![]() |
www.divx.howto.pl w tarapatach finansowych !!!
Serwis www.divx.howto.pl ma klpoty finansowe, i mam w zwiazku z tym propozycje aby zebrac symboliczne datki na jedno konto i wplacic je na konto w/w serwisu, co Wy na to ?
Napewno kazdy zna ta strone i nie raz znalzl pomoc na jej lamach. Panowie Administracja czekam na odzew z waszej strony i opinie userow ja ze swojej strony deklaruje symboliczne 10zl Szkoda by bylo aby taka strona o dvix upadla :nie: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
a tak na serio, możemy zrobić ściepę na jedno z kont uzytkowników cdrinfo a później przelać jako suma od userów tego forum. |
hej, a czmeu nie moje :> :banan2:
|
Pijawy :bicz:
|
Cytat:
|
zatem to do team memberow pytanie...
idea sluszna, choc ja z ww strony nie kozystalem nigdy - dzis tam pierwszy raz wszedlem i faktycznie niezgorszejsza :spoko: |
Cytat:
Stronkę znam, ale wszelkie potrzebne informację uzyskuję na tym forum :spoko: |
Cytat:
|
wrogie przejecie :> /joke
sluszna decyzja - polaczenie sil rozwinelo by niesamowicie oba portale :spoko: |
@Bartez Pomysł po prostu idealny !! SUPER !!
|
Cytat:
Czekamy na odzew :) |
wg mnie skladka i tak by nie rozwiazala problemow....... nigdy tam nie bylem, ale bym wplacil, a co polaczenia - to jak najbardziej :spoko:
|
Połączenia nie będzie - decyzja Diamonda. Życzę serwisowi DHT jak najlepiej i mam nadzieję, że uda im się pokonać finansowe problemy.
Jeżeli chodzi o konto, zbieranie pieniędzy itd, to my się do tego nie mieszamy. Informacje na ten temat można znaleźć na stronach DHT. |
Pamietam jeszcze niedawno serwis fks.pl tez byl w tarapatach finansowych. Skladka byla. A jak widac to serwis dalej dziala.
A na DHT teraz bylem po az piewszy, ale i tak szkoda by bylo gdyby mial taki serwis upasc. |
Cytat:
|
A ja ich rozumiem. Kazdy ma ambicje prowadzic i utrzymac portal, ktory cieszy sie popularnoscia.
Oferta Barteza i jak sie domyslam calej administracji serwisu cdrinfo byla bardzo w porzadku i tu nalezy sie szacunek. Ale jakby nie patrzec, wyszloby na polkniecie slabszego przez silniejszego i raczej nie byloby juz szans na powrot. Moze wiec znajdzie sie jakies salomonowe wyjscie z tej sytuacji? Sam odwiedzilem DHT pare razy i przyznam szczerze, ze bylem mile zaskoczony poziomem serwisu. Mam nadzieje, ze ich klopoty sa przejsciowe i wszystko dobrze sie skonczy. :) Tak sie zastanawiam, co ja zrobilbym na ich miejscu i cos mi sie wydaje ze postapilbym tak samo. |
Cytat:
|
Wczoraj zauwazylem ze klikajac na bookmark divx.howto.pl pokazywalo mi ze stron nie ma... a tu nagle taki post.
Cos wydaje mi sie ze to skladki pieniedzy nigdy nie dojdzie; niech divx.howto.pl zalozy jakies konto np. w PayPal, lub co kolwiek, ale na swojej stronie dac ludziom opcje na przeslanie skladki... napewno cos bym przeslal bo duzo sie z ich stron nauczylem. EDIT: Po wpisaniu posta wchodze strone portala w tarapatach i widze ze juz cos takiego utworzyli... |
Stronka mi się dzisiaj wgrała i znalazłem informację o namiarach na konto, więc jeżeli ktoś chce ich wspomóc to na stronce głównej znajdzie numer konta.
|
Paypal caly czas nie obsluguje Polski :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Salem, no coz bez dobrego lacza i pieniedzy serwis nie moze istniec, generowany ruch jest wyznacznikiem oplat. Pamietam jak poprzednio byla prowadzona zbiorka na divx.howto, teraz kasa jest zdecydowanie wieksza. A z tego co mi wiadomo to serwis ma tak na dobre dzialac od poniedzialku.
|
Akcja jest już w toku. Zobaczcie:
http://www.divx.howto.pl/index.php |
Cytat:
Pozdrowienia Salem |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |