![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Czekamy na Twoj powrot. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciesze się, że wprowadziłem troszeczkę nostalgicznej atmosfery na forum. Mam nadzieję również,że nadejdą czasy, w których będę dysponował taką ilością wolnego czasu aby przebywać na forum wciąż i wciąż.
W tym miejscu chciałem złożyć wszystkim userom najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne. Trzymajcie się ciepło i zdrowo. Do siego roku...... :piwo: |
Cytat:
|
Misz_Masz miło że wpadłeś. Ja także z okazji świat zaglądnałem
Widzę , że stara gwardia się zebrała więc nie omieszkam tez cos wystukać :pisze: :) Stare znajome mordki :) ale nadal trwamy 8 ) Ilez to czau na forum się spędziło aż strach pomysleć. Wspaniale powspominać ... Przy okazji życzę wszystkim formułowiczom starym oraz obecnym wesołych swiąt i świetnego sylwka :piwo: |
Głównie po avatarku - ale z ksywki też pamiętam :) Pozdrawiam :piwo: i życze Wesołych Swiąt i udanej zabawy sylwestrowej :)
|
hehhh aż miło sie zrobiło poczuło sięto stare dobre forum :)
misz_masz pięknie nas rozruszał |
Ja, ze względu na niezbyt długi staż, nie pamiętam Cię, natomiast pozdrówka serdeczne.
Poza tym leci mi tak samo dobrze kiedy trzeba... :) ;) :piwo: Pozdrawiam, |
Cytat:
Ba wrecz sie domagasz!!! Misz-Masz jak w banku :D |
Cytat:
|
Oczywiście pamiętam Sąsiada! :)
Sam też rzadko bywam, niestety. :smutny: |
@misz_masz, oczywiscie, ze Cie pamietamy :) - mi szczegolnie zapadl w pamiec krecik, hehe :).. co do zaproszen - widze, ze woitas juz poslal, sie spoznilem :/...
fajno by bylo jakbys wpadal tu jak po staremu.. pozdro ;) |
witam ponownie.
pamiętam, oj pamięta, :P zaproszonko poszło na maila. |
Dziękuję wszystkim za życzliwe słowa oraz za zaproszenia do powrotu na forum. W szczególności zozbawiły mnie: :)
Cytat:
Cytat:
Co do częstszego bywana tutaj to moze być problemik ponieważ za bardzo pochłania mnie po pierwsze praca zawodowa po drugie moderka na PFO a po trzecie i najważniejsze i ku mojej rozpaczy nie mam teraz kompa w domu i mogę jedynie pisać z pracy. :smutny: Niestety mój domowy uległ totalnemu zniszczeniu poprzez spalanie w wyniku zbyt silnego cwilowego napięcia prądu. Oczywiście wykopałem topór wojenny z wojuje z Zakładem Energetycznym ale cos ta wojenka się przedłuża i wydaje mi sie,że stoję na straconej pozycji. Mimo to nie tracę nadziei na lepsze jutro i dobrego chumoru. Pozdrawiam wszystkich. Michał ps. jesli ktoś by miał wolne zaproszenie na GMAIL i mógł sie podzielić to byłbym zainteresowany :) |
wow misz_masz nasz pan nauczyciel ;)
czekamy aż wrócisz :P |
Ja pamiętam ale tylko tak po avatarku i po ksywce.
Qurcze jak ktoś rąbnie dobrego (ciekawego) avatara to się to pamięta przez długi czas. Oj jakoś leci, niestety coraz szybciej, święta, nowy rok, studniówka i ... :ysz: matura :\ masakra co to będzie;) |
wszyscy nauczyciele zapadaja mi w pamieci :) pozdr
|
Ja nie pamiętam, bo jestem tutaj od lipca, ale pozdrawiam starszego usera :piwo:
Bywaj częściej :taktak: P.S. To już ponad 1800 postów :D |
Jasne, ze pamietam :) :piwo:
U nas wszystko jak widac dobrze. Za tydzien swieta, a potem sylwek. Oj jak ten czas leci. |
Oczywiscie ze pamietam ;).
A u nas jest git! ;). |
Cytat:
Od razu byłby tym złym, pomyśl... wpada miły, stary user misz_masz pisze miły topic, na końcu dodaje, że jeżeli coś tam bla bla bla to usuńcie to. hihi :] taki ze mnie psycholog. A u nas jakoś się kręci tylko tematy się kończą :) Pozdrawiam kretowisko! |
Heh, a ja pamiętam ;) nawet pamiętam topic w którym się odezwałeś i wtedy Ciebie poznałem. Dotyczył chyba TEAC CD-540E - czy jakoś tak ten model miał :D
|
A ja pamiętam, ale za czasów kiedy jeszcze nie byłem zarejestrowany i przeglądałem forum w kafejkach :)
Wpadaj tutaj jeszcze ;) |
Za młody mam staż na forum, ale pozdrowienia dla misz-masza:)
|
Ja nie pamietam, no ale oczywiście pozdrowienia :)
|
Milo cie widziec. Jasne ze pamietamy misz_masza :)
Moglbys jednak czesciej tu zagladac, albo lepiej gdybys tu jedno stale kretowisko mial :) |
misz_masz Pamiętamy :) :piwo: :piwo: :piwo: :glaszcze:
|
A czemu tak nie czesto bywasz tutaj... o znajomych zapominasz, e nie ladnie ;)
|
witam
a co bym mial nie pamietac :piwo: pewne ze pamietam :piwo: ja tez powstalem jakis czas temu niczym feniks z popiolow po ponad rocznej nieobecnosci :spie: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
ja pamietam, ale nie "na zywo" :D
wpadaj czesciej :) |
Ja jestem za nowy ale też pozdrawiam i miło mi poznać
|
... u nas w porządku :cool: , a kretowisko pogłebiasz może bardziej ?
|
Miło Cię poznać :)
Wpadnij jeszcze kiedyś... PS Wesołych świąt :ognie: |
a ja nie pamietam ale milo jest zobaczyc starszych userow.
pozdrawiam i wesolych swiat |
hehe miło jak ktoś tak wpada ...i pyta co u nas ;)
oczywiście pamiętam :) |
Pewno że pamiętamy również z PFO :)
|
Vitam...
...również pamiętam :) Co slychac: czas leci, za tydzien swieta, za dwa-sylwester, zima jest, sniegu...niema :ysz: To tak w skrócie ;p |
ja tez cie pamietam Wesołych Krysmasów:p duzo jajek pod choinka czy jakos tak:D
|
pozdrowka i wesolych swiat, ale chyba jeszcze wpadniesz przed gwaizdka? :>
oczywiscie ze Cie pamietam ;) |
Jak Wam tutaj leci ???
Cześć.
Wpadłem tylko na chwilkę zapytać się co u Was słychać Kochani wypalacze? Dawno mnie tutaj nie było i szybko nie będzie, ciekawe czy mnie ktoś jeszcze pamięta? Tak tyko wpadłem na chwilkę będąc w podróży sentymentalnej po polskich stronkach. :pisze: PS. Jeśli Panowie Modkowie uznajecie ten topic za bezwarościowo-beznadziejny to usuńcie go bez krempacji. Pozdrówka dla wszystkich :piwo: misz_masz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |