Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   www.divx.howto.pl w tarapatach finansowych !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/www-divx-howto-pl-tarapatach-finansowych-44647/)

siwy_mw 16.12.2004 14:17

www.divx.howto.pl w tarapatach finansowych !!!

Serwis www.divx.howto.pl ma klpoty finansowe, i mam w zwiazku z tym propozycje aby zebrac symboliczne datki na jedno konto i wplacic je na konto w/w serwisu, co Wy na to ?
Napewno kazdy zna ta strone i nie raz znalzl pomoc na jej lamach.
Panowie Administracja czekam na odzew z waszej strony i opinie userow ja ze swojej strony deklaruje symboliczne 10zl
Szkoda by bylo aby taka strona o dvix upadla :nie:
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

Air 16.12.2004 14:32

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
Serwis www.divx.howto.pl ma klpoty finansowe, i mam w zwiazku z tym propozycje aby zebrac symboliczne datki na jedno konto i wplacic je na konto w/w serwisu, co Wy na to ?
Napewno kazdy zna ta strone i nie raz znalzl pomoc na jej lamach.
Panowie Administracja czekam na odzew z waszej strony i opinie userow ja ze swojej strony deklaruje symboliczne 10zl
Szkoda by bylo aby taka strona o dvix upadla :nie:
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

możecie wpłacać na moje konto :rotfl:

a tak na serio, możemy zrobić ściepę na jedno z kont uzytkowników cdrinfo a później przelać jako suma od userów tego forum.

nimal 16.12.2004 14:33

hej, a czmeu nie moje :> :banan2:

siwy_mw 16.12.2004 14:35

Pijawy :bicz:

siwy_mw 16.12.2004 14:37

Cytat:

Napisany przez Air
możecie wpłacać na moje konto :rotfl:

a tak na serio, możemy zrobić ściepę na jedno z kont uzytkowników cdrinfo a później przelać jako suma od userów tego forum.

mialem na mysli konto serwisu cdrinfo a nie swoje ani nikogo z userow

nimal 16.12.2004 14:40

zatem to do team memberow pytanie...
idea sluszna, choc ja z ww strony nie kozystalem nigdy - dzis tam pierwszy raz wszedlem i faktycznie niezgorszejsza :spoko:

Air 16.12.2004 14:52

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
mialem na mysli konto serwisu cdrinfo a nie swoje ani nikogo z userow

no to źle zrozumiałem ;) Lepiej jak byś to wrzucił do dzialu "Propozycje".

Stronkę znam, ale wszelkie potrzebne informację uzyskuję na tym forum :spoko:

Bartez 16.12.2004 14:54

Cytat:

Napisany przez nimal
zatem to do team memberow pytanie...
idea sluszna, choc ja z ww strony nie kozystalem nigdy - dzis tam pierwszy raz wszedlem i faktycznie niezgorszejsza :spoko:

Zaproponowałem Diamondowi przejście jego ekipy do naszego serwisu i pełną kontrolę nad działem DVD w ramach CDRinfo.pl. Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.

nimal 16.12.2004 14:57

wrogie przejecie :> /joke
sluszna decyzja - polaczenie sil rozwinelo by niesamowicie oba portale :spoko:

rosol 16.12.2004 15:00

@Bartez Pomysł po prostu idealny !! SUPER !!

MacGyver 16.12.2004 15:03

Cytat:

Napisany przez Bartez
Zaproponowałem Diamondowi przejście jego ekipy do naszego serwisu i pełną kontrolę nad działem DVD w ramach CDRinfo.pl. Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.

Good idea :spoko:
Czekamy na odzew :)

Predi 16.12.2004 15:11

wg mnie skladka i tak by nie rozwiazala problemow....... nigdy tam nie bylem, ale bym wplacil, a co polaczenia - to jak najbardziej :spoko:

Bartez 16.12.2004 15:29

Połączenia nie będzie - decyzja Diamonda. Życzę serwisowi DHT jak najlepiej i mam nadzieję, że uda im się pokonać finansowe problemy.

Jeżeli chodzi o konto, zbieranie pieniędzy itd, to my się do tego nie mieszamy. Informacje na ten temat można znaleźć na stronach DHT.

epol 16.12.2004 16:44

Pamietam jeszcze niedawno serwis fks.pl tez byl w tarapatach finansowych. Skladka byla. A jak widac to serwis dalej dziala.

A na DHT teraz bylem po az piewszy, ale i tak szkoda by bylo gdyby mial taki serwis upasc.

JohnDoe 16.12.2004 17:08

Cytat:

Napisany przez Bartez
Połączenia nie będzie - decyzja Diamonda. Życzę serwisowi DHT jak najlepiej i mam nadzieję, że uda im się pokonać finansowe problemy.

