myślisz, że ktoś po takim tekście usunie tak ten topic "na żywca"? :)
Od razu byłby tym złym, pomyśl...
wpada miły, stary user misz_masz pisze miły topic, na końcu dodaje, że jeżeli coś tam bla bla bla to usuńcie to.
hihi :] taki ze mnie psycholog.

A u nas jakoś się kręci tylko tematy się kończą :)
Pozdrawiam kretowisko!

Piterniel 16.12.2004 17:00

Heh, a ja pamiętam ;) nawet pamiętam topic w którym się odezwałeś i wtedy Ciebie poznałem. Dotyczył chyba TEAC CD-540E - czy jakoś tak ten model miał :D

gallus 16.12.2004 16:34

A ja pamiętam, ale za czasów kiedy jeszcze nie byłem zarejestrowany i przeglądałem forum w kafejkach :)
Wpadaj tutaj jeszcze ;)

kiewas 16.12.2004 16:24

Za młody mam staż na forum, ale pozdrowienia dla misz-masza:)

mgit 16.12.2004 16:23

Ja nie pamietam, no ale oczywiście pozdrowienia :)

grzeniu 16.12.2004 16:03

Milo cie widziec. Jasne ze pamietamy misz_masza :)
Moglbys jednak czesciej tu zagladac, albo lepiej gdybys tu jedno stale kretowisko mial :)

kizio 16.12.2004 14:58

misz_masz Pamiętamy :) :piwo: :piwo: :piwo: :glaszcze:

Ormianin 16.12.2004 14:56

A czemu tak nie czesto bywasz tutaj... o znajomych zapominasz, e nie ladnie ;)

siwy_mw 16.12.2004 14:51

witam
a co bym mial nie pamietac :piwo:
pewne ze pamietam :piwo:
ja tez powstalem jakis czas temu niczym feniks z popiolow po ponad rocznej nieobecnosci :spie: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

Predi 16.12.2004 14:47

ja pamietam, ale nie "na zywo" :D
wpadaj czesciej :)

tengu 16.12.2004 14:46

Ja jestem za nowy ale też pozdrawiam i miło mi poznać

Zetoxa 16.12.2004 14:45

... u nas w porządku :cool: , a kretowisko pogłebiasz może bardziej ?

kodziu 16.12.2004 14:32

Miło Cię poznać :)
Wpadnij jeszcze kiedyś...

PS Wesołych świąt :ognie:

Turboni 16.12.2004 14:26

a ja nie pamietam ale milo jest zobaczyc starszych userow.

pozdrawiam i wesolych swiat

Maciej 16.12.2004 14:22

hehe miło jak ktoś tak wpada ...i pyta co u nas ;)

oczywiście pamiętam :)

Air 16.12.2004 14:20

Pewno że pamiętamy również z PFO :)

MacGyver 16.12.2004 14:18

Vitam...
...również pamiętam :)
Co slychac: czas leci, za tydzien swieta, za dwa-sylwester, zima jest, sniegu...niema :ysz:
To tak w skrócie ;p

Tribunal 16.12.2004 14:18

ja tez cie pamietam Wesołych Krysmasów:p duzo jajek pod choinka czy jakos tak:D

nimal 16.12.2004 14:15

pozdrowka i wesolych swiat, ale chyba jeszcze wpadniesz przed gwaizdka? :>
oczywiscie ze Cie pamietam ;)

misz_masz 16.12.2004 14:14

Jak Wam tutaj leci ???

Cześć.
Wpadłem tylko na chwilkę zapytać się co u Was słychać Kochani wypalacze? Dawno mnie tutaj nie było i szybko nie będzie, ciekawe czy mnie ktoś jeszcze pamięta? Tak tyko wpadłem na chwilkę będąc w podróży sentymentalnej po polskich stronkach. :pisze:

PS.
Jeśli Panowie Modkowie uznajecie ten topic za bezwarościowo-beznadziejny to usuńcie go bez krempacji.

Pozdrówka dla wszystkich :piwo:

misz_masz

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05.