Jeżeli chodzi o konto, zbieranie pieniędzy itd, to my się do tego nie mieszamy. Informacje na ten temat można znaleźć na stronach DHT.

Szkoda że nie przyjeli oferty bo pomysł był dobry, no chyba że już znaleźli rozwiązanie na kłopoty. Ważne zeby serwis nie zniknął :)

grzeniu 16.12.2004 19:05

A ja ich rozumiem. Kazdy ma ambicje prowadzic i utrzymac portal, ktory cieszy sie popularnoscia.

Oferta Barteza i jak sie domyslam calej administracji serwisu cdrinfo byla bardzo w porzadku i tu nalezy sie szacunek. Ale jakby nie patrzec, wyszloby na polkniecie slabszego przez silniejszego i raczej nie byloby juz szans na powrot. Moze wiec znajdzie sie jakies salomonowe wyjscie z tej sytuacji?

Sam odwiedzilem DHT pare razy i przyznam szczerze, ze bylem mile zaskoczony poziomem serwisu. Mam nadzieje, ze ich klopoty sa przejsciowe i wszystko dobrze sie skonczy. :)

Tak sie zastanawiam, co ja zrobilbym na ich miejscu i cos mi sie wydaje ze postapilbym tak samo.

Koolo 16.12.2004 19:23

Cytat:

Napisany przez Bartez

Może zaproponować komuś pełną kontrolę nad działem "Testy i recenzje" bo całkowicie zszedł na psy.

shuma02 16.12.2004 19:43

Wczoraj zauwazylem ze klikajac na bookmark divx.howto.pl pokazywalo mi ze stron nie ma... a tu nagle taki post.

Cos wydaje mi sie ze to skladki pieniedzy nigdy nie dojdzie; niech divx.howto.pl zalozy jakies konto np. w PayPal, lub co kolwiek, ale na swojej stronie dac ludziom opcje na przeslanie skladki... napewno cos bym przeslal bo duzo sie z ich stron nauczylem.

EDIT:
Po wpisaniu posta wchodze strone portala w tarapatach i widze ze juz cos takiego utworzyli...

JohnDoe 16.12.2004 21:08

Stronka mi się dzisiaj wgrała i znalazłem informację o namiarach na konto, więc jeżeli ktoś chce ich wspomóc to na stronce głównej znajdzie numer konta.

pawelblu 16.12.2004 21:29

Paypal caly czas nie obsluguje Polski :/

ThanatoS 16.12.2004 22:27

Cytat:

Napisany przez Koolo
Może zaproponować komuś pełną kontrolę nad działem "Testy i recenzje" bo całkowicie zszedł na psy.

Ktos ma i wlasnie tak sie dzieje, dodam ze ja nie mam tam kontroli, a szkoda ze tak sie dzieje. Czas to po prostu obgadac.

Salem 19.12.2004 07:46

Cytat:

Napisany przez Bartez

Ani przez chwile nie wierzyłem, że Diamond, Jackdream czy Prozac zrezygnowaliby z prowadzenia DHT, a już napewno nie pozwoliliby na to userzy tegoż serwisu do, których nieskromnie się zaliczam. Z tego co mi narazie widomo serwis został przniesiony na inny serwer i do końca roku będzie testowany.

ThanatoS 19.12.2004 15:24

Salem, no coz bez dobrego lacza i pieniedzy serwis nie moze istniec, generowany ruch jest wyznacznikiem oplat. Pamietam jak poprzednio byla prowadzona zbiorka na divx.howto, teraz kasa jest zdecydowanie wieksza. A z tego co mi wiadomo to serwis ma tak na dobre dzialac od poniedzialku.

Divxtom 19.12.2004 15:31

Akcja jest już w toku. Zobaczcie:
http://www.divx.howto.pl/index.php

Salem 19.12.2004 21:16

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Salem, no coz bez dobrego lacza i pieniedzy serwis nie moze istniec, generowany ruch jest wyznacznikiem oplat. Pamietam jak poprzednio byla prowadzona zbiorka na divx.howto, teraz kasa jest zdecydowanie wieksza. A z tego co mi wiadomo to serwis ma tak na dobre dzialac od poniedzialku.

Masz rację ThanatoS mówiąc, że bez dobrego łącza i pieniędzy serwis bedzie trudno utrzymać. Nie wiem dlaczego, ale jakoś wierzę w tą zbiórkę, która jest aktualnie prowadzona na DHT, że pomoże dalej prowadzić ten serwis. Możliwe, że jest to złudne, ale jak to mówią "wiara czyni cuda".

Pozdrowienia Salem

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50